Csonka András blogja

válassz: -

2008-05-12 11:29:08

ELÉG VOLT A NYAVALYGÁSBÓL:::

 Tudom, egy jókora pofont érdemelnék, hogy ilyen sokáig magatokra hagytalak Benneteket, most majd törhetem kezem-lábam, hogy visszacsábítsam az olvasóimat, de megteszem, ígérem....vagyis kéz és lábtörés nélkül:)))

Milyen butaság, azon nyavalyogtam jó ideig, hogy dobozok közt kell élnem, mivel a lakásömat átalakítom, felújítom, és addig édesanyám egykori lakásába költöztem. Itt viszont nincs internetkapcsolat, így a teljesen analfabéta számítástechnikai ismereteim tükrében eltartott egy ideig míg rájöttem, hogy feltalálták a mobilinternetet, így a laptopom most már nem csak porfogó.:) Ugye, most már meg tudtok bocsájtani a hosszas elmaradásomért..?! Még hetekig ilyen össze-vissza lesz az életem, de elég a nyavalygásból, ha arra gondolok, hogy egy teljesen megújított környezetbe költözöm majd vissza, máris felfedezem az optimista mosolyt az arcomon...

Egyébként megfigyeltétek már, milyen átlozottul sokszor nyavalygunk gyakran pitiáner dolgokon? Hányszor sóhajtozunk, hogy nem bírjuk már, megőrülünk, elegünk van, sok-sok negatív gondolat ömlik ki a szánkon, amit aztán az agyunk meg is valósít..Hiszek abban, hogy ezek a nyavalygások valóra válnak, mint negatív parancsok. Magamat már jórészt sikerült átnevelnem , de azért résen kell lennem..

Ha valami felszínes butaság miatt zsörtölődöm, és megoldatlannak érzem a helyzetet, gyakran eszembe jut egy 13 éves kisfiú, Ádám, akit remélem a barátomnak nevezhetek. Évekkel ezelőtt egy újságcikkben olvastam a kálváriájáról, és annyira megindított a történet, hogty felkutattam Őt. Néhány éve egy gépkocsi gázolta el, nem messze a lakásuktól. Olyan súlyosan megsérült, hogy nyaktól lefele teljesen megbénult, azóta is lélegeztető gépen van. A szülök és testvére is emeberfeletti áldozatokat vállalnak, hogy ez az értelmes, helyes srác minél többet élvezhessen így ágyhoz kötötten is a külvilágból. Leborulok az ilyen áldozatkézség előtt, amikor a saját életét valaki háttérbe képes szorítani, csak hogy a másiknak kicsit jobb legyen.Néha meglátogatom, látom ahogy nő, egyre oldottabb velem is, és szeretném, ha érezné, hogy mindig számíthat rám. Döbbentes élmény volt, amkor május elsején felléptem az ő környékükön, egyszer csak megpillantottam Ádámot egy tolókocsiban, kint az utcán.Legutolsó találkozásunk óta már ki tudták hozni a szülei kicsit a levegőre. Igaz, a fejét a kabalállatkáival ki kellett támasztani, és a lélegeztető gép is ott zakatolt a tolókocsiba szerelve, de mégis ott volt. Be is vontam a műsorba, Ő volt a masiniszta a szerelemvonatbaan. Bemutattam Őt a közönségnek, és az utolsó dalnál felvittük a színpadra. Azt akartam, hogy mindenki lássa, ilyen helyzetben is létezik a mosoly, a ragyogó szemek. Láttam rajta , milyen boldog, muszály, hogy minél több élményt gyüjtsünk Neki, ez energiát adhat a kitartáshoz. Elhatároztam, ha törik ha szakad, akárhogyan is, de megoldom és megszervezem, hogy Ádám eljusson színházba, nagyon szeretné megnézni az Operett színházban a Szépség és a szörnyteget, amiben a gyertyatartót jástzom, csak találnuk kell egy konnektort a nézőtéren a lélegeztető gép miatt, és megefelelő helyet a tlókocsinak, biztosan segítségemre lesz ebben a színház.

Amikor ilyen tragédia utáni életre gondolok, elszégyellem magam a piszlicsáré nyavalygásaim miatt. Örülni kell a mának, a jelennek, hoyg egészségesek  lehetünk, hogy vannak akik szeretnek, hogy szükség van ránk a világban.

Lassan indulok, délután Abigél lesz. Egyébként július 3 és 6 között 5 plusz előadást iktatott be a színház az Abigélből az óriási érdeklődés miatt, és a külön érdekesség, hogy ezeket az Operett színház épületében játszuk, ami jóval nagyobb a Tháliánál. Gyertek, ha tudtok!

Vigyázzatok magatokra, ciao

Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 17
Értékelés: 4.95731

Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 20 meg 5 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007