Csonka András blogja

2007-04-05 21:38:30

Milyen az én kis locsolóm?

Na jó, azért nehogy azt gondoljátok, hogy malackodni fogok itt nyilvánosan:) Csak hát húsvét közeledtével, gondoltam, megpendítem a témát...

 Mindenekelőtt ki kell jelentenem, és kövezzetek meg, de én nem locsolkodom. Amióta felnőtt fejjel tapasztalom a nők fejvesztett menekülásét pacsuli kompozícióim elől, beláttam, ez így túl megalázó, ezért inkább átadom a terepet a gyerkőcöknek. Annak idején én is jókat röhögtem a tőrbe csalt osztálytársnőimen, akiket megtévesztett a márkás parfümös üvegcse, pedig, ha tudták volna, mi van benne...:)

Ettől függetelenül, imádlak benneteket hölgyek, és minden kedves olvasómnak, levelezőtársamnak boldog húsvéti ünnepeket kívánok!

Mostanában mintha kevesebben lennétek! Vigyázat, az én kedvemet ez erősen ,egnyírbálja. nem szeretném azt érezni, hogy magamnak mesélek...Úgyhogy rajta, dikurzusra fel írjatok, véleményezzetek, kritizáljatok, szeressetek, bármi! Minden hozzászólást elolvasok, és nagyon köszönöm!

Ja! Míg el nem felejtem, képzeljétek, kedden a Krémben LL Junior és én voltunk a vendégek, és dalt is cseréltünk, ő az Állj meg kislányt! énekelte, teljesen átformázva, én meg a Szép Lány-t....jó buli volt, de ez még mind nem elég, mert drága Ábel Anita barátnőmmel életemben először duetteztünk, egy  Záray-Vámosi slágert követtünk el! Láttátok volna, mennyit röhögtünk, amíg próbáltuk! Nem tudom, mikor megy adásba, de majd szólok!

Húsvét előtt még jövök,de csak akkor, ha ti is!!!!!!!!! Ciao!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 23
Címkék:
Értékelés: 4.70

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 23 hozzászólás

Émi
Szia Pici!
Erre a műsorra emlékszem, nagyon kellett a nyelvednek pörögni, hogy a dallamot bírd, de az a lényeg, hogy "túlélted" és jó volt, az Anitás meg kimondottan ütős volt!
Locsolkodás: nálam mindig 50 fölött vannak, tudod, falun van ennek hagyománya, még a Lukrécia lánycicám is mindig parfümben úszik esténként húsvét hétfőn! Erre sosem lehetsz elég öreg! Ja és, ha fincsi illattal locsolsz meg egy lányt, nem fog elüldözni, ez 100%!
Puszi
2008-04-29 15:19:51

Regina
Üdvözlet Alsózsolcáról! Kérlek írj egy kicsikét többet!
2007-04-13 18:47:04

Zsuzsa
Szia Pici!

Szeretném megköszönni, hogy az iwiw-en bejelöltél, és a levelemre egy pár kedves mondattal válaszoltál. Megmutattam a kolléganőimnek és irigyek voltak, mondták, hogy ők is próbálkozzanak, csak VIGYÁZZ SZÉT NE SZEDJENEK A NŐK! Ma reggel láttalak a Reggeliben, nem is látszott rajtad, hogy nem aludtál az éjszaka. Ahogy nézem itt a leveleket mindekit a tánctudások miatt dícsér (ami természetesen nagyon jó), pedig te eredetileg egy nagyon jó színész vagy. Nem szomorít el néha, hogy ez a képességedet az emberek nem igazán értékelik?
2007-04-10 10:12:58

Melinda
Szia Pici! én még itt új vagyok,de nagyon örülök hogy megtaláltalak,hosszú ideje figyelem az életedet és már nagyon szerettem volna szolni hozzád. Le a kalappal előtted! olyan hősiesen veszed az akadályokat,még arra is tudsz mosolyogni, aki bánt s erre nem mindenki képes.Valahogy érződik rajtad mindenkinek megakarsz felelni (elég fárasztó lehet) egy ilyen ember mint te, miért nem találja meg a társát? te nagyon sokat tudsz adni magadból,miért nem kell ez a nőknek? pedig ez nagy kincs.Nagyon szurkolok neked hogy találd meg azt aki nem csak kapni szeret hanem adni is tud úgy hogy a legnagyobb öröme teljék benne.Csodálok mindent amit csinálsz,olyan mély érzésű,tiszta,őszinte ember vagy,sajnálom hogy ezt néha kihasználják és ezt te tudván tudod.Kérlek vigyázz az egészségedre,a lelkedre,és a szivedre,kivánok neked minden szépet és jót,további szakmai sikereket,a magánéletedben pedig boldogságot.Űdv! egy másik Melinda, SZ-SZ-BEREG MEGYÉBŐL.
2007-04-10 03:26:51

Andi
Szia Bandi! Teljesen véletlenül találtam rá a blogodra (bár én azt vallom, hogy nincsenek véletlenek!) és ha már így történt, akkor írok Neked pár sort. Nagyon örültem, amikor az e-mail címen váltottunk két levelet, igen szimpatikussá tett, hogy válaszra "méltatod" az egyszerű, hétköznapi embert. Sajnos a legutóbbi levélre már nem kaptam választ. Remélem, hamarosan pótolni fogod!!! Nagy örömet szereznél!!! Majd írok e-mailt is, hogy emlékeztesselek arra, hogy "na de ki vagyok én?" Szeretettel üdvözöllek: Andi
2007-04-09 15:26:13

marika
Szia Bandi!
Én nem igazán rajongok a húsvétért,de azért készülök.Egész nap a konyhában vagyok és sütök főzök.Sokat dolgozom,hogy minden tökéletes legyen ezen a napon.Jo olvasni rólad nem felejtem el .mindig elolvasom,higy mit írszmár amikor a gép közelébe enged a család.Kívánom hogy töltsd kellemesen az ünnepet.Sok szeretettel ,Marika
2007-04-08 17:28:52

Zaó!
Kedves Bandika!
Tudod ilyenkoraz ünnepek előtt minden nagyinak, és nem nagyinak sok a dolga, mert nem igaz az, hogy "nagymaminak nincsen semmi dolga", de igen is van, ezért talán kicsit kevesebb a hozzászólás, ami nem azt jelenti, hogy hagyagolunk.
Kivánok Neked békés boldog Husvéti Ünnepeket, sok fincsi sonkát, meg ami ezzel jár!
Üdv. Zsó.
2007-04-08 11:41:54

fityisz
Puszi Neked, nagyon jó vagy, egy baj van, lassabban beszélj! Remélem nincs harag?
Nagyon Kellemes Husvéti Ünnepeket drága szivem,
egy nagymama
2007-04-07 20:05:45

Gyongyos
Szia Bandi,
Sok notarsam neveben koszonom, hogy nem locsolkodsz. :)) En is a menekulok koze tartozom, es legszivesebben zaptojassal "fizettem" volna gyerekkoromban is a pacsulikert. :))
Nagy orommel olvasom a blogodat, meg ha eddig nem is reagaltam. Tetszik, hogy kozvetlen es oszinte vagy. Maradj ilyen, igy szeretunk!
Puszi
2007-04-07 18:49:13


Szia András. Én még csak pár napja vagyok a neten,de rettenetesen örülök,hogy Téged megtaláltalak.Minden elismerésem a Tied. Nagyon nagy EMBER-nek tartalak ,úgy szakmailag mint magán embernek. Nem véletlen irtam nagybetüvel az ember szót.Én már megettem az életem nagyobbik szelet kenyerét.52 éves vagyok de Te mint fiatal ember. emelem Kalapom Nő létemre. Örülök,hogy ezt modomban állt megirnom,ugyan is most ismerkedem még csak a géppel. Millió puszi igy ismertlenül is. Hajni.

2007-04-07 18:18:39

Kriszta
Drága Bandim!
Nehogy már kevesen legyünk itten...! :-) Attól, hogy én pl. nem írok kommentárt, még én is rendszeresen belesek ide s olvasom kedves soraid... a többi hozzáfűzővel egyetemben...! :-) És még mindig ott tartok, hogy tényleg olyan édi voltál az Utazás 2007 Kiállításon a pult mögött úgyhogy no comment... ;-)
Nem csodálom, hogy nem locskolódsz...! ;-)
A Krémet meg majd jól megnézzük... :-) s mi is röhögünk nagyokat...! ;-)
Üdvözlöm a többi "beírót" xoxeretettel: Királylány
2007-04-07 15:19:25

Ánemóni
Képzeld,megihlettél!Még nem árulok el semmit...
Kellemes ünnepeket!
2007-04-07 12:06:37

Brigus
Itt vagyunk Bandi, és olvasunk, ha Te is "itt vagy" és leszel ^^ !!
2007-04-07 10:50:28

Brigus
Itt vagyunk Bandi, és szerintem nagyon sokan olvasunk, ha Te is "itt vagy" és leszel ^^ !!
2007-04-07 01:13:44

Angelo
Szervusz András!
Őszintén örülök, annak, hogy rátaláltam -véletlenül- a blogodra. Hivatásodat, művészetedet igen magas szintenre emelted, melyhez gratulálok, de engem mégis az EMERSÉGED fogott meg. A megnyilvánulásaidból sugárzik az őszinteség, a szerete. Maradj mindig ilyen, mindannyiunk örömére.
Elérkezett a húsvét ünnepe. Nem fogok locsoló versikét írni, -mivel Te is pasi vagy-. Viszont kellemes ünnepet és némi pihenést kívánok Neked.
Üdvözlettel: d.gábor
2007-04-06 22:29:33

Ágota
Szia András!

Örülök, hogy írsz, hogy olvashatlak, hogy én is hozzászólhatok! :) Kérdezni szeretnék: A weboldaladon feltüntetett e-mail címre küldött leveleket személyesen Te olvasod el, és válaszolod meg? Ha igen, akkor írok Neked. Az IWIW-en is próbálkoztam, de nem tudták kézbesíteni az üzenetem. Hát igen, ha az ember ilyen népszerű!!! Levelet írni pedig egy kicsit lusta vagyok. :( Remélem hamarosan e-mailben is üdvözölhetlek! Várom a válaszodat! Puszi, Ágota
2007-04-06 20:24:27

Tünde
Szia!
Nehogy abbahagyd a "bloogozást"!Ugye csak viccelsz?Itt vagyunk!Nagyon szeretlek olvasni,a Te bloggodat mindig megkeresem és várom az újabb beírást.Nagyon jó fej ember lehetsz.Jó a stílusod is.Tehát csak így tovább!Muszáj volt írnom nehogy "lelépj".
2007-04-06 20:11:21

Heni
csau Bandi! én véletlenul leltem meg eszt az oldalt, de nagyon orulok, én még a famíliábol "ismerlek". 1et értek ami a húsvétot illeti, én sem szeretem, de a krémet okvetlenul megfogom nézni!.........kellemes unnepet, puszi, Heni
2007-04-06 17:14:35

joli neni
szia dragam, csak annyit, hogy kellemes unnepeket szivecskem
2007-04-06 15:46:15

melinda
Szia Bandi! Akkor tuti megnézem Te voltál a Krémben! ÁÁ, nem vagyunk kevesebben,de ha igen sebaj,mert így csak a legkitartóbbak maradnak itt! Írj ám !Vigyázz magadra!Puszi
2007-04-06 14:00:03

Szilvi
Szia Bandi:)!

Én mindig itt vagyok:) és várom a vidám írásaidat és újabb műsoraidat, fellépéseidet:).
Légy szíves, írd fel a honlapodra az áprilisi fellépéseket is.
Nekem semmi bajom sincs a locsolókkal, szívesen várom őket húsvét napján, hogy egy kicsit nagyobbra nőjek, de fontos a jó illatú kölni és a locsolóvers.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket és a tapsi fülesektől sok piros tojást Kívánok Neked:)

Puszi:Szilvi
2007-04-06 13:20:32

D
Én személy szerint nem kövezlek, András:).
Szeretem a nyulakat, a sonkát, a tojást...de a pacsulit, na, azt nem.
Kellemes ünnepeket!
2007-04-06 12:18:18

D
Én személy szerint nem kövezlek, András:).
Szeretem a nyulakat, a sonkát, a tojást...de a pacsulit, na, azt nem.
Kellemes ünnepeket!
2007-04-06 12:18:06

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: három meg kettő =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 3 meg 15 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007