Csonka András blogja

2007-05-03 09:34:41

Én táncolnék veled...

Emlékeztek a régi Bergendy slágerre, ami egy tv műsor főcimdala volt?

 Halihóóó mindenkinek!


Na, szóval még néhány hónappal ezelőtt, amikor Náray Erika kolleganőm lemezbemutatóját vezettem, találkoztam Bergendy Pistával, aki azzal az ötlettel állt, elő, hogy mi lenne, ha elénekelném ezt a régi dalt? Jókora szeget ütött a fejembe, hiszen most , a szombat esti láz után, helyes kis poénnak gondoltam az egészet, és a Club 54 kiváló zenészét Juhász Attilát kértem meg, hogy öltöztesse új köntösbe...El is készült, big bandes, swinges hangzással, nekem nagyon tetszik, pesrze ez most nem azt jelenti, hogy új lemezre készülök rögtön, de azért bizonyos fellépéseken majd eldalolom...

Ha már dalolászás, úgy néz ki, ugusztus 10.én újra támadok a Szigeten, a táncdalfesztiválsátorban. Két éve rengeteg üzenetet kaptam, amikor betegség miatt le kellett mondanom a fellépést, hogy miért, mikor és egyáltalán. Nos, most újra hívtak, és nagyon beleadok mindent,az tuti, mert már tapasztaltam egyszer, milyen fantasztikus a hangulat ott. Új zenei alkapokat is készíttetek csak oda, ez még meglepetés. Jó lenne, ha sokan jönnétek, addig meg még nyaralgassatok nyugodtan!

Lezajlott a nagy május 1.ei ünneplés, elég húzós nap volt, jó bulik vltak,de a csúcs az esti jánossomorjai fellépés volt, igazi sziget hangulat volt, pedig angyon hidegre fordult az idő, mégis mindenki ott maradt. köszönöm.

A fantasztikus Lorán Lenke 80 éves lett. A család igazi meglepetést készítet elő, én is segítettem a szervezésben, mert Lenke olyan, mintha a nagymamám lenne. Kétszer játszotta színpadon, és évekig a Família kft-ben a nagyimat. A vajdahunyad várában gyülekeztünk kollegák, barátok, és ő egy konflison gördült be, ami már a meglepetés része volt, a Stefánián végighajtott és az emberek egész úton tapsolták. Megható volt, ahogy megálltak a május 1.-ei őrületben, és a konflisból kilépő művésznőt velünk együtt vastapssal köszöntötték. Aztán zárt körben folytattuk, kis meglepetés műsor, tréfás ajándékok, és öröm, rajongás. Éljen sokáig egészségben a drága Lenke!

lassan készülök mert még pizsamában pötyögök itt, de 11re megyek énekórára. ma olyan kis tötymörgős napom van, de azért néha ilyen is kell, nem igaz?

Remélem, jól vagytok, ne izgassátok magatokat semmin, nem éri meg!

Életem szappanoperáját folytatom nemsokára, addig is ciao és minden jót!Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 6
Címkék:
Értékelés: 5.00

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 6 hozzászólás

Émi
Szia Pici!
Hogy TE minden jó bulin ott vagy...?! Lenke néni nagyon cuki, így ismeretlenül is, hatalmas egyéniség, csak úgy sugárzik, és ez 100 év múlva is így lesz!
Amúgy én táncolnék Veled... Sőt, bálakon engem le se lehet lőni! Olyan szuperek, szolidak, de csodásak a bálak! Gondolom sűrűn megfordulsz Te is, bár nekem az az egy bajom, hogy az emberek csak az operabálat gondolják bálnak, ez ivódott bele a köztudatba, pedig vidéken, meg nagyvárosokban is van, kicsit kisebb felhajtással, de fergeteges hangulattal...
2008-04-29 17:04:29

Márti
Szia Bandi!
Láttam a fókuszban, hogy valóban Te írod a blogot. Hát elismerésem, én még naplót írni (magamnak!) is lusta vagyok, csak terhesnaplóm van, azt viszont szorgalmasan körmölgetem. De nehéz lehet szalonképesen, kultúráltan reagálni, mindig vidámnak lenni egy naplóban, mert ez végülis napló. Én megőrülnék, ha a gondolataimba látnának, nagyon nyitottnak és életvidámnak kell hozzá lenni. Neked összejött, gratulálok! Minden jót
2007-09-28 09:55:12

nonoka51
Szerettjük önt mint müvészt az egész család!Kár,hogy Csongrádon nem jár szivesen megnéznénk élőben is,igy marad a TV, és a CD.
További sok sikert kivánunk!!!!!!!!!!!!!
2007-05-04 15:08:37

Magdi
Szia Bandi!
Nagyon tetszik a reggeli műsorod. Igazán összeilletek Vandával. Talán udvarolhatnál neki próbálkozzál olyan drágák vagytok. Sok sikert kivánok. Magdi.:-)
2007-05-03 18:08:01

Szilvi
Szia Bandi:)!

Látom már rendben van az ujjad, mert tudsz írni:):):)
Hogyne emlékeznénk, abban az időben óriási műsornak számított. Szívesen meghallgatnám az új változatot is és még táncolnék is veled, ha tudnék:). /Úgy is kezdődik a dal./
A táncos gyerekeknek ma van az első megmérettetésük.
Nagyon aranyos Lórán Lenke néni, biztosan fantasztikus szülinapi bulija volt és boldogan érezte magát a barátaival. Nagyon jó egészséget és boldogságot Lenke néninek!
Jó neked, hogy még ilyenkor pizsiben lehetsz, de legalább kipihented a keddi fellépéseket. Ez idő alatt mi javában ünnepeltük az anyukákat. Nagyon aranyos kis meglepetéssel készültünk nekik az oviban.
Mosolygós, vidám napokat kívánok az egész hétre!
Puszi: Szilvi


2007-05-03 15:49:41

Orsi
Szia Bandi!:)

Jól emlékszem erre a dalra...a műsort is nagyon szerettem.Ha tehettem,mindig megnéztem a tévében.:)
Ez azt mutatja,hogy már gyerekkoromban is szerettem a táncot!:)

Az előbb láttam,hogy azt a táncversenyt,amit vezettetek a hétvégén,szombaton késő este adják az Rtl-en.Hát....a beharangozóból is kiderült,hogy milyen fantasztikusan ügyesek ezek a táncosok!
Ha nem alszom majd el addig,mindenképpen megnézem.

Isten éltesse Lorán Lenkét még nagyon sokáig!
Sok puszit küldök Neki!

Neked is puszi!:)
További szép "tötymörgős" napot!

Orsi

2007-05-03 13:16:13

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: négy meg tizenöt =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 10 meg 9 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007