Csonka András blogja

2007-04-13 23:25:49

Egy jó kis péntek 13.

Mindjárt vége annak a napnak, amitől sokan, ki tudja miért, szorongtak..

 Sziasztok everybody!


Láttatok ma fekete macskát? igen? és akkor mi van? szegény macskák soha nbem fogják megérteni, miért toporgunk bizonytalanul, ha átmennek előttünk az úton. Persze, könnyen dumálok, mertr azért színészként nekem is rengeteg babonám van, de ezek inkább kényszercselekvések. Szent meggyőződésem, hogy ha nem olvasom át az adott előadás előtt a már akár százszor is játszott darab enegm érintő szövegrészeit, akkor el fogom téveszteni. Látnátok minket Kerekes Jóska barátommal, / aki egyébként Jim Carrey zseniális magyar hangja is/, amikor a Mennyből a hulla! előtt gubbasztunk az öltözőben és mormoljuk a szöveget, mint 2 idióta. Ő hasonlóan kényszeres,mint én. Straub Dezső kollegám, a Karinythy színházas előadásunk előtt a múltkor megtiltotta, hogy belenézzek a szövegkönyvbe. Na jó, azért stikában, a wcben átolvastam. Ja! És ha leejtjük a szövegkönyvet, csak úgy szabad felvenni, ha előtte rálépünk. Premierre sok sikert kívánni szerencsétlenséget jelent, ehelyett inkább kéz és lábtörést óhajtunk egymásnak. Ha látnátok az én reggeli elindulásomat. Minden reggel legalább egyszer, de olyan is volt, hogy hátomszor vissza kell jönnöm a lakásba, mert valamit elfelejtettem magamhoz venni. Ilyenkor, ugyebár, leülök egy székre és számolok 20-ig. Ezt rendszerint hadarva teszem, mert már amúgyis késésben vagyok.
Ezek az én kis babonáim.
A 13-as számtól pedig nemhogy nem félek, de  kifejezetten szeretem, életem sorsfordító pilanatai kötődnek hozzá. Amikor felvettek a főiskolára, 13.voltam, akit a bizottság elé szólítottak.  Február 11.én szereltek le idő előtt a katonsaágtól, ott 2+11=13. Szeptember 4.én találtam rá, életem első önálló lakásra. 9+4=13, és folytathtanám. Ezért anyukám csináltatott nekem egy arany 13-as medált.
Úgyhogy tekintsünk vidáman a hétvége elé.
Jaj! Elnézést kérek a gépelési hibáimért, a helyesírásom világéltemben ötös volt, de nincs mindig időm vissazolvasni az irományomat, úgyhogy ezért maradnak benn hibák.
Kérdezte valaki, hgy a chat itt lesz-e. Hát, persze, kedd délután 3kor várok mindenkit egy kis traccspartyra. Addig még jövök, úgyis!
Holnap Miskolcra megyünk Keleti Andival, és ropunk egy kis táncot, majd elmesélem, miyen volt...
Szép hétvégét, a színházi kulisszatitkokat nem felejtem, amjd gyűjtök egy-két mazsolát!
Ciao!


Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 4
Címkék:
Értékelés: 5.00

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 4 hozzászólás

Émi
Szia Pici!
Most is épp nézem a Família KFT-t, szuper!
A 13 az nekem is szerencsés, bár nálam a 4-es a nyerő. A Lucifer nevű macskám óta meg nem hiszek a fekete cica történetben! A babona nálam a szerencsehozó zöld trabantokra terjed ki! Abból kevés van! De ezek a színházi trükkök nagyon jók!
2008-04-29 15:58:28

Heni
čau Bandi! én is imádom a 13mast, és pláne a péntek 13mat, és én mindég aszt mondom magamban, ha valamit othon hagyok, és visza kel érte menni, hogy nekem pont ettol lesz szerencsém! légy jo, pá
2007-04-15 19:55:21

Annabel
Jó olvasni Téged...!Írjál gyakrabban:)
2007-04-15 00:17:04

Szilvi
Szia Bandi:)!
Én vagyok a valaki, de azóta már én is rátaláltam, hogy itt lesz chat. Éppen délelőtt dolgozom, úgyhogy délután én is itt leszek. Remélem nem lesz áramszünet:):):)
Eddig nekem is csak szerencsét hozott a 13-as szám, akkor érettségiztem és államvizsgáztam is, amik mindig nagyon jól sikerültek.
Várom élménybeszámolóidat a hétvégéről!
Puszi: Szilvi
2007-04-14 10:48:43

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenegy meg kettő =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 5 meg 19 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007