Csonka András blogja

2007-06-21 22:44:44

Barbra, ezt nem teheted velem!

Na, ezt nem így képzeltem...

 2007, június 21. 22óra 55 perc.

Jézusom, hiszen én Pesten vagyok! Persze, hiszen most érkeztem meg. Emberi számítás szerint most éppen a ki tudja hanyadik ráadást kellene hallgatnom Barbra Streisandtól  Bécsben a Schönbrunni kastély parkjában. Hú, még kimondani is iszonyat. A koncert, amire hónapok óta készültem, elmaradt. És még nem 100%, hogy holnap megtartják-e pótlásként...

Emlékeztek augusztus 20-ára? Na, ezt most Bécsben egy kis busz ülésein éltük át barátaimmal. Felfoghatatlan, hogy egész nap 38 fokos kánikula, reggel indulás, kora délután kis séta a Shopping City Südben, és 4-kor vakítóan kék ég, és szikrázó napsütés kíséretében indulás Bécs belvárosa felé. Fél 5 után kicsit beborul majd szinte percről percre változik a helyzet, és mire a centrumba ér a kis buszunk, már tövestől kifordult fák szegezik az utat, órisái szélvihar, szakadó eső, szirénázó tüzoltóautók, és az egyre reménytelenebb helyzet. Egy étterembe húzódunk, ahol egyébként fenséges minden, eddig nem is tudtam mi az a császármorzsa, mert ez gyökeresen más, mit az itthoni, ezért a világ végére is elmennék, olyan... Szóval az osztrák rádió híreit figyelik a pincérek is, és forró dróton vagyok az éppen a koncert miatt Bécsben tartózkodó többi barátommal, és kiderül , ma biztosan elmarad a koncert, és miután hivatalos esőnap nincs, holnap reggel derül ki, hogy holnap este megtartják-e.. Ráadásul nekem holnap dolgom van, lehet, hogy olyan későn tudnék csak indulni, hogy oda sem érek. Nem tudom, mi  lesz!

Drukkoljatok! Egyébként ez már tényleg a klímaváltozás eredménye. Ne mondja nekem senki, hogy  pillanatok alatt ilyen szélsőséges és agresszív fordulat állhat be, és azt nem is mondtam, hogy fél óra alatt 38-ról 18 fokra csökkent a hőmérséklet. Elképesztő! Nme irigylem ezentúl sem a szabadtéri rendezvények szervezőit. Csak abban bízom, hogy nekünk Szegeden majd jó időnk lesz! Figyelem, minden Szegedit, és persze máshonnan érkezőket is várom a szegedi városháza udvarán, ahol 24 és 27. között az egyik kedvenc darabomat, Alfonso Paso: Mennyből a hulla! címú krimikomédiáját játszuk kiváló kollegáimmal. Ez a Vidám Színpad előadása, és ott vendégeskedünk. Szabadtér, úgyhogy majd elmormolom az esőúzó imákat:)

Na jó, lefekszem, hosszú volt ez a nap, és éjjel volt egy látogatóm is tegnap, ezt majd legközelebb mesélem el, vicces lesz, ígérem, vagyis inkább hihetetlen!

Barbra, ugye látlak még, legalább holnap várj meg!!!!

Sziasztok!

 

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 3
Címkék:
Értékelés: 4.82

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 3 hozzászólás

Émi
Szia Pici!
Ugye azért kijutottál?! Remélem! Barbra csak Rád várt!
Na jókor derül ki, hogy Szegeden jártál, mindenről lemaradok, a legdurvább, hogy azon a héten azt hiszem benn is voltam a szegedi albérletemben, és délután meg elmentünk a Kárászra fagyizni, bár lehet, hogy ijedtemben eldobtam volna a tölcsért, ha meglátlak Téged Szegeden! Bár úgysem hittem volna a szememnek :)
Mindenesetre biztos tuti volt az előadás! De erről már lecsúsztam...
Puszi, Noémi
2008-04-29 18:26:29

Berta77
Szia Bandi!
Sajnálom,hogy elmaradt a koncert.
Na igen időjárás,azt mondják,hogy mi emberek tehetünk arről,hogy ilyen szélsőséges az időjárás.Tőlünk nem messze van a repülőtér,nemrégiban hallottam egy olyan marhaságot,hogy állítólag errefele a repülők kavarják fel a levegőt,s itt teljsen más idő van,mint másutt.A minap volt,hogy az Örs vezér terénél ömlött az eső,ithhon meg esett vagy öt szem.
Ne is mondd augusztus 20-át.
Én akkor a barátaimmal voltam kint a Dunaparton.na igen,délután meleg volt,mi már délután kint voltunk,mert érdekeltek a színpadi programok is,s tűzijáték alatt jött a vihar.Hát az valami félelmetes volt,meg is ijedtem akkor,szerencsére ezen kívül,meg hogy jól eláztam qtyabajom se lett.Ki gondolt arra,hogy estére ilyen idő lesz.Na de ez mindig így szokott lenni,hogy egy ilyen nagy meleget egy óriási csattogás szokta zárni.
2007-06-22 21:47:16

Szilvi
Szia Bandi:)!

Köszi, hogy a Reggeliben is üzentél:)!
Nagyon sajnálom, hogy így alakult a tegnap este, de reméljük a mai nap kárpótol érte.Újból csak nagyon jó szórakozást kívánhatok neked és érezd, érezzétek magatokat a lehető legjobban, de azzal a különbséggel, hogy most tényleg így is legyen:)!!!
Annak viszont nagyon örülök, hogy nem esett semmi bajod!
Sajnos a bécsi viharról itthon is lehetett hallani és a koncert lefújásáról is. Egyből rád gondoltunk, de a következő pillanatban már készülni kellett az itteni viharra, mert vészesen közeledett felénk. Itt is iszonyú és rettenetes volt. Hatalmas szélviharral kezdődött, 20 órától a koromfekete felhőből ömlött a diónyi jég, majd az eső. A lezúdúló víz sodrása óriási volt, este 23-óráig tartottuk a frontot, de a szomszéd néninek így is "elúszott" a háza /hiába próbáltunk neki is segíteni anyukámmal/, máshonnan segítség nem érkezett. Fáradtan, de immár a vihar után itt vagyok, ahogy ígértem:).
Az "éjszakai bagolyról", aki a látogatód volt valamennyit már hallottam, de várom a további vicces, hihetetlen mesét róla!
A szegedi szabadtéri fellépésre szép tiszta égboltot és rengeteg nézőt kívánok!
Jó szórakozást!
Puszi: Szilvi

2007-06-22 08:38:42

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizennyolc meg tizenhárom =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 1 meg 6 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007