Csonka András blogja

2007-04-15 23:46:40

Le a kalappal!

ma este végre színházban voltam újra, és nem a színpadon állva, hanem a nézőtéren ülve....

Szisztok mindenki!


Még jó, hogy pár napja felhívott Szabó Győző, hogy a fehérvári színház vaknyugat című előadásával vendégeskedik ma a Tháliában. Kár lett volna kihagynom! A darab sztorijával most nem traktálnálak benneteket, a lényeg az, hogy Gesztesi Karcsi, és Szabó Győző brilliáns alakítást nyűjt, és újra ki kell hangsúlyoznom, hogy két egészen kiváló színészt ünnepekhetünk a szeméylükben. Taxival kellett mennem, mert a környéken képtelenség fél hét után parkolni, így is az utolsó pillanatban estem be. Előadás után még meghívtam őket a Komédiásba, jókat röhögtünk, csatlakozott hozzánk Hujber Feri, akit jól leszúrtam, hogy miért járogat színházba ahelyett, hogy éjjel is korcsolyázna! Persze ez csak vicc, mielőtt azt giondolnátok, hogy ilyen szemét vagyok.Hujberrel megálallapodtunk, hogy ha megnyeri a versenyt, akkor elmegyünk egy nagy közös kajálásra, amit nemes egyszerűséggel , szerényen csak csúcstalálkozónak neveztünk el, utalva arra is, hogy én is átéltem az utóbbi hónapokban a győzelem mámorát...

Ha már a Thális színházban voltam, el kell mondanom, hogy néhány hete ugyanitt láttam az Operett színház Oltári srácok című koncert musicalét, ami egészen fergeteges, sodró erejű, és 5 baromi tehetséges fiatal kollega viszi a hátán az egészet. Dolhai Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Kerényi Miklós Máté, és Szabó Dávid megérdemli a sikert. Az egyik lap úgy számolt be rólam, mint Dolhai Attial rajongóról, aki minden premierjén vörösre tapsolja  a tenyerét. Ezzel húztak a kollegák napokig, de sebaj, Attila valóban különleges képességű fickó, és azt is szeretem benne, hoy néhány kollegánkkal ellentétben uyganolyan kedves szerethető pasi maradt, és nem gondolja hogy  a világ csak sztárallűrökkel elviselhető ezentúl. Sajnos néhányan teljesen kivetkőznek magukból, és engem ilyenkor egyáltalán nem érdkel a tehetség, az emberi gyengék igenis tompítják számomra a tehetség megítélését. Ne felejtsük el, hogy itt is van egy második szereposztás is, akik biztso szintúgy kiválóak, még nem láttam velük az előadást.

Tegnap Miskolcon roptuk Andival:) Sose gondoltam volna, hogy az Országos formációs fesztiválon nyitószám lehetk. Keleti Andi oldalán újra a szamba volt terítéken, aztán énekeltem is egyet, a nézők naygon lelkesek voltak, millió puszi ezért mindenkinek!

Holnap, remélem, újra el tudok menni este színházba, Eszenyi Enikóü, akinek nagy rajongója vagyok, a Cotton clubban csinál egy önálló estet. Ha felérek győrből, ahol délután hajléktalanokna lépek felk jótékony célla, akkor ott lezsek.

Barátaim, nehogy elfelejtsétek a randevünkat kedden 3kor, itt a chaten. Ahogy látom, a fórumban máris jött egy-két necces hozzászólás, csak legyen bátorsaguk majd ott is közölni a gondolataikat, mert nekem lesz bátorságom válaszolni az ilyen kínosabb kérdésekre is. Persze, elsősorban nem ezek érdekelnek, ez érthető, ugyebár...

Éjfél elmúlt, fekszem, szép álmokat!


Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 5
Címkék:
Értékelés: 5.00

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 5 hozzászólás

Émi
Szia Pici!
Ez érdekes volt, valóban fontos, hogy egy celeb is megőrizze az emberséget magában!
Hujberrel megvolt a csúcstalálkozó? Én is rengeteget járok színházba, de Te ott dolgozol, ott pihensz... hú, nagyon irigyellek!
Puszi
2008-04-29 16:12:05

Szilvi
Szia Bandi:)

Örülök, hogy ennyire szeretnek, de sajnos én nem tudtam bejutni a fórumodba, lefagyott az oldal:(
Puszi: Szilvi
2007-04-17 15:52:54

Szilvi
Szia Bandi:)

Örülök, hogy jut időd a megérdemelt kikapcsolódásra is:) Jó szórakozást ma estére, de ne feledkezz meg az alvásról:)
Puszi: Szilvi
2007-04-16 16:52:59

marimami
Kedves Bandi!
Szomorú vagyok, mert azt látom, hogy mostmár, nem csak a beszéddel, de az írással is nagyon sietsz!
Kérlek, hogy tiszteld meg rajongóidat és kollégáidat, azzal, hogy néha, visszaolvasod azt, amit leírtál! Igaz, ettől még szeretünk. Sok szeretettel üdvözöllek és jó egészséget kívánok!
2007-04-16 05:39:26

narcisz333
Szia András! Tegnap kapcsolgattam a tv táviránítóját, és az ATV-n "belédbotlottam", ahogy interjút adtál egy kedélyes kopasz újságírónak. Ottragadtam, mert kíváncsi voltam az arckifejezéseidre. Örömmel mondhatom, hogy az őszinteség, és a kedvesség volt a fő benyomásom rólad.. csak így tovább!! Üdv: Nárcisz
2007-04-16 00:38:20

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: hat meg nyolc =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 5 meg 14 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007