Csonka András blogja

2010-07-29 22:28:31

MIZU??????:))))))

 

Szervusztok régi játszópajtások!

Azt hittétek, megszabadultok tőlem, mi? Na nem, ilyen könnyen nem megy ez, még visszatérek, mint a bumeráng! Nem a rádióműsor, speciel az is visszatért:)

Szóval mizu? Ezt a borzalmas szlengszövevényt bevallom én is elkövetem néha, de így leírva még rémesebb. Ennél jobban már csak azt utálom, ha a vagyok-ot vok-nak rövidítik...brrrrrrrr

Na, szóval MIZU? Remélem, a kánikula egyikőtöket másikótokat víz közelében érte, és itt nem a saját verejtéketekre célzok,ami sajnálatos velejárója  a munkás hétköznapoknak a jelenlegi légkondicionálási állapotokban. Nem nagyon hallom ám, amit most több ezren regéltek nyári élményeitekről, úgyhogy néhány szóban akkor jövök én.

Még  legalább 2 éve a Névshowr-ban nyertem egy hétvégét a hajdúszoboszlói Silverbe, amit az Istennek sem tudtam eddig lelakni, de most azt gondoltam, szép nyitány lesz a jól megérdemelt szabadságomnak, és a hétvégét hétköznappá átvariálva 3 nagyon kellemes napot töltöttem ott, csak az időjárás pofázott bele az életembe, mert 1 nap kivételével az akkor megszokott szürke, őszi stílusban nyomta...

Utána már jött a sunshine, és egy baráti csapattal, életemben először kocsival tettem ki a lábam, egész Olaszországig karikázva. Makulátlan jó idő, isteni kaják, röhögések, nagy séták, szuper volt....

Unokaöcséim már évek óta Londonban élnek, így állandóan kaptam a fejmosást, hogy nem vagyok képes meglátogatni ott őket, mindig csak ők jönnek. Beláttam igazuk van, és egyébként is büszke  vagyok rájuk, hogy ilyen remekül megállják a helyüket ott is, ezért 4 napra kimentem Londonba is. Ha már ott voltam, nyílván színházat is bámultam, hiszen, mint talán tudjátok, London New York mellett a musical színjátszás központja, az igazi etalon. 3 musicalre foglaltam jegyet, a Wicked címűre, ami az Óz előtörténete tulajdonképpen, a Priscillára, ami egy őrületes és vicces show több száz látványos kosztümmel tarkítva, és a Billy Elliotra, ami a nagyszerű film musicalváltozata Elton John zenéjével. Számomra ez jelentette az igazi katarzist. Könnyek és nevetés, dráma, és eufória egy estén.....Fura érzés, hiszen, itthon is van miért lelkesedni, nagyszerű zenés előadásokat látunk., ami mégis letaglózó,az elképesztően sok pénzt felemésztő gépezet, ahogy az egészet működtetik technikailag, és a színészek energiája, az alázat, ahogy minden nap képesek beleadni mindent, hiszen ott addig játszanak egy darabot, amíg siker, lehet, hogy évekig, minden este...Amikor a Billyben egy 12 éves fiút láttam klasszikus balettben, modern táncban, akrobatikában, énekben és színészi játékban  egyszerre brillírozni, eszembe jutottak az ellógott táncóráink a Főiskolán, a félvállról vett akrobatika órák, stb...A képzés hihetetlen színtű odakinn, a követelmények is, de az eredmények úgy szintén...

Most itthon lógatom a lábam, de még bele kell férjen egy kis Balaton, az örök szerelem.

Hétfőtől pedig beülök újra   a kanapéra a Reggeliben, amit épp Hajdú Steve gyűröget Nóri oldalán, mert a végén még be kell mutatkoznom a portán, hogy beengedjenek, olyan hosszú ideig voltam távol, de örök hála főszerkesztőasszonyunknak, hogy lehetővé tette a több, mint egy hónapos lógásomat:)

Várlak Benneteket ott is, és persze itt, de nagyon!

csók

 

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 9
Címkék:
Értékelés: 4.97

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 9 hozzászólás

marcsi
Kedves András! Felejthetetlen élményben volt részünk Hajdúszoboszlón,afűrdő bálon.Nagyon színvonalas volt az előadás,de a te ének és tánc tudásod mindenek felett állt.Te egy csodálatos emberke vagy.Gratulálok a sikereidhez,és sok szerencsét kívánok neked az élethez.Üdv.egy rajongód.
2010-08-30 08:47:14

Juli
Kedves András!:)
Sosem voltam még a Szigetfesztiválon!!!!
Nem bántam meg , hogy elmentem és ott voltam a koncerteden!
Nagy kár lett volna kihagyni!!!
Nagyon jó voltál!!! Óriási buli volt… A Ding - dong a legnagyobb siker és a Ha Szombat este táncol! A legjobb dalokat választottad megint! Hatalmas sikert arattál! Felejthetetlen élmény! Nagyon gratulálok és köszönöm Neked! Szeretettel:Juli:)

2010-08-16 15:17:03

Nóri
Szia Bandi!
Tartalmas, szép nyarat tudhatsz magad mögött, ....és még nincs is vége! Nagyon hiányzol már a képernyőről. Nekem még is egyik kedvencem , mikor azt énekeled, hogy:" valaki kell nekem is..." , egyszerűen imádom!
Én évek óta nem voltam nyaralni, idén úgy döntöttünk a barátommal, hogy belecsapunk a "lecsóba" .Június közepén Berekfürdőn töltöttünk egy hetet, kellemes őszi időben. Csak annyi volt a furcsa, hogy nem hullottak elsárgult falevelek :) Ennek ellenére nagyon jól sikerült nyaralás volt. Pihentünk, punnyadtunk a meleg vízben, (csorgott az eső a fejünkre)főzőcskéztünk, beszélgettünk és egyáltalán, együtt voltunk. Szóval, jó, ha a nyaralás ideje alatt remek az idő, de jó társaságban még ez sem számít. Neked kívánom, hogy jól kipihend magad és a tőled megszokott derűvel, kedvességgel térj vissza a képernyőre! Mosolygós, szép napokat kívánok Neked, üdv. Nóri!
2010-08-15 00:31:28

Mariann
Szia Bandi!
Nyugodtan viseld a válladra terítve a pulóvert, szerintem egyáltalán nem giccses, sőt, így nagyon jól nézel ki . Nekem nagyon tetszik ez a sportos elegancia, Neked pedig különösen jól áll, szerintem divatot teremtettél ezzel.
Mariann
2010-08-14 14:33:46

Trafipaxx
Pici engem csak zavar hogy a reggeli müsorban MI A FENÉNEK VAN MINDÉG PULÓVER GÖRCSRE KÖTVE A NYAKADBAN Borzasztóan giccses és pacuha !!!!!!!!!!
2010-08-06 20:38:30

Ágnes
Nagyon örülök, hogy aktívan,s változatosan, vidáman pihentél, kell is ennyi munka mellett ! Azért öröm számomra, hogy már megérkeztél, látom, hogy kipihented magad, ezért lenne szükség időközönként "eltűnni" néhány napra! Csodákat tud tenni mindnyájunkkal ! Puszi
2010-08-05 06:09:18

bulvármédiás
Nem semmi szabadság, főleg, hogy egy két éves nyereményt még mindig be tudtál váltani.
Lehet nekem is a médiában meg a showbusiness-ben kellene szerencsét próbálnom? (Ne akarjátok!)
2010-08-02 18:41:01

Mónika
Ahá, azért volt olyan jó színed Londonban, mikor találkoztunk...:-)
Kicsi a világ, és mily´véletlen, én pedig az unokabátyámnál voltam kint, igaz, 5 napra...:-)
2010-08-01 17:18:01

Szilvi
Szia Bandi:)!

A játszópajtás más kategória, inkább őskövületnek számítok itt, mint réginek; de valóban sokáig elmaradtál a blogról, viszont máshol annál többször voltál jelen:).
Ezeknél már csak a Cija és a pux a borzalmasabb, de a tinik előszeretettel használják a rövidítéseket, még idegen nyelvekben is. Ez fejezi ki számukra a szabadságot, a lazaságot és a szabályok felrúgását, sőt kinézik azt, aki nem azonosul az „új elvekkel”, mert ez a divat. Minden korban másképp „lázadnak”, gondoljunk csak vissza saját tini világunkra, ez később úgyis meg fog változni. Már az ovisok és a kisiskolások körében is átvett szokás és akkor neveljük a gyerekeket a helyes beszédre, anyanyelvre...ezt még sokáig lehetne vitatni..., de az már egy másik kör.
Arra a Névshowr-ra emlékszem; vidám Mikulás napi adás volt, ahol gyertyatartóval táncoltál, „oroszul” énekelted a legismertebb dalodat és brutál-metal stílusban adtad elő - talán a Kislány a zongoránál dalt, ami nem állt jól Neked. Ha eddig sikerült halogatnod ezt az utat, most már felhasználhattad volna akkor is, amikor ott lesz jelenésed, legalább nem kellene visszasietni:D. Gondolom, azért nem unatkoztál abban a néhány napban, csak találtál magadnak megfelelő elfoglaltságot, adódott egy benti medence vagy fedett programok, vagy akár egy kis lazítás is megtette a sok hajtás után.
Nyáron Olaszországot sohasem hagyod ki? Oda minden évben ellátogatsz! Mi anno a Francia Riviérán és több európai országában is kocsival voltunk, legalább sokkal többet lehet látni az országból, a tájból, főleg, ha nem végig autópályán vezet az utunk, nekünk felettébb élvezetes volt.
Látom nagyszerűen telt a nyarad, fantasztikus élményekkel gazdagodtál, majd kicsattansz az energiától és a családi rokonlátogatás is belefért, óriási:)! A megérdemelt pihenést nem nevezném lógásnak, arra szüksége van mindenkinek, bár a nézőknek nagyon hiányoztál a képernyőről:).
Azért itthon sem lehet panasz a nagyszerű színházi előadásokra! Tudod, hogy hányat és hányszor néztem meg, egyik jobb, mint a másik...persze a musical 2.hazája az egészen más. Te pedig belülről is látod a dolgokat.
Ebben az ősziesnek mondható nyárban, kell az a pár forró kánikulai nap is, ami víz közelében teljesen elviselhető, elvégre NYÁR lenne...:D. A Balatonra siess, főleg ha strandolni is szeretnél, mert lassan vége az igazi nyárnak, sajnos:(.
Tündöklő Napot Neked!
Puszi: Szilvi

2010-07-30 22:29:15

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenhét meg hét =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 16 meg 20 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007