Csonka András blogja

2007-03-31 12:55:13

hurrrá, újra itt.....

Jó, jó hallom a zsörtölődő hangokat, amiért ilyen régen nem kukkantottam be, de úgyis tudom, hogy elnézőek vagytok, nem avgyok annyira trehány disznó, csak túl sok mindennek kell öszepasszolni ahhoz, hogy a gép elé pattanjak....most itt avgyok!

 Jól vagytok? Még szép, hogy igen! Itt a tavasz, még nem merem ugyen elrakni az irha dzsekimet, de most legalább szobadíszként használom:) Ilyenkor a jobbak kirándulni mennek, de úgy látszik  vén fejjel sem jött meg ehhez a kedvem.......

Nagyon nehéz volt a hét, aez a korai kelés szinte kiheverhetetlen, ha nem tudok legalább fél órára lefeküdni napközben, akkor használhatatlan vagyok. Bár hajnali 6kor csipkelődünk egy sort Vandával, és ez felfrissít, mégis 9kor úgy érzem, már a fél napom eltelt. Apropo Reggeli! tegnap bent volt nálunk Albert Györgyi,  akivel szerencsére nem hűvös távolságtartás jellemzi a kapcsolatunkat, de ezt ne értsétek félre, és egyébként sem vaygok benne a könyvében! Egyszerűen, egy jó haver, bírjuk egymást.Gratuláltam neki, hogy ő sokkal szorgalmasabban körmöli a blogját,de most majd én is belehúzok. Dedikálta a könyvét, és azt írta bele nekem  : " Bandikának....Te is válsz még! Nem is egyszer! csók, Györgyi" édes, nem?:)

Este elmentem Ábel Anitával a virrasztásra Kaszás Attiláért. Megdöbbentő volt több ezer embert ott látni együtt, csendben, méltósággal, emlékezve. Egy fél órás összeállítást is vetítettek a színházteremben a szerepeiből, és újra csak arra gondolhattunk, hihetetlen, egy ilyen energikus, tehetséges ember elvesztése, de most már a mi feladatunk, hogy az emléke minnél elevenebben éljen ezután...

Ma kemény napom lesz, délután fellépés Újpesten, aztán irány Pécs,a  Kamera Hungária televízió fesztiválon fellépünk a Szombat esti lázat képviselve, aztz hiszem 5 pár is ott lesz. Után  belefér egy kis buli, úgyhogy ott alszom, csak reggel jövök haza, utána kirohanok az Utazás kiállításra, félig meddig hivatalosan, este pedig Mennyből a hulla! a Vidám Színpadon. IMádom, gyertek el, énézzétek meg, még másjuban is játszuk a nyári szünet előtt. De szóljatok, ha ott vagytok, csak ne előadás közben a nézőtérról, ok?:)

Bár lazításképpen ma délelőtt  egyik törzshelyemen a Csészényi kávézóban már kávéztam Attila barátommal, de azt hiszem, magamba döntök még egy duplát, mert leragad a szemem.

Viruljatok, ragyogjatok, pihenjetek, és én rohanok vissza hozzátok, ide a kis blog utcába, és a traccs party folyt.köv.......

 

 

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 11
Címkék:
Értékelés: 4.81

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 11 hozzászólás

Émi
Kedves András!
Tudom, kicsit időzavarban szenvedőnek tűnök, de úgy döntöttem, hogy elejétől a végéig elolvasom az összes bejegyzésedet! Ez olyan mintha a naplódat fogtam volna meg...
Ennek a bejegyzésnek egyik szépsége, hogy pont 03.31-én jegyezted be, nekem ezen a napon van a szülinapom, tehát ez ajándék volt nekem :)
Kaszás Attila nekem is nagy kedvencem volt, nagyon sajnálom, hogy már nincs köztünk.
A Györgyiben meg azt bírom, hogy megmutatta a magyar médiának, hogy nyílt kártyákkal, őszintén is lehet írni, én azért is hagytam rá az újságírást, mert rájöttem, hogy vagy lehazudom a csillagokat az égről, vagy sosem leszek kiemelkedő riporter.
Különben én eddig is olvastam a blogot, de most országos idegenforgalmi versenyen megszereztem a képesítést, tehát lazítok, és művelődöm :)
puszi!
2008-04-29 14:29:34

elitza
úgy ahogy vagy imádunk,mardj mindig ilyen

rajongóid
2007-12-11 22:58:26

pbubus
nősüljél már meg!!!
2007-04-06 10:00:41

Elly
Kedves András!
"Plussz 1 barát"
Fél év távlatából nézve,annak idején nem volt vitás ki az legesélyesebb,én csak szemlélője lehettem az eseményeknek de a végeredmény csodás volt...gratulálok ( csak ámultam ,hogy mire képes ez a pasi). Györgyi ő figura ,de gondoly arra ,hogy nem hiába vártál 40 akarhány évet...eljön az igazi.
Minden jót és áldott,kellemes húsvéti ünnepet kivánok. Tisztelettel.....


2007-04-06 09:43:02

brigibaby22
Szió! Sok sikert neked még mindig! És egyébként én egyátalán nem tudnék korán kelni! Egyszerűen ez lehetetlen számomra! Na mindegy!
Tényleg szörnyű ami történt! Egyszerűen ledöbbentem! Öszintén sajnálom ami történt! Hihetetlen számomra, hogy mindig a jó emberek mennek el idő előtt! Szörnyű, borzasztó ami történt!
Na de várunk ide téged! Sok puszi neked! Brigi
2007-04-05 21:55:16

dittinéni
Picikém csak lassan ne hogy nagyon elfáradj és úgy járj mint más. Az alvás és a pihenés nagyon fontos a szervezetnek nagyon aggódom érted vigyázz magadra. Sok sikert a munkádban Üdv dittinénéi
2007-04-05 19:43:34

Nikyke
Sya András!

Most akadtam erre a blogra, és nagy örömmel tölt el, hogy rá találtam!
Nagyon tetszik a stílusod, bármi rollad szóló dolgot látok vagy hallok mindig megnézem/ el olvasom!
az utóbbi időben szerencsére nem kell olyan korán az egyetemre mennem így hát tudok kicsit "Reggeli" -izni, pláne ha te vagy a műsorvezető akkor már jól indul a napom. Tetszik ahogyan végzed a dolgodat, még annak ellenére is ha néha látszik kicsit rajtad, hogy a sok munka miatt el vagy fáradva! De még az a kis fáradság is pozitívvá formálódik a tv képernyője előtt, sokkal emberibb!

Maradj meg olyannak amilyen vagy!!!
Őszinte tisztelőd Nikyke! ( JNK- Szolnok megye )
2007-04-04 12:16:14

Zsu
Hello András!
Nagy tisztelöd vagyok miota a"lázban" táncoltál.De szeretek Veled "reggelizni" mert akkor vidáman indul a napom. Tisztelem benned a jó érzésedet az emberek irántNagyonjódolog lehet ha valakinek ennyi barátja van, föleg ha bajban is azok.üdv. egy nyugdijasZsu200704-02.
2007-04-03 02:04:40

Szilvi
Szia Bandi:)

Én optimista vagyok és kimosva elraktam a téli bundámat:), már nem lesz rossz idő.
Természetesen ilyen jó időben csak irulni, virulni lehet és a munka időt kellemesen kihasználva sétálni a gyerkőcökkel a jó levegőn a napsütésben:)
Azért a nagy hajtásba egy kis pihenést is iktass be:) és a sok kávé sem tesz jót;
a szívnek másért kell dobognia:), így tavasszal.
Az előadást feltétlen megnézzük és világítás tárul majd a közönségre:):):)
Most már tudom a modját, hogyan kell szólni:)
Puszi: Szilvi
2007-04-02 18:59:10

77 ÉVES NAGYMAMA
kedves PICI enged meg,hogy igy szolitsalak mert én a nagymamád lehetnék mindig olvasom a bloggodat és ugy látom, hogy téged nagyon sok kor osztály szeret köztük én is pedig én még láttam a szüleidet is játszani élmény volt és örülök annak hogy a hagyományt tövább viszed. Nagyon tehetséges sok oldalu szinésu vagy amit csináltatök Keleti Andival az részemre egy örök élmény, hozzá teszem hogy revü imádó vagyok és minden ami tánc
Vigyázz nagyon egészségedre ne rohanj ne fuss meg van már ugy mindened ne hajszold magad.
Elötted az élet és ha a kóslat is beválik Te is megtalálod az igazit
Igaz szeretettel üdvözöl egy 77 éves nagymama
2007-04-02 12:25:26

hópehely
Kedves Bandi!

Meggyőztél..... Jómagam néhány hónappal ezelőtt írtam Neked a Blikk fórumán, hogy szeretem, ahogy mozogsz, szeretem, ahogy beszélsz, de nem igazán szeretem,ahogy énekelsz. Nos, meggyőztél, valóban tudsz énekelni- ne haragudj ezért akitételért - , és továbbra is a szívem csücske vagy. Csak így tovább. Próbáltalak már az iwiw-en is elérni, néhány gratuláló szó erejéig, amikor megnyerted a csatát a táncparketten, de nem sikerült. Engedd meg, hogy egy igen szép élménnyel gazdagabban, és sokszép este emlékével most ezt megtegyem. Sok sikert kívánok.

Hópehely
2007-04-02 03:12:48

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: húsz meg hét =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 18 meg 16 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007