Csonka András blogja

2010-05-19 21:14:35

AZ ANYÁD TUDJA..?!

Bele sem merek gondolni, hogy esetleg nem......

 Töritek a fejeteket? Kattog az agyatok? Szánakoztok, hogy jutott ilyen marha cím az eszembe?  Már most elárulom, mielőtt szabad lesz a gazda, hogy ez itt egy dalcím! Igaz, hogy a büdös életben senki nem énekelte el még magyarul, mivel ezt Björn és Benny nem is engedte volna meg. Ha néhány kollegám által kedvelt "bulvárszinezőshazudozós" taktikát követném, azt mondanám, hogy a szerzők kifejezett kérésére, melyet levélben juttattak el a postafiókomra, most már én is énekelem művüket....:) Ha ezt halljátok tőlem, hívhatjátok rám a mentőket!:) Szóval, csak annyi az igazság, hogy már megint Csináljuk a fesztivált! A jó ízlésű szerkesztők pedig ráéreztek, hogy nálam egy poszternek volt anno bérelt helye gyermekszobám falán. Igen, amikor osztálytársaim az őszinte, kőkemény rock and roll fenegyerekeiként fetrengtek egyik másik Piramis, vagy P.Mobil koncerten, akkor számomra leginkább ez a 4 betű ragyogott csak: ABBA!! Csak 36-szor láttam az ő ausztrál turnéjukon készült filmet egy nyáron a Corvin moziban, akkor még nem pörgették hetente az új sikerfilmeket, egy nyár, egy gigasiker, na de az aztán nagyon! Szóval megkaptam a Does your mother know? című dalt, és örömmel látom, nem csak én szeretem, hiszen már csak egy lépésre vagyunk a döntőtől, és akkor ne feledkezzünk meg a jó Cliff Richard örökzöldjéről, a Summer Hoolidayról sem....Hogy melyiket látjátok majd a döntőben, rajtatok múlik....

Bezsebeltem kis netes pofonjaimat Tőletek, és újra szánom- bánom, amiért ilyen sokáig elhanyagoltalak Benneteket, de  tudom, hogy meg fogtok bocsájtani, és én jövök, futok......

Ha éppen nem dekkolok valahol. Mostanában próbaüzemmódban is működöm, a Kabaré24-ben. Jól jegyezzétek meg ezt a nevet, ez e Mikroszkóp színpad új neve. Verebes Pista igazgatása alatt izgalmas, színes programmal indul a teátrum , nem feledve a régi hagyományokat...Karinthy Frigyes fantasztikus, és nem túl ismert gyöngyszemeiből szerkesztett műsort próbáljuk éppen. Jó kis csapat. Székhelyi József, Beregi Péter, Csoma Judit, Dobó Kata, Megyeri Zoli, Falvai András, Szántó Szandra, Jeges Krisztián. Nem mondom, hogy nem izgulok,de ez így van rendjén, pláne nálam. Jó lenne, ha most olyanok is kiváncsiak lennének, akik eddig a környéken sem jártak. Kemény, és nagy figyelmet igénylő munka színésztől és nézőtől is.  Bár több, mint 10-szer megy egymás után így évad végén, én sajnos csak 4 előadást tudtam vállalni, mivel amikor a felkérés érkezett, a konkrét napjaim már foglaltak voltak...gyertek majd! És ne csak oda, hiszen még van néhány hét az évadból, randizhatunk az Operett színházban , vagy a Játékszínben is...


Arra gondoltam, esetleg felcsaphatnék mostanában pedagógusnak is, mivel lassan földrajz órára hívhatom a diákokat a lakásomba, mert bármelyik ország térképét belemagyarázhatom abba az óriási beázásba, ami a plafonomon díszlik. Remélem, a társasház megoldja a problémát, mert tudjátok, közös területek, közös felelősség...

Most lépek barátaim, és várjatok majd, mint fürj a nyarat! Azt én is várom, persze, legközelebb majd dumálunk arról is, hogy nem csak  a naptej lehet faktoros, hanem az X is:)) mostanában sokan megtalálnak az  ezzel kapcsolatos kérdéseikkel, de ez már egy másik történet....

A legjobbakat mindenkinek!!!!!!!


Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 9
Címkék:
Értékelés: 4.97

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 9 hozzászólás

Dius
Ciao Andrea! ;)

Furcsa, hogy így van olaszul, de maradsz inkább Bandi(ka), vagy Brandy, vagy ahogy szeretnéd. Mostantól többet fogsz itt látni, mivel végeztem a vizsgáimmal, így van időm írogatni, véleményezni a beszámolóidat. Igen, lehet, hogy én vagyok a legfiatalabb rajongód, a szerény 19 évemmel, de szerintem ez nem számít. Nagyon örülök a sikereidnek, és annak is, hogy találkozhattunk, vagy a te szavaiddal élve randizhattunk Nyíregyházán, a Hölgykoszorú évadzáró koncertjén. Mikor meghallottam, hogy te leszel a vendég tudtam, hogy ott a helyem. Körülbelül 3 évvel ezelőtt találkoztam veled először szintén itt Nyíregyen, na onnan a nagy "szerelem". :) Az ottani élmény volt az, ami miatt írtam neked iwiwen és bejelöltelek. Nincs még egy ilyen híresség, mint te. Nem kezdem el részletezni, hogy miért is kedvellek, és mi a különleges benned, mert akkor jó pár óráig itt pötyöghetnék…ne akard. 
Amikor írod, hogy milyen darabokban szerepelsz Pesten, kicsit sajnálom, hogy még egyik előadásodra sem jutottam fel. Az a fránya távolság. Leugorhatnál valamelyik évben a Vidor fesztiválra Nyíregyházára…mondjuk idén. :P Jó, tudom, ez nagy kérés. Nem is ragozom tovább, várom a következő beszámolód. Remélem megvan már a 6000 olvasó és jelentkezel. 
Addig is minden jót Neked! Jah és egészséges „Reggeliket”!

Dia

Ui: ha tudja valaki írja már meg légyszi, hogy facebookon hol van Bandi rajongói oldala, mert én nem találom :S

2010-06-26 18:42:54

Mariann
Szia Bandi!
Gratulálok a vasárnap esti döntőhöz, nagyon jó voltál és számomra akkor is Te vagy a győztes!
Szeretnélek látni az X-faktor műsorvezetőjeként, ha felkérnek légyszíves vállald el, mert ezt a feladatot Neked találták ki. Tökéletes páros lennétek a Nórival, mert mellé nem egy alacsony, hanem egy magas , jóképű , jó kiállású, szimpatikus férfi való, pont olyan , amilyen Te vagy!
Ráadásul imád a közönség ,tehát ha Te vezetnéd a műsort az biztosan óriásian megnövelné a nézettséget.A rajongóidnak pedig csodálatos lenne, hogy hétről hétre csak Miattad várnák a műsort.
Ebben reménykedve, szeretettel: Mariann
2010-06-01 08:37:06

teremi ágnes
Szia Bandi! Az ABBA dalt döntöben de jó is lenne. Te meg tudod csinálni. Mondhatni a Te stilusod. Amikor ők csillogtag akkor én is csillogtam és a kedvenceim közé tartozott. Én csak annyit tudok tenni ezért hogy Veled egyyütt izgulom végig. Hajrá ! Tudsz Te! Puszi Ági
2010-05-25 10:30:42

Paulovkinné Marika
Szia Pici.
Kívánom, hogy az új kihívásokat bírd erővel és egészséggel. Remélem hogy az új számod sikeres lesz. A Kabaré24-nek sok sikert kívánok. Remélem hogy nagyon sokáig fogják tudni szórakoztatni az embereket.
2010-05-25 06:56:02

Albert Ferecné
Kedves András nagyon szeretem
önt és a játékát is.
Jó egészséget kivánok szeretettel és még nagyon sok siker az életben.
2010-05-24 18:24:35

Juli
Hurááá!!!!Az ABBA dal a Döntőben!!Gratulálok Neked!
Csináljuk a Fesztivált a Petőfi Csarnokban!!!!!!!A Döntő élő adás május 30-án 19 órától!!!!!!Sok sikert kivánok továbbra is Neked.Szeretettel:Juli:)
2010-05-23 21:10:21

Szilvi
Szia Bandi!
Miért is kéne megbocsátani?????!!!!!!! Jössz és futsz, amikor csak tudsz:), csak nehogy elcsússz valamibe, mert akkor sokáig kell nélkülöznünk Téged!
Bandi fantasztikus előadásokban játszik, tényleg nézzétek meg minél többen!
Már várom a Karinthy összeállítást, csak néhány nap! Kíváncsi vagyok milyen lesz a Minden ugyanúgy van… Nem baj, ha eltér a megszokottakról, biztosan ennek is megvan a maga varázsa. Majd nagyon figyelünk, szeretem Karinthy írásait is. Még egy icipici erő és kitartás az előadásig, ne izgulj a sok munkának meg lesz a gyümölcse. Bízzál magadban!
Nehéz és ijesztő?!
Nem más, csak az erő.
Megbirkózol vele,
Még küzdesz ellene.
Nem fogsz letérdelni,
Egy könnyen feladni.
Sikerül a csata,
Ettől lesz jó a „darab”!
GRATULÁLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Itt van a várva-várt döntő, akkor ott is szurkolunk Neked:)! Gondoltam, hogy elég lesz az a rengeteg szavazat… Tuti dal, tuti előadó, tuti siker:) És nem hagyod ABBA!
Nézd a jó oldalát, a saját térképnek, legalább segít a közlekedésben. Oké, a munkások gyorsaságát figyelembe véve, biztosan nem oldódik meg egyik napról a másikra, de ha türelmes vagy, előbb-utóbb ez is megoldódik.
Sok szép pillanatot Neked!
Puszi: Szilvi

2010-05-23 20:22:46

Juli
Kedves András!:)
Nagyon jóóóó volt a tegnapi Síófoki buli!!!!!
Köszönjük Neked!Ragyogó hétvégét Kívánok mindenkinek. Szeretettel:Juli:)
2010-05-23 09:27:23

rusz janos
Sok energiat,kitartast,es nemutolsosorban erot egeszseget,hogy mindenterved sikeres legyen,Rusz Jancsi Kolozsvarrol
2010-05-22 11:07:26

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: húsz meg tizenkettő =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 6 meg 20 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007