Csonka András blogja

válassz: -

2009-02-08 13:02:11

CELEB VAGYOK:::????

 Nagy üdvözlet Mindenkinek!


A fenti kérdésre próbálom keresni a választ....azt hiszem be kell látnom ennyi év távlatából, jobb ha azt mondom : nem. vagyis nézzük csak meg, ki és mi a celeb? Lassacskán ez már egy foglalkozási ággá növi ki magát. Néhányan , ha még lenne személyi igazolványban foglalkozást firtató rovat, nem is igazán tudnának mást beírni, mint ezt a magyar nyelvbe az utóbbi időben meghonosított szócskát.Mindez a tegnapi Story gála kapcsán jutott eszembe, ahol szép számban jelen voltak ők is, a sok méltán elismert, szakmailag is nívósan teljesítő színész, zenész, médiaszereplő mellett. Délután színházi előadásom volt, így csak 7 órakor lépdelhettem a felfelé vezető vörös lépcsáőn Keleti Andrea oldalán, úgyhogy a díjátadás pillanatait nem élhettem át. Egyébként a gála a  megszokott eleganciával, és nagyvonalúsággal volt megrendezve, és idén már a statisztika is javult, úgy láttam, hiszen Ómolnár Miklós főszerkesztő évek óta megpróbálja  a meghívó kártyán figylemeztetni hírességeinket, hogy a viselet black tie, ami ugye urak esetében szmokingot jelent, de mivel a magyar sztárok legnagyobb részének fogalma sins a szó jelentéséről, vagy éppen esze ágában sincs erre az alkalomra legalább kölcsönözni egy ilyen ruhadarabot, így a főszerkesztő úr évekig szinte egymaga képviselte a black tie hívőket, idén azonban a saját nem reprezentatív szemlélődésem okán már Győzike, Várkonyi András és Schobert Norbi is szmokingban feszített, jó, lehet, sokkal többen is, de velük nem találkoztam. Tehát van még remény:)) A hölgyek izgatottan és egymás lepipálásának reményében hónapok óta készülnek, estélyi ruha fantáziáik beragyogták az estét, erről nehéz is úgy beszélni, mint annak idején Gyulai István a műkorcsolya versenyek kűrruháiról, most hetekig úgyis  a ruhákat bemutató fotóktól dagadnak a bulvár újságok.
Szóval, akkor tehát celeb vagyok.....?
Még mindig nem hiszem, mivel egyetlen árva magánéleti konfliktust nem tudok produkálni, éa esetleg felmerülő problémáimat inkább magam oldom meg  a nyílvánosság kizárásával. Jó, néha becsúsznak bakik, amikor egy cikk arról számol be, hogy eltörtem a kislábujjam/ ezért kaptam is a fejemre a barátaimtól/, de Istenem, én is gyarló ember vagyok.
Ne is firtassuk ezt az egész celeb ügyet, sokan vagyunk, és mindnkinek van helye a polcon, és az, hogy a sajtó kire világít rá zseblámpával, úgyis nagyon sok mindentől függ.
A lényeg, hogy egyzer egy évben van egy este, ahol én is találkozhatok olyan kollegákkal, esetleg még soha nem látott, de jól ismert közszereplőkkel, akikkel jólesik egy kis traccs party.
Nem rohanva, nem kapkodva, hanem kellemes környezetben, jó hangulatban.
Holnaptól pedig folytatódik az Élet című szappanopera, az meg olyan lesz, amilyenné tesszük......
Csók és üdv Nektek, nemsokára újra jövök......

Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 11
Értékelés: 4.92050

2009-02-01 14:04:21

POFA BE !!!!!

 Nyugi, nyugi barátaim, magamat intettem csendre. Nincs mit tenni, hörgő és hangszálgyulladásom van, és ez a hétvége nagyon keservesen alakul így, leginkább némaságba burkolózva. Természetesen ilyen rémes helyzetben van a legtöbb munka., péntektől vasárnapig 3 színház 4 előadásban kellene játszanom. Egy  színésznek mindig legyen kéznél egy kiváló gégész, ha éneklés is szerepel a repertoáron, pláne. Na jó, de mi  van ha nem érem el, vagy nem ér rá azonnal? Ilyenkor legyen egy másik is:)) Dr: Balász Boglárka és Dr. Noszek László az akit olykor megőrjítek hirtelen felbukkanó problémáimmal, de most tényleg gáz volt. Péntek délután még játszottam  Mennyből a hullát, aztán már az Operettben a Szépség és a szörnyetegben este, és másnap délután váltótársam Bálint Ádám állt hrlyt miattam, már csak azért is mert ne felejtsük el azt sem, hogy el van törve aa lábujjam, tehát a  színpadi lépcsőkön le s föl szaladgálni nem éppen élvezet így. Ma pedig csak drukkolok, hogy a Játékszínben este fel tudjak lépni, mert ott ugye váltóm sincs, viszont telt ház az lesz. Drukkoljatok! Na meg holnap hajnalban adás, és ott sem ártana egy kis hang, mivel Horváth Éva most debütál nálunk, nem akarom cserben hagyni....

Mondhatjuk, hogy most egy kripli vagyok??? Mondhatjuk, vagyis inkább csak én mondanám:)) Sebaj, lesz ez még jobb is!

Kis bevezetőmmel talán eltereltem  figyelmeteket arról a tényről, hogy bizony nagyon régen írtam már ide, amiért megérdemelnék egy-két pofont, pesrze csak képletesen...

Annyi minden történt, most nem is zsúfolnám bele egy  monológba, majd szépen lassan összefoglalom a közeljövőben, hisezn volt itt szombat esti láz, aztán az ünnepek, aztán egy kis utazás, sé akkor még Rólatok nem is tudok semmit....

Moat megyek kicsit inhalálni, aztán megnzem a Kereztapa 3.részét dvd-n, mert ez eddig kimaradt az életemből, aztán, hogy este mi lesz, az Isten tudja, mindenesetre és színpadra állok......

Élvezzétek a csöpp hétvégét még, illetve a későbbi olvasóim majd a következőt! CSÓK

Írta: csonka.andras
Hozzászólások:
Címkék: 7
Értékelés: 4.76020

Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 7 meg 20 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007