Csonka András blogja

2007-04-30 14:15:23

Éljen Május 1.????????

azért nem kéne a városnak teljesen hulla képet mutania....

 Hello blogfaló Barátaim!


Jó dolg ez a kis munkaszüneti 4 nap, de azért azt gondolom, a szolgáltatások mégis kiszámíthatóbban működhetnének, mondjuk a környékünkön minden kávézó zárva van, az éttermekkel egyetemben, pedig pont most lenne az embereknek kedvük és idejük kicsit igénybe venni őket...jó, nem puffogok, midenkinek jár a pihenés.
Nekem nem naygon jut eszembe a henyélés, ha erre a 4 napra gondolok, a hétvégét ugyebár körbetáncoltam Keleti Andival, sőt, szombaton egész nap mi voltunk a műsorvezetöi a fehérvári world's master cup akrobatikus rock and roll táncversenynek. Nem hülyülök, sokszor alig mertem odanézni. A felnőttek olyan elképesztő mutatványokkal jöttek elő, hoyg nem is értem hogy lehet ezt egyáltalán megpróbálni??? És ha láttátok volna a kicsiket! Nem is találok szavakat.Azt hiszem szombaton az RTL-en lesz este egy összefoglaló au egészról.
Holnap meg jól felkötöm a gatyámat.. 3 különböző vidéki helyszínen lesz fellépésem, ilyenkor csak mindig az a para, hogy odaérjek. Olyan bénán tájékozódom, hogy mire a fellépésnek vége, már ki is törlődik az agyamból, hogy hogyan keveredtem be az autóútról a helyszínig, tehát még jó, hogy van egy jó barátom, az Attila, aki egyébként taxis, és ilyenkor ő szokott levinni a fellépésekre, érdekes ő mindig tudja az utat:))
Amíg pötyögök nektek, úgy érzem, mintah egy páholyban ülnék, ugyanis már idehallatszika hangbeállás a szolásos május elsejei tabáni koncertekre,ami már ma elkezdődik, ha itthon lennék, páholyból élvezhetném.
Este azonban egy nagyon izgalmas találkozóra megyek. talán tudjátok, hogy amíg nem vettek fel anno a Színművészeti Főiskolára, 2 évig az akkori Nemzeti Színház stúdiósa voltam, ahol naygszerű tanárok foglalkoztak velünk , és esténként statisztáltunk az előadásokban. Most 40 éves a stúdió,. és összecsődítették azt a töb száz művészt, aki, annak ie dején odajártak. van akivel 20 éve nem találkoztam. Kiváncsi vagyok nagyon és izgatott.
Egy hölyg kérdezte, megkaptam-e a levelet, amit a postaládámba dobott. Azt hiszem ez elkallódott, kéne ismételni de inkább a postafiókomra. Próbáltam írni valakinek, úgy hogy ráklikkletem a nevére, amit hazsnál a hozzászólásokban, de nem ment el az e-mail, tehát ez nem működik, úgy látszik.
Neki akartam válszolni azt, hoyg még nem láttam az édeskettes hármasban-t, és mikndenképpen megnézem, ami szívszorító is lesz, mert ez volt talán az egyik kedvenc és legnagyobb sikerű szerepem a 90-es évek közepén játszottuk Xantus Barbarával, úgyhogy fura lesz a nézőtérről újra látni, én ugyanis nehezen szakadok el érzelmileg attól, amit szerettem....
Élvezzétek e tavaszt, mindenkinek egy nagy helloooooo!!!!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 9
Címkék:
Értékelés: 4.81

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 9 hozzászólás

pinter evelyn
enezt a szoveget vegig sem olvastam de biztos igaza van ha pici mondja!!!!!!!!!
2008-06-12 14:32:04

Émi
Szia Pici!
Izgin hangzik a 4napos ünnep, vagyis az volt pont egy éve :) Na de már írtam, én most pótlom be mindet(vagyis néhányat ismétlek). De jó lehet annak, aki csak kinéz, és ott a buli előtte.
Sofőrrel közlekedni az laza, bár, ha a taxiárakat nézzük viszont brutális. Nekem egy 5 perces út 2000Ft-ba került, és ez a legolcsóbb tarifájú. De mondjuk legalább mindenhova biztonsággal megérkezel.
Remélem jó volt a Nemzetis találkozó!
Puszi, Noémi
2008-04-29 16:56:28

Gyöngyi
Két évvel ezelőtt

történt egy

székesfehérvári Road

Show-n, hogy egy

útkereszteződésben

szembetalálkoztam az

András kocsijával, ész

szegény annyira azt

figyelte, hogy nehogy

rossz felé menjen, hogy

engem nem vett észre, és

jól átszáguldott előttem

a zebrán (neki is zöld

volt a lámpa, meg nekem

is). Utólag persze jót

nevettem a történteken,

mert bár eléggé

meglepődtem, egy

pillanatig sem

haragudtam rá, hiszen

láttam, hogy nagyon

ideges volt és nagyon

sietett. Azt nem tudom,

hogy tényleg olyan

pocsék-e a tájékozódó

képessége, mint ahogy

modja, de azt mondom, ne

is gyötörje magát

emiatt.
2007-05-04 16:18:47

Orsi
Szia Bandi!:)

Újra itt vannak a dolgos hétköznapok...Nekem is rengeteg mindent kell ma elintéznem,de gondoltam,előbb még beleolvasok a blogodba.:)
Sajnálom,hogy nem sikerült elküldened az e-mailt.
Majd tényleg írd meg,hogy milyen a darab!Így,hogy Te is játszottad korábban,biztos nagyon furcsa és izgalmas lesz megnézni...
Mára egy kicsit beteg lettem,de azért éljen a tavasz és a napsütés!:)
Holnap jövök!
Puszi,Orsi
2007-05-02 09:11:51

Berta77
Szia Bandi!
Na igen,tényleg az emberneknek most lenne idejük beülni kávézókba stb.Postai szolgáltatás az volt 28-án meg 30-án is,s ezen a két napon én is húztam az igát.Sebaj,ezt követően eseménydúsan teltek napjaim.
Az Édeskettes hármasban-ra én is nagyon kíváncsi lennék,s abban egyik másik kedvenc színészem Miller Zoltán is játszik benne.
2007-05-01 23:43:20

Heni
čau Bandi! mijen volt a tegnapi buli?........szerintem sem mukodik úgy a válaszolás, hogy rá klikkelsz a névre, mert pl. nekem is más az email címem, mint a nevem, de valahogy bisztos lehet, mert be van írva a mail cím, 1szer majd rá josz!....nálunk nincs ijen huho az unnep miat, én egész hétvégén dolgoztam, de ma szabad!....rem. jo napod van, puszi, pá
2007-05-01 16:15:19

kovacs.iren.lidia
Kedves Bandi. Nagyon örülök, hogy továbbra is foglalkozól a tánccal. A verseny alkalmával
nektek szurkoltam Keleti Andreával.Lehet, hogy nem is kellene abba hagynod a táncot, mert igazán rátermet vagy és nagyon szépen táncolsz. A négynappal kapcsolatosan bizony nagyon jó volt ez a kis pihenés azoknak akik dolgoznak és akik iskolába járnak. Nekem is nagyon jó volt igaz én nem dolgozom, mert rokkantnyugdijas vagyok, de azért ez a 4 nap nekem sem ugy telt el mint máskor a hétköznapok. Ha fellépésre megyel akkor inkább fogadjál sofőrt aki elvisz a tetthelyre, mert igy biztonságosabb.Igaz nem tudom tudol-e autot vezetni van-e jogositványod. Örülök a sikereidnek és nagyon örülök annak, hogyneked is tudtam irni. A reggeli müsor is szoktam nézni állandóan. Ne haragudj, hogy letegeztelek, de én egy 54 éves nagymama vagyok, meg igy könnyebb volt nekde megirni a levelet mint magázva. Ha véletlen válaszolsz a levelemre akkor te is tegeződve irjál, ha lesz időt. Most nem irok többet, majd legköszelebb is. Puszi: Irén mama
2007-05-01 14:23:59

Ildikó
Szia Bandi!Én csak most kapcsolódom be,és kicsit zavarban is vagyok:)fura ez a beszélgetés forma.Nagyon rossz volt látni még régebben a Kész átverésben,hogy hogy kitoltak veled.Mint gyakorló képzelt beteg én már csak tudom:)Azt kedvelem benned,hogy népszerűséged ellenére megmaradtál szerénynek és klassz,hogy legalább így megismerhet az ember ha már sajnos személyesen nem.Tényleg sok sok jót neked I
2007-05-01 12:01:43

Szilvi
Hello Bandi!

Már megint itt vagyok, most végeztem a kerti munkával!
Tényleg mindenki kivette magának ezt a 4 napos pihenést, de amikor szombaton le kellett dolgozni, akkor is kihalt volt minden. Van aki duplán pihen:)?
A táncversenyt én is szívesen megnéztem volna, de ismerős gyerekek itt is felléptek a tánc napja alkalmából, néhány nap múlva pedig külföldön képviselik hazánkat. Fantasztikusan ügyesek, én szurkolok nekik is!!!
Most már tényleg vidéki lettem, ha Te is ezt írod, bár én még mindig budapestinek érzem magam, mert életem nagy részét ott töltöttem el és sok minden odaköt.
Miért kell felkötni a gatyádat, biztosan időben megérkezel mindenhova, pláne egy jó sofőrrel és a közönséggel együtt jót bulizol, mint legutóbb. Remélem, Te is jól érezted magad?!
Ja, Bandi levelei és ajándékai véletlenül és sokszor eltűnnek:(, de Ő mindig talál egy jó megoldást:)
Szép álmokat, a holnapi viszontlátásra!
Puszi: Szilvi

2007-04-30 18:37:02

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: négy meg tizenöt =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 20 meg 6 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007