Csonka András blogja

2009-11-12 16:52:31

NA, MI LESZ MÁÁÁR:::?!

vagy ez így túl türelmetlennek tűnhet???

 Drágáim, ez a kis címecske nyugodtan szólhat nekem is, amiért állandó várakozásra kényszerítem blogom olvasására kiéhezett barátaimat, de azért nem túlzás, ha azt mondom, Nektek is szól, mivel hosszú  napok is eltelnek, amíg újabb komment érkezik valakitől, ne feledjétek, ez egy kétoldalú játék, ha nincs "izgatott" érdeklődés, nincs vélemény, akkor én sem töröm magam. Tudjátok ugyebár, hogy én látom, mit hányan olvastok el, és a beírásaitokat is én aktiválom, ezért nem jelenik meg azonnal, szóval kapjuk össze magunkat!!!:)) Új írásnak akkor szoktam nekigyürkőzni, mikor már legalább 6000-nél tart a számláló, ahogy egyébként most is, szóval itt vagyok!!!

Utálom ezt a szürke, semmirekellő időt, remélem Ti is! Nagy nehezen felspannolom magam, aztán minden reggel újra elölről., hiába, napelemekkel működöm. Persze nehéz is az energiáimat beosztanom, mert iszonyú hektikus minden. Hétfőtől csütörtökig ez a hét is nyugis, majdnem hogy nyugdíjas:)), aztán péntektől bolondokháza, este előadás a Játékszínben, szombaton reggel indulás Szlovéniába, Lendvára ahol este Csináljuk a fesztivált! gála lesz, vasárnap pedig dupla Csókos asszony előadás a Tháliában, ami azért is izgalmas, mert a porckorongproblémáim miatt január óta nem játszottam ezt  szerepemet, de úgy néz ki, most már menni fog ez a kicsit komplikáltabb tánc is! Hurrrááááá!!!

Amióta nem találkoztam Veletek errefelé, megnéztem azt a filmet, ami Michael Jackson már meg nem valósult koncertturnéjának próbáiról készült. Egyszerűen lenyűgöző! Elképesztő képességek, és tudás, amihez igazi alázat, a munka és a csapat maximális tisztelete párosult. Egy olyan show lett volna ez, amilyet még nem látott a világ, ez bizonyos, és azt gondolom, már nem is fog, mert senki más nem képes erre, így....

Ha már koncerteknél tartunk, meg kell említenem, hogy jó ötlet volt tőlem, hogy leutazzam Székesfehérvárra és megnézzem Szinetár Dóra és Bereczki Zoli musical koncertjét. Szerkesztésében, látványvilágában és természetesen előadásmódjában is profi, lendületes, kiváló volt. Az pedig külön elismerésre méltó, ha valaki a mai ínséges időkben, 1200 fizető nézőt be tud csalogatni egy sportcsarnokba! Gratula Nekik!

Kicsit feltöltődtem kedvvel és talán energiával, hiszen több mint 10 éve gyűjtögetem az erőt, a bátorságot, hogy kiálljak úgy a színpadra, hogy az én nevem szerepel a plakátokon egyedül...Az igaz erőpróba ez lesz, de ennek szeretném megadni a módját, és nem fekete hátérfüggöny előtt , primitív látvánnyal megvalósítani, hanem legalább úgy, megközelítőleg úgy, ahogy álmodom róla....mindig az volt az egyik félelmem, hogy vajon kiváncsiak lesznek-e rám az emberek, nem elég-e nekik, amit eddig láttak tőlem a színpadon, a tv-ben? Persze ma, amikor az embereknek kisebb gondja is nagyobb annál, hogy pénzt áldozzanak ilyesmire, talán nem jókor találtam ezt ki, de nincs mire várni, ezért is kell az új lemez,és ehhez kapcsolódóan egy vendégekkel színesített színpadi show, hogy az nyitánya, vagy lezárása legyen egy korszaknak az életemben....

Tegnap teljesen véletlenül az őrületes távirányítókapcsolgatás közben bukkantam rá egy beszélgetésre az M2-n Törőcsik Marival. Egyébként is imádom Veiszer Alinda által készített interjúkat, és nagyon szeretnék vele egyszer beszélgetni, mert értőn, érzéssel, és odafigyeléssel kérdez...Törőcsik Marit pedig csak szájtátva lehet bámulni, még azon a kései órán is. Amit Ő tud, amit Ő átélt, az hátborzongató és irigylésre méltó, és gyönyörű. Csókolom a kezeit!!!!!!

Na, eleget dumáltam ma már, most Ti jöttök!!! Ciao

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 17
Címkék:
Értékelés: 4.86

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 17 hozzászólás

SziSzi
Szia Bandi,
tényleg igaza van Mariannak, kár, hogy nem müködik a weboldalad és nem lehet megtudni, hogy mikor és hol lesz fellépésed...
Szép hétvégét
puszi
2009-12-04 15:19:46

Mariann
Szia Bandi!

Teljesen egyetértek Veled, hogy ez egy kétoldalú játék, és lenne is "izgatott" érdeklődés, ha egy kicsit segítenél ebben.
Tudod aki Budapesten lakik , annak ott a színház, aki nem Budapesten, annak marad a televízió. Ezért volt szerintem csodálatos a Szombat esti láz időszaka, mert akkor nagyon vártunk Téged minden szombaton, érted izgultunk, sms-eket küldtünk. A Reggelit is mindig nagyon várom, de abban kb. 3 hetenként szerepelsz, és ez nekem nagyon kevés.
Bandi! Miért nem működik a weboldalad? Onnan sem lehet megtudni a színházon kívüli fellépéseidet. Sokat segítenél ha például tájékoztatnál minket rajongókat az országos fellépéseidről.
Tudom, hogy ahogy írtad " ínséges" időket élünk, de hidd el ez most minden szakmában így van. Én például szívesen megnéztem volna Székesfehérváron Szinetár Dóráékat, de arról sem tudtam.
Nagyon várom az új lemezedet, az önálló koncertedet!
Légyszíves egy kicsit "törd" magad, és tájékoztass minket a vidéki fellépésekről is!
Az ínséges időkben a tájékoztatásnak nagyon fontos szerepe van, és hidd el nagyon sok izgatott érdeklődés lesz! Mikor lesz az a Keleti Andi féle Táncszínház amiben kiváló táncosok lépnek majd fel, Te pedig énekelni fogsz ?
Izgatottan várom válaszod, szeretettel : Mariann
2009-12-03 13:02:58

Marika
Szia András!
Ez a csúnya ködös idő nekem is teljesen elveszi a jókedvemet! Én nem tudom, hogy más hogy van vele, de én nagyon hiányolom a színházi előadások közvetítését a tv-ből . Sajnos nem mindenki juthat el a színházba és most nem csupán az anyagiakra gondolok. Nekem elegem van már abból a sok erőszakból amit mostanában a különböző tv adókon látni, és ezt nevezik szórakoztató műsoroknak?!Igen hiányoznak az olyan "beszélgetős" műsorok mint pl. a Törőcsik Marival készített interjú. Neked mi a véleményed erről? Sok pusza ! Marika
2009-12-03 08:04:56

Noncsi
SZIA!

A REGGELI MŰSORÁBAN SZÓ ESETT A REINKARNÁCIÓRÓL...NEKED MI A VÉLEMÉNYED EBBEN A TÉMÁBAN?HA IDŐD,KEDVED ENGEDI LÉGYSZÍVES IRJ ERRŐL.ENGEM VALAMIÉRT MOST NAGYON ELGONDOLKOZTATOTT...VÉLEMÉNYEK?HOZZÁSZOLÁSOK?

U.I.:NEM TUDOM "ILYEN"TÉMA MEHET E AZ ÜZENŐFALRA.HA NEM ,BOCSIKA ÉRTE!

ÜDV

NONCSI-GYŐR

2009-12-01 19:20:41

Bettina

A nap ma olyan fényesen ragyog,
Ma mindenki azt suttogja: Boldog Névnapot!
S azok akik igazán szeretnek,
Sok ilyen szép napot kívánnak Neked!

Szerettel: Bettina
2009-11-30 15:36:56

Noncsi
SZIA !

A SOK JÓKIVÁNSÁG MELLÉ FOGADD SZERETETTEL AZ ENYÉMET IS...BOLDOG NÉVNAPOT !

U.I.JÓ VÁLASZTÁS VOLT A PINK SZIN A MAI REGGELIBEN.EGY PASI IS LEHET SZÍNES EGYÉNISÉG :)
2009-11-30 14:29:52

Szilvi
Drága Bandi:) !
Különleges csillag csendül ma az éjben,
Névnapodon kedvesen köszönt fel Téged:
Neved énekével fényesen ragyogva,
Hosszú éveken át tehozzád dalolva.
Milliárdnyi csillag tündököl az égen,
Neveket zengve a világmindenségben.
Bebarangolva a naptárt éjről-éjre,
Ma hajnalra ép a Te nevedhez érve.
Szebb ajándékot most úgy sem adhatok,
Ezerszer kívánok Boldog Névnapot!
Szeretetem most is vigyáz Rád:)
Millió puszi: Szilvi

2009-11-30 06:05:51

Juli
Kedves András!:)
Kívánok Neked Nagyon Sok Boldog Névnapot!!!:)
Szeretettel:Juli:)
2009-11-29 11:12:27

Avil
Szia, András!
Ma csodálatos volt az idő, én imádtam minden percét felmelegített és a zord időkre is lehet majd tartalékolni.
Véletlenül én is láttam a Töröcsik Marival készült beszélgetést,nagyon szeretem és tisztelem Őt.
Múlt héten Te is jó voltál a reggeli műsorban, mint mindig. Olyankor jól kezdődik a nap.
Vigyázz Magadra! Avil
2009-11-25 19:50:32

Móni
Szia!
A Szépség és a Szörnyetegben láttalak gyertyatartóként felejthetettlen élmény.Tényleg sok oldalú vagy.Móni
2009-11-23 14:38:57

Noncsi
SZIA!

ELSŐ ALKALOMMAL IROK...
ALINDA MŰSORÁT ÉN IS SZERETEM,DE HOGY PONT A TÖRÖCSIK BESZÉLGETÉSRŐL MARADTAM LE...SAJNÁLOM!GYŐRI LÉVÉN ÉN NEM LÁTTALAK EGY SZINHÁZI PRODUKCIÓDBAN SEM...PEDIG SZERETEM A SZINHÁZAT...JÁTSZOTTÁL MÁR GYŐRBEN?JAAA,A VANDÁVAL NAGYSZERŰ PÁROS VAGYTOK A MŰSORVEZETÉSBEN !
2009-11-22 23:52:56

Viki
Szia Bandi,
Én is láttam a Csókos assszony előadást mind a két szereposztásban nagyon tetszett és jól táncoltál. A koncert szuper lenne. pussz.Viki
2009-11-19 13:34:51

SziSzi
Kedves Bandi!
Kicsit (jo ertelembe veve) irigykedve olvasom Juli bejegyzeset, hogy ott lehetett a Csokos asszony eloadason ...
Sok sikert a hetvegi "porgeshez"! Biztosan sokan lesznek a csinaljuk a fesztivalon is.
Orulok neki, hogy a koncert tervedrol irsz, mert ez azt sejteti, hogy valamikor a kozeljovoben megvalosul az almod, nem kell aggodnod,sok embert vonz majd a neved, telt haz lesz, semmi ketseg efelol!!!
Meg 1x szep hetet, varjuk a kovetkezo beszamolodat!
Addig is minden JOT!
puszi

2009-11-17 22:39:55

Zsu
Drága Bandi!

A kedvenceim koncertjeire már hónapokkal előbb meg szoktam venni a jegyeket. A tiédre már megvenném. Hol lehet kapni?!?!?!?!?!?!

Szívből öllelek

Zsu
2009-11-16 15:03:55

Juli
Kedves András!
Nagyon jó volt a Csókos asszony előadás tegnap este.Remekül táncoltál csak így tovább.Szeretettel:Juli
2009-11-16 10:46:07

Ballagó Katalin
Én sem szeretem a ködös időt, meg az esőt, nekem is több sérvem is van és ez az idő nem jó neki. A hideg, fagyos , havas időt viszont igen...!!!! Édesapám mindig azt mondta, olyan mintha a Jó Isten kitakarított volna az őszi levélszemét után. Szinetár-Bereczki új cd-je csodálatos, olyan hangulatot teremt, ami minden ember arcáról letörli a bánatot! Csodálatos ajándék lenne tőled is egy ilyen!!! Sikeres, szép hetet! Kati
2009-11-15 19:34:40

Szilvi
Szia Bandi!

Én már jöttem is:)
Nem veszem magamra, mert ennél jobban nem tudom összekapni magam…, minden bejegyzésedhez írtam hozzászólást:D.
Én nem utálom egyik évszakot sem - csak az esőt - mert minden évszakban megtaláltam a jót, a szépet, a lehetőséget, persze a nyár a kedvenc, a szabadság, napsütés…, még most is leskelődik, incselkedik a napsugár néha…
Nálunk soha sincs olyan „nyugdíjas nap”, itt mindig pörgés van, nem pilledhetünk soha.
Nagyon örülök, a hétvégi Csókos asszonynak, tudtam, hogy menni fog, nem olyan fából faragtak Téged… és várjuk a Szépséget is ott leszünk jó páran.
Épp itt az ideje, a 10-es szép kerek szám. Az ÁLMOKAT VALÓRA KELL VÁLTANI…, nem szabad félned a nagyratörő álmaidtól, csak higgy önmagadban a lehetőségek benned rejlenek, ne azzal foglalkozz hányan kíváncsiak Rád, neked kell úgy megvalósítani, hogy rengeteg érdeklődő legyen. Úgy teszel, mint, aki még életében nem volt színpadon, nem tudja a dörgést:), adj esélyt magadnak!
Az álmaidhoz vezető utat áldozatok és eltökélt szándék övezi, bár számtalan akadály tornyosul eléd, míg rajta jársz, hittel és bátorsággal, kitartással és kemény munkával végigjárod. Lesznek kétségeid, csalódások és igazságtalanságok, ám amikor eléred a célt nincs annál nagyobb öröm. Mászd meg a hegyet!
Ez még mindig kérdés?! A színességedet nem lehet megunni, régóta egy ilyen „igazi” koncertet vártam Tőled, bízzál benne, hogy más is így gondolkodik és egy új út nyitánya lesz…
Fel a fejjel Bandikám,
Az élet hoz új csodát.
Mosoly csillan arcodon,
Tovaszáll a bánatod.
Találsz még boldog napot,
Valóra váltod álmod.
A napsugár kacsintson, a csillagok mosolyogjanak Rád, melyek egészen a célodig vezetnek!
Ma még a kedvenc 13-as is itt van:D!
Millió puszi: Szilvi

2009-11-13 06:14:01

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenhat meg tizenkettő =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 18 meg 10 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007