Csonka András blogja

2007-05-13 09:39:29

Barbra és én

Kiváncsiak vagytok, mi? Nem csodálom.

 Sziasztok mindenkinek!Emlékeztek ugyebár a régi Cserháti Zsuzsa slágerre : " boldogság és én nem jöttünk össze sohasem.." Nos, nálam ha pesszimista lennék, úgy szólna, hogy Barbra és én nem jöttünk össze sohasem, de ez nem igaz, nagyon nem, mert Barbra vár rám, igaz a dolog szépséghibája, hogy randinkon még néhány tízezer ember jelen lesz:) És, hogy ne csigázzalak tovább benneteket, elárulom, miről is van szó, és ezt kimondani még most is hihetetlen: június 21.-én Bécsben ott leszek Barbra Streisand koncertjén.Egyik legnagyobb álmom válik ezzel valóra, és úgy izgulok, mint egy kisgyerek karácsony este. A zene, a musical, a film császárnőjét látahtom, egy teremben tartózkodunk órákon át. Mindent elmesélek utána, ígérem.

Szeretném, egyébként megköszönni mindenkinek, azt a rengeteg elképesztően gondolatgazdag, és felemelően erőt adó  hozzászólást, amit a legutóbbi, édesanyámmal kapcsolatos elmélkedésemre írtatok. Miután, én azt is látom, hányan olvassák írásaimat, így az is látszik, hogy eddig ez jutott el legtöbbötökhöz.Köszönöm, köszönöm, köszönöm...

Húúú, megint korábban ébredtem, mint akartam. 1-kor feküdtem le, és fél 7 után már nem tudtam eleludni. Egyébként, jövő hét utáni héten megyek alváslaboratóriumba, úgyhogy remélem, megoldás születik a nyílván stresszen alapuló alvásproblémámra. Egy elképesztően elegáns és nívós alváslaboratórium nyílt, kiderült, hogy a tulajdonos régi jó barátom, nem reklámozom addig őt, míg nem jogosít fel erre. Viszont, képzeljétek el, állítólag másfél millió ember kúzd alvásproblémákkal itthon, és ehhez képet, alig van hely a segítségnyűjtásra, hónapokat kell várni az egyetlen ezzel foglalkozó kórházban. Úgyhogy végre, hogy megynílt egy új lehetőség..

Még pizsamában vagyok, nagyon szexi, higyjétek el, nem olyan kis gombolgatós, hanem bebújós, és nemsokára kibújós lesz, mert készülök, ma kávézunk a Família Kft több szereplőjável.Ott lesz Esztergélyos Cili, Dzsupin Ibi, Sír Kati,  Lorán Lenke, és az ikrek is, meg a felvételvezetőnk Szemere Gyuri. Néha randizunk, röhögünk, nosztalgiázunk. Hihetetlen, de már 9 éve, hogy véget ért a sorozat.

Ma este nem elsz jókedvem, mert el kell búcsúznom egyik kedvenc szerepemtől. ma játszuk utoljára a fehérvári színházban, László Miklós Illatszertár című darabját. Imádtam, minden percét, ilyen szerepeket szeretnék játszani sokat, líra, humor és dráma egybegyúrva zseniálsian, mindez a 30-as évek utánozhatatlan hangulatába csomagolva, és mindehhez még élmény a játék Koltai Robival és a fehérvári kollegákkal. Utálok a szerepeimtől megválni, egyáltalán elszakadni attól, ami jó volt...talán sikerül elérni, hogy  a MTV felvegye az előadást, akkor jövőre még legalább kétszer eljátszuk, de ez még bizonytalan.

Millió puszit küldök Körtvélyes Éva blogoló társamnak, aki kedves szavakkal illet blogjában, megtisztelő, ha egy profi újságíró figyel oda a tollam sercegésre:)

Nos, barátaim, indulok lassan, kis tus, hajmosás, borotválkozás, nehéz as pasik élete.

Várjatok, és én megjövök!!!

Ciao
Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 10
Címkék:
Értékelés: 5.00

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 10 hozzászólás

Émi
Drága Pici!
Hogy kinek nehezebb az élete a nőknek vagy a férfiaknak, abban a témában biztosan vitába szállnék Veled! És én még nem is szültem...(bár az szerintem neked is ki fog maradni) :)
A Barbra miatt meg ismételten csak sárgulni tudok az irigységtől, nem is beszélve arról, hogy az egyik kedvenc városom Bécs.
A Família kft-s randiaid meg csak tovább fokozzák arcom sárgás színét :) Nekem a gyerekkorom hordozója volt az a teleregény! Tehát most is nézem, hogy műsorra tűzték ahányszor csak tehetem. Tegnap volt az a rész, amit én sokáig emlegettem, mikor a Krisztának adsz szerenádot,az a dal..., én ekkor lettem Pici-fan! :)
Na jó, legyél, folytatom a blogmaratont!
2008-04-29 17:31:33

judit
Szia!

nem is tudom hogy fogalmazzak okosan. Reggel munkába jövet hallgattam a rádiót, és egy olyan hír ütötte meg a fülemet, amit el se akartam hinni. Barbra Streisand koncertezik Bécsben a kastelyban!!!. fuu hát én ennél gyönyörűbb dolgot el se tudok képzelni a világon. Ezért aztán most első számú életcélom, hogy valahogy kijussak erre az eseményre. Találtam jegyet az interneten, de sajnos 115ezer forint alatt nem lehet megvásárolni. Beismerem, hogy ez egy elég elvetélt ötletnek tűnik, de mepróbálok támogatókat szerezni az utazáshoz, habár egészséges vagyok, alapítványom sincs, nem is éhezem és egyéb hendikeppeket sem tudok felmutatni, mégis reménykedem, hogy esteleg van olyan jo humorral és kedvvel megáldott ember, aki át tudja érezni motivációmat :)
azt akartam kerdezni, hogy nincs e valami otleted hogy merre, kihez fordulhatnek aki/akik vannak olyan jómóduak és elmebetegek hogy tamogassanak ilyesmit. jaaj jaaj otleteket varok!!!!


2007-05-23 16:38:42

tünde
Szia!
Most egy kicsit "neheztelek" rád.Megígérted,hogy szólni fogsz a Krémmel kapcsolatban.Éppenhogy elcsíptelek a ami /csüt./ ismétlésben.Nagyon szuper voltál,sajnáltam volna, ha lemaradok róla.Nagyon jól illet ahhoz a" raggamoffin stílushoz" az a csodás hangszíned.Vetekedhet az eredetivel.Junior is nagyon jó volt.A duett pedig fenomenális,nagyon jó fejek lehettek eggyütt Anitával.A 3 éves kislányom is megjegyezte a végén, idézem: "Hát ez jó volt!"
Puszi
2007-05-17 15:28:09

zsázsikafü
Szia Bandi!Már olyan sokszor akartam írni neked,de valahogy sosem sikerül a táblán megtalálnom,ezek szerint túl béna vagyok.:)Klassz neked a koncert miatt,és érezd magad nagyon jól.Az Illatszertár gyermekkorom kedvenc filmje volt,így nem is csoda ha szomorú vagy.:(Kicsit zavarban vagyok,hogy mit írjak Neked,kicsit furi módja ez a kapcsolatteremtésnek.Nagyszerű látni,hogy népszerűséged ellenére,milyen közvetlen és természetes tudsz maradni.Pusz most búcsúzom,ha elmegy a levél írok még Üdv Zsázsikafű
2007-05-15 17:04:26

Orsi
Szia Bandi!:)

Nagyon örülök,hogy hamarosan teljesül az álmod!Ez csuda klassz!:)

Jó lenne,ha a blogba képet is lehetne illeszteni...akkor" szakértő",azaz női szemmel eldönthetnénk,mennyire szexis a pizsid!:DD


A Família Kft-t nagyon szerettem.Mindig azért drukkoltam,hogy a Picinek sikerüljön elnyerni Kriszta szerelmét!:)

Az Illatszertár c. darabot is szeretem,jó lenne,ha újra láthatnám a tévében.
Vasárnap megnéztem az Így készült...c.dokumentumfilmet.Szerintem mind a két szereposztásban isteni a darab (Édes kettes..)
Gyönyörűek a dalok és érdekes volt látni a próbafolyamatot.

Kíváncsi leszek,milyen eredményre jutnak majd az alváslaborban..bízom benne,hogy tudnak segíteni!

Szép hetet kívánok Neked!

Pussz,Orsi
2007-05-14 20:30:18

erzsi1814
???????????????????????????????

2007-05-14 19:34:48

Berta77
Szia Bandi!
Bocsy,hogy ilyen soká reagálok dolgokra.Én is olvastam,amit édesanyádról írtál,s engem is nagyon megfogott az az írásod,majdnem,hogy sírtam is.
Hétfőn jó voltál a Mónika-showban,ahogy azzzal a két idős hölggyel táncoltál.
A Krémben is nagyon jól voltál,jól előadtad LL Junior dalát.
Na igen,milyen rég volt az a Família KFT.Az összes jó sorozatnak vége szakadt...... :(
Baráti üdvözlettel:Berta
2007-05-13 23:30:17

Heni
čau Bandi!

Hát majd gondolok rád június 21-kén, de azért Te is gondolhatsz rám, mert felvételizek- lesz melegem!
nekem nincs alvás problémám- nekem inkább kelés problémám van, de már megszoktam. Mijen volt a kávézás a kollégákkal?........rohanok, mert én is el akarom érni a KRÉMET, még jo hogy el olvastam az elottem hozzászolot, így legalább eszembe jutatta- koszi.....sok puszi, Heni
2007-05-13 19:02:02

bolonyibence
több évtizede követem azt a csodálatos életet amit él nem egy produkciója tet nagyon boldoggá. Nagy tisztelöje vagyok és ezért csak azt szeretném önnek megirni, gusztustalan emberek voltak, vannak és lesznek. Amit tesz az csodálatos és csak azt kivánom, így tovább.
tisztelettel
bence
2007-05-13 18:59:39

Szilvi
Szia Bandi:)

Tudtam, hogy ma fogsz írni:)!
Mi is köszönjük, hogy újra itt vagy:) és itt is, megint randizol velünk:).Örülök, hogy ilyen vidáman és jókedvűen írogatsz a sexis pizsiben, ami talán kék:) és tényleg csini vagy benne, /ebben a nagy forróságban nincs is rá szükség:):):)/.

Én sem szeretem a búcsúzkodást, pedig nemsokára a nagyok nálunk is elballagnak a suliba. Sajnos véget ér egy 3 éves időszak, ami alatt nagyon az emberhez kötődnek. De ősszel jönnek új gyermekek, akiket majd ugyanúgy megszeretek.
Te se bánkodj, ha véget ér "A" szerep, biztosan lesz következő, ami ilyen jó vagy talán még jobb, kedvesebb lesz a számodra:). De szerintem minden szerep valamiért kedves Neked!
Gondolj arra,hogy most végre teljesült az egyik legnagyobb álmod és ott lehetsz Bécsben kedvenced koncertjén:)

Amíg Te a színházban leszel...; ma végre levetítik a Krémet, amit sokan meg fogunk nézni
és mire hazaérsz itt várnak majd a kedves üzenetek:).
Sok puszit küldök a Família Kft. szereplőinek!

Csak megjegyzem, a csajszik élete sem könnyű!
Várunk Téged itt is, hogy érezd mennyire szeretünk:)!
Egy ilyen nap után mi mást is kívánhatok Neked, mint jó éjszakát, szép hosszú nyugodt álmokat!

Puszi: Szilvi
2007-05-13 13:30:57

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: három meg tizenhat =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 10 meg 13 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007