Csonka András blogja

2010-08-30 21:16:08

ÉN ÉDES KATINKÁM!!!!!!

na , erre varrjatok gombot:)))

Na, hallom az agyatok kattogását, hogy miért pont ezt a címet bírtam kitalálni?

Az a nagy helyzet barátaim, hogy az én egyik legjobb barátném, gimnáziumi éveim megszínesítője, az 5 gyermekes, példaértékű családanya véletlenül épp Kati, bár ha egyszer is Katinkának szólítanám, azonnal felpofozna, ő nekem csak Kizzy anyó:)))Szóval  Kizzyről kiderült, hogy olvassa a blogomat, és ez annyira jólesik, hogy elhatároztam, egy címet neki szentelek, na meg egy pár sort. Szeressétek Ti is Kizzy anyót!!!!

Egyébként minden rendben?

Ne is próbáljatok vígasztalni, ez már az ősz lehellete, még jó, ha nem kell befűteni a napokban! Úristen, megint jön a szürkeség, a nyirkosság, aztán a tél::((( ezt soha nem fogom pozitívumként felfogni! Illetve állj! Ez már megint negatív gondolat, aminek többé nincs helye az agyamban, tehát juhhéjjjj, az ősz színei pompásak lesznek idén is.:))

Fáztak kicsit már azok is, akik kint voltak a Szigeten a Cserháti-Máté emlékkoncerten, ami egyébként szerintem nagyon jól sikerült. Még a hangosítással is meg voltam elégedve, pedig azzal ritkán szoktam. Szomor Gyuri "erőszakszervezetének" engedve, én is énekeltem egy dalt, amibe újra beleszerettem, lehet, kéne valamit kezdeni vele, egy jó kis feldolgozáshoz most lenne kedvem, de kit kérjek meg erre???

Mindjárt indul az évad, a gondoltaimat ezen  irányba kéne srófolnom, bár most nem próbálok új darabot, maradnak a régiek, ami nem rossz, de ilyenkor mindig elfog a szabadúszó pánik:))

Milyen érdekes, hogy a mai világban már az is nagy szám, ha valaki valóban őszinte, pláne a sajtóban. Szily Nóra beszélgetett velem a Hotban, vele különösen szeretek mélyebbre ásni, ő érti, és át is tudja adni....

Kicsit csapongtam, de ez olyan, mint amikor hadarok:)))

Jövök, ha vártok!:)

csók

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 6
Címkék:
Értékelés: 4.86

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 6 hozzászólás

Gyenge Zsolt
Legyszi kuldd el nekem a (Valaki kell nekem is )negativjat mert szerintem te enekelted el a legjobban eddig (es ez most komoly)Szuper vagy.En csak egy kis lagzis zenesz vagyok es ha meg engedned a te variocadat csinalnam.Elolre is koszi.Szia
2011-01-01 18:26:47

Gina
Jól van, akkor szeretjük Kizzy anyót, de akkor légy szíves, mutasd be bővebben is!!!! :-D
És mi ez a nagy "Hú, negatív gondolatok!"-"Hú, pozitív gondolatok?" Csak nem te is a Titok című könyvet olvasod? :-)
Ennyit akartam írni, nem vagyok valami nagy rajongód, de jópofa a stílusod, jó ide vissza jönni röhögni! :-)
Minden jót!
Gina
2010-10-21 09:14:56

Juli
Kedves András!
Megint csodálatos volt az Abigél előadás és nagy sikert aratott...Nagyon jók voltatok!Gratulálok mindenkinek!
További sok sikert kívánok!Szeretettel:Juli:)
2010-10-09 12:14:30

Juli
Kedves András!:)
A Margitszigeti Szabadtéri Szinpadon Cserháti Zsuzsa Máté Péter Emlékkoncert...Nagyon tetszett!!!!!Gyönyörűek voltak a dalok!!!
Örültem,hogy Te is énekeltél és nem csak műsort vezettél.Szépen énekelted a dalt.Mindenki nagyon jó volt!!Gratulálok Nektek!Szeretettel:Juli:)
2010-09-03 16:57:05

Szilvi
Szia Bandi;)!

Még augusztus 31-én írtam, amikor 5X jelent meg az Én édes Katinkám bejegyzésed, talán a 4 eltűnt egyikéhez írtam a hozzászólásomat, hát, elküldöm még egyszer:)

Milyen jó, hogy vannak még ilyen barátok.....
Vacak idő van??? Nem meglepő, holnap már beköszönt az első őszi hónap, de ne keseredj, lesz még vénasszonyok nyara, megígérem:))))), viszont jó úton haladsz, a pozitív gondolkodás terén; mindennek van jó oldala is, bár én még két dolognak nem találtam meg…
Szuper élmény volt az emlékkoncert, egyáltalán nem fáztam a csuda jó hangulatban, pedig még csak pulcsi sem volt rajtam, mindenki más dzsekibe, pokrócba takargatta magát:). Nagyon jól tetted, hogy egy „újabb” dalt énekeltél. Gratulálok, nagyszerű választás volt! És végre megjött a kedved is:D ! Az eddigi lemezeid készítői nem tudnak segíteni hangszerelésben stb.??? Hátha, önként jelentkezik valaki:))))
Örülünk egy-egy új darabnak, de a „régi” előadásokat sem lehet feledni, fantasztikus, megunhatatlan alakítások!!! Remélem, még sokszor láthatom őket; nincs két egyforma, valamiért mindegyik más...:D
Igen, átjött az interjú..., de ezt már megosztottam……nem szeretném ismételni magam.
Bizony, bizony, egyre többször gyorsan regéled el az infókat.....:)))
Légy boldog, tiszta szívből mosolyogj, a pozitív érzésektől ragyogj!
Persze, hogy várunk és nem csak itt...
Derűs napokat! Puszi: Szilvi

2010-09-02 19:06:32

Timi (a nagy ötösből)
Drága Bandim!

Ezaz, mindig csak pozitívan, mindenben meg kell találni az örömet! Szombaton találkozunk!

Ölellek
2010-09-02 06:51:26

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tiz meg tizenegy =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 6 meg 19 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007