Csonka András blogja

2011-04-03 17:05:38

Nem tűntem ám el....

Itt vagyok, na....

 Jaj, de nagyon röstellem magam! Már megint ez a nagy eltűnősdi...Egy kedves barátném, aki Bécsben él, jól  a fejemre koppintott a facebookon, hogy legalább havonta egyszer írhatnék...

Bevallom Nektek, mindig várok a nagy témára, de nem történik semmi különös..No meg egyébként is a facebookon töltöm a netes időm nagy részét, ahol mindenkit várok a hivatalos oldalamon ugyebár! / keresd a fekete polos képemet:))/

Nem akarom elkiabálni,  de úgy néz ki, most már végre valóban itt a tavasz, legalábbis az ablakomon kibámulva ebben a percben süt a nap, én ma más ki is dugtam az orrom a szabad levegőre, igaz csak azért, hogy egy jó ebédet kutassak fel, de az is valami:) Most pedig úszni készültem, de ezt a kedvetekért inkább holnapra halasztom. Szörnyű, hogy ez a Pató Pál úr mentalitás nem akar felszívódni bennem, pedig már idegesítő a nagy halogatás. Így görgetem magam előtt minden problémámat, így halogatom a sportos hétköznapokat, így húzom a fontosnak tűnő találkozókat akár főnökökkel, akár olyanokkal akiktől támogatásra számítok...

Aztán csodálkozom, hogy nem történik semmi....

Sokan érdeklődtek nálam a Csillag születik után, mivel arra számítottak, most engem látnak Ördög Nóra oldalán. Köszönöm a drukkolást, az esetleges bíztatást, nem szeretnék az üggyel itt foglalkozni, inkább drukkolok a műsor sikerének, másnak már úgysincs sok értelme....

Más.....Mindig azt gondoltam   a vallásról, hogy az magánügy, egy belső kapcsolat Istennel, és a lelkiismeretemmel, nem szeretem a szertartásokat, anno jártam, de nem volt semmi meghittség benne, pedig több vallásban is érdekelt vagyok. Engem a templom csendje érdekel, az én személyes párbeszédem Istennel. Egy biztos, a keresztény ember legfontosabb tulajdonsága a szeretet közvetítése őszintén, a tolerancia, a másik tisztelete, a megbocsájtás. Megdöbbentően olvastam  a minap egy cikket egy magát jó kereszténynek tartó ember tollából, aki kirekesztő, indulatos, és ezer fokon gyűlölködő szavakkal írta tele az egész cikket. Mikor döbbenti rá valaki ezeket az embereket, hogy valójában kik  is ők, és milyen sokat ártanak a vallásnak. Hogy merik annak nevében ezeket a nézeteket közvetíteni??? Fel vagyok háborodva,  de akkor sem próbálnám ezt olyan szavakkal kifejezni, ahogy ő!

Hú, azt hiszem kicsit lefekszem, nagyon álmos vagyok, ez a 2 hetes Reggelizés most leamortizált kicsit, estérre kis energiát gyűjtök, egy meglepi szülinapra kell még mennem, úgyhogy ölelek mindenkit! 

Ígérem, nem tűnök el olyan hosszasan...:)

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 5
Címkék:
Értékelés: 4.98

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 5 hozzászólás

Juliocesar
Kedves Bandi!
Nem tudom mennyire jutott el hozzád a Tabánba tervezett vigalmi negyed (!!) építésének terve. A dolog lényege, hogy a Tabánt 22 pincekocsmával telepítienék be és turisztikai vigalmi negyedet alakítanának belőle. Az itt lakók erősen szervezkednek ez ellen. Ha Téged is érdekel a tiltakozás ez ellen az eszement terv ellen, kérlek keress meg: sokat tudnál segíteni!
Köszönjünk!!
2011-04-28 10:27:16

Szilvi
Szia Bandi;)!

Sajnos, a tavasz csak néhány napra mutatta meg magát, aztán ahogyan Te is elillant innen:).
Valóban elhanyagoltad a blogot, pedig veled mindig történik valami, ami talán számodra nem is olyan fontos, mint az embereknek, akiket akár egy színházi háttértörténés is érdekel.
Ez a Pató Pál átadhatná a helyét Csonka Bandinak:), hogy minden flottul haladjon a maga idejében!
Semmi sem fog magától az öledbe hullani, arra hiába vársz!
A vallás mindenkinek a saját dolga, de sokan használják fel a jóhiszemű emberek befolyásolására, önmaguk céljainak eléréséhez:(.
Hidegen kelt fel a nap, de mosolyoddal felmelegíthetsz mindent. Hát, mosolyogj sokat, s legyen szép minden pillanat!
Puszi: Szilvi

2011-04-12 21:03:10

Beatrix
Édes Bandim, hozzászokhattál volna, hogy mai világunkban mindíg voltak olyan emberek, akik a durvaságot, trágárságot használták eszközül, hogy érvényesüljenek, mert másképp a kutya sem hallgatná meg őket, bár kíváncsi vagyok azon lapok főszerkesztőire akik megengedik ezt. Más. Szívesen látlak én is a szülinapomon augusztusban, (40) Istenem rémes, aztán majd én is jól meglepődök. Puszi Cs. Beatrix
2011-04-05 14:27:43

Juli
Kedves András!
Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra...Az úszást nem szabad kihagyni!!!!!
Hurrá!!!! Végre tavasz van!!!:)
Ragyogó napokat kívánok!!!Szeretettel:Juli:)
2011-04-04 07:30:24

Lujzika
Én szinte az egész napot a szabadban töltöm
Isteni!Ma pl a nyugágyban kinn szieztáztam.Le is égett az arcom,most kenegethetem popsikrémmel(babakrém).
2011-04-03 19:02:36

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenhat meg egy =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 1 meg 20 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007