Csonka András blogja

válassz: -

2007-09-25 20:22:34

Bandi, az aktivista

 Hahó hölgyek,urak!

Most aztán töritek a kis kobakokat, hogy mi ez az idétlen cím, ugye?:) Ez nem is vicc, az elmúlt héten 3 olyan eseményen is részt vettem, aminek a célja az volt, hogy felhívjuk a figyelmet az egészségmegőrzésre, a szűrővizsgálatokra. A tüdőrák veszélyeire felhívó közös sétán az idő jó volt, de én sokkal több emberre számítottam. Ismertebb kollegáimmal megállapítottuk, hogy a Normafa legtöbbúnket gyerekkorában látta utoljára. Szégyen. A tegnapi " szív napja" is jó időben telt, itt a megjelent sztárok fogadalmakat tettek a jövőre nézve. Én megfogadtam, hogy újra 3szor megyek edzésre hetente. Ja, meg, hogy drukkolok a többi celebnek, hogy be tudja tartani a fogadalmait. A leglátványosabb esemény a szerdai jótékonysági képaukció és vacsora volt az akadémia dísztermében a mellrák elleni küzdelemért. Zavarba ejtően sok híresség, politikus, művész és közéleti szeméyliség volt jelen, és kiváló blogtársam Körtvélyes Éva és a tündér Eleni fanatasztikusan megszervezték az egész estét. Boldog vagyok, hogy az amerikai nagykövetasszony és Kertész Imre felesége között ülve irtó jót beszélgettünk és uram bocsá! röhögtem velük. Dobó Katával és Oroszlán Szonjával pedig néha kiszöktünk a folyosóra egy kis traccspartyra. Jó hangulatú , elegáns és fontos volt ez az este, ahol  Körtvélyes Éva köszöntőjében engem is aktivistaként mutatott be, ezen jót kacagtunk akkor, de ha már így van, akkor kötelezettségeim is vannak. Jó lenne, ha Ti is átéreznétek kedves hölgyolvasóim, hogy mindent meg kell tennünk a megelőzésért, ami tőlünk telhető.. És a figyelem felkeltésével kezdődik minden. Ezért nagyon jó lenne, ha nagyon sokan eljönnétek ti is vasárnap a Lánchíd környékére, ahol már 111től indulnak a programok, szűrések, szórakoztató és zenés események, és valamikor kora este a már hagyományos séta a Lánchídon a hírességek vezetésével. Ha tudok, én is ott leszek, bár ez a nők ügye, de nekünk meg vigyázni kell rátok.

Gyrerekek, az R-Go buli visszahozta a kamaszkoromat. Nekem mindegy, mikor , hol, ha ez az 5 pasi összeáll, rám számíthatnak, ott leszek. Rájöttem, hogy  a koncertről itt többet nem tudok írni, mert a csikidam életérzér személyesen átélhető csak. Már alig várom, hogy kezembe fogjam az új közös lemezüket.

Na, megint jól elhúztam az időt, már rég aludnom kéne, hajnalban adás, kelek fél 5kor. Sajnáltok?

Ja, Éva gyerkőceit üdvözlöm, ahogy kérte, sok puszi nekik:)

Nemsokára jövök! Csók!

 

Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 11
Értékelés: 4.97743

2007-09-19 16:53:16

"Ha mosolyogsz, cuki vagy..."

 Halihóóó!

Igen, igaz van Lili nevű kedves blogolvasómnak, ezzel a lópofával mosolyognom kell, akkor még elmegy valahogy...:) nem űzök gúnyt belőled Lili, én is észrevettem már, hogy az én arcom duplájára nyűlik, ha  komor vagyok. És egyébként is, pozitív tartalmat az életnek, ne savanyodjunk be, nincsnek leküzdhetetlen problémák, mosolyogjunk egymásra az utcán, ésé akkor vissza is azt kapjuk....,vagy tűl naiv vagyok?:)

Épp arra gondoltam, hogy most már konkétan is válaszolni fogok nektek, a hozzászólásaitokban megfogalmazott kérdésekre, persze nem mindig és nem mindre, de a jövőben erre odafigylek.

Először is tisztázzuk még egyszer, a blogot a saját nappalimban írom a saját gépemen, és csak én tudom a kódot, amivel be tudok lépni a hozzászólásaitokhoz, ezeket természetesen végig is olvasom, majd aktiválom, hogy mindenki láthassa. Tehát ha egy-két napig nem jelenik meg az írásotok, akkor az nem a ti gépetek hibája, hanem az én trehányságom, mert akkor épp nem léptem be az oldalra, tehát nem is aktiválhattam semmit. Még egyszer hangsúlyozottan  köszönöm a rengeteg kedves szót, praktikus tanácsot, egyáltalán, hogy itt vagytok velem. Eddig , hála Istennek, nem kellett moderálnom senkit a stílusa miatt, és a jövőben is kirakom a negatív hozzászólásokat is. Sokan nem értették, miért kellett " faszkorbács" nevű olvasómat itt megjelenítenem, hsizen esteleg gyerekek is olvassák sorait. Ez jogos, mégis azt gondolm, hogy ez is társadalmunkról egy lenyomat, ilyen emberek is vannak, ez a stílus is létezik, de ezt ti is tapasztaljátok az utcán, nemdebár, ott is elég érdeke4s dolgok történnek mostanában, ami azért nekem is elszorítja gyomromat...

Nos tehát akkor..: Dittikének üzenem, hogy a Csókos asszonyt nem utaztatjuk legalábbis még nem, és ez azt jelenti, hogy csak a Thália színházban tudod megnéznik de nem biztos , hogy engem is látsz, mert 2 szereposztás van.

Máté Judit, morfondírozik, hogy vajon láthatott-e engem egy izraeli reklámfilmben. Judit, a válaszom igen. Sót, eddig az évek alatt 5 izraeli reklámfilmben is szerepeltem már, amivel kapcsolatban van egy édes sztorim. Néhány éve az egyik napilap körkérdést intézett olyan színészekhez, akiket láttunk már reklámban. Így én is szerepeltem az összeállításban, ahol értehető okokból sokszor szerepelt a reklám szócska. Az újságíró, hogy ne legyen állandó szóismétlés, néha  éppen ezért a reklám helyett a promo szócskát alkalmazta. A tördelőszerkesztő viszont úgy gondolta, amikor azt a mondatot olvasta az én részemben, hogy : "..eddig 5 promofilmet is forgattak velem Izraelben", hogy ez értelmetlen így, ezért javított és a megjelent cikkben a következőt olvastam. : "...eddig 5 porno filmet forgattak velem Izraelben.." Azt hittem, elájulok nyomban, de az újság elnézést kért, a barátaim meg hetekig ugrattak, hoyg majd adjam kölcsön valamelyiket, mondjuk a korbácsosat:)

Szóba kerül sokszor azu iwiw. Aki jelölni szeretne, az írjon is nekem, mert különben nem veszem észre, és akkor azután tudom csak visszaigazolni.

Nemsokára nagy változások lesznek a weboldalamon, amit az utóbbi hónapokban a blog miatt is teljesen elhanyagoltam, majd beszámolok miondenről, szeretném, ha mindannyian ott is velem lennétek, sőt akarunk létrehozni egy klubrendszert, amibe ha regisztráltok, mindenféle kiváltságoknak lehettek részesei....

Most búcsúzom, az R-GO koncertbeli élméyneimről majd legközelebb...

Csók nektek!

 

Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 14
Értékelés: 4.89550

2007-09-13 18:29:21

MEGTUDTAM AZ IGAZAT...

 Sziasztok blogom hűséges olvasói!

Ugyebár, mindannyian tudjuk, mire gondolok, ha azt mondom : Família KFT. A 90-es éveket sokunk életében átívelte a képernyő mindkét odalán. Pár napja kiderült, hogy egy kollegám döntésén múlott, hogy végül is én lettem a Pici. Abban az időben először készült 3 próbaadás, és azután döntötte el a TV vezetősége, hogy engedi a sorozat beindítást. A próbaadásokban néhány szerepet nem a később megismert színészek játszottak. Akkor Pici alakja még Tuci néven volt látható Dózsa Zoltán kollegám interpretálásában. Én a későbbiekben úgy tudtam, hogy miutáén ő főiskoás volt akkor éppen, az iskola nem engedte, hogy vállalja a feladatot a sorozatban, ezért kerülhettem a képbe. Ez részben igaz is, de egy nagyon fontos momentumról csak most értesültem. A sorozat készítói, Zoli után Faragó András kollegámat kérték fel, akivel akkortájt fejezték be az Angyalbőrben című sorozatot, tehát jól ismerték, karakterét, képességeit. Andris, akit a szakma csak Topiként becéz, éppen akjkor végzett a Főiskolán és érvényes szerződése volt a zalaegerszegi színházzal, ahol 4 főszerepet is ígértek neki, tehát  néhány nap gondolkodás után úgy döntött, hogy nem vállalja Pici szerepét, inkább belevág a sűrű színházi munkák sokaságába. Ezzel nyitott kaput nekem, akit egyáltalán nem ismert személyesen sem Szurdi Miklós főrendező, sem Gát György producer. valóban egy véletlennek, illetve Réz András művészeti vezetőnek köszönhetem, hogy meghallgattak és kiválasztottak.

Épp a Csókos asszonyt játszottuk, amiben Topi fergetegesen alakítja Kubanek szerepét, amikor ezt a történetet elmesélte, és csodálkozott, hogy én ezt nem tudtam.  Nehezen tudom nektek elmagyarázni, de valahogy szerettem volna megölelni barátilag Topit, hiszen ezzel a döntésével az egész életemet  és karrieremet döntően befolyásolta. Topi remek színész, a társaság kedvence, mostanában ti is láthatjátok a színház mellett például Gálvolgyi János "gyúrunk vazzze" pertnereként.,  eddig is kedveltem, hiszen párhuzamos osztályban jártunk a Főiskolán is, de most aztán lekötelezettje vagyok:)

Apropo Csókos asszony! Remekül sikjerült Dolhai Attila, Kékkovács Mara, és Mahó Andrea debütálása az előadásban. Minden elismerésem az övék, kevés próbával hibátlanul játszottak. Gyertek el és nézzétek meg! Egyébként hálásan köszönöm azoknak   a kedves hozzászólásait, akik látták már az előadást, és itt osztják meg veletek élményeiket. A szép szavakat külön köszönöm!

Apropo Csókos.. A vasárnapi előadáson, mint utóbb megtudtam ott volt egyik legnagyobb kedvencem Vári Éva. Képzeljétek, ma délután felhívott és telejesen zavarba ejtően szépeket mondott nekem a játékommal kapcsolatban. Évát az egyik legnagyonbb színésznőnek tartom napjainkban, minden alakítását láttam, többet nem is egyszer, kikérem magamnak, hoyg még mindig nem kapott Kossuth díjat, el tudjátok képzelni, mit jelent nekem az ő dícsérete.....Minden  vágyam, hogy egyszer a partnere lehessek színpadon. Ezért valóban irigylem Kulka Jánost, akivel zseniális kettőst alkotnak a Hat hét, hat tánc-ban, mindenképpen nézzétek meg!

A hét csalódása számomra, hogy ahogy a tv-ből  megtudtam, Ihász Gábor: Állj meg, kislány címú dala nem jutott be a Csináljuk a fesztivált! középdöntőjébe, nem kapott elég szavazatot. Ihász Gábornak  és ennek a dalnak köszönhetem, hogy még mindig foglalkozhatom popzenével, ezt a dalt énekeltem előzör közönség előtt, az első lemezem emiatt fogyott el  több, mint 40 ezer példányban. elfogult vagyok Ihásszal , a dallal  és kifejezetten rosszul esik, hogy alul maradt. Akkor is, ha egész biztosan nem én énekeltem volna a műsorban. Sokan kérdezik, hogy részt veszek-e a folytatásban.. Senki nem szólt még, de talán az Aradszky dallall elért negyedik helyezés talán elég lesz valamihez......

Nemsokára bedőlök az ágyba, hajnali fél 5kor kelés, adás 9ig, aztán szépen lassan elkezedem spannolni magam a szombat estére, amikor kis baráti különítményünkkel kivonulunk az R-GO koncertre, és felidézzük kamaszkorunk legszebb pillanatait, a csodás balatoni nyrakat,amikor már az összes dalt kívülről füjva vártuk az új lemezt és a nyári R-GO koncerteket. Nem szoktam, de most a küzdőtérre vettem jegyet, el akarom dobni az agyam:)

Mindenkinek óriási pusszantás!

Ja, már nem émelyeg a gyomrom, köszi az ötleteket, néhányat majd ki is próbálok.

Ciao!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 14
Értékelés: 4.85467

2007-09-06 18:36:03

GYOMORNYOMOR

 Sziasztok mindenkinek!

Most kicsit zűrösen írok, mert a Fókusz stábja éppen szétrámolja  a lakásomat. Azért szeretem őket. Úgyhogy mindjárt folyt.köv...

na, itt is vagyok. A téma, képzeljétek el, a blogírás volt, olyanokat szólaltatnak meg, akik belekostóltak az internetes naplóírásba, bezsélgettünk, felolvasatm régi blogrészletet, és a kedvükért írtam is élőben, ezt a fent látható kezdő mondatot izzadtam ki magamból. Majd láthatjátok a napokban, ha éppen bámuljátok a tv-t.

A hétvége már színházi hangulatban zajlik, a Csókos asszony az első darab,amiben kezdek, ráadásul izgalmas lesz, mert a főszerepekben 3 kollega is beáll, Dolhai Attila, Kékkovács Mara, és Mahó Andrea is. Ilyenkor nekünk is olyan kicsit, mintha újra premier lenne.

Nem szeretek nyavalyogni, de most már kifejezetten zavar,, hogy másfél hete émelyeg illetve puffad a gyomrom. Persze egy hét után azért orvoshoz is elmetem, de igazából nem  tudni, hogy a reflux okoz e valamilt vagy lehet, hogy gyomornyálkahártya gyulladás, amire viszont most diétázni kell, ami egy rémálom. Egyrészt mert nem akarok lefogyni, másrészt mert alig tudom, mit egyek,sem tejes sem zsíros dolgot nem lehet, már magam sütögetem a csirkehúst itthon, és főzöm ki a rizst, ami a vég, mert soha nem főztem. És még mindig puffad a hasam folyamatosan, Ideges vagyok....

Utálom az őszt, a nyirkos, hideg időt, őrület, hogy már fűteni kell......néha....

Intézzétek el, hogy legyen vénasszoyok nyara, könyörgöm!

Vigyázzatok magatokra, mindenkit ödvözlök! Hölgyeknek kézcsók!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 29
Értékelés: 4.77408

2007-09-02 15:59:24

MÁR MEGINT KEZDŐDIK...

 Hehehe, legyek ünnneprontő???? Holnap indul a tanév!!! Képzelem a mebulók ma esti hangulatát...Estembe jut a saját diákkororm, amikor egyszerűen képtelennek éreztem magam a vakáció örömeinek feladására, és arra, hogy újra igába hajtsam a fejem. Persze, az első nap, amikor újra találkoztam a hónapok óta nem látott haverokkal, mindez köddé foszlott, de az újrakezdés akkor is mindig nyögvenyelős volt. Szülők, soha ne felejtsétek el, hogy ti is voltatok diákok, ne a saját gyerekeiteken kérjétek számon azt a viselkedést,amit nektek is nagy nehezen sikerült csak elsajátítani ilyenkor! Nyugi, az első röpdolgozat majd pofán ver mindenkit:)

Azért az újrakezdés így felnőttkorban is valóság. csak mi nem 2 hónapos vakációból ébredezünk, hanem ilyen olyan szabadságolások után illeszkedünk be újra, vagy szerncsétlen esetben manapság egyre többen kényszerűen kezedenk új életet, mert munkahelyük megszűnése erre kényszeríti őket. Új világ, ehhez is edződnünk kell. Mindig legyen tartalék álmaink, amiket előkaphatunk, aztán uzsgyi, valósítsuk meg, ha már az élet ebbe az irányba lök kényszerből.

Hogy vagytok? Jókedv és derű vagy őszi depresszió? Béke vagy válság a magánéletben? remények avgy elveszett illúziók? Írjjatok nyugodtan, én minden hozzászólást elolvasok, sőt, ahogy azt mondtam már, én vagyok, aki itthonról látom és aktiválom a hozzám érkező véleméyneket, tehát én rakom fel az üzenőfalra. És nyugi, nem csak a szépségeket....

Ma még henyélek egy sort, aláhúzom a szöveget  a szeptember végén kezdődő próba példányában, az egyikőtök által célzott másik bemutatótórl még nem bezsélhetek, ez titok, de majd itt írok először, ha biztos lesz...

Ha valaki ért az iwiwhez, árulja már el, hogyan tudok segítséget kérni és kitől, mert az ismerősnek jelölöm funkció már hetek óta nem működik nálam. és e-mailt sem tudok küldeni nekik, mert a felhasználónevet kérik, de az nem tudom, mi lehet s saját nevemen kívül, azt meg nem fogadja el.

Annyira rendes vagyok, ma még több körben mostam is, vagyis a gép, de én raktam tele...És senki ne sajnálkozzon, vasalni már nem én fogok:)

Jó vsaárnapot nektek, jövő héten találkozunk, ciao

 

Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 10
Értékelés: 4.00002

Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 19 meg 19 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007