Csonka András blogja

2010-03-20 15:37:39

Olvasóim! Itt vagyok!

ne izguljatok, nem szabadultok meg tőlem....

 Na, képzelem, mit gondoltok most rólam...jobb, ha nem is hallom:) pedig nem tűntem el olyan hosszú időre, és higyjétek el, nagyon hiányoztatok! Jó duma, mi?:)

Abban megegyezhetünk, hogy vannak az ember életében periodusok, amikor baromira nincs kedve sok mindenhez, például ahhoz sem, hogy gép elé üljön és pötyögjön néhány sort, mert máshol jár az esze, vagy éppen a körülötte levő történések nem motiválják jóformán semmire...Tudom, elég ködösen fogalmazok, de nyílván kihámozzátok a lényeget, és azt is tudjátok, hogy a mélyen tisztelt újságírótársadalom kiválóságai is olvassák ezen sorokat, tehát néha úgy kell fogalmaznom, mintha politikus lennék, ők képesek a lényeget néha felismerhetetlenné tenni.

A lényeg, hogy ragadjon a bélyeg, és most itt vagyok! Annál is inkább itt, mert végre nem a szürkeségben tapogatózunk, mivel napsütésre ébredtem, aztán reflexszerűen magamra rántottam kis irhadzsekimet sállal, ami szinte hozzám nőtt az elmúlt hónapokban, és a kapun kilépve rögtön revidiáltam álláspontomat, visszacsörtettem a lakásba, és gyorsan lecseréltem a laza bőrdzsekire. Persze mielőtt újra nekivágtam volna utamnak, gondosan leültem egy székre, húszig számoltam, tudjátok az a fránya babona..:) Érdekes, a napsütésben rögtön másképp látom a világot, na nem mintha a problémákat ez önmagában megoldaná, de azért a pozitív gondolkodáshoz hozzásegít...

Gyerekek, elképesztő belegondolni, hogy 10 éve ülök a kanapén! Nem itthon, nyugi, sokkal inkább az RTL Reggeli stúdiójában. Persze ez sem volt mindig kanapé. volt már fotel , pad, szék, ülésre tökéletesen alkalmatlan  design ufo ülőke....Egyfelől egy pillanatnak tűnik ami elröppent, másfelől iszonyatosan hosszú idő, ha az emberi élet tartamára gondolunk...Annyira édes volt a csapat, néhány napja megemlékeztek az elmúlt évtizedemről, fanyar humorral, gegekkel, bejátszásokkal, régi kollegákkal, barátokkal. Ha meg kel fogalmaznom, hogy honnan  merítek még mindig erőt ahhoz, hogy ilyen rohadt korán eszembe jusson felkelni, akkor azt mondhatom, értük,a  stábért, a műszakiakért, a sminkesekért, a kellékesekért, operatőrökért, persze a szerkesztőkért, és asszisztensekért, a műsorvezető  kollegáimért, a CSAPATÉRT!!!!! Nyílvánvalóan azokért  a hűséges nézőkért is, akik időről időre jelzik,hogy figyelnek, véleményeznek, szeretnek minket, engem....

Majdnem egy évtized Família KFT, és évtizednyi Reggeli, megkérdezték tőlem, mi lesz a következő 10 évben? Istenem, ha én erre válaszolhatnék, mit nem adnék érte...Az álmaimat, az ambícióimat nem adom fel, biztosan nem a Reggeliből megyek nyugdíjba, és néha rámtör az érzés, hogy szükségem van a kihívásokra, az új erőpróbákra, és remélem, a 10 évnyi jó reggelt! köszönés után alkalmam  lesz valamikor jó estét is kívánni........és a színházi és  popzenei munkámra ugyanúgy vonatkozik a kihívások kutatása....

Kevés ha magamban gondolkodom, kell, hogy valaki gondolkodjon bennem.....

Örüljünk együtt a beköszöntött tavasznak, aztán már csak néhányat alszunk és jön a nyár..........

Mosolyogjatok, kérlek.......


Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 17
Címkék:
Értékelés: 4.98

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 17 hozzászólás


Kedves Ismerősök,Rajongók,Barátok!
Csináljuk a fesztivált Elődöntő a Storytv-ben vasárnap este 20-kor!!!!!Ismét fellép András!
Szavazzatok,hogy ott legyen a döntőben!
A 06-91-33-43-53-as telefonszámon és a...kóddal.Szép estét mindenkinek!
2010-05-16 15:30:58

szanett
szio
szép napot derüs reggelt

szanett
2010-05-11 11:16:48

Juli
Szia!András!:)
Gratulálok Neked,hogy a Cliff Richard dal továbbjutott!!!!!Csak így tovább...
Nagyon tetszik a Csináljuk a Fesztivált műsor a Storytv4-ben!
Vasárnap máj.9-én 20-kor újra látni kell!!!!!
Szavazataimra továbbra is számíthatsz!!!!Ragyogó hetet Neked!Szeretettel:Juli:)
2010-05-05 08:27:37

Viki
A mosoly hatalma legyözhetetlen:megmutatja,hogy boldogan éled az életed,függetlenül attól,hogy mi történik benne.Nincs ennél nagyobb hatalom a világon.:)
2010-04-22 14:40:59

Icu
Ha mosolyogsz én is veled mosolygok!
2010-04-20 08:39:29

Éva
Kedves András!
Örömmel töltött el, hogy válaszolt! Sajnos az Ön által küldött email címre küldött levelem úgy látszik nem érkezett meg.Próbáltam a weboldalára is írni, de oda sem sikerült, mert a gépemen állítólag nincs hozzá megfelelő program. Nagyon kérem adjon meg valamilyen elérhetőséget ahol tájékoztatni tudnám a részletekről!
Igaza volt a napsütéssel kapcsolatban, most itt is süt a nap, s én is bizakodóbb vagyok a jövőnket illetően.
Itt a tavasz, induljon a zsongás!
Vidám kellemes hétvégét mindenkinek!
2010-04-17 11:48:09

Éva
Üdvözlöm András!
Örülök, hogy feltudom venni Önnel a kapcsolatot!
Elismerésemet szeretném kifejezni eddigi munkásságához, és megköszönni egyúttal az embereknek nyújtott sok örömöt előadásai alkalmával!!!!
A segítségét szeretném kérni egy jótékonysági rendezvény kapcsán, mely létfontosságú számunkra! Amennyiben módjában áll valamilyen formában segítséget nyújtani részünkre, úgy kérem az alábbi e-mail címre küldje válaszát! Ott tájékoztatom majd bővebben, hogy milyen egyesület és, hogy kiknek a javára lenne megrendezve ez a rendezvény.
Válaszától függetlenül sok sikert és egészséget kívánok az életben!
Na igen, a tavasz, az aztán igazi gyermeke a természetnek, hiszen évről évre újra születik. S mint egy igai ANYA, elhalmozza minden jó tulajdonsággal, néha orrára koppintva a kis ravasznak.Egyszóval a TAVASZ = GYERMEK, bírva annak minden bájával, huncutságával, s a legfontosabbal, a REMÉNNYEL, hiszen tavasszal úgy érezzük minden lehetséges!
További szép napot mindenkinek!
Üdvözlet és derű!
2010-04-15 19:41:51

Vanda
Hello Andras .lenne egy keresem ,az aprilis 1 reggelieben volt egy mickie eger lany lufi ,es azt szeretnem kerni hogy ha lehetseges akkor valahogy elkuldened nekem ,mert a kisfiam azota sem tud megnyugodni ,nekem meg sajnos nem engedi meg a penztarcam hogy ilyen lufit beszerezek .Elore is koszonom ,udvozlettel egy szlovakiai magyar.
2010-04-14 17:57:16

Juli
Kedves András!:)
GRATULÁLOK NEKED,hogy az Abba dal továbbjutott A Csináljuk a Fesztiváltban!!!!!!
Csak így tovább...
A szavazataimra továbbra is számíthatsz!!!
Nagyon szép és jó hetet kívánok Neked.Szeretettel:Juli:)
2010-04-12 09:50:38

Szucs Eva
"Keves, ha magamban gondolkodom,kell, hogy valaki meg gondolkodjon bennem."- irtad.
En Istenre gondoltam. Ha te is akkor nagyon szep gondolat toled ez az utolso mondatod.
Igen a mosoly es a szeretet ami fontos lenne az eletunkbek. Az embereknek adni is es kapni is nagy mennyisegben.
Szebb lenne a vilag es elhetobb ha erre az emberek egyszer radobbennenek es meg is cselekednek.
Bocsasnat az ekezet hianyaert de a laptopom kulfoldi. Szeretettel udvozollek Eva
2010-04-07 14:09:13

SziSzi
Szia Bandi!
Így van Te is MOSOLYOGJ!
Gratulálok a 10 év reggelihez, nem semmi teljesítmény, én bízok benne, hogy a további álmaid megvalósulása sem marad el, nagyon tehetséges EMBER vagy, ha keményebben is kell megküzdened DE sikerülni fog, ha elég erősen hiszel benne.
VIDÁM napokat!
-sziszi-
2010-04-04 22:06:35

Márti
Még egy gondolat:Attól még hogy felébredsz,az álom folytatódhat!
Üdv:Márti
2010-03-31 22:04:34

Márti
Szia András!Köszi a gyors választ,megfogadom a tanácsodat,majd próbálkozom azon az oldalon.Azért néha Te is próbálkozz az iwiwen,van amikor elég gyors.Mikor főzöl legközelebb ?Mármint a Tv-ben.A Csináljuk a fesztivált című műsorban számíthatsz rám .A mosolyról csak annyit,boldoggá tesz.Én minden nap gyakorlom az ovisaim között,hatékony!Mivel közeleg a Húsvét,kívánom,hogy kellemesen teljen.Sajnos már kevesen hódolnak a régi hagyományoknak,de azért bizakodó vagyok,hogy még nem tűnt el teljesen.Én személy szerint nehezen viselem,ha eltűnik valami(valaki)az életemből,a környezetemből.Olyan,mintha belőlem szakítottak volna ki egy darabot.Ezért is igyekszünk az ovinkban életben tartani a régi magyar népszokásokat.Mivel nyakunkon a húsvét,kezdődnek a sütés-főzési előkészületek.Lehet,hogy nem lesz időm felnézni ide.Ezúton kívánok Neked és minden erre járónak Kellemes húsvéti ünnepeket!Márti
2010-03-31 21:57:31

Márti
Szia András!Tegeződhetünk?Igyekeztem írni,de az a fránya iwiw..!Na,mindegy.Bejelöltelek.Még 2006-ban egy repülőn utaztunk Spanyolba,Te Till Attiláékkal én a lányommal.Csodálatos élmény volt!Először ültünk repülőn és úgy gondolta,ha Ti is ott vagytok,baj nem lehet.S íme mi is sikeresen hazatértünk.Egy 30 éve nem látott unokatestvéremhez mentünk egy Almeria melletti kis faluba,Ti Malagába(ha jól tudom).Kérted,hogy írjunk néhány sort,hogy ismerősökké válhassunk,hát megtettem.Szeretném,ha visszaigazolnál ismerősként.További szép napot(vagy estét?):Márti
2010-03-30 21:59:59

Juli
Kedves András!
Örömmel láttam,hogy újra leszel a Csináljuk Fesztivált műsorában!A STORYTV4-ben április 4-én vasárnap 20-órakkor.Ezt látni kell!A szavazatomra számíthatsz!!!!!!
Sok sikert és Szép hétvégét kívánok Neked Szeretettel:Juli:)
2010-03-30 11:22:12

Mariann
Szia Bandi!
Én például egyáltalán nem szeretnék megszabadulni Tőled, sőt, szeretnélek minél többet látni és hallani, akár színházban, akár fellépésen, vagy a Tv-ben ,vagy a gondolataidat olvasni, mert nagyon nagy rajongód vagyok !
Mariann

2010-03-29 13:30:31

Szilvi
Szia Bandi:)!

Én mosolygok:), nincs semmi okom a szomorúságra, ha mégis…, azzal nem lesz jobb, hogy rossz a kedvem, sőt a környezetemnek sem. Nálam ez nem így működik:), szerencsére. Mindennek van, valamilyen pozitív oldala, még a lehető legrosszabbaknak is. Napsütés ide vagy oda a problémák nem szállnak el, de a „rózsaszín köd” még hatásosabb ilyenkor tavasszal.
Csak politikus ne legyél, mert azok a ködösítésen kívül, ritkán mondanak igazat.
Gratulálok az újabb 10-eshez! Nagy idő ez a képernyőn, de a nézők mindig várnak Téged…, még legalább ugyanennyit kívánok Neked! Örülj neki, hogy nem pék vagy:)!!!!! Minden vágyad, így teljesüljön, ha jól hallottam a Reggeliben múlt héten, csütörtökön elköszönésképpen már kívántál Jó éjszakát! A következő 10 év, miről szóljon? Hát, a show műsorodról!
Én is megszabadultam a téli kabáttól és kellékeitől, nem is vagyok hajlandó visszavenni november vége előtt. Itt a tavasz és mindjárt a nyár is, a szabadtéri fellépések, na, és a várva várt szabadság…
Mosoly, szeretet és ragyogás töltse be a napjaidat!
Puszi: Szilvi

2010-03-25 21:34:53

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: húsz meg egy =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 6 meg 4 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007