Csonka András blogja

válassz: -

2007-12-31 15:44:48

BUÉK, de nagyon!!!!

Barátaim, barátnéim, olvasóim, drukkereim, és kiváncsi szemlélődőim!!!

Tudom, képzeletben már egy kis pofont is lekevernétek nekem a legszívesebben, amiért ígéretem ellenére ilyen ritkán dugom csak ide a képem. Nem is magyarázkodom, csak annyit, kérlek, akceptáljátok, hogy az év vége nekem is pörgősebb az átlagnál, így ritkán kap el az ihlet szavaim és éményeim nyomtatásba helyezésére...:))) Most viszont nem vettem volna a lelkemre, ha nem búcsúzhatok el Tőletek az óesztendő utolsó óráiban, azzal a kis újévi fogadalmommal, hogy jövőre minden másképp lesz, jó kisfiú leszek, és írok, csak írok, csak írok, kivéve, amikor nem...

Bár Émi nevú olvasóm kételkedik, hogy én olvasom el személyesen az üzeneteket, de kérdem, akkor ki a frász? A komornyikom? Miután olyan nekem nincs, én pötyögöm kusza kis betúimet. Igen, Émi ott voltam Dóráék esküvőjéln, de ez már régi élmény, mert legalább 2 éve volt, és arra emléksezm, hogy nagyon barátságos, és meghitt volt az egész, kollegák , barátok köszöntötték őket, de többet nem szeretnék erről szólni, mert ez az ő magánügyük.

Gyerekek, ez a karácsony is elmúlt, remélem, mindenkinél járt a Jézuska, és a gyomrotok is kellőképpen tele. Azért azt képzeljétek le, amikor én a 25.i karácsonyi ebéd után, amit nővérem celebrált, konkrétan maceszgombócleves, töltött káposzta , és máktorta formájában, én déluátn 3 órakor az Operett színház színpadán felöltöttem kis gyertyatartójelmezemet és mindent bele, tánc, ének, móka. Bár szerintem a Szépség és  szörnyteg minden szereplője ebben a cipóben járt, sót a nézőtéren ülök is.

A 2 ünnep között indult be aztán főleg minden. 28.-án volt uygebár a Csináljuk a fesztivált! döntője, ami egy nagyon kellemes élmény volt, bár kissé cslódottá tett, mivel most nem jutott a dal az első 6 kö9zé, és ez kifejezetten azért bántott, mert szerettem vona egy szép estét szerezni, a dal szerzőjének, a helyszínen megjelenő Payer Öcsinek. Olyan édes volt, így is nem győzött gratulálni, és helyesen megállapította, hogy most a himnikus, lírai daloknak állt a zászló. Sebaj, én akkor is Gedon bácsiban hiszek:)) 

Na, de a másnap. Nem is hiszem el. A Papp László aréna színpadán énekeltem több ezer ember előtt. Kamszkori egyik bálványom, Fenyő Miklós hívott meg a koncertjére vendégnek. Jövőre lesz 10 éve, hogy bemutatta az Operett színház a Hotel Mentholt, ami a legendás slágerekre épülő musical, és ennek az alapcsapatában én játszottam az egyik főszerepet. Ez volt az apropója a meghívásnak, a Vízparti twisztet, a Ciao Marinat, és egy duettet énekeltem Fenyővel. Harsányi Levente volt a koncert másik vendége. A Közönség fenomenális volt, igazi házibuli hangulat. Gondoltam, ruhában is kiteszek magamért,. és egy strasszokkal, kövekkel kirakott fekete zakót kértem kölcsön Náray Tamás fantasztikus divatguru szalonjából.,. a hatás nem maradt el:))

Szóval ez egy remek finálé volt az év végére, most mindjárt indulok Győrbe, életemben elsőzör töltöm a szilvesztert Budapest határain kívül, mert ott lesz több fellépésem. Úgyhogy Győriek, hajrá, buli lesz!!!!!!

Az ígéretem a gyakoribb írásra csak január közepétől érvényes, addig még elég konfúz elsz minden, őrültek háza, stb, de aztán jövök! Elkezdem majd a próbákat is az Operett színházban, az Abigél musical változatában. Szóval az új év is jól indul...

Kívánom, hogy Ti is válthassátok valóra az álmaitokat jövőre is, kísérjen mindenkit egészség, szerencse, szeretet.......

Boldog új évet, és maradjunk sokáig együtt!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 12
Értékelés: 4.83539

2007-12-12 22:02:42

Újra Gedeon....

 Hahó mindenkinek!

Gedeon bácsival mostanában többször is találkozom. A nagy helyzet az, hogy a Csináljuk a fesztivált! című, régi slágereket megidéző műsorban van szerencsém ezt a régi Szécsi Pál slágert énekelni. Most pénteken lesz a középdöntő, remélem tovább baktatunk a döntőig. Ehhez persze kel a Ti segíségetek is. Ez a műsor a dalok versenye, így leginkább  a szerzőknek Payer Öcsinek és S. Nagy Istvánnak szeretnék örömet szerezni azzal, hogy daluk ott lesz a legjobbak között a döntőben.

Karácsony közeledtével kis műsort adtunk Eszményi Vikivel és Heilig Gáborral a Tűzoltó utcai gyerekkórház onkológiáján. Ez mindig egyzerre megrendítő és felemelő élmény., Hihetetlen, hogy ennyi szenvedést milyen erővel és hittel viselnek a gyerekek. Sokan még a műsorra sem tudtam a nagyterembe lejönni, mert elkülonítőben egyedül kelll viselniük a betegség megpróbáltatásait. Szinte mindenki mellett ott ül az ágy szélén az egyik szülő, hogy ébren tartsa a reményt a gyerekben és magában is. Mindenkit, aki a pitiáner, psizlicsáré nyavalygásaival van elfoglalva sokszor, arra buzdítanék, hogy látogassa meg ezeket a gyrekeket, és gondolkodjon el mélyen, mit számít, ha egészségesek lehetünk, mit  élhet át egy család, akinek a működését alapjában rázza meg egy ilyen betegség...?

Bírjátok még   a karácsonyi hajszát? Elképesztő, mivé fejlődott ez az ünnep...szinte már semmi nem marad a meghit hangulatból, helyette akciók, tülekedés, indulatok, tömeg.....Valahogy nem így kéne....

Annyira szeretem a hozzászólásokat olvvasgatni, de mostanában kis passzívok vagytok, úgyhogy mindent bele barátaim. Ha konkrét kérdés merül fel, válaszolok majd. Jó munkát vagy pihenést, kinek mi jár! Sziasztok!

 

 

Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 16
Értékelés: 4.97539

2007-12-03 18:48:21

HOGY VAGYOK...?????

 Sziasztok régi játszótársaim!:)

Ne is mondjátok, szinte hallom a dorgáló szavakat, hogy miként is van pofám ilyen hosszasan elhanyagolni a blogot? Jó, egy kicsit igazatok van, de én néha olyan jól adom Pató Pál urat, hogy  a halogatás nagymestere lehetnék...

A lényeg, hogy itt vagyok, és a távolmaradás is csak a teljesen szétszórtan felbukkanó munkáim miatt van, és nehogy azt gondoljátok, hogy közben nem juttok az eszembe..?! Jó kis púder, mi?:):)

Ez a hét amúgy is kemény a hajnali kelések miatt, és ráadásul most még a jó kis délutáni fél órás alvásaimnak is lőttek, mert nem fogok ráérni, amúgy pedig nagyon nehezen tudom a szemem nyitvatartani...

Köszönöm  a számtalan névnapi kívánságot, akár itt , akár az iwiwen, öröm Andrásnak születni, ha ennyien gondolnak az emberre...Még nem reagáltam egy érdekes hozzászólásra, amit Györgyi nevű olvasóm írt, és ennek csak az az oka, hogy tízszer is elolvastam, és még mindig nem értem, mit akart mondani, vagy mi a baja...ha valaki érti, akár el is magyarázhatná... Most hirtelen nem is jut eszembe, miket kérdeztetek, és így írás közben nem merek kilépni innen , és utána olvasni, mert akkor elveszik, amit eddig írtam. vagy csak megint nem értek a számítógéphez?:)  Arról is olvashattatok az elmúlt napokban, hogy jól vagyok, sőt, nem vagyok egyedül. Az egyik hetilap ügyesen ezt a kis mondatocskát kitette a címlapra, ami azért érdekes, mert a cikkben sem merültünk bele jobban a téma tárgyalásásba, viszont a mindenre nyitott, de inkább kíváncsi újságírók rögtön megtaláltak. Újra és ki tudja hanyadszor meg kellett értetnem velük, hogy még mindig arra törekszem, hogy amelllett, hogy minden tekintetben nyitott könyv legyek a sajtó, és ezáltal a Ti számotokra, szeretnék legalább egy  kis szeletet megőrizni az életemben, ami csak az enyém, amit pont ezért hívnak magánéletnek. Ugyis számtalan kollegám kielégíti azon igényeket, ami a magánélet szétcincálására irányul, sőt néhányan közülük szinte riasztják telefonon a sajtó jeles képviselőit, nehogy azok lemaradhassnak valamiről. Ezzel sincs semmi baj, hiszen Benneteket biztosan minden érdekel. 17 éve, amóta Isten segítségével a reflektorfényben vagyok, nem hiszem, hogy ne lehetett volna olvasni az életem minden vonatkozásáról, és ami Benneteket érdekel, ezután is tudható lesz, de kérem mindenki megértését!!!!!

Isten éltesse Lorán Lenkét, akinek 81 évet kellett megérni és 60 évet ezen a pályán, hogy egy komolyabb elismerést kapjon, mégpedig a Táncsics alapítvány életműdíját, amit a miniszterelnök és a kultuszminiszter adott át Neki és 3 másik kitüntetettnek.  Rejtély, hogy miért megyünk el szó nélkül ilyen kvalitású, népszerűségű és emberségű művészek mellett. Lukács Ervin,  a fantasztikus karmestert is kitüntették, az ő szavait idézném, amit köszönetképpen mondott: " Öröm ilyen szép méltató szavakat hallani, pláne élőben..." Teljesen igaz, annyira megrendültek vagyunk a sírbeszédek megtartásánál, csak akkor más késő. Lenkét imádom, tisztelem, az egyik legnagyobb élő komikának tartom, és azt is tudom, hogy milyen fantasztikus volt drámabb színezetű szerepekben, sajnos ezekben ritkán bizonyíthatott. Fogadott nagymamám ő, hiszen színpadon kétszer is játszotta a nagyimat, és a Família KFT-ben évekig tartó könyörgésem után végre ő lett az addig soha meg nem jelenő engem neveló nagyi, Rózsika. Gratulálok és csókolom a kezét!

Most kicsit elbúcsúzom, olvasgassatok, irogassatok és máris jövök! Ciao

Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 4
Értékelés: 4.77983

Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 4 meg 9 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007