Csonka András blogja

válassz: -

2007-04-30 14:15:23

Éljen Május 1.????????

 Hello blogfaló Barátaim!


Jó dolg ez a kis munkaszüneti 4 nap, de azért azt gondolom, a szolgáltatások mégis kiszámíthatóbban működhetnének, mondjuk a környékünkön minden kávézó zárva van, az éttermekkel egyetemben, pedig pont most lenne az embereknek kedvük és idejük kicsit igénybe venni őket...jó, nem puffogok, midenkinek jár a pihenés.
Nekem nem naygon jut eszembe a henyélés, ha erre a 4 napra gondolok, a hétvégét ugyebár körbetáncoltam Keleti Andival, sőt, szombaton egész nap mi voltunk a műsorvezetöi a fehérvári world's master cup akrobatikus rock and roll táncversenynek. Nem hülyülök, sokszor alig mertem odanézni. A felnőttek olyan elképesztő mutatványokkal jöttek elő, hoyg nem is értem hogy lehet ezt egyáltalán megpróbálni??? És ha láttátok volna a kicsiket! Nem is találok szavakat.Azt hiszem szombaton az RTL-en lesz este egy összefoglaló au egészról.
Holnap meg jól felkötöm a gatyámat.. 3 különböző vidéki helyszínen lesz fellépésem, ilyenkor csak mindig az a para, hogy odaérjek. Olyan bénán tájékozódom, hogy mire a fellépésnek vége, már ki is törlődik az agyamból, hogy hogyan keveredtem be az autóútról a helyszínig, tehát még jó, hogy van egy jó barátom, az Attila, aki egyébként taxis, és ilyenkor ő szokott levinni a fellépésekre, érdekes ő mindig tudja az utat:))
Amíg pötyögök nektek, úgy érzem, mintah egy páholyban ülnék, ugyanis már idehallatszika hangbeállás a szolásos május elsejei tabáni koncertekre,ami már ma elkezdődik, ha itthon lennék, páholyból élvezhetném.
Este azonban egy nagyon izgalmas találkozóra megyek. talán tudjátok, hogy amíg nem vettek fel anno a Színművészeti Főiskolára, 2 évig az akkori Nemzeti Színház stúdiósa voltam, ahol naygszerű tanárok foglalkoztak velünk , és esténként statisztáltunk az előadásokban. Most 40 éves a stúdió,. és összecsődítették azt a töb száz művészt, aki, annak ie dején odajártak. van akivel 20 éve nem találkoztam. Kiváncsi vagyok nagyon és izgatott.
Egy hölyg kérdezte, megkaptam-e a levelet, amit a postaládámba dobott. Azt hiszem ez elkallódott, kéne ismételni de inkább a postafiókomra. Próbáltam írni valakinek, úgy hogy ráklikkletem a nevére, amit hazsnál a hozzászólásokban, de nem ment el az e-mail, tehát ez nem működik, úgy látszik.
Neki akartam válszolni azt, hoyg még nem láttam az édeskettes hármasban-t, és mikndenképpen megnézem, ami szívszorító is lesz, mert ez volt talán az egyik kedvenc és legnagyobb sikerű szerepem a 90-es évek közepén játszottuk Xantus Barbarával, úgyhogy fura lesz a nézőtérről újra látni, én ugyanis nehezen szakadok el érzelmileg attól, amit szerettem....
Élvezzétek e tavaszt, mindenkinek egy nagy helloooooo!!!!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 9
Értékelés: 4.81482

2007-04-26 13:52:32

HUUUU? A MINDENIT!!!

 Emberek, barátaim, olvasóim!

Elég régen mondogatjuk jogosan, hogy létezik  a pesti Broadway, és az Operett színház előadási is pontosan és tökéletesen megállnák a helyüket az eredeti new yorki-i Broadwayn, de most gálaest kategóriában is úgy éreztem magam hétfőn este a nézőtéren.  Frank Wildhorn zeneszerző személyes közreműködésével a műveiből láthattunk részleteket, 2 nemzetközi sztár, és Dolhai Attila, Janza Kata, Vágó Bernadett előadásban. Le a kalappal mindegyikük előtt, de nagyon mélyen. Világszínvonal. Ilyenkor annyira felpörgök,hogy aztán alig alszom el, pedig tudjátok,a héten ez veszélyes, mert fél 5-kor ébresztő. Sebaj, megoldom! És még mindig nincs vége a kultúrperceknek! Tegnap a Tháliában megnéztem a Fehérváriak Figaro házasságá-t, és nem csalódtam, igaz elfogult vagyok , mert a legtöbb kollega egyben barátom is, de filctollammal azért most mégis aláhúzom Szabó Győző nevét, aki  1 héten belül már másodszor bűvölt el a játékával. Direkt feldob, hogy a partnere leszek egy következő stúdióelőadásban. Jó nekem!:)

Hmmm, ha  eszembe jut a mai ebéd utáni könnyed terpeszkedésem itt a gép előtt, ami most is tart, akkor szinte hihetetlennek tűnik, hogy az egész hétvégét végig fogom táncikálni Andreával. Sőt, életünkben először még műsort is együtt vezetünk, konkrétan szombaton egy nemzetközi akrobatikus rock and roll táncversenyt Fehérváron. Izgalmas lesz, az tuti.

Ja! Az ebédet, amit ma elfogyasztottam nem szeretném elemezni  mert valamelyikőtök leszürt, hogy miért nincs jobb témám. Ki tudja, miért, nekem ez is baromi fontos, úgyhogy csak azért is! Sertéspörkölt nokedklival! Huhhh...

csinálom ezt a 15 napos activia kúrát, és pár napja a refluxom is rendben volt, erre ma reggal azonos étrend mellett, megint égett a nyelőcsövem, és a hangom is rögtön eltompult, rekedtes lett. Annyira szörnyű, hoyg azt gondolm, megvan a megoldás erre az egészre, és akkor elölről kezdődik minden. Még a pszichés okok sem jöhetnek szóba, mert mostanában egyformán stresszes minden nap:)

Éljen Szulák Andi Rozinája!!!! Épp az adás után vásároltam reggel, amikor megkaptam az smsét a baba születéséről. Alig várom, hogy láthassam. Igaz, óriási a lemaradásom babafronton. Liptay Claudia, Zakariás Éva, Fehér Adri kolleganőim babái is várnak még rám. Állítólag lesz valami kis zsúr, ott majd szépen bemutatkozom mindegyiknek.

Na, jó, most lefekszem egy órára, mert leragad a szemem, ilyenkor csütörtökön már nagyon K.O. vagyok, ha nem tudok pihenni a Reggelis héten. Várlak Benneteket itt továbbra is szeretettel, de ha a 4 napos ünnepen elutaztok, akkor érezzétek jól magatokat, és siessetek vissza!

Ciao, everybody!!!!


Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 5
Értékelés: 4.86207

2007-04-22 12:45:19

A F.Ü.TY.I. nem működik

Most úgy teszek, mint általában a bulvár újságírók, akik valami elképesztően figyelemfelkeltő címet adnak az írásnak, lehetőleg címlapon, aztán a cikkből kiderül, hogy nem oda Buda, és azért másól van szó tulajdonképpen...

Akela megdorgált, hogy miért vagyok ekkora hülya, és hogy jut eszembe fütyi klub nevet találni akárminek is, ebből is látszik, hogy én mit tartok fontosnak a nőkben, pedig ők nem ezt tartják fontosnak a férfiakban.....Akela, kedves! Lám, így lesz egy viccből komoly realitás:) barátnőimmel folytatott ártatlan élcelődésből sokan azt szűrték le, hogy egy léztező intézményről van szó, ahova be is lehet lépni. Ekkor jutott eszembe, hogy valóban, az én generációmnak is elég sok baja van a társ megtalálásával, miért is ne lehetne egy modern kori partnerkereső klubot összehozni, bulikkal, segítő szakemberekkel, jókedvvel, stb. Ebből nem lett semmi, eddig....A fütyi név, ahogy ezt már számtalanszor elmondtam, egy rövidítés, olvassa el a fórumban ezzel kapcsolatos válaszomat. Nem akartam senkit megsérteni, és ha őszinték leszünk,a hülgyek többsége nem is fog megsértődni azon, ha valaki azt állítja, egy férfiból igenis az említett testrésze is érdemel egy kis figyelmet.. NMekem pedig nincs úriember imázsom, sőt semmilyen imázsom nincs, vagyok, aki  vagyok, szándékosság nélkül....

Micsoda tavasz van! Barátaim, irány  természet! Én meg itthon bámészkodom ki az ablakból lustán, amíg nektek pötyögöm a levelet. varázslatos a panoráma, soha nem tudok betelni vele...Ebben a kerületben születtem, és itt is fogok meghalni, ez biztos. Juj, ez olyan szép volt, hogy talán egyszer még díszpolgár is lehetek!:)))

A fenébe, most jut eszembe, hogy csak tökfőzelékem van itthon, most leugrok a sraki henteshez egy fél grill csirkéért, Megy együtt  a kettő?:)

Köszönöm a sok jótanácsot nektek alvás és reflux ügyben, egy-két módszert megpróbálok, aztán mad mesélek...

Mindenkinek egy nagy Joszicsó! Nemsokára jövök!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 8
Értékelés: 4.75000

2007-04-18 21:17:42

Mit vacsorázzak?

 Sziasztok , meg minden:))


Úristen, mennyi időt töltöttem már el életemben félig nyitott hűtőszekrényajtók előtt bámészkodva, és csak rágódtam és töprengtem : mi a fenét egyek vacsorára? Tudjátok, amikor éhesek vagytok, csak éppen azt nem  kívánjátok, ami ott hűsöl a pocokon... Tegnap felbontottam egy tonhalas konzervet, és rendes kisfiú voltam, mert mindenféle salátát vettem, és csináltam egy jó kis öntetet hozzá, pedig ezt a részt általában hanyagolom. Ma , szerintem berg sonkát eszem, amit most próbálok ki először.Mennyire kínos, amikor feljön hozzám valaki, és én eljátszom a nagy házigazdát, akinek kisujjában van a konyhaművészet:)

Tegnap chateltem, gondolom, észrevettétek néhányan. A fórumban visszaolvashatjátok, miról volt szó, úgyhogy ezzel most nem traktálok senkit. Élveztem, bár azt hittem igazi pörgős chatelés lesz, de szép nyugiban válaszolgattunk, a fórumban feltett kérdésekre, az édes Heni segített, mert én ugyebár csak két ujjal gépelek, azért van most is annyi gépelési hibám:) Levente is ott volt és írt egy kis szösszenetet ma a netre ebből.Kaptam kávét, sütit, vizet, szóval jól tartoot a storyonline. Utána még összefutittam Albert György blogolotársammal, és ennek örömére a főszerkesztő Lacival kibővülve még leültünk egy kávézóba. Kis traccs, aztán búcsúztam.

Ma tulajdonképpen a lábamat lóbáltam, vagyis ügyintézésesdit játszottam! Jaj, barátaim! Nektek mindenre van egy jó ötletetek. Most az egészségpercek következnek. Refluxom van, ezt talán nem kell magyaráznom, gyomorsav bibi, és szedek rá gyógyszert már 2 éve, mostanában ennek ellenére is savasnak érzem a nyelőcsövemet, és a hangomnam ez nagyon rosszat tesz, tehát a kérdés az, mit tegyek, hogy elmúljon, vagy minimálisra csökkenjen? Bocs, nem vagyok azért olyan nagy kripli, de baromira idegesít.

Igaz, a kései vacsora is refluxellnes, de most éhes vagyok, Megyek is, vár a nyitott hűtőszekrényajtó:)

Joszicsó, ha még emlékeztek:) JÓ éjtÍrta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 9
Értékelés: 4.79487

2007-04-15 23:46:40

Le a kalappal!

Szisztok mindenki!


Még jó, hogy pár napja felhívott Szabó Győző, hogy a fehérvári színház vaknyugat című előadásával vendégeskedik ma a Tháliában. Kár lett volna kihagynom! A darab sztorijával most nem traktálnálak benneteket, a lényeg az, hogy Gesztesi Karcsi, és Szabó Győző brilliáns alakítást nyűjt, és újra ki kell hangsúlyoznom, hogy két egészen kiváló színészt ünnepekhetünk a szeméylükben. Taxival kellett mennem, mert a környéken képtelenség fél hét után parkolni, így is az utolsó pillanatban estem be. Előadás után még meghívtam őket a Komédiásba, jókat röhögtünk, csatlakozott hozzánk Hujber Feri, akit jól leszúrtam, hogy miért járogat színházba ahelyett, hogy éjjel is korcsolyázna! Persze ez csak vicc, mielőtt azt giondolnátok, hogy ilyen szemét vagyok.Hujberrel megálallapodtunk, hogy ha megnyeri a versenyt, akkor elmegyünk egy nagy közös kajálásra, amit nemes egyszerűséggel , szerényen csak csúcstalálkozónak neveztünk el, utalva arra is, hogy én is átéltem az utóbbi hónapokban a győzelem mámorát...

Ha már a Thális színházban voltam, el kell mondanom, hogy néhány hete ugyanitt láttam az Operett színház Oltári srácok című koncert musicalét, ami egészen fergeteges, sodró erejű, és 5 baromi tehetséges fiatal kollega viszi a hátán az egészet. Dolhai Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Kerényi Miklós Máté, és Szabó Dávid megérdemli a sikert. Az egyik lap úgy számolt be rólam, mint Dolhai Attial rajongóról, aki minden premierjén vörösre tapsolja  a tenyerét. Ezzel húztak a kollegák napokig, de sebaj, Attila valóban különleges képességű fickó, és azt is szeretem benne, hoy néhány kollegánkkal ellentétben uyganolyan kedves szerethető pasi maradt, és nem gondolja hogy  a világ csak sztárallűrökkel elviselhető ezentúl. Sajnos néhányan teljesen kivetkőznek magukból, és engem ilyenkor egyáltalán nem érdkel a tehetség, az emberi gyengék igenis tompítják számomra a tehetség megítélését. Ne felejtsük el, hogy itt is van egy második szereposztás is, akik biztso szintúgy kiválóak, még nem láttam velük az előadást.

Tegnap Miskolcon roptuk Andival:) Sose gondoltam volna, hogy az Országos formációs fesztiválon nyitószám lehetk. Keleti Andi oldalán újra a szamba volt terítéken, aztán énekeltem is egyet, a nézők naygon lelkesek voltak, millió puszi ezért mindenkinek!

Holnap, remélem, újra el tudok menni este színházba, Eszenyi Enikóü, akinek nagy rajongója vagyok, a Cotton clubban csinál egy önálló estet. Ha felérek győrből, ahol délután hajléktalanokna lépek felk jótékony célla, akkor ott lezsek.

Barátaim, nehogy elfelejtsétek a randevünkat kedden 3kor, itt a chaten. Ahogy látom, a fórumban máris jött egy-két necces hozzászólás, csak legyen bátorsaguk majd ott is közölni a gondolataikat, mert nekem lesz bátorságom válaszolni az ilyen kínosabb kérdésekre is. Persze, elsősorban nem ezek érdekelnek, ez érthető, ugyebár...

Éjfél elmúlt, fekszem, szép álmokat!


Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 5
Értékelés: 5.00000

2007-04-13 23:25:49

Egy jó kis péntek 13.

 Sziasztok everybody!


Láttatok ma fekete macskát? igen? és akkor mi van? szegény macskák soha nbem fogják megérteni, miért toporgunk bizonytalanul, ha átmennek előttünk az úton. Persze, könnyen dumálok, mertr azért színészként nekem is rengeteg babonám van, de ezek inkább kényszercselekvések. Szent meggyőződésem, hogy ha nem olvasom át az adott előadás előtt a már akár százszor is játszott darab enegm érintő szövegrészeit, akkor el fogom téveszteni. Látnátok minket Kerekes Jóska barátommal, / aki egyébként Jim Carrey zseniális magyar hangja is/, amikor a Mennyből a hulla! előtt gubbasztunk az öltözőben és mormoljuk a szöveget, mint 2 idióta. Ő hasonlóan kényszeres,mint én. Straub Dezső kollegám, a Karinythy színházas előadásunk előtt a múltkor megtiltotta, hogy belenézzek a szövegkönyvbe. Na jó, azért stikában, a wcben átolvastam. Ja! És ha leejtjük a szövegkönyvet, csak úgy szabad felvenni, ha előtte rálépünk. Premierre sok sikert kívánni szerencsétlenséget jelent, ehelyett inkább kéz és lábtörést óhajtunk egymásnak. Ha látnátok az én reggeli elindulásomat. Minden reggel legalább egyszer, de olyan is volt, hogy hátomszor vissza kell jönnöm a lakásba, mert valamit elfelejtettem magamhoz venni. Ilyenkor, ugyebár, leülök egy székre és számolok 20-ig. Ezt rendszerint hadarva teszem, mert már amúgyis késésben vagyok.
Ezek az én kis babonáim.
A 13-as számtól pedig nemhogy nem félek, de  kifejezetten szeretem, életem sorsfordító pilanatai kötődnek hozzá. Amikor felvettek a főiskolára, 13.voltam, akit a bizottság elé szólítottak.  Február 11.én szereltek le idő előtt a katonsaágtól, ott 2+11=13. Szeptember 4.én találtam rá, életem első önálló lakásra. 9+4=13, és folytathtanám. Ezért anyukám csináltatott nekem egy arany 13-as medált.
Úgyhogy tekintsünk vidáman a hétvége elé.
Jaj! Elnézést kérek a gépelési hibáimért, a helyesírásom világéltemben ötös volt, de nincs mindig időm vissazolvasni az irományomat, úgyhogy ezért maradnak benn hibák.
Kérdezte valaki, hgy a chat itt lesz-e. Hát, persze, kedd délután 3kor várok mindenkit egy kis traccspartyra. Addig még jövök, úgyis!
Holnap Miskolcra megyünk Keleti Andival, és ropunk egy kis táncot, majd elmesélem, miyen volt...
Szép hétvégét, a színházi kulisszatitkokat nem felejtem, amjd gyűjtök egy-két mazsolát!
Ciao!


Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 4
Értékelés: 5.00000

2007-04-12 18:55:43

RANDI VELETEK KEDDEN

 Egy nagy szia mindenkinek!

Máris kaptam egy dorgálást, hogy a féltett titkaimat ne osszam meg senkivel. megsúgom, a címet nem én adtam, és ha nem lennének titkaim, szégyellném  magam, mert akkor az azt jelenti, hogy nincs az éltemnek olyan része, ami csak az enyém...Nyugi, azért ismertek, egyébként egy nagy nyitott könyv vagyok úgyhogy ha jöttök, kérdezzteek bátran!

Egyébként minden rendben? Na, még szép, igaz? Annyira aranyosak vagytok, szinte özönvízszerűen zúdítjátok rám a megoldásokat az alvászavaromra.. Hogy tudok ennyi mindent kipróbálni?  Majd elkkezedem a végén:) Mistanában azért kicsit jobb, csak néhány percre ébredek fel, iugaz egy éjjel legalább ötször, hatszor. A megfejtés nyílván elsősorban abban rejlik, hogy nem tudok igazán ellazulni, túl sok stressz ér, és szerintem az előzőp évvégi őrületes pörgés is most csapódik le. vagy nincs rendben valami a lelkemben???? Okok sorakoznak, a megoldást nekem kell megtalálni. Olyan jólesik, hogy  a jótanácsok mellé sokan odacsempésznek egy-két erőt adó szót is. Egy nagy marha vagyok, és ezzel nem bírok betelni.

És tényleg egy barom avygok, éppen azon szorongtam valamelyiik nap, hogy miért nem érkezik egyetlen hozzászólás sem a levelemre, amikor eszembe villant, hogy csupán azért nem ,mert nekem kell aktiválni minden hozzászólást, hogy mindenki számára olvasható legyen. Úgyhogy ígérem, minden nap megteszem ezután majd...

Ma baromi álmos vagyok, hajnali fél 5-ös kelés, adás, utána egy Fókusz riport, aztán este 6ig a Szeszélyes forgatása. Most már nem fekszem le fél órára, mert akkor este nem fogok elaludni, az meg elég nagy hiba lenne. Holnap hajnalban újra randizom veletek, már úgy értem, az olyan elszántakkal, akiknek szintén kelni kell..

Kulisszatitkok a forgatásról és egy-két színházi pletyka következő levelemben, ez itt a kedvcsinálás, remélem érzitek:) nagy csók, mindenkinek!!!!!!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 10
Értékelés: 4.81540

2007-04-10 04:27:22

Segítség! Nem tudok aludni!

 Huh, drágáim!


Írt már nektek valaki hajnali fél 5-kor levelet? Ugye nem?!  Gondoltam, talán így bekerülhetek most a Guiness rekordok könyvébe, mint a legelképesztőbb időpontban blogoló pasi:)

Nem is tudom, mit csináljak, ez már alvászavar. Ma mennem kell 6-ra a Reggelibe, le is feküdtem, kivételesen 10-kor, és hajnali fél 3 óta le sem hunytam a szemem. Persze, ilyenkor már benne van az is, hogy az ember jól felhúzza magát azon, hogy ugyan mi a fenének nem tud aludni, és ezért egyre reménytelenebbnek tűnik egy kis álomittas zsibbadás. Próbáltam szúmolni, de meguntam, és ezer felé cikáztak a gondolataim.Annyira feszültnek érzem magam ilyenkor, és nem tudom, hogyan tudnék ezen változtatni??? Most már itt ülök a gépnél, mindjárt jön a jó kis fogmosás, tusolás, és a kakaó egy kis valamivel. Jesszus, nincs péksüteményem itthon. Vétkes könnyelműség. Fél 6-ra már kint kell lenni a stúdióban. Ahogy magamat ismerem, megint rohanok, hogy el ne késsek...

Még elolvastam a legutóbbi hozzászólásokat. Köszi a figyelmet, bér érdekelne, Melinda mire céloz, amikor arról ír, hogy engem kihasználnak...és ugyebár az, hiyg mikor vagyok éppen egyedül, szintén az én számlámra írható többnyire, de ezt már megszoktam...

Ébredezzetek ti is, ne csak én kóricáljak az utcán hajnalban...Szép napot mindenkinek!


Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 30
Értékelés: 4.78572

2007-04-08 15:03:05

Itt a nagy húsvéti kajahalom

Hölgyek, urak, barátaim!

Jó étvágyat! Én már nagyon hallom azt a mennyei hangot, ami gyomrom korgását jelenti, és azt hiszem, most még intenzívebb, mint máskor. Pedig nem kéne bezabálnom, mert este játszom,mégpedig gyertyatartó leszek, ahol nem illdomod teli hassal futkározni, meg nem is bírnék..
Van ember, aki húsvét táján diétázik? Az nem normális. Ilyenkor, mintha mindenki a legjobb háziasszony szeretne lenni, és mindenki bizonyítani akar, hogy degeszre tudja zabálni magát.
Kicsit nehezen koncentrálok most, mert nem otthonról írok, épp az unokaöcséméknél vagyunk, itt vannak a nővéremék Szegedről, a másik unokaöcsém Londonból, és az unokabátyám. Szóval nagy a nyüzsi, és én bunkó módon a gép elé ültem, de ezt elnézik nekem, mert megígértem, hogy megemlítem őket a blogban:)
Isteni lesz a kaja, húsleves, hagymás rostélyos, desszertek, már érzem az ilaltokat.
Azért is gondoltam, hogy írok gyorsan, mert elolvastam a hozzászólásokat, és újra csak nayg hangon szeertném hangsúlyozni, hogy nagyon aranyosak vagytok, mindenki külön-külön és együtt is. Ha van kedvetek, nyugodtan kérdezzetek bármiről, igyekszem majd reagálni, de azt nem ígérhetem, hogy mindenkinek...
Holnap locsolkodás, én ugye már kifejtettem a véleményemet ezzel kapcsolatban, úgyhogy holnap tőlem nem kell tartania a hölgyek hajkoronájának.
Holnap is jövök, most mennem kell, mert asztalhoz ülünk.
CSÓK MINDENKINEK!


 

Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 5
Értékelés: 5.00000

2007-04-05 21:38:30

Milyen az én kis locsolóm?

 Mindenekelőtt ki kell jelentenem, és kövezzetek meg, de én nem locsolkodom. Amióta felnőtt fejjel tapasztalom a nők fejvesztett menekülásét pacsuli kompozícióim elől, beláttam, ez így túl megalázó, ezért inkább átadom a terepet a gyerkőcöknek. Annak idején én is jókat röhögtem a tőrbe csalt osztálytársnőimen, akiket megtévesztett a márkás parfümös üvegcse, pedig, ha tudták volna, mi van benne...:)

Ettől függetelenül, imádlak benneteket hölgyek, és minden kedves olvasómnak, levelezőtársamnak boldog húsvéti ünnepeket kívánok!

Mostanában mintha kevesebben lennétek! Vigyázat, az én kedvemet ez erősen ,egnyírbálja. nem szeretném azt érezni, hogy magamnak mesélek...Úgyhogy rajta, dikurzusra fel írjatok, véleményezzetek, kritizáljatok, szeressetek, bármi! Minden hozzászólást elolvasok, és nagyon köszönöm!

Ja! Míg el nem felejtem, képzeljétek, kedden a Krémben LL Junior és én voltunk a vendégek, és dalt is cseréltünk, ő az Állj meg kislányt! énekelte, teljesen átformázva, én meg a Szép Lány-t....jó buli volt, de ez még mind nem elég, mert drága Ábel Anita barátnőmmel életemben először duetteztünk, egy  Záray-Vámosi slágert követtünk el! Láttátok volna, mennyit röhögtünk, amíg próbáltuk! Nem tudom, mikor megy adásba, de majd szólok!

Húsvét előtt még jövök,de csak akkor, ha ti is!!!!!!!!! Ciao!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 23
Értékelés: 4.70148

Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 5 meg 6 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007