Csonka András blogja

2007-06-01 22:40:32

felébredtem, sőt aludtam is!

elég muris éjszaka volt..

 hahóó Mindenkinek!


Ti készültetek már az esti lefekvéshez 35 percen át? Valljátok be, nem! Ugyebár egyrészt már az álmosságtól dülöngélve az ébresztőórát is kábán beállítva tértek nyugovóra, vagy a szerelmetek szabadít meg nehézkesen ruháitoktól, az sem félóra, ami utána jön, az meg egyéni szabadfoglalkozás...:))

Na, szóval ez az eslő magyar magán alváscentrum roppant izgalmas egy hely. Egyrészt elképesztően nívós, finom annyagokkal és bútorokkal berendezett épület, másrészt az egész ceremónia nagyon izgalmas és olykor vicces. Erika nővér volt az őrzőangyalom, ő szerelte fel rám a sok méter drótot, különböző diódákkal, arcomon 4, fejemen is legalább annyi, orrromnál légzésérzékelő, szívemen is egy zsinór, sőt a alábaimon is, kezem kisujján külön érzékelő, szóval úgy néztem ki, mint Mikrobi garanciális javítás közben. Akármolyen hihetetlenül is hangzik, ez az egész egyáltalán nem zavart egy idő után, és ne higyjétek, hogy csak háton lehet így feküdni, Speciel én el sem tudnék úgy aludni, csak hason vagy oldalt.. Szóval Erika, több mint fél órán át szerelt engem, de miután még csak 10 óra múlt, gondoltam, nem fekszem le, mert túl korán volt, így kiültem a társalgóba kicsit tévézni, ahol egy másik úr is a drótjaival ült, ő a horkolásától és a légzéskimaradásától akar megszabadulni. Az éjszaka egyébként úgy telt, mint máskor 3-4szer felébredtem, Erika folxamatosan követte egy másik helyiségben a monitorokat, de az eredményről csak jövőn hét végén tudok beszámolni, mert a doktornő csütörtökön értékeli majd az egészet. Erika annyit azért elárult, hogy látszik a felületes alvás, és hogy megelepően sokat mozog a lábam is:)) na, tessék, én most már alvás közben is táncolni fogok?:)

Reggel még pihentebben ébredtem, mint máskot, ez szerintem a zseniális matracnak is köszönhető, úgyhogy sürgősen lecserélem az enyémet. Az ágyamtól búcsút veszek, úgyis rozoga, már jónéhányszor le is szakadt. Hogy mikor, azt a fantáziátokra bízom:)

zseniális az idő, megfoiadtam hogy msot már gyümölcsöket is sűrűbben eszem, mert egyik-másik szezonból is kikúszik, mire megkóstolom. Holnap megyek Keleti Andi szülinapjára, otthon lesz egy kis kerti sütögetés náluk. vasárnap fellépek az egészségligetben, gyertek, ha tudtok.

MIndenkinek a legjobbakat! Jövök, nyugi!!!


Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 8
Címkék:
Értékelés: 5.00

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 8 hozzászólás

Émi
Szia Bandi!
Emlékszem azokra a fotókra, sokkolóak voltak, de ha úgy érzed/érezted, hogy szükséges, az a Te döntésed. Bár biztos érdekes...Ezt már csak az tudhatja, aki kipróbálta. Tényleg azóta már jól alszol? Ez most jutott eszembe: vegyél hangos mesekönyvet, a kicsik sem véletlen alszanak el rajtuk, vagy kérj meg valakit, hogy olvasson fel Neked :), miután leszakadt az ágy :) Na jó ebbe nem megyek bele... de ezt nem tudtam kihagyni :)
2008-04-29 18:04:20

erika
Szia András!Évekig kűzdöttem az alvásproblémáimmal kaptam gyógyszert ezerfélét semmit sem oldott meg,nos akkor gondoltam egyet:vedd elő kedvenc regényedet,kezd el olvasni, soha ne kapcsold le az éjjelilámpát ne ereszd le a redőnyt kellenek a természetes fények is!Amíg olvasol a szervezeted nemfigyel arra ami miattte valójában nem tudsz elaludni.Azután jön egy hotpont amikor csak úgy elalszol könyvvel a kezedben,először lehet hogy felébredsz,akkor folytatni kell az olvasást akkor is ha bármennyi az idő,hiszen attól nem leszel kipihentebb ha csak álmatlanul forgolódsz és azon eszed magad miért nem tudsz elaludni.Én most ott tartok ,hogy sajnos elég a könyvből 2 oldalt elolvasni és alszom is.Reggel pedig óra nélkül ébredek.A legtöbbet olvasott könyvem:Jókai Mór Gazdag szegények.Azt hiszem már fejből is tudom mégis a kedvencem maradt a mai napig.Üdvözlettel sok sikert a szakmában /Ding_dong nélkülit/Erika
2007-06-27 15:20:58

Timi
Szia! Ne haragudj,de szerintem nem új matracra meg valami szuper alváscentrumra lenne szükséged,hanem egy gondoskodó TÁRSRA. Hidd el egy csapásra megoldódnának az alvásproblémáid, ha tudnád,hogy vár otthon valaki, aki mellett nyugodtan álomra hajthatod a buksidat. Addig is vigyázz magadra!
2007-06-08 08:37:59

Rózsa
Kedves Bandi:)

Remélem segitenek Neked, hogy jól tudj majd aludni. Régebben én is rossz alvó voltam, de amióta megszületett a lányom - 8 éve - alszom, mint a bunda. Lehet, hogy Neked is ez segitene?:)ű

Puszi Rózsa
2007-06-02 22:31:44

Egy régi "ismerős"
Csak egy kérdés, és utána, ha akarja, tényleg eltakarodok a fenébe: haragszik?
2007-06-02 20:28:23

Orsi
Szia Bandi!

Kíváncsian várom,hogy vajon mit állapítanak meg ebből a vizsgálatból!Azt pedig külön remélem,hogy találnak valami megoldást erre a problémádra..
Egy jó matrac szerintem segíthet,hogy pihenten ébredj,ezt tapasztalatból mondom!

Háton fekve szerintem is képtelenség aludni!:)
Én oldalt szeretek legjobban...aludni.:D

A Keleti Andinak nagyon boldog szülinapot kívánok!

Szép hétvégét Neked!

Puszi:Orsi

2007-06-02 15:24:43

July11

Szia András!

Az előző írásodhoz kapcsolódóan annyit, h még mielőtt „nyugdíjazod” a géped, nézesd meg, mert lehet, h „csak” a nettel volt gond, és nem a géppel… ;)

Az alvásklinikán nem lehetett kellemes azzal a sok dróttal aludni, gondolom azért az is nehezítette az alvásodat, de örülök, h mégis sikerült kipihentebben ébredned! :) Nos a lábak…, ezek szerint tényleg még alvás közben is táncolsz… :D
Remélem, h az alvásklinikán sikerül megfejteni, h mitől nem tudsz rendesen aludni, és megoldást is találnak rá!!! :)

Keleti Andinak ezúton is nagyon boldog születésnapot kívánok! :)

Nagyon jó hétvégét Kívánok Neked!!! Remélem, h ezen a hétvégén jut időd pihenésre is! :)
Puszi, Nóri

2007-06-02 11:38:59

Szilvi
Szia Bandi:)!

Örülök, hogy ilyen gyorsan újra itt vagy:)!
Szerintem mindenkit szétvet a kíváncsiság, de várni kell még egy hetet:)!
Szerencsére én úgy alszom egész éjjel, mint a bunda, de csütörtökön gondoltam rád; tudod fogom a kezed:)
A lábaid nagyon megtanulták a tánclépéseket, így most már nemcsak álmodból felébresztve, hanem alvás közben is táncolsz:)
A modern, új ágyakkal pedig vigyázz, mert azok sem olyan strapabíróak, mint régi társaik:)
Boldog szülinapot kívánunk Keleti Andinak, érezzétek jól magatokat!
Puszi: Szilvi

2007-06-02 10:08:00

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: három meg három =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 8 meg 20 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007