Csonka András blogja

2007-06-10 20:08:47

csókolom Bandi bácsi...

nem, nem soha, senkinek nem leszek bácsi!

 Emlékeztek arra a reklámra, mai még a 80as években forgott, és egy nő lépdel lefelé a lépcsőházban, amikor egy kislány hangos csókolommal köszönt, erre a szóra körülötte összeomlik minden, képletesen összedől az egész ház. Vicces volt, bár akkor még nem gonsoltam, hogy minden csókolom után  én is szívesen dúcolnám alá a házat:) Nme mintha számítana, de én elhatároztam, hogy matuzsálemként sem hagyom bácsizni magam, a lelki kamaszkoromat igenis megőrzöm, úgyhogy kedves szülők, tanítsátok meg gyermkeiteknek, hogy nyugodtan tegezzenek bárhol, bármikor, ha meglátnak! Köszi!

Gondolom, jónéhányan frászt kaptatok a Best magazin címlapjától, ahol úgy nézek ki, mintha egy marslakót, akit frissen találtak a Pilisben, éppen kórházi vizsgálatra készítenék elő...Ez van, így kellett aludnom az alváscentrumban, legalább láthatjátok, mi minden vár arra, aki belevág saját alvászavarának megoldásába. Egyébként a doktornő kiértékelte az eredményket, másodpercre lebontva lehet minden mozgást, alváshelyzetet vizsgálni, lehet tudni, hogy álmodtam-e, és mikor milyen testhelytetet foglaltam el. Szerencsére nincs légzéskimaradásom, nem horkolok, viszont van egy rejtélyes lábmoizgásom, ami már mejdnem zavar, inkább csak gyanú, és okozhat problémát. gyógyszert nem kell szedni, de miután a stressz a legnagyobb gond, ezért meg kell tanulnom az autogén tréninget, ez valószínúleg segíthet. Ez egy technika az ellazulásra, stresszoldásra. Nekifogok, bár az agykontrollal azért, ha komoyan gyakorlom, ugyanazt a célet el tudom érni.

Ma találkoztam Csonka Andrással. Tényleg! Igaz. ő  már a harmadik, mivel egy paralimpikon asztaliteniszező srác, és egy tehetséges szlovákiai magyar énekes srác már tagja klubunknak, de ez a Kis Csonka  a legfiatalabb köztünk, Alsós még, és nagyon értelmes gyreek, músort is vezet a Minimaxon. Még érdekesebb, hogy a papája Csonka Endre. Ő szólított meg ma bevásárlás közben. Én is Endrének születtem, mint talán tudjátok, csak a Főiskolán változtattam meg, mert apu után szerencsétlen lett volna Ifj. Csonkaként kezdeni a pályát.

Gondoljatok rám holnap, mert elmászom fogorvoshoz. Szerintem azért egy kis luk valamelyik rágófogban csak lesz valahol. Fő az optimizmus:)

Hú, ez a hétvége elég húzós volt most lefekszem, de ígérem, nem kell rám egy hetet várni, kisdobos becsszóra:)

sziasztok!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 11
Címkék:
Értékelés: 4.83

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 11 hozzászólás

feledi lászló
kedves andrás. nagyon megszeretném tudni mivan csala zsuzsával ,egyrészt kissé rokonlelkek lennénk a számomra nagyrabecsült müvésznövel másrészt miben lehetne éppen segiteni neki .légy kedves és minimális tájékoztatást probálj kieszközölni amennyiben ez lehetséges lenne köszönettet lászló
2012-02-06 15:21:35

Émi
Szia!
Hát az idő az eljár felettünk, remélhetőleg meg nem fogunk nagyon öregedni, bár szerintem ez kizárt, én is szinte tegnap születtem, és már a második X-et taposom, és már annyi minden történt, és remélhetőleg mennyi minden fog is történni. Bandi bácsi...áááá az kizárt, olyan elképzelhetetlen. Amúgy most valószínű elküldesz arra a bizonyos melegebb éghajlatra, de én kíváncsi lennék, Te azon sosem gondolkodtál még, hogy oké, most fiatal vagy, de közeleg a középkor vége, és még nincs gyereked, és ha tegyük fel még 10 évig nem találod meg a gyereked anyját, akkor csak közel a 60-hoz látod majd felcseperedni, járni, beszélni a gyermekedet. Arról nem is beszélve, hogy mi lesz, ha érettségizik, házasodik, jön az unoka...? Bár kár ezen filózni, még vár az egész élet!!!
2008-04-29 18:19:48

Cumi
Szia Bandi, szimpi lennél ha nem lennél meleg.
2007-06-20 12:30:08

Kissanek Ilona
Kedves András (Bandi, Pici)!
Nem is tudom, hogy szólítsalak, és remélem nem haragszol a tegeződésért. Én már szerettelek volna felvenni az iwiw-es ismerőseim közé, de sajnos ez nem sikerült.
Most úgy érzem még jobb ismerősök lettünk, ill. ezt csak én érezhetem, mert ott voltam Tihanyban a NAGY ZEPTER MEETINGEN, ahol nagy örömmel láttam, hogy jól vagy!!! Rendszeresen nézem az RTL Klub reggeli műsorát, és most élőben is láthattalak, hallhattalak! A táncról nem is beszélve!
Az egész műsor nagyon jó volt, - én most vettem részt először, - de Neked különösen örültem.
Sajnos nem mertelek megkeresni, és a tömegben nehezen tudtam volna előre jutni, mert mozgáskorlátozott vagyok, és fotózni is csak a kivetítőről tudtam, mert elég messze ültem a vacsoránál is.
Ha Te is úgy érzed, hogy már felveszel az ismerőseid közé, akkor kérlek az iwiw-en a saját nevemen, vagy a kisila6@gmail.com e-mail címemen légyszives válaszolj! Nagyon boldoggá tennél.
Nagyon jó egészséget kívánok, sok szeretettel üdvözöllek: Ila
2007-06-16 22:07:40

brigibaby22
Szia Bandi!
Én pénztárosként dolgozom, és sajnos engem is lecsókolomoznak pedig csak 22 vagyok! Mindig rájuk is szólok, de a vaskalapos anyukák nem igazán örülnek neki, mert ők nem így tanították neki! ..... Hát megijedtem amikor megláttalak a címlapon! Első ránézésre az gondoltam, hogy valami baleseted volt! De hál' Istennek nem!
A foggal kapcsolatban! Nekem is el kéne mennem...de félek! Ez van!
NEked sok szerencsét! Puszi: Brigi
Kellemes hétvégét!
2007-06-16 21:25:51

Juli
Kedves András!

Gratulálok a tegnapi Csók király előadásához, lenyűgöző volt, mint minden fellépésed:)
További sok sikert a döntőhöz:)!
Sok szeretettel: Juli
2007-06-16 09:21:12

Rózsi
Szép álmokat!
2007-06-15 19:09:16

Tóth Eszter
Szia Bandi nagyon örülök hogy jól vagy a fogorvosbácsitól 6 nénitől meg nem kell félni de azért én sem szeretem őket kitartás és sok puszi
Eszter
2007-06-15 14:49:14

Erika
Szia Brendy!
Úgy tudom így is szólítanak téged az ismerősök.Én már nagyon régen figyelem a pályafutásodat,és nagyon örülök,hogy szépen ívelt felfelé a karriered.Nagyon szurkoltam és szavaztam is ezerrel a táncos műsorba.Nagyon tutik voltatok,jó páros.Ami a hétköznapokat illeti látom te is rettegsz a fogorvostól,mint mi.De én is úgy tartom,hogy ott jobb félni,mint megijedni.Én is stresszelem magam előtte rendesen.Aztán mintha mi sem történt volna utána,jön a nagy megkönnyebbülés.Semmiség az egész mondjuk.Örülök,hogy jól érzed magad,részvétem az anyud elvesztése miatt.
További jó egészséget,és az életben sok boldogságot a munkáidhoz pedig sok sikert kívánok.
Amit szeretnék tőled kérni,légyszi vegyél fel az iwiw-en,és ott bővebben bemutatkozom.Én már bejelöltelek régen.
Üdv:Erika
2007-06-13 23:28:25

Szilvi
Szia Bandi:)!

VÉGRE MŰKÖDIK AZ INTERNET:), a telefonvonallal együtt!
Szuper, hogy jól vagy:)!
Végig sejtettem, nem lehet komoly problémád, csak az a fránya stressz ne lenne:(! A gyógyszer pedig, amúgy sem tenne jót a gyomrodnak.
Sajnos engem a munkámból kifolyólag 18 éves korom óta "néniznek" a gyerekek /ez akkor kötelező volt/. Legelőször nekem is nagyon furcsa és rossz érzés volt, de meg kellett szokni, olyannyira, hogy már a szülők többsége is így szólít a gyerekek előtt:). De téged valóban nem lehet "bácsizni":)!
Milyen jó ez a véletlen névazonosság, de akkor lenne igazán szuper, ha a saját gyermekedet hívnák Ifj.Csonka Bandinak:):):)
Már biztosan túl vagy a fogorvosi vizsgálaton, de nem is volt az olyan vészes, nem olyan borzalmas hely a fogorvosi szék.
Én úttörő becsszavamra itt leszek, a technika nem fog ki rajtam:)
Pihenj sokat, álmodj szépeket:)!
Puszi: Szilvi

2007-06-11 20:41:05

Berta77
Szia Bandi!
Őszintén örülök,hogy nincsen komoly problémád.Azt a képet én is láttam a Best újság címlapján.
Arra a reklámra emlékszem,amit említettél.Nem tom valahogy én se szeretem,ha magáznak,szerintem a tegeződés közvetlenebb.Na igen,én ügyfélszolgálatban dolgozom,s hát igen,általában magázódom az ügyfelekkel (kivéve azokat akik korilag közel áll hozzám,vagy éppen egy ismerősöm).Az oké,hogy egy felnőtt magáz,de sokszor gyerekek köszönnek nekem úgy,hogy csókolom,s hát kisgyerekes anyukák is úgy említenek gyerekeiknek,hogy néni.Mellesleg egy barátnőm kislányának is megengedtem,hogy tegezzen,mondjuk én se nézek ki annyinak,mint amennyi vagyok.
Az én 7végém se volt unalmas.
Gondolok rád holnap,a fogorvosi rendelő nem egy kellemes hely.Én egyenesen irtózom tőlük.Na légy jó és vigyázz magadra!Üdv:Berta
2007-06-10 22:47:18

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: három meg tizenhat =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 6 meg 15 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007