Csonka András blogja

2011-09-18 13:12:23

ITT VAGYOK, NA::!

ÚJ ÉVAD, ÚJ ÉLET????

 Nos, tehát akkor mától vége a genyaságomnak, ugyebár...

Itt vagyok újra Veletek, bár ez eddig is így volt, csak nem írtam egy betűt sem hónapokig. Joggal kérdezhetitek, miért? Mit tudom én??? A nyár mindig elveszi az eszemetJ Olyan fantasztikus, hogy még most szeptember közepén is úgy viselkedhetünk, mintha a kánikulka közelében lennénk. Utálom, ami most jön, a szürke, a nyirkos, a deperessziós őszt, és pláne a telet. Bárcsak megtehetném, hogy ilyenkor fél évre kövessem a napot…

Na mindegy, ne nyomasszuk a hangulatot, örüljünk annak, hogy egészség van! Legalábbis remélemJ

Jó volt a nyár, persze, volt benne egy hét Mallorca, ahol egyébként csak 2 és fél napig sütött a nap, és a helyiek nem is emlékeznek hasonló időszakra, aztán, volt Balaton is, mint 2 éves korom óta minden nyáron. Siófok olyankor a világ közepe. Nővéremék is ott voltak, és mind a 2 unokaöcsém a barátnőjével hazajött Londonból, tehát ez már önmagában is szuper, és valahogy úgy alakult, hogy a régi balatoni banda 90 százaléka épp ott volt, úgyhogy nosztalgiáztunk állati módon, esti főzőcskézések, röhögések, imádtam őket. Na persze, körülöttünk már ott tolongtak a kamaszkorú gyerekeik is, akiknek végre elmesélhettem azt, amit a szüleik próbáltak előlük eltitkolniJ

Fel kell ébrednem már, hiszen a Reggeli is vár a héten újra, és a színházi évad is beindult. Az Operett színházban  Lehár: Cigányszerelem című operettjében játszom Peller Ancsika oldalán a táncos komikus szerepet, október végén lesz a bemutató. Izgalmas, mert az első igazi nagyoperett, amiben játszom, a Csókos asszony azért ennél lightosabbJ A régi, Operett színházas szerepeim közül mindegyik marad egyelőre, ami nagyon fontos, mert a szívem szakadna meg bármelyiknek is vége lenne, és a Játékszínben is folytatjuk az Imádok férjhez menni-t.

Lesz még ebben az évadban egy kis meglepetésem számotokra, de most erről még nem mondhatok többet, egyelőre annyit, hogy egy olyan színházban kezdek majd próbálni, ahol mindig is nagyon szerettem volna játszani, és egy olyan szerep egy olyan darabban, ami elképesztően nagy kihívás….Időben megtudtok majd mindent!

Most kerítek valami kis gyógyszert, torokgyulladásom volt pár napig, és lehúzódott a légcsövemre, köhögök, mint a kutya, a Reggeliben ez nem lesz jó így, valamit ki kell találnom!

Ti jól vagytok? Pihentetek kicsit?

A színházak környékén megtaláltok mindig, vagy 23,24.én az Operett színház évadnyitó Broadway fesztiválján is egész nap kint leszek, mint műsorvezető. Szóval gyertek!

Addig is nagy ölelés mindenkinek!

 

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 12
Címkék:
Értékelés: 4.98

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 12 hozzászólás

vitriol
Haliho

2011-10-26 03:21:47

Szilvi
Kedves Bandi;)!
Most már nincs okod izgulni…az elsöprő tapsvihar is megérkezett…:)Gratulálok, nagyszerű volt a Cigányszerelem előadás! Kiváló rendezés – a kannával:))), díszlet, koreográfia, jelmezek – korhű, de mégis modern - a megvilágítás is jól sikerült. A zene sokrétű, érdekes, csodás dallamok.
Az első pillanattól magabiztosan játszottál, így „csonka kézzel” is, hoztad a jellemet: az egyszerű, szeretnivaló, visszafogott, ám jópofa, esetlen Tivadart. Annával fergeteges párost alkottok, fantasztikus teljesítményt nyújtottatok, a játékotok könnyes mosolyt csaltak az emberek arcára. /Pricc-pracc.., Apacs duett:)))/ Mindenkinek csak ajánlani tudom, kár lenne kihagyni! Menjetek és nézzétek meg!
Nagyon kellemes kikapcsolódás volt; drámai, ugyanakkor szórakoztató. Minden elismerésem a Tiétek!
Köszönöm az előadást, hatalmas puszi érte! Nem vagyok nagy operett kedvelő, de tényleg szuper volt, sok sikert a további folytatáshoz! Most már a pihenésre is szakíts egy kis időt, nehogy kimerüljenek a napelemek:)!

2011-10-23 11:13:33

Juli
András!!!!!!Gratulálok!!!!!Fantasztikus volt a ma délutáni Cigányszerelem előadás! Nagyon tetszett,nagyon szép volt, nagyon jók voltatok!!! A végén a közönség álló tapssal jutalmazott! Köszönjük!!További sok sikert kívánok Neked !Szeretettel:Juli:)
2011-10-22 22:00:41

Laci
Szia András!
Jól vagy!!!!!!!
2011-09-27 16:04:38

Turó
Diezel hozzászólásához csak annyit,hogy vannak olyan emberek akik kihasználják és csak nyomulnak,nem kedvelik,Képmutatók...
2011-09-27 09:27:24

Juli
Óriási bulit csináltak az Operettszínház Művészei 23.-án. és 24-én. A Broadway Fesztiválon!!!Gratulálok Mindenkinek....:)
Az Állj meg kislány és az X faktoros Ding,Dong hatalmas siker volt! Nagyon jó volt, nagyon jól éreztem magam! András! Köszönjük!!!!Jövőre is ugyan ott... :)
2011-09-25 15:20:50

Diezel
Dehogy van vége a "genyaságodnak"... A facebook-on is magasról lepottyantod az embereket. Képmutató...
2011-09-25 00:20:58

Szilvi
Tegnap délután 16 körül már elküldtem, de úgy látom nem ért célba, talán most:)
Szia Bandi;)!
Örülök, hogy újra vagy… itt is! Szeretem, sőt élmény olvasni a bejegyzéseidet:)!
A nyár egy kicsit mindenkinek elveszi az eszét…Örülök, hogy Te is hasonlóan jól érezted magad, bizony szívesen szabadságolnák még, de nincs mese muszáj visszarázódni a megszokott életritmusba. Kár, hogy vége…, de jövőre lesz újra!!! Már most nagyon hiányzik az „őrült” SZIGET…
Nézd pozitívan a dolgokat, minden évszaknak megadatik a maga szépsége és ezt meg is tapasztalhatod.
Azért ez a régi életed marad nagy-nagy változásokkal:)
A Cigányszerelem előadásán ott leszünk, szuper, hogy végre teljesen megbarátkoztál az új nagyoperettel és most már kitűnik az írásodból, hogy magadénak érzed. Nagyon várom!
Elindultál egykor az úton,
A végét még most sem láthatod.
Minden nap Neked ront a próba,
Erős vagy, a rohamot állod.
Tudod, hogy egyszer eljön a vég,
Addig sok mindent tenned kell még!
Csak menj tovább, Tiéd a jövő!
Ne add fel, döntsd porba az időt!
És taposd sarkaddal a sárba
Keserű árnyát a próbáknak!
Azt nem tudom miért is titok, hiszen már hallani a legújabb szerepedről és az újabb színházról?! De akkor hallgatok…
Megint szomorúan olvasom, hogy betegeskedsz:
Csúnya vírus Téged támad,
De a harcban majd elfárad,
Hamar meg is fogsz gyógyulni
Csak nagyon sokan kell pihenni!
Nagyon gyors gyógyulást kívánok Neked sok-sok gyógyító puszival: Szilvi

2011-09-19 19:04:00

Viki
Jó , hogy ismét hallhatunk rólad:)
Biztos jó volt a Balaton, mondjuk Balaton mikor rossz?:)
Nekem idén kimaradt és a munka kereséssel telet sajnos eredménytelenül:(

Az idei színházi évadokhoz nagyon sok sikert Neked!!!:)
És gyógyulj meg! A Broadway megnyitón természetesen ott leszünk!:)
Szép Napot!

Üdv!
Viki
2011-09-19 10:48:47

Marcsi
Szia Pici!Szomorú vagyok,hogy beteg vagy,a héten én is itthon maradtam,mert fájt a torkom.Még most is fáj,de muszáj mennem suliba :( Annak viszont örülök,hogy újra itt vagy köztünk!Nem sokára péntek és mi is megyünk a Broadway Fesztiválra!:)Már alig várom,számolom a napokat:))) Úgy lett megbeszélve anyuval,hogy az utolsó óráról ami osztályfőnöki elkér!Kívánom,hogy minél hamarabb gyógyulj meg!!!!!!!!Sok-sok puszi Neked!!!!
2011-09-19 05:17:55

Juli
Kedves András!
Köszönöm,hogy újra írtál és de jó, hogy újra Itt Vagy!!!!!! Az nem jó ha beteg vagy!!!!Gyógyulj meg !!!!! Reggel, öröm Veled ébredni mikor Te vezeted a reggeli műsorát az RTL-ben!
A Broadway fesztiválon ott leszek mint mindig! Izgatottan várom a meglepetést... :)
Minden szépet és jót kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)
2011-09-18 17:24:12

Rigler Sandra
Örülünk, hogy ismét vagy, a köhögésednek és torokfájásodnak kevésbé, de el fog múlni, ha ismét otthon érzed majd magad az őszi szerepeidben... Én személy szerint várlak nagyon, mint több ezren, akik nagyon kedvelünk! Gyógyulj meg hamar!
Üdv: Sandra
2011-09-18 13:29:59

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: húsz meg hat =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 13 meg 14 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007