Csonka András blogja

2010-02-04 13:52:18

Újra együtt a F.Ü.TY.I.

na, erre varrjatok gombot...:))

 Most úgy viselkedek, mint a bulvár lapok többsége, amikor egy elképesztően felturbózott cím után a cikket elolvasva szinte csalódottan tesszük le a lapot, mert vagy egész másról van szó az írásban, vagy minden sokkal pasztelebben, meg nem is úgy volt, meg egyébként is..:)

A F.Ü.TY.I. már 14 éves múltra tekint vissza. Na, szóval ne az enyémre gondoljatok, mert az sokkal öregebb:)) Fokozottan hangsúlyozom, ez a furcsa név egy baráti viccből megalakult kis asztaltársaságot jelöl, ez egy rövidítés : Független Tyúkok Igyekezzetek! Sok évvel ezelőtt elég gyakran jártunk le egy budai vendéglőbe 4, akkor épp szingli barátnőmmel, és azon röhögtünk, hogy milyen szerencsétlen helyzet ez, én pedig úgy kezeltem már azt az egészet, mint egy kis klub, amelynek tagjai, ha esetleg mégis  a szerelem mezejére tévedtek, erről vicces igazoló papírt kellett volna bemutatniuk nekem, a tiszteletbeli elnöknek. Megjegyzem, soha nem mutattak be semmit, pedig nem kellett őket félteni....

Sok víz lefolyt a Dunán, egyikőjük  azóta már 3 gyermekes gyönyörű családanya, a többiek is több kapcsolaton túl vannak, és manapság már elég ritkán vagyunk így együtt. Szerintem utoljára legalább 2 éve. Persze külön-külön azért boldogítjuk egymást.

Annak idején, miután mint vicces történetet, elmeséltem egy-két lapnak, többen komolyan vették, hogy létezik ilyen klub, és levelekkel bombáztak, hogy lehetne ide belépni. Néha én is úgy éreztem, annyira sivár, és szegényes a harmincasok és afelettiek ismerkedési lehetősége, hogy csinálni kéne egy modern, jól kitalált társkereső klubot, ahol szórakozni lehet, ahol szakemberek is segítenek, stylisttól a pszichológusig, hogy a gátlások is oldódhassanak....Na, de ehhez sem volt meg a kellő energiám, és kihúnyt a lelkesedés, maradt a tréfa, meg egy link a weboldalamon, amin anno regisztrálni lehetett, de ez már a múlt, és  a weboldalamhoz sem nyúltam elég régen, mivel, őszre egy vadonatúj külsővel, és tartalommal felruházott honlapot szeretnék készíteni.

Kikérem magamnak ezt az időt, több havat sem lapátolni,  de még látni sem akarok....amíg ez a vágyam  nem teljesül, addig is valahogy megpróbálok napsütést csiholni legalább a lelkemben...szerintem Ti is cselekedjetek hasonlóképpen!

Csók


Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 10
Címkék:
Értékelés: 4.96

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 10 hozzászólás

KULCSÁR MÁRIA
HÁLA,AZ ÉGNEK,MÁR LASSAN NYÁR LESZ,DE EZT A KLUBOT,ÉN ÖTYE,NÉVEN HALLOTTAM,ÖREG TYÚKOK EGYESÜLETE :)NEM ROSSZ A GONDOLAT,AMIT AZ ELEJÉN ,OLVASTAM,ÁTVÁLTOZTATÁS,SZÉPPÉ ALAKITÁS,ÖNBIZALOM ERŐSITÉS.üDV.MÁRIA
2010-05-23 22:32:16

szilvi
nagyon jó fej vagy miért nincs barátnőd?

2010-03-07 14:35:25

kis kató
kedves és jópofa volt az írás, így a hozzászólókat is jókedvű és elismerő véleményírásra késztette, várva a tavaszt-
2010-03-03 14:41:11

Juli
Kedves András!:)
A 102.Abigél előadás is csodálatos volt! Kőnig tanár úr szuper mint mindig! Legalább még ugyanennyi szép előadást kívánok neked és az előadásnak.Szeretettel:Juli
2010-02-20 11:08:29

margo
Kedves András
A dedvenceim közé tartozol.De elkéne már döntened,hogy mit akasz nem vagy már 20-éves egy
imádott rajongód Margó!

2010-02-13 16:53:44

fabianmarti
Szia Kedves András! Az egyik kedbenc színészem és énekesem vagy! Márti.
2010-02-11 12:21:19

GinyK
A honlap egyébként szerintem NAGYON JÓ ÖTLET! Azt javaslom, CSINÁLJÁTOK MEG!
2010-02-08 19:31:32

GinyK
Pedig lapátold csak a havat, Bandikám, attól is erősödsz! És az legalább ingyen van! :)
(Jókor mondom én is, amikor ugyanis ezt írom, éppen olvad...)
Ennél egyébként csak egyvalami jobb edzés: egy hiperaktív vizslakölyök sétáltatása. (Én azt művelem... az se kutya... Csak arra kell vigyáznia az embernek, hogy kifelé menet hanyatt ne vágja magát a lépcsőn... csúnyán beverheti a fejét...)
Egyébként meg drakulálok a "karitatív tevékenységedhez", és sok sikert kívánok hozzá!
2010-02-08 17:17:28

Szilvi
Szia Bandi:) !

Mindegy hol, bárhol felbukkanhat a szeretet, a többi pedig jön magától, ha engedi az ember. A megértés, az odafigyelés és a szeretet nélkülözhetetlen egy kapcsolatban; sok az érdek barátság és nemcsak pénz terén. Egyre jobban rohan mindenki, nincs idő a másikra, családra, gyerekekre, barátra. Az pedig sokan elfelejtik, főleg a férfiak, - tisztelet a kivételnek – hogy nem csak szex-ből áll a világ.
Tényleg nagyon-nagyon régen frissítetted a weboldalad, pedig milyen jó is volt! Mennyi, mennyi infot lehetett fellelni, ami most csak hosszas keresgélés után sikerül és milyen szuper bejegyzéseket lehetett olvasni a vendégkönyvben, addig a bizonyos ideig….
Már megint esik, sőt ömlik a HÓÓÓÓÓ!
Holle Anyónak szorgos segítsége van:) . Már kb. 5m3 /jól látod/ havat megmozgattam, ilyenkor egy élmény a mélygarázs! De Te hol lapátoltál? Az erkélyeden:)? Fogjuk fel egy jó testmozgásnak és a gyerekek örömét se vegyük el! Inkább most essen, mint tavasszal, akkor már legyen szép idő! Nem is kell rá sokat várni!
Mosolyogj egy kicsit:) ! Erre még mindenki emlékszik, nem lehetett szomorkodni, valahogy így énekeltük:
„Nyári napban, téli szélben, harmatban, s ha hull a hó,
Ej, haj, úttörőnek kedve mindig jó.”
Mosoly töltse be a napjaidat!
Puszi: Szilvi

2010-02-07 12:02:54

Enikő
Drága András, igazad van, ez az idő egyszerűen maga a depi, hétvégén itt a 13-ban két napig esett a hó, majd szerdán szintén egész nap. Az összes ismerősöm panaszkodik, hogy az egész hétvégéjüket tönkretettte (az enyémet is persze), nem lehetett sehova menni. A szegény szomszéd néni nem tudott kimenni a boltig sem, mi lakók vettünk neki élelmet. Mindenhol nyakig ér a hó, latyak és hideg van, az ember lába ráfagy a hóra 5 perc alatt. Nem akarok mindenkit elkeseríteni, de hétvégére újból, egész napos, országos havazást mondanak.
A F.Ü.TY.I-nek sem hiányzik már ez!!!
(Most végül lesz klub szeptemberben, így tervezed?)
2010-02-05 00:18:51

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: öt meg tizenhat =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 2 meg 1 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007