Csonka András blogja

2007-04-22 12:45:19

A F.Ü.TY.I. nem működik

azt hiszitek, most valami kis erotikus fél perc következik? ki tudja.....

Most úgy teszek, mint általában a bulvár újságírók, akik valami elképesztően figyelemfelkeltő címet adnak az írásnak, lehetőleg címlapon, aztán a cikkből kiderül, hogy nem oda Buda, és azért másól van szó tulajdonképpen...

Akela megdorgált, hogy miért vagyok ekkora hülya, és hogy jut eszembe fütyi klub nevet találni akárminek is, ebből is látszik, hogy én mit tartok fontosnak a nőkben, pedig ők nem ezt tartják fontosnak a férfiakban.....Akela, kedves! Lám, így lesz egy viccből komoly realitás:) barátnőimmel folytatott ártatlan élcelődésből sokan azt szűrték le, hogy egy léztező intézményről van szó, ahova be is lehet lépni. Ekkor jutott eszembe, hogy valóban, az én generációmnak is elég sok baja van a társ megtalálásával, miért is ne lehetne egy modern kori partnerkereső klubot összehozni, bulikkal, segítő szakemberekkel, jókedvvel, stb. Ebből nem lett semmi, eddig....A fütyi név, ahogy ezt már számtalanszor elmondtam, egy rövidítés, olvassa el a fórumban ezzel kapcsolatos válaszomat. Nem akartam senkit megsérteni, és ha őszinték leszünk,a hülgyek többsége nem is fog megsértődni azon, ha valaki azt állítja, egy férfiból igenis az említett testrésze is érdemel egy kis figyelmet.. NMekem pedig nincs úriember imázsom, sőt semmilyen imázsom nincs, vagyok, aki  vagyok, szándékosság nélkül....

Micsoda tavasz van! Barátaim, irány  természet! Én meg itthon bámészkodom ki az ablakból lustán, amíg nektek pötyögöm a levelet. varázslatos a panoráma, soha nem tudok betelni vele...Ebben a kerületben születtem, és itt is fogok meghalni, ez biztos. Juj, ez olyan szép volt, hogy talán egyszer még díszpolgár is lehetek!:)))

A fenébe, most jut eszembe, hogy csak tökfőzelékem van itthon, most leugrok a sraki henteshez egy fél grill csirkéért, Megy együtt  a kettő?:)

Köszönöm a sok jótanácsot nektek alvás és reflux ügyben, egy-két módszert megpróbálok, aztán mad mesélek...

Mindenkinek egy nagy Joszicsó! Nemsokára jövök!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 8
Címkék:
Értékelés: 4.75

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 8 hozzászólás

Émi
Rendeződött a FÜtYI probléma :) Én anno azt hiszem 16 évesen 50.-ként csatlakoztam a klubhoz. De klubtali vagy nem volt, vagy csak nem szóltam. Viszont ott nem az volt, hogy párkeresés konkrétan, szélesebb volt a kör. Viszont ezt az úriember imázst nem értem. Ellenben egy férfi legyen gáláns, figyelmes, tisztelettudó, de ennek természetesnek kéne lenni, ez egy férfi fontos tulajdonsága, nem pedig kiváltság...
Hát a tökfőzelék nem a kedvencem, de a csirkét én is csípem!
2008-04-29 16:33:09

d
erzsi1814, akkor miért nem dobtál fel egyet?:)
egyébként én is abban reménykedem/hiszek, hogy úgyis jön majd a partner, ha jönnie kell.
2007-04-25 22:19:49

erzsi1814
Bocsi,de a tökfőzeléknél és a grill csirkénél érdekesebb téma nem akadna..??
"Jóból is megárt a sok..!" (-:
2007-04-25 21:24:12

luckky
Szióó!
Nagyon kedvellek téged, sztem egy totál imádni való pasas vagy! Amiatt ne aggódj, hogy nincs párod, ha jönnie kell, majd jön!
Jó legyél, pusszancs Neked!
2007-04-25 13:07:47

Orsi
Szia Bandi!

A hétvégén tényleg gyönyörű idő volt.Ma pedig majdnem eláztam...
A tökfőzelékkel engem ki lehetne kergetni a világból,de a grillcsirkére nem mondanék nemet.:)

Jó éjszakát kívánok!Holnap (is) Veled,ill. Veletek ébredek!:)

Pussz,Orsi
2007-04-24 20:36:41

zsuzsi
Tok jo h van blogod, rendszeresen olvasom es nagyon birlak, es a tavaszt is nagyon szeretem:) ja es a grillcsirket is:)) a tokfozeleket nem anyira de egyebkent sem szeretek semmit ami tokbol van!!! Viszont a F.U.TY.I. szerintem nem gaz. Pux, es meg irok : zsuzska!
2007-04-24 17:57:51

Birka22
A tökfőzelék meg a grillcsirke szerintem tök jó :-))). Nálunk a Páromnak mindig ki kell találni valamit a főzelékek mellé, mert az önmagában nem elég, úgyhogy mi is ettünk már így. Sőt, a bundáskenyér is finom hozzá. Akela teljesen béna, és még álszent is, merthát ugye az a bizonyos testrész igenis fontos. Na már itt nem a malac részére gondolok, ( bár ha két ember szereti egymást, akkor úgyse ez jut az eszébe) hanem ugye hogyan is készül a gyerek? Bár van akiknek a gólya hozza... :-))) Na, nagyon elkalandoztam. Csak azt akartam mondani, hogy a kezdeményezés a fontos jelen esetben(a név pedig figyelemfelkeltésnek tök jó), és bár nekem van társam, ha nem lenne, szívesen elmennék egy olyan helyre, ahol más hozzám hasonló emberekkel ismerkedhetek. Remélem azért érthetőek a soktagból, száz vesszővel elválasztott mondataim :-)). Mi a csajokkal egész hétvégén csatangoltunk, most pihenem. Helló! Szép napot!
2007-04-24 15:28:56

Szilvi
Szia Bandi:)

Tényleg szuper idő, ragyogó tavasz van, én egész nap a kertben voltam. Kár, hogy holnap már hétfő és munka, de előtte reggel megleslek a TV-ben:).
Szerintem semmi baj nincs a F.Ü.TY.I - vel és mellé nagyon jó a tökfőzelék:):):)
Bocsi, nem akartam bunkó lenni.
Egyébként én nem szeretem a tökfőzeléket, de a grill csirkét igen, mondjuk rizi-bizi-vel és franciasalival.
Különben pedig egy jófej pasi vagy!
Puszi: Szilvi
2007-04-22 18:42:10

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: három meg kettő =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 4 meg 10 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007