Csonka András blogja

2009-08-02 01:20:11

HEPP!!!...GONOSZ LETTEM ÉS CSÚNYA...

és akkor még nem is beszéltem a porckorongjaimról..:))

 

 Húúú, annyi minden történt, hogy azt sem tudjam , hol kezdjem..?

Barátaim, azért nem mondhatjuk, hogy idén nyáron nagyon unatkoznék. Ja, a cím, lehet, azt hiszitek, megbuggyantam, hogy ilyen marhaságokat írok, pedig nem is annyira....buggyantam meg... Válasszuk külön a dolgokat. A gonosz lettem és csúnya bevezetés egy idézet tulajdonképpen, mégpedig egy újságban rólam megjelent cikk címe volt, "Csonka András gonosz lett és csúnya". A legfurább az egészben, hogy egyáltalán nem sértődtem meg ezen, sőt örültem, hogy így fogalmaztak, hiszen pont ez volt a cél. No, akkor rántsuk le a leplet a dolgokról. Bizonyára már hallottatok a Budapesti Operett Színházban jelenleg is futó Szép nyári nap című, Neoton dalokra épülő musicalről. Nos, ebben én, eddig feladataimtól tökéletesen eltérően egy kifejezetten negatív, mondhatjuk rohadék figurát játszom, akit legszívesebben én is pofon vágnék, ha találkozhatnék vele. A karakter kedvéért találtuk ki a maszkot, ami kopasz is nem is, gusztustalanul átfésült néhány szál hajjal, a kor jellegzetes gúnyáiban. Élvezem és imádom az egészet. Szóval  az az igazság, hogy szerencsésnek mondhatom magam, mert eddigi éveim alatt szinte csak sikeres produkciókban vehettem részt, de az ami itt estéről estére történik, példátlan. Hihetetlen tombolás, ováció, az előadás végén állva ünnepeltek minden alkalommal minket a nézők, és ez valami fantasztikus.  Nyílván, a Neoton dalok évtizedek óta tartó sikerhulláma is az egyik ok, de  a lényeg, hogy sikerült ezeket olyan környezetbe ültetni, hogy új értelmet kaptak, és ezáltal egy igazán izgalmas és egyben szórakoztató musical született, amiben ott van a szerelem, a dráma , a konfliktus, a mély érzelmek, és a fiatalos lendület. talán még bennünk öregekben is:))A korai 70-es éveket, az építőtábori hangulatot, az elvtársazást, a kor ma már viccesnek ható helyzeteit először sikerült ilyen átütő sikerrel megidézni. Szóval, mondanám, hogy gyertek és nézzétek, de erre kicsit várni kell, mert ha jól tudom, szeptemberre, amikor már 4 pót előadást is betettek a már előirányzott 5 mellé, egy darab jegy sincs. Ma este a nővéreméknek is csak pótszéket tudtam szerezni, azt is nagy nehezen....Na de na adjátok fel!!!

Más......Hallottátok, hogy hajnalcsillag lettem?:)) Na, ehhez mit szóltok? Csak annyit, hogy HEPP? Jól teszitek! Aki nem tudná, a Reggeliben volt egy kis házi verseny az RTL-es műsorvezetők közt, amikor mindenkinek valami kis ökörséget kellett csinálni, ami nem passzol bele az eredeti szakmájába, karakterébe. Én labdazsonglőr próbáltam lenni, nulla tudással, de azért legalább kitaláltam ezt a kis HEPP szócskát, ami elvonta  a figyelmet a nemlétező produkcióról:))) Aztán az interneten lehetett ránk szavazni. Tudom, nem szabad ezt olyan komolyan venni, de  azért melengette a szívemet, hogy a legalább 2 hónap alatt végig tudtam vezetni  a nézőknek köszönhetően, sokszor több száz szavazat előnnyel. Tehát végeredményben hajnalcsillag vagyok, jó nekem. Nem vagyok nagy csillagász, de remélem ez a hajnalcsillag azért valamikor a sötét égbolton is látható, mert a hajnali szürkületben nem mindenki figyelhet oda rá...Úgyhogy nem bánnám, ha  a fénye kicsit bevilágítaná az esti földi életet is.....Úgy már tényleg van értelme.....

Ünnepélyesen szeretném kijelenteni, hogy sem erős fájdalmakkal, sem komoly betegséggel nem küzdök. Az utóbbi napokban rengeteg aggódó, sajnálkozó, néha szánakozó, és értetlenkedő üzenetet, hozzászólást, kérdést kaptam, mivel az egyik hetilap címlapon közölte az előbbi információkat, Jó, én is hibás vagyok, minek kellett egyáltalán szóba hozni a porckorongsérvemet, de ha már meg is történt, miért kellet ezt ilyen drámai túlzásban tálalni??? Azóta az újság főszerkesztőjével egyeztetve, egy helyreigazítás is megjelent, úgyhogy spongyát rá, bár azok, akik   az újság rádiós, és tévés hirdetéseiben hallották csak ezt a drámai címet, még mindig azt hiszek, hogy a végemet járom...:) Nem bagatellizálom el a helyzetet, sokat kell tenni azért, hogy minél tovább  tünetmentes lehessek, de ezért járok úszni és gyógytornázom is, bár azt kicsit ritkábban, bevallom...

Drága blogolvasó barátaim, most kicsit eltűnök a színről, mondhatnám elhúzok, hogy átéljem, amit a nyár tartogat még, szóval piheni fogok, addig ne keressetek, valahol messze leszek, remélem egy tengerparton....

Viszlát augusztus végén a Reggeliben. és aztán a színpadokon, újra...

Nektek az elképzelhető legszebb kánikulai napokat kívánom, ne aggódjatok, örüljetek, fázunk még eleget, inkább fagyizzatok, bulizzatok, fürdőzzetek, szerelmeskedjetek, élvezzétek, hogy éltek......Csók!!!!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 10
Címkék:
Értékelés: 4.94

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 10 hozzászólás

GinyK
egyébként meg arra, hogy "csúnya lettél":
Egyszer az öcsém talált rólad egy fényképet, és egy fekete filctollal nekiállt "kidekorálni": kaptál egy napszemüveget, derékig érő sörényt, fekete rúzst a szádra, fekete lakkot a körmödre, karikát az orrodba... A végére tisztára olyan lettél, mint Marilyn Manson... Na, hát AZ csúnya volt...
(Szóval ez még mindig jobb...)
2010-03-08 18:22:23

Derzsényi Józsefné
Szia András!
Én is csatlakozom az elötem hozzászólókhoz.a hadarásról csak annyit,én is fiatal koromban nagyon hadartam,aminek mára nyoma sincs.megtanultam magam kontrolálni,ami csak annyiból állt,hogy magamban mondogattam hogy lassan-lassan.Megtanultam lassítani a nyelvem és föleg a gondolataim.Próbáld ki,de így is kedvelünk,ez lett a védjegyed!! Sok sikert a további munkádban.Ági
2009-09-19 21:20:17

Mariann
Szia Bandi!

Te soha nem tudnál gonosz lenni , csúnya meg pláne nem, mert fantasztikusan jól nézel ki!
/tudom amit írtál azt a szerepedre írtad, de én az életről beszélek!/
Mostanában ritkán látlak és ez nagyon rossz!
Mi van Veled?

Puszi Mariann
2009-09-10 09:11:31

Maruszki József
Kedves Bandi!Feleségem és én is nagyon kedvelünk,de zavar a kevésbé érthető,hadaró beszéd-módod.Tudom,hogy ezt már sokan megjegyezték,s nem tehetsz róla,de azért én kicsit az önbecsülés hiányát látom abban,hogy nem próbálod fegyelmezni magad.Nem ártana több önfegyelem,és nagyobb odafgyelés.Elsősorban te látnád hasznosságát!
Üdv.
2009-08-27 09:34:39

Mariann
Imádlak!!!
2009-08-21 21:47:14

Gebri Csilla
Szia Pici!
Én most találtam a blogodra és nagyon örülök a nagyszerű sikerednek ill., sikereteknek.
Nagyszerű az is, hogy a jelenlegi fizikai állapotodhoz ilyen pozitívan állsz és kívánok neked minél előbb teljes felépülést.
Én is ismerek nagyszerű kezelési módokat, ha érdekel megosztom veled....
De, most kívánok neked vidám eseménydús kikapcsolódást a szabadságod alatt és várlak vissza a storykkal:)
Ciao,Csili

2009-08-19 22:06:11

pötty
király!
2009-08-19 10:38:25

Hegyek lánya
Szeretünk, Pici!
2009-08-08 23:53:05

Móni
Szia Bandi! 1) Nagyon jó voltál a Szombat esti láz című műsorban. 2) Sajnálom, hogy ez miatt porckorongsérved lett. Egy média személyiségről azt hiszik sokan hogy nem is ember hanem szinte félisten. És te azt hitted, hogy tőled elvárják, pedig megértették volna sokan. Gyógyulj meg!!! 3) A közeljövőben tervbe van véve a Szép nyári nap c. musical megnézése is, rem. te is fogsz szerepelni benne:)
2009-08-05 18:00:04

Szilvi
Szia Bandi!

Tényleg az lettél, de csak a színpadon vagy gazfickó:D. És kik az „öregek”, én egyet sem láttam?! Az előző hozzászólásomban leírtam az előadással kapcsolatos élményimet, csak ismételni tudnám önmagam. Néhány napja láttam újból a musical-t; felüdülés volt az egész előadás: a prímet természetesen a Pago Pago vitte, egyenesen fantasztikus, óriási a tánc és a stílus. Ha lehet, megnézem még…… jó szórakozást mára Nektek is, Szép Nyári Napot!
A színpadon egyáltalán nem látszott, hogy nagy baj lenne a porckorongsérveddel és nem szűnik a fájdalom, de ha ilyen szorgalmas vagy, teljesen meg fogsz gyógyulni, mert a szeretetem is vigyáz Rád és végleg búcsút inthetsz még a műtét gondolatának is!
Gratulálok, a Hajnal Csillagának!
Örülök, hogy Te lettél az első hajnalcsillag! Minden szavazatban, mit egy-egy barát küldött, a SZERETET nyilvánult meg! Lám, a szeretet mindenre képes. Ilyenkor láthatod igazán, milyen sokan kedvelnek.
„A világ olyan, mint egy tükör, látod?
Mosolyogsz, és a barátaid visszamosolyognak.”
Akkor is legyél nagy hajnalcsillag és tündökölj mosolyogva, amikor hajnalban ébredni kell, HEPP! Már ez az apró szócska is hozzád tartozik, mint a Ding–dong.
Eddig is élveztük a nyarat, megpróbáljuk kiélvezni a szabadság hátralevő részét is, de Te is elfáradtál a sokféle munkában! Irány a pihenés! Jó utat, sok pihenést, kellemes kikapcsolódást, fantasztikus napos időt és ehhez szuper programokat kívánok. Érezd magad istenien, töltődj fel rengeteg energiával.
Már nagyon látszik a szabadság szele…
Láttam a Napot, súgta a szélnek:
Várnak a tavak, csónakok, stégek.
És tényleg a táblán virul egy szó,
Csupa szív betűkkel, itt a VAKÁCIÓ
Hahotázunk, semmi gondunk,
A pihenés minden dolgunk.
Jó programot kitalálunk,
S egy kis kaját kitálalunk.
Falatozunk felhőtlenül,
S elterülünk erőtlenül.
De jó is így semmit tenni,
Nyáron szabadságon lenni!!!
VISZLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT, CIAO szeretettel és a szemed huncut mosolyával várunk vissza!
Puszi: Szilvi

2009-08-02 11:55:35

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizennégy meg egy =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 18 meg 11 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007