Csonka András blogja

2007-05-18 14:15:02

Kata, hagyjál békén !!!

Írásban és nyomatékosan kérlek....

 Ezt nem hiszem el! Kata újra támad! Azt hittem, már megnyugodhatok, és erre újra rákezdi, és megint és mindig, főleg a kocsimban zaklat, sokszor hatszor, nyolcszor ugyanúgy és ugyanazt hajtogatja, egyre hangosabban....

Hehe, most aztán furdall a kívábcsiság mindenkit, hogy ki is ez a bizonyos Kata, aki ilyen ambíciózusan zaklat állítólag engem...? Mindenkit megnyugtatok, ez egy édes támadás, és én forszírozom, hogy újra és újra halljam, ami mondnai akar nekem....illetve inkább énekelni...

Ugyanis a szóban forgó hölgy, kiváló kolleganőm, Janza Kata, a Budapesti Operetsszínház egyik csilllaga, aki természetesen nem zaklat, mert egyrészt most éppen újra főszerepbe került nála az édesanyai szerepkör, másrészt meg nem is tenné, hiszen barátok vagyunk. Csupán arról van szó, hogy mostanában újra feltorlódtak kocsimban a musical cd-k, Elisabeth, Mozart, Jekyll és Hyde, és van egy-két dal amit, mint egy megszállott, ezerszer visszaléptetek a cd játszón. Imádom Kata hangját, ahogy az Új lét című dalt énekli, a hátam borsódzik. Nem beszélve az Elisabeth nagyáriáról. Volt egy dilis játékunk anno, amikor azzal húztam, hogy elveszem felségül, mire ő mindig azt mondta, ha hozom a jeggyűrűt, semmi akadálya.Aztán nem vittem én barom. No de mások vitték már kétszer is. Szerencsére mostani férje, Laci mellett úgy érzem, valóban rátalált a boldogság, úgyhogy millió csók neki, csak hagyjon már békén:)) legalább a kocsimban.:))))

Barátaim, és barátnéim, már perzsel a nap, ez a nyár lehellete. Várom nagyon, már tervezgetem a nyarat, remélem összejön a nyelviskola is,  valahol külföldön, de tengert mindenképpen látni szeretnék, feltölteni csak az tud igazán.

Kicsit össze kell kapnom magam, mindjárt indulok Százhalombattára, értelmi fogyatékosokkal lesz egy jótékonysági gála, azt vezetem, holnap Andivalm ropom Rédén, aztán vasárnap a Nők Lapja családi nap a Margitszigeten, itt táncolunk is, és élnekelek is, fél 2-től majd gyertek ki, ha tudtok. Utána még lefutok Győrbe dalolni, aztán vissza, mert hétfőn hajnalban adás....Ezek után még kérdezze meg valaki, hogy miért ilyen zaklatott a magánéletem, amilyen...

Viszont nem sajnáltatom magam, és azt szeretném, ha Ti is pozitívan állnátok a kérdéshez, sok szempontból az én döntésem, ami zajlik velem, az,. hogy nincs családom, nem jelenti azt, hogy magányos vagyok, legalábbis nem mindig. Majd egyszer részletesebben elbeszélgetünk itt, hogy mi miért van, jól van-e így, és egyáltalán....

Hétvégén aztán tessék pihenni, lubickolni, vagy legalább behunyt szemmel arcotokat a napfény felé fordítani! Csók, amennyi csak belefér......

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 10
Címkék:
Értékelés: 3.96

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 10 hozzászólás

Émi
Szia!!!!!
Hihetetlen, de megint én vagyok... Már 2007 májusában járok, haladok 1000-rel 2008 felé!
Nekem is bömböl a hifi musicaldalokkal is jelenleg, a kedvenceimnél meg már ki van kopva szinte a CD. :) Janza művésznő tényleg nagyon jó, a Jövőre Veled Ugyanittben meg kolosszális a Bereczki Zolival, első sorból nézve a raktárszínházban olyan élmény, ami leírhatatlan. Látod a színészeket, amint elérhető közelségben játszanak, lélegeznek, közvetítenek egy nagyon nehéz darabot... Le a kalappal. Úgy örültem-tapsoltam, mint mikor először elvittek a Vidámparkba!
2008-04-29 17:40:21

Brigi
Szia!Én nagyon szeretem a REGGELI című műsort, de csak akkor mikor Te és Vanda vagytok a műsorvezetők! Olyan aranyosak és viccesek vagytok együtt.Sajnos csak egy fél órát nézhetem, mert utánna mennem kell dolgozni( 6- tól fél 7-ig), de nagyon jól indul a napom. További jó munkát kívánok neked!
2007-05-24 13:48:18

sziszo
szioka bár én nem igazán hallgatom a zenédet amúgy nincsen veled problémám én álltalában minden evő vagyok na jó opera meg ijenek kizárva azok valahogy nem mennek ez van nincsen kedvenc zeném éppen mijen hangulatom van akkor ahoz illő zenét hallgatok na egyszóval csak annyit sok sikert kívánok neked találd meg a boldogság kapuját és nelegyél rest bemenni rajta légy mindíg önmagad én is az vagyok ezért szeretnek pusza egy 28éves kétgyerekes anyuka sziszo
2007-05-23 08:01:11

katka
Szia Bandi !!! Örülök hogy itt is láthatlak,jó látni téged üdv katka
2007-05-22 18:19:28

Orsi
Szia Bandi!

Nekem is vannak olyan kedvenc előadóim,akiknek a számait "rongyosra" tudom hallagtni!:)
Imádom Bereczki Zoli hangját (persze a Tiédet is!).Most vettem meg a Musical duett cd-t,nagyon tetszik!A Dórinak is fantasztikus hangja van..
A külföldi előadók esetében pedig ugyanúgy vagyok az Il Divo-val,mint Te Barbra Streisanddal!:)

Úgy látom,tényleg rohanás az életed!Azért néha meg kéne állni egy pillanatra...Talán nyáron tényleg lesz rá alkalmad.Remélem,nekem is!:)

Holnap mákos gubát készítek,virtuálisan majd Neked is küldök belőle,jó?:))

Gyönyörű,vidám napot kívánok!

Puszi,Orsi


2007-05-22 09:00:00

Heni
čau Bandika!

a KRÉM isteni volt!!!!kicsit irigykettem is Anitára, hogy o a barátod- igazán.....drága vagy, én is elmennék hétvégén valahova lubickolni, de vár a munka a koncerteidrol meg pláne lemaradok, meszirol vagyok, de azért majd nézlek TV- be.....légy jo, puszi, Heni
2007-05-21 19:17:46

bobe57
Szia András! Multkor láttam a TV-ben hogy mondtad fent vagy a számitógépen és egy oldalon már több mint 7 ezer ismerősnek jelöltél vissza. Nagyon rendes tőled, gondolom nagyon sokan keresnek mindenhol, én pl. most itt irok neked. Nagyon birlak, birom a humorodat, a beköpéseidet és mostanában elég sokat látlak hála istennek a TV-ben is. Ha lesz időd légyszi küldj nekem egy fényképet rólad az aláirásoddal. Persze nem sürgetlek mert tudom hogy sok választ kell adnod. és te beszületesen meg is teszed. Kivárom igérem. Előre is kösz. Szia. Böbe.

2007-05-21 17:21:18

Éva

Bandika!

Meleg van, szól a zene és olvaslak, és olvasom amit a többiek írtak. Mostanában nincsen hangulatom még az iwiw-en se írni. Viszont egy jó hír, végre megvan minden kontroll eredménye, és negatív, megyek az iwiw-re mert itt biztosan nem tudod kiről is van szó.
Egy kis ölelés, símogatás és szeretet Neked.
Éva
2007-05-21 15:35:35

Szilvi
Szia Bandi:)!
Nálunk pedig általában Te támadsz Cd-n:), de mi sem bánjuk!
"Mindenik embernek a lelkében dal van
És a saját lelkét hallja minden dalban
És akinek szép a lelkéban az ének
Az hallja a mások énekét is szépnek."
/Babits Mihály/
A "dallal és tánccal egymásért" battai műsor nagyszerű volt. Láttátok volna a fellépőket köztük Bandit, Szandit és Sólymos Tónit- akiket tapsvihar köszöntött és nem beszélve az otthon lakóiról, akik felülmúlhatatlan produkciót nyújtottak. A fináléban tőlük kékszínű virágot kapott minden néző a hozzá tartozó dallal .Fellépésüket a nézők 3órás folyamatos tapssal köszönték meg:)! De erről Bandi is tudna mesélni:)!
Mi örülünk neki, hogy ilyen sokszor és sok helyen láthatunk, de azért vigyázz magadra, ne menjen az egészséged rovására!
Mosolygós, vidám napokat és nyugodt álmokat kívánok:)!
Puszi: Szilvi
2007-05-19 11:03:46

Andika
Szia Bandika!

Üvölt a zene a fülembe, és én ilyenkor megőrülök, ezért bocsánat, ha kicsit zaklatott lesz! Szóval a lényeg, amit az iwiw-es postaládád telítettsége miatt ide tudok csak röptetni: cuki az új fotó! :-) Ott konkrétan édes-et írtam, de lényeg a lényeg. :-) Légy jó, és nyugtasson meg a tudat: vannak még csodabogarak, akik anélkül is boldogok - egyelőre -, hogy nincs családjuk, bár szorongatja őket a társadalom elvárása, és ha nőcik, akkor még a biosz óra is a fejükre dől, na de sebaj. :-) Tudod, üvölt a zene, csak pozitívan... Pusz: egy iwiw-Andika, a sok közül... :-)))
2007-05-19 00:56:54

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: négy meg tiz =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 16 meg 19 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007