Csonka András blogja

2007-05-24 13:13:28

MICSODA ESTE VOLT!

Alig bírtam elaludni, de ez most érthető...

 Húúú, barátaim! Tegnap este ott voltam George Michael koncertjén a Puskás stadionban, bár inkább úgy fogalmaznék, hogy ez már varázslat volt. Kijelenthetjük bátran, hogy megint olyan színpad és fénytechnika érkezett Budapestre, amiről nem hittük, hogy egyáltalán létezik. Ez azonban csak a technikai rész. George teljesen egyszerű fekete ingben és farmerban úgy énekelt, hogy az elmondhatatlan. Isteni ötlet volt, hogy állójegyet vettem, és így a színpad közelében 30 méterre voltam Tőle, így valóban együtt lüktettünk az egész show-val..Biztos ilyenkor az is spannolja az embert, hogy egy olyan csillaggal áll egy légtérben., és lát szeméylesen, akiről sokat tud, akit egy világ imád, akinek a dalai sok személyes emléket juttatnak eszébe, így szinte olyan hihetetlen az egész. Jó néhány ismerőssel találkoztam, akivel meg nem azzal telefonon tartottuk a kapcsolatot a szünetben, mert kivételesen itt az is volt. A koncert után eszembe jutott Amsterdam és a Madonna koncert helyszíne az Ajax Amsterdam stadionja, ahonnnan szinte percek alatt el tudott távozni 60000 ember, és még a közlekedés is a segítségüktre volt. Mi most ott tömörültünk a szerencsétlenül szűk vaskapuknál, és nemhogy a busz és egyéb járatokat nem láttam, de az összes taxis társaság is megbénul ilyenkor. A Szépmúvészeti múzeumnál sikerül egy taxit nagy nehezen odahívni. Szóval minden szempontból fényévnyi a különbség, akár a koncertről, akár az után következő tortúráról van szó.

Jészusom, annyira melegem van! Igaz, bekapcsolhatnám a légkondimat, ami sajnos csk az egyik helyiséget hűti le úgy ahogy, mert nálam az egyik fal végig ablak, de amíg nem tisztíttattam ki, addig mégis gondolnom kell a baktériumokra is..:))

A következő napokban nagyon kemény hajtás lesz, mert minden nap játszom, hétvégén duplán, sőt még fellépés is lesz, úgyhogy ennyit a pünkösdi ünnepekről...de ismertek, én ezt így imádom...

Egy hölyg kérdezte, hogyan tudna támogatókat szerezni, hogy láthassa a Streisand koncertet..nos, ez úgy gondolom, lehetetlen, már csak azért is, mert jegy sincs már..és nem is hinném, hogy a mai világban ez valakinek eszébe jutna...

Veszek egy mély levegőt, és elmegyek edzeni, ilyen melegben? nem vagyok normális...de közeledik a nyár, és hiú barom vagyok, valami látványfélét csak kell nyújtanom fürdűruhában is!

Ünnepek alatt ne rosszalkodjatok, és várjatok, mert jövök!!!!!


Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 10
Címkék:
Értékelés: 4.90

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 10 hozzászólás

Émi
Szia Pici!
Never gonna dance again, Faith, go-go... soroljam még, és én ezt csak hanganyagon hallom, és Te meg 30méterre! Nem is olvasom tovább a blogodat! Így egybe sokkoló, hogy milyen szerencsés vagy! Vagy én csinálok valamit rosszul?! Na jó, azért folytatom(gondolom, most megijedtél az ellenkezője miatt :))
A közlekedést pedig inkább nem kommentálnám, ugyanis nekem sincsenek jó tapasztalataim a témában. Puszi, Émi
2008-04-29 17:47:56

Móricz Ferencné
Nagyon tisztellek Téged András!
Üdv. Anikó
2007-06-14 19:07:15

duma
Szia Bandi! Mindíg olvasalak, csak nem mindíg tudok hozzászólni időhiány miatt. Tulajdonképpen anyukám kérését tolmácsolnám. Mivel te Vandával együtt párost alkottok a Reggeliben, egy kérése lenne Vandához. Kedveli őt nagyon, csak néha hagyjon téged is szóhoz jutni, és ne gesztikuláljon annyit. Legyen szives. Egyébként tulajdonképpen igaza van. Anycáma falnak tud menni ettől. Irigyellek a koncert miatt, hiába no, ifjúságunk egyik bálványa volt. És azért valljuk be, most is elbújhatnak mellette a mostani "sztárocskák", mert aki igazán tehetséges, az megmarad az utókor számára. És hála égnek azért még vannak ilyenek.
Vigyázz magadra, ne hűtsd túl a lakást, mert megfázva nem lehet sem énekelni, sem beszélni, sem táncolni, még edzeni sem.
Puszi! És üdvözlök minden hozzászólót! :)
2007-05-30 14:22:21

Tóth Eszter
Szia András örülök Neked és tök jó hogy voltál GM koncerten a légkondit meg egyszerű megoldani:)
2007-05-29 11:04:04

Krisztina
Szia Csonka András! Nekem is melegem van!
Szeretem a műsorokat, amiben Te vagy! Bejelöltelek, mert már találkoztunk. Ha nem emlékszél, még egy hetet várok, és visszavonom. Akkor is tök jó fe j vagy Pusz.: Krisztin
2007-05-28 20:50:29

Klári
Szia Bandi!
Junius 6.-án remélem személyesen is láthatlak. Azt kétlem, hogy válthatunk pár szót de azért bízom benne.
Addig is sok sikert!
Puszi!
2007-05-28 19:19:23

luju
Szia Bandi!
A légkondit kitisztitani nem nagy kunszt,és 59 éves nő létemre magam meg tudtam csinálni.No ez nem érdem csak jó tanács ,próbáld meg biztos sikerül.További szép,boldog életet Neked
2007-05-28 09:05:04

Szilvi
Szia Bandi:)!

A koncert biztosan fergeteges volt, mert akik ott voltak /barátaim/ mindenkitől csak pozitív véleményt hallottam. Másnap reggel valakinek dolgozni is kellett, ezért nekünk is felborult a beosztásunk. Még jó, hogy nem voltál a Reggeliben, úgysem tudtam nézni:)
Amúgy pedig a közlekedés nálunk egész évben pocsék:(; ha jár is a busz lehetetlen rá felférni:):):)
A sok kedves elfoglaltság mellé, néha azért iktass be egy kis pihenőt is:)
Olyan legyen a hosszú hétvégéd, amilyet Te szeretnél:)!
Legyél Te is jó:)! Vagy csak neked szabad rosszalkodni?
Puszi: Szilvi

2007-05-25 20:39:55

Orsi
Szia Bandi!

Hát....biztosan fantasztikus este volt!:)Nekem is nagyon tetszenek a zenéje,csakúgy,mint Madonna számai.Az Ő koncertjét az HBO-n láttam,ott is fantasztikus volt a látvány!

A hétvégéd elég húzós lesz...de az a szép,ha zajlik az élet!:)

Remélem nem fogja elmosni az eső a pünkösdi kiállítást és -vásárt,és veteránautó kiállítást,mert ezek a hétvége célállomásai.:)

Azért egy icipicit lehet rosszalkodni,ugye?:)

Szép pünkösdi hétvégét kívánok!
2007-05-25 08:14:49

Heni
čau Bandi!

én meg siettem, én legyek az 1 hozzászolo!....csak vicc, jo edzést, és jo munkát, puszi, Heni
2007-05-24 14:33:11

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: hat meg kilenc =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 20 meg 1 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007