Csonka András blogja

2009-12-19 12:11:40

CSILLAGOS NÉGYES

3....2....1....Start!

 Visszaszámlálás a képernyő jobb felső sarkában....néhány óra és egy csillaggal több ragyog a hazai show buisness egén...na jó, inkább talán néggyel. Láttam már jó néhány tehetségkutató versenyt, de ennyire még soha nem éreztem szorosnak és kiszámíthatatlannak a végeredményt. Egyébként semmi jelentősége nincs annak, ki lesz a nyertes, a döntő szót majd hónapok, évek alatt a közönség mondja ki. Valakit majd magasba emel, mások mehetnek vissza a gyökereikhez, mint Utasi Árpi....

A héten alkalmam volt mind a 4 döntőssel személyesen találkozni a Reggeliben. Megkönnyebbültem. Kifejezetten kellemes, kultúrált, földön járó ember mind a 4. Ja, és TEHETSÉGESEK! Viszont nem tehetek róla, engem a tehetség továbbra is az emberi kvalitásokkal együtt érdekel. Amikor a Megasztár egyik versenyzője egy a fellépését kísérő fogadásra belépve "mi ez a szar megint? nekem hozzanak valami normális kaját" felkiáltással hívta fel magára a figyelmet, onnantól rohadtul nem érdekel, mit művel a színpadon, mert tudom, hogy mélyen a háttérben milyen is Ő valójában....Kollegáim között is van alkalmam tapasztalni a "lefelé tapos, felfelé teper" típusú embereket, akiknél veszélyesebb fajta nemigen van.....

Ez a  4 srác még érintetlennek tűnik, igazi emberi vonásokkal, megfelelő hozzáállással, a körülményekhez, a felpörgetett, megváltozott élethelyzethez képest szerényen haladnak valamerre, amiről ők sem tudják, mi is az, és hol is van....

Olyan energiával bírnak, hogy a kőkeménynek ismert kritikust, Fáy Miklóst is megszelídítették, hiszen hetek óta látványosan sokat dícsér, elismer, és felpontoz....sőt Stohl Bandit is megkövette a sajtóban több ízben. Lám-lám, ha nem csak a felületes benyomásaink alapján ítélkezünk, hanem kicsit jobban elmerülünk a témában, ha közelről szemlélünk addig fikázott dolgokat, teljesítményeket, esetleg megváltozhat a véleményünk.

Indul a karácsonyi őrület, a szentrestét és 25.ét kivéve a színházakban töltöm a békés ünnepeket.....addig még jövök, nehogy azt higyjétek, pont most hagylak magatokra benneteket...

Most ennyi, ma nincs jó kedvem, és tök tanácstalan vagyok, nem árt kicsit magamba fordulnom......

csók

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 14
Címkék:
Értékelés: 4.96

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 14 hozzászólás

Erika
Kedves András! Boldog születésnapot kívánok és további sok sikert a munkában! Erika
2010-01-16 13:05:19

Juli
Kedves András!:)
Boooldog,Boooldog,Boooldog Születésnapot!!!!!!
Kívánom,hogy Legyen még Sok ilyen Szép Napod!!!!!
Nagyon sok Szeretettel:Juli
2010-01-16 10:37:10

Bettina
Vár a mosoly és a dal, maradj mindig fiatal. Soha bánat ne érjen, hozzád rossz szó ne férjen. Kicsi madár válladra vidáman repüljön, kacagó nótát csak Neked fütyöljön. Csillogó szemedből könny sose guruljon, lágy tavaszi szellő arcodhoz simuljon. Az igaz boldogság ne hagyjon el soha, kísérje utadat angyalok mosolya!

Kívánok én hitet, kedvet, szép szerelmet, hű türelmet, utakhoz fényt, csodát, álmot, békességes boldogságot, magyar szót és égre kéket, emberarcú emberséget, verseket, célt, igazságot, daltól derűs jobb világot, bokrok mellé társnak fákat, napfényt, amely el nem fárad, tekintetet szembe nézve, éjt meg nappalt soha félve, kézfogásos tiszta csöndet, és mosolyból minél többet!
Boldog szülinapot! Szeretettel: Bettina
2010-01-16 10:00:38

zsuzsu
szia bandi csak igy tovább.zsuzsu
2010-01-09 05:48:42

Juli
Kedves András!
Fantasztikus előadás részese lehettem!Köszönöm mindenkinek!Csodálatos volt a Broadway Szilveszter az Operettszínházban...Kíváló Művészekkel!
További sok sikert kívánok Neked 2010-ben is.
Szeretettel:Juli
2010-01-06 20:35:47

zsoka
Szia Bandi
2010-01-04 15:53:51

Nikoletta
Drága Bandi!Nagyon boldog új évet kívánok!Puszi
2010-01-01 08:52:45

Cinyu
Kedves Bandi!

Nagyon jól megfogalmazott és nagyon jó kis összefoglaló ez, mely szerintem nem csak kis hazánk "csillagaira" érvényes. sajnos azonban ők a média számára nem túlzottan érdekesek. Sajnos ma az a trend, hogy aki részegen fetreng. Ha valaki bárkivel, bármit, bárhol. Ha a meztelen valósággal sokkol,értsd bármilyen valósággal, de még ha nem is igaz a megjeletettekből bármi, de a név vagy a stoy eladható, ha teszem azt betegségről van szó a média mindenbe belemászik, kiforgat felnagyít. Sajnos nem csak a sztárvilágban az élet bármely területén, például természeti katasztrófákra utalva. Remélem szépen teltek az ünnepek! E.
2009-12-28 01:26:44

Szilvi
Drága Bandi:)!
A szeretet a legdrágább kincs, lehet bármennyi ajándék, ha ez nincs! A legszebb érzés, ha szívből szeretnek, ez nem pótolható kincse a szívednek!
Varázslatos Karácsonyt kívánok Neked!
Millió puszi: Szilvi
2009-12-25 17:21:09

vikike
Boldog Karácsonyt
2009-12-23 10:53:22

Zsu
"S azóta minden esztendőnek a vége felé az Úristen emlékeztetni akarja az embereket arra, hogy a gonoszság útja hova vezet, s ezért ősszel a napok rövidülni kezdenek, a sötétség minden este korábban szakad alá, és minden reggel későbben távozik, hideg támad, és befagynak a vizek, s a sötétség uralma lassan elkezdi megfojtani a világot. Mi, emberek pedig megijedünk, s eszünkbe jut mindaz a sok rossz, amit elkövettünk az esztendő alatt, és amikor eljön a legrövidebb nap, és a Világosság angyala alászáll közénk jóságot keresni, egyszerre mind meggyújtjuk a karácsonyfák gyertyáit, hogy az Úristen, ha alátekint, fényt lásson a földön, s megbocsássa a bennünk lévő jó miatt a bennük lévő rosszat."
Wass Albert

Áldott, békés, boldog karácsony kívánok Neked!

Zsu

2009-12-23 09:25:30

Eniko
Kedves Bandi,
Nekem André volt a kedvencem, valaimért az ő egyénisége fogott meg leginkább. Amellett, hogy ő is szerény, szerintem nagyon művelt és intelligens. S igazán olyan hangja van, mellyel biztosan művész karriert futhat be, még ha nem nyert is most.
Reméljük, hogy a fellépések mellet azért jut időd pihenni és feltöltődni az ünnep alatt! Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok.
2009-12-22 00:19:04

INEZ
Nagyon jó ez a pár sor,Rólad példát vehetnek a feltörekvő "csillagok".Nem csak a színpadon kell megfelelni,hanem a szűrke hétköznapokban is.Neked ez is remekül sikerül.A rossz kedved tedd félre,tudom nem egyszerű.Jó egészséget és Békés ,boldog ünnepeket kívánok!Inez
2009-12-20 16:44:36

Szilvi
Drága Bandi!
Nemsokára megszületik az új Kiscsillag, nekem van megérzésem, ami be is szokott jönni….
A mai napot én sem kezdtem jó kedvvel, mert egy olyan szombatra ébredtem, ami munkanap, ráadásul a Tv-ben sem láthattalak és a hólapátolás sem hiányzott annyira, de a nap végén mégis vidámság töltött el, mert mostantól 2 hét szabadság vár rám:).
Habár, én sem vagyok budapesti, de azért az egyik fantasztikus előadásodon újra ott leszek:).
Miért nincs jó kedved?! Remélem, mire a hozzászólásokat elolvasod, már megoldódott minden és újra vidám vagy.
Soha ne légy szomorú, ha a valóság túl rideg,
S ne keseredj el, ha nem találod helyed.
A valós élet olyan, mint a csörgedező patak,
Előfordul néha, hogy nehezebben halad.
Ha nem találod céljaid, ne gyötörd magad,
Idővel majd alakul, mi e percben csak gondolat.
Kérdezhetnéd, miért élünk, de senki nincs, ki választ ad,
Minden napunk küzdelem, mely mindhalálig megmarad.
Ha csalódott vagy, s úgy érzed, hogy minden hullám összecsap,
Gondolj bele, mennyi ember vállalná sorsodat.
Mindig csak a jóra figyelj, s hibáidat elfeledd,
Ha önmagadat elfogadod, könnyebb lesz az életed.
Ha nem látod a fényt, a Napot, nyisd ki jobban a szemed,
Gondjaid közt tartogat még csodákat az életed.
Mindig csak a mának élj, s az örök szabályt ne feledd:
A holnap mindig tiszta, mivel nem szennyezi semmi tett.
A szeretet fénye világítsa be a napjaidat!
Puszi: Szilvi
2009-12-19 22:06:46

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: hat meg kilenc =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 5 meg 8 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007