Csonka András blogja

válassz: -

2007-10-28 18:08:02

KI VAGYOK ÉN????

 Hahóó, újra itt vagyunk barátaim! / akik nem érzik magukat annak, azoktól elnézést kérek, különös tekintettel a dalszöveget nekem címző olvasónak, azt nézzétek meg, anélkül, hogy megsértődnék, nagy marhaság rám názve a nagy része, de nem akarom őt meggyőzni...../

Szóval, tudtam, hogy előbb-utóbb káoszt okoz majd, hoigy belekontárkodom több mindenbe, és nem várom meg, amíg az életem egyetlen mederben csordogál csak. Mégis  meglepődök, amikor 17 évnyi  szakmai jelenlét utén még mindig bizonytalanságot érzékelek a foglalkozásomat iletően. Az utóbbi napokban két , egyébként általam nagyratisztelt bulvár magazin újságírói döbbentettek meg. Egyikőjük énekes táncosnak, másikuk táncos-műsorvezetőnek titulált. Azt hittem, legalább  a sajtó igen tisztelt muinkatársaiban hagyok annyi nyomot, hogy kiderüljön, elsősorban színész vagyok, erről van papírom is, aki egyébként örömmel vezet műsort is, sőt táncol és énekel, persze, speciel nem csak popzenét, hanem a színházak falai közt felcsendülő musicalaket is. Lehet, túl érzékenykedem a dolgot, de ha én nem figyelek oda, hogy az emberek többsége tisztában legyen ezzel, akkor ki  a csuda...?

Mostanában úgyis előtérbe kerül a színészi oldal, mivel egy hét műlva egy  nagyon érdekes, és aktuális, gondolatébresztő darabot mutatunk be a székesfehérvári színház kamaratermében, Garaczi László:: Plazma című művét, Valló Péter rendezésében. . Én ebben a fázisban épp ott tartok, hogy  kérdőre vonom képességeimet, de erősen. Ezen már nem lepődök meg, minden próbafolyamatban elérkezik a pillanat, amikor abba akarom hagyni a pályát....

Hogy vagytok? Ez a szürke, nyirkos idő nem nekem való, máris unom, és a tél még meg sem jött. Mindenképpen napot kell látnom a tél folyamán valahol, mert fel kell töltenem az akkumulátoromat. :)) Már van egy ötletem, de még nem tudom ,sikerül-e valóra váltanom. És a színházaktól meg az RTL-es főnökeimtól is ki kell könyörögnöm egy kis szabadságot majd, de megfogadtam, most már nem múlhat úgy el egy év sem, hogy ezt a kis télből a nyárba kirándulást meg ne tegyem, különben minek dolgozom..???

Na jó, nekiülök a szöveg pontos megtanulásának, mert még mindig érzek homályos foltokat, és holnap a szerző is eljön a próbára, nehogy belekösssön valamibe, inkább pontosítok....

Vigyázzatok magatokra és egymásra, ok???? Csók

Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 8
Értékelés: 4.95832

2007-10-21 13:21:09

ez volt a hét....

 Barátaim, kicsit nagy szünettel reagálok a hét történéseire, de most is épp hogy indulás előtt avygok, mert Ti ugyebár csak pihengetttek nyílván a nagy 4 napos vakácioóban, de nekem egy árva napom sem marad erre, tegnap és ma 3 Kálmán Imre gálaműsornak vagyok a konferansziéja,  hátfőn és kedden is táncpróba lesz Fehérváron az új bemutató miatt.

Legalább kicsit átérzitek ennek a sűlyát, ugye?:))

Apropo, tánc. Szuperül sikerült a Botafogó gála, ahol vendégként felléptünk Andival, de ott vot Iringó Somlóval és Czenéék is. Mi szambát és jive-ot táncoltunk, és annira jó érzés volt, hogy bár nem konferáltak fel senkit, csak egymás után jöttek a táncok, amikor beléptünk a színpadra. alig hallottam a zenét a tapsvihartól. Még jó, hogy ezt a 2 táncot már álmomból felkeltve is tudom....Jaj, el ne felejtesem, most már biztos , hogy lesz Szombat esti láz turné, 4 állomással, november, december hónapban, a részleteket megírom nektek , ha már kiderült, kik is lépnek majd fel.

Hétfőn volt a bizonyos talkshow, amire jó néhányan írtátok, hogy sajnos vidékiek lévén, nem tudtok jönni, úgyhogy kénytelen leszek majd én lemenni, ha beszélgetni akarok.:)) szóval, Keller Jani kollegám és Oláh Yetti vezetésével zajlott az egész, és el kell mondanom, nagyon jól éreztem magam, mert oldott és őszinte volt a hangulat. A casa de la musica tánccentrum csak az est után 2 nappal nyílt hivatalosan, de azért így is voltak jó néhányan, és ami külön öröm, hogy több kolegám is eljött. Závodszky Noémi, Füredi Niki, Kokas Piroska, Váradi Eszter Sára, Dzsupin Ibike. Voltak rajongók, szimpatizánosok, és barátok. Meglepetést is szerveztek nekem, amikor szó esett arról, hiogy igazából egy drámai szerepem volt eddig, az imádott Illatszrtár című darabban, egyzer csak felállt a helyéről Závodszky Noémi és elkezdte játszani a darab egyik csúcsjelenetét, a nagy összeveszésünket. Annyira meglepődtem, hogy el is rontottam a szöveget. Az sem volt semmi, amikor elkezdtem énekelni a Szombat este táncol című dalt, és hirtelen felpattantak a nézőtéren öten, kiderült, hogy Erica C. tánckarának oszlopos tagjai voltak Norbi vezetésével, és elkezdték csinálni azt a koreográfiát, amit a Névshowrban táncoltunk anno, amikor Ördögh Nóri meglepetésvendége voltam. Bakó Gábor, egyik kedvenc koreográfusom is ott volt, és jól eláztatott mindenféle próba kulisszatitkok elmesélésével.

Jézius, 2 óra van már , és még nem kajáltam, ráadásul fél 3ra bent kell lennem a színházban. Úgyhogy most hirtelen magatokra hagylak benneteket, de nem is pontot teszek képzeletben, csak vesszőt, mert úgyis jövök mindjárt....na jó, azért nem annyira de majdnem mindjárt:))

csók

 

Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 7
Értékelés: 4.96688

2007-10-11 04:56:00

Hajnal van, emberek...

Írt már Nektek valaki hajnali 5 órakoR??? Ugye, nem?! Na, akkor én most ezt is megteszem. Nem is hiszem el, ahelyett, hogy készülődnék már, még pötyögök itt a gépen. Adás lesz ma is, fél 5 kor kelelk, kiténfergek nagy nehezen a nappaliba, lerogyok a kanapéra, és eltöprengek, hogy ebben a vak sötétben, miért nem  lehet még egy kicsit legalább durmolni ....Aztán egy laza reggeli tisztálkodás, egy kakaós csiga, ha van itthon, mert most baromira semmi, aztán fél 6kor indulok, másodpercre kiszámítva az érkezésemet háromnegyed 6ra a stúdióba. Ja, ign, fél 5 és 5 között még ideülök a géphez, mert ilyenkor múködik a legjobban a net ugyebár, és izgatottan fürkészem, hogy írtatok-e a blogba valamit, de mostanában nagyon kis llusták vagytok:)

Ja, a múltkor elfelejtettem a hétfői talkshow pontos kezdését megírni, szóval este 7 órakor kezdődik. Eddiig a legtöbben csak azon sajnálkoztak, hogy vidéken laknak, és nem tudnak jönni, amit én is nagyon sajnálok.

Egy kérdésre utalva, a gyulai várszínházban 1990ben játszottam csak még főiskolásként. A múlt évezredben, őrület....

Na, most már tényleg indulok hülgyek-urak, ti meg kicsit szunnyáljatok....

Ciao!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 18
Értékelés: 4.73646

2007-10-07 20:39:49

Gyertek, randevúzzunk!

 Sziasztok mindenkinek!

Már olyan régen találkozunk itt, épp ideje, hogy néhányan személyesen is traccsoljatok velem...Erre most remek alkalom nyílik egy vadonatúj, most nyíló kultúrcentrumban, a VIII:ker. Vas u.16 szám alatti Casa de la Musica-ban, ahol 15.én hétfőn este Kelller János kollegám vezetésével egy talkshow vendége leszek.  Nem bánnám, ha az itt, a blogban megszokott személyes hangnem ott is folytatódna, és azok a kérdések is terítékre kerülnének, ami benneteket igazán érdekel. Na meg úgy illik, hogy személyesebb dimenzióba is tereljük a kapcsolatunkat, szóval ha ráértek néhányan, szívesen látlak Benneteket. Azért is reklámozom az egészet, mert én leszek az egyik első vendége a háznak, még nincs is reklámozva nagyon, tehát szeretném, ha értelme lenne az estének...

Hogy vagytok? Mit szóltok a csodás és verőfényes hétvégéhez? Én a pihenés jegyében töltöttem a vasárnapot. Egy siófoki wellness szállodában töltöttem néhény órát. és habzsoltam az élvezeteket, infra szauna, hidromassszázs, úszás, friisítő masszázs. Ezentúl , amikor csak időm negedi, bevetem ezt a trükköt, szinte újjászülettem utána. Speciel, a nyaralónk is ott van Siófokon gyerekkorom óta, gonoltam, megmutatom a barátaimnak, de a nővérem elfelejtette megmondani, hogy az ajtón idén már másik lakat van, amihez nekem még nincs kulcsom, úgyhogy kis vízparti séta után, jót röhögtünk a sikertelen bejutáson, és egy giga pizza elfogyasztása után irány újra Budapest!

Nemsokára le is fekszem, a hetem elképesztő lesz, minden hajnalban reggeli adás, aztán futás Fehérvárra próbálni, , csütörtök, péntek este Andival táncikálok, szombat , vasárnap  Szépség és a szörnyeteg az Operettben, és szombat este még egy báli fellépés is. Tehát már csak a következő wellness varázslatban reménykedhetem:))

Látom , ellustultak blogtársaim is, úgyhogy belehúzok, csak győzzenek követni, írjatok, kérdezzetek, csók mindenkinek!

 

Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 5
Értékelés: 5.00000

Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 19 meg 7 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007