Csonka András blogja

2009-09-22 21:51:20

HAHÓ!!! ONLINE VAGYOK!!!!

na jó, most éppen nem, de mindjárt......

 Kedveseim, hogy ityeg a fityeg Nálatok? Mit szóltok, hogy van pofám megint több, mint egy hónapot lófrálni távol a blogtól...Igazatok van, ha morgolódtok emiatt, de be kell látnotok, mégiscsak tombolt a nyár, és meg  ellustultam végleg, alig bírom összekalapálni magam és az ambícióimat is újra kell fűtenem...

Szón szerint tele volt az idei vakációm szép nyári napokkal. Az Operett színházas nyári bemutató minden előzetes elképzelést felülmúló tomboló siker, eddig még minden előadás végén standing ovation volt, és elég ha annyit mondok, a nővéreméknek csak a hangosító páholyban levő pótszékekre sikerült jegyet szereznem...Augusztus 2.ig tartott a nyári széria, és addig bújkáltam a nap elől, hogy a kopasz parókához képest ne legyen más az arcom színe. Na, de  ahogy legördült a függöny, lerohantam 3 napra a Balatonra, ahol még a kedvemért sem sütött ki  a nap, viszont utána, Szicíliában tombolt a nyár, makulátlan napsütés 10 napig....

Hazamásztunk, aztán egy tüsszentésnyi szünet nélkül  beszálltam a mókuskerékbe, és most már ezt taposom...nem panaszkodom, hiszen ismertek, enélkül meghalnék, de azért most már szem előtt tartom, hogy van magánéletem is, és évközben sem fogom kihagyni az alkalmat a pihenésre.

Úgy néz ki, most egy ideig nem fogok új darabot próbálni, az is lehet, hogy ebben az évadban az éppen futó 6 szerepemet játszom 3 színházban, és ha ez így van, akkor ki kell használnom a lehetőséget, és 7 év után újra kattog az agyam, hogy új lemezzel rukkoljak elő. Évek óta töprengek, kinek, miért, mit, és kikkel.....A régi nyerő csapatból felkutatom azokat, akiknek  a sikerek köszönhetők voltak, fő helyen ifj Malek Mikivel, aki 10 éve Amerikában él. Vajon érdekel.e valakit, hogy én lemezben gondolkodom, mit szeretnének hallani, változtassak, vagy a már bevált csapásirányt tartsam???  Nem a lemez a legfontosabb ma már, hiszen meghalt a piac, hanem amit hozzá tudok kapcsolni. 12 éve foglalkozom pop zenével, és még soha nem tudtam megvalósítani azt a színpadi showt, amit megálmodtam....tehát lesz-e valaki aki pénzt áldoz erre, mert fekete háttérfüggöny elé nem fogok kiállni....

Szóval tele vagyok  kérdőjelekkel, de ha elhatározom, nem lesz aki megállítson....Milyen jó lenne hallani most Benneteket, hogyan gondolkodtok minderről...

Igyekszem nem nagyon eltűnni innen, de az az igazság, hogy elég lassan olvastok, és én látom az olvasottságot is, ha pedig új bejegyzést írok, azt hiszem, a régit már nem olvassa, aki emiatt lép be...Általában 6000 olvasó után kezdek újba, úgyhogy igyekezzetek!!!!!

Holnap, esküszöm elmegyek úszni is, mert véget kell vetnem a henyélésnek, amit a mozgásszegény augusztus mutat, ez van, amikor hála az égnek a lábam-hátam jobb, azt hiszem ez mindig így lesz, pedig az úszás kötelező, úgy érzem, nem beszélve az egyéb gyógytornáról......Jó kisfiú leszek ígérem...

Csók Nektek!!!!!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 15
Címkék:
Értékelés: 4.98

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 15 hozzászólás

Juli
Kedves András!
Gratulálok Neked,hogy Te lettél Magyarország legszínesebb sztárja.Huuráááá!!!!!!Csak így tovább.
2009-10-13 20:55:38

Lengyel Ági
Csak gyarapítani tudom a rajongó táborod: szertünk, hogy olyan vagy amilyen: kedves, mosolygós, barátságos, érdeklődő, értessz az emberek nyelvén! Csuda figura, akit én nagyon kedvelek!
2009-10-12 22:29:11

évi
Szia Bandi!Én már kicsikoromóta ismerlek téged,Szemere György az ismerősöm ő általa ismerlek.A Familia KFt-t néztem anno.Nagyon jó kis film volt,szerettem!!Kivánok neked boldogságot, szerencsét, jó egészséget,és sok sikert még.Legyél mindég vidám.sok puszi egy régi rajóngódtól.
2009-10-12 12:25:32

Juli
Szia András!;)
Örömmel olvasom,hogy a Játékszínben megint lesz az Imádok férjhez menni vígjáték!!!Ezt újra látnom kell! Mert fantasztikus előadás ez is.Az új/dalt/ lemezt nagyon várom.További sok sikert kívánok Neked.Szeretettel:Juli
2009-10-10 14:20:14

Blansika
Szia András!

Azt szeretném mondani hogy tettszika a szemed és sivesen kávéznék veled egyet, bár sejtem Te ilyet nem szoktál 'cililekkel'
Puszillak: Blansika
2009-10-08 14:58:53

Hidasiné Irsai Anna
Többet tornáz és pihenj, mert csak így maradsz egészséges.
Kívánok munkádhoz sok sikert és egészséget, hogy még sokat láthassunk


2009-10-07 14:22:26

farkas Vera
Drága Művész úr !
Én továbbitani szeretném az idősek othonából az öregek köszönetét amiért elfogadta a meghivást ! Köszönjük !
2009-10-05 21:13:22

szaboma
Kedves Bandi!
Tèged nagyon szeretnek az emberek ès èn is!!!Minden jot ès vàrjuk a lemezt:)
2009-10-03 23:40:54

Mariann
Szia Bandi!
Az új cd-t nagyon várom már, eddig ugyanis a régieket hallgattam felváltva az autóban, és már nagyon vágyom az újdonságra, az új varázsára.
Hogy mit szeretnénk hallani? Szerintem ne változtass stílust. Én személy szerint a romantikus slágereket szeretem , és szerintem Neked is ez áll jól, ugyanis úgy tudod előadni, hogy majd elolvad tőle az ember. Érezni, hogy Benned is ugyanezek az őszinte érzések vannak és nem csak a színészi tehetségednek köszönhető ez az őszinte kisugárzás. Te egy nagyon kedves, szeretni való ember vagy.
Tehát ne sokáig várass, remélem már énekeled fel a számokat,kíváncsian várom!
Sok puszi Mariann
2009-09-29 12:45:45

SziSzi
hello BANDIKA!
SUPER oltelt - vegre Toled is hallom, akkor nem csak kosza hir az uj album. Mar eppen gondolkodtam, hogy irok iwiw-en es megkerdezem, de igy akkor nem foglak "zaklatni" feleslegesen. Kivancsian varjuk, hogy milyen jellegu lesz az uj lemez ... remeljuk, hogy a karacsony realis, bar ha csak most kezdtel gondolkodni es tenyleg nincs komolyabb elokeszulet akkor lehet csak Valentin-nap lesz belole ... nem baj kivarjuk :)
Orulok neki, hogy jutott idod pihenesre is, igy van amint egy kis szabadidod adodik fo a csalad es a legkozelebbi baratok! Minden percet ki kell hasznalni!
Sajnos a Szep nyari napokon meg nem voltunk, de bizok benne, ha mar iden nem is, de jovore mindenkeppen eljutunk meglesni Benneteket.
:) az elso mondatodrol rogton ez a kep ugrik be: a 2 eves fiunk beul a kutyank ele es azt mondogatja hogy "Hogy fityeg, fityeg, fityeg????" :) sajnos a bubajos kiejtest es hangsulyt nem lehet leirni.
Vidam napokat, szep indian nyart amig meg az van...
Vigyazz magadra!
puszi
-sziszi-
2009-09-27 22:14:08

Zita
Drága András!

Remélem a héten senki nem nyerte meg a lottó 5-öst, a jövő héttől lottózni fogok, hogy legyen szponzorod. :-)))) De most komolyan hócipőm tele van, hogy a művészetre nincs lóvé, a gagyira meg van.
2009-09-27 14:35:17

Valeria
Kedves Bandi!
Nagyon kedvelem amit csinalsz,de helyesebb azt irnom,hogy szeretem!
Remelem jol erezted magad Sziciliaban a(hol is pontosan)en itt elek es bizony van reszunk boven napsutesben!
Kivanok sok sikert kitartast munkadhoz!Idod engedi ird meg merre jartal a szigeten!
Udv: Valeria
2009-09-26 19:59:50

Busaine.detti
Szia Bandi.Nagyon kedvellek téged,és nagyon örültem annak tavaly,hogy már találkoztam veled személyesen tatabányán.remélem eljösz még erre és válaszolsz,mert már régen szeretnék veled csetelni néha ,ha lehet.Addig is puszi .detti tb-nyárol
2009-09-24 19:11:40

Szilvi
Szia Bandi!

Robban az energiabomba…
Már régóta szorgalmazom az új lemez létrejöttét és most végre komolyan gondolod. Meglesz az az egyetlen dal:) és hozzá a színpadi-show is! AKKOR RAJTA!
Soha ne add fel az álmaid,
A nagy, lehetetlen vágyaid!
Küzdj, ha kell, tanulj rendületlen,
Saját példád lesz, az egyetlen.
Csak menjél, ha hívnak az álmok.
Ne törődj, mit mondanak mások.
Ne foglalkozz az irigyekkel,
Ne nézz hátra, ha kinevetnek,
Vagy, ha ujjal mutogatnak Rád,
Erős legyél és semmi sem fáj,
Légy különleges és érdekes,
Ne bánd, ha rámegy az életed!
S vívd meg odáig a sok csatát,
Csak menj, merre a sors kíván.
De tudod: erősnek kell lenned
És önmagadban is hinned kell!
Bíznod kell, egy percig se csüggedj,
Ha elbotlasz is, mindig állj fel!
Soha ne add fel, menj az álmaid útján!
Menj, ne késlekedj, a vágyaid várnak Rád!
Egy kicsit biztosan kárpótol a zenei oldal, bár a színházi élményeket nem lehet lecserélni, sebaj, majd megnézzük a már ismerteket többször is.
Az úszásban pedig ne legyen lazsálás, mert az egészség mindenek felett áll…
A legnehezebb pillanatokhoz rengeteg energiát és kitartást küldök Neked! puszi: Szilvi

2009-09-23 21:00:57

Zsu
Új lemez??????????? Hát erre várok évek óta, mivel én csak a távolből tudom a munkásságodat figyelni, így nekem a színház sajnos kimarad és csak a tv, a net és a lemezek maradnak.
Mondjuk karácsonyra a fa alá egy új lemez? Mit szólnál hozzá? Kérlek ne gondolkodj sokáig, mert most teljesen belelkesedtem én nem bírok évekig várni.

Amiatt pedig ne aggódj, hogy kevesen lépnek rá a blogodra, ugyanis én mindennap megnézem, hogy van-e új beírásod, de amióta újították az oldalt, azóta már ki van írva, hogy mikor írtál utoljára. Én minden nap olvasnám az új bejegyzéseket és ezzel szerintem sokan így vagyunk. Hajrá!

Sok sikert és kitartást kívánok.

Zsu
2009-09-23 09:29:18

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: hét meg öt =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 18 meg 15 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007