Csonka András blogja

2007-06-24 12:40:24

HÚ, "AZANYJÁT"!!!

CSodák pedig vannak....

Barátaim! Ébresszetek fel a kábulatból! Személyesen láttam az istennőt, nekem is énekelt Barbra Streisand....Nem találok szavakat az élményre, életemben végig kísér ez az este, az bizonyos.

Képezlhetitek, miut éreztem, amikor másodszor is kimentem Bécsbe, az előző este a vihar miatt elmaradt koncert után, és ahogy kijöttünk az Opera garázsból, elkezdett szakadni az eső, pontban 5kor, és bemenekültünk gyorsan egy kávézóba, de még az áram is kimaradt a viharban, és azt gondoltam, ez már csak egy rossz álom lehet. Szerencsére végül ha borúsan is, de eső nélkül folytatódott az este, minden néző ott volt, mind a 20 ezer,senki nem kapott frászt az esetleges újabb vihartól, és mindenkinek osztottak esőkabátot. / magyar koncertszervezők fiugyelmébe ajánlom a gesztust../

Ott ültünk a nézőtéren, a Schönbrunni kastély parkjában, gigantikusan nagy, de elegánsan egyszerű színpad előtt, ahol néhány virágcsokron kívül csak a 80 tagú szimfónikus zenekar foglalt helyet, ami a koncerten úgy volt kihangosítva, hogy ilyet életemben nem hallottam még, minden húr percegését is hallani lehetett, minden hangszer kristálytisztán hallható volt, csoda az egész. Érezni lehetett a vibrálást, amikor a Funny girl nyitánya után a színpad közepén egy süllyesztőből felemelkedett a királynő, elegáns fekete ruhában, amit az estén háromszor váltott le más szabású, szintén fekete ruhakölteményre Mindenki egy emberként ugrott fel a helyéről, és állva ünnepeltük a dívák díváját. Mit momndhatnék az egészről, amikor érett korú férfiakat láttam könnyezni nem egyszer a koncert alatt, köztük voltam én is, mert megmagyarázhatatlan érzés személyesen látni és hallani azt, akiről évtizedek óta tudok, ismerem, minden filmje és dala a szívemben lüktet, aki az alapja a musicalnek , a filmnek, a színészetnek, mindennek számomra....És nem utolsósorban Ő SZTÁR,  ő az. Eszembe jutnak az itthoni szánalmas kis próbálkozások a sztárrá válásra, az 5 perces emberek tündöklései, akiket a sajtó már megjelenésük előtt sztárként aposztrofál, mindannyiunkra vonatkozik , és meg kell értenünk, a sztárság nem az, amit mi átélünk. Nem is lesz az, sosem. Méretei, intenzitása okán sem. Egy világ hever a sztár lábai előtt, és behódol a művészetének. Álmodozzunk csak tovább.......

Ja, még nem meséltem az éjjeli látogatómról. Tudjátok, ha a  reggelibe kell mennem, akkor bizony, ha játszom, rohanok haza, gyorsan elolvasom a másnapi adásmenetet, és máris izgulok, mert tudom, hogy ha azonnal elalszom, akkor is csak max. 5 óra marad a felkelésig. A hét elején is már háromnegyed 11 volt, mire lefeküdtem, és görcsösen vártam az álmot, amikor megszólalt a kaputelefon. Gondoltam egy részeg szórakozik , nem keltem fel, de csak nyomta tovább, ekkor kinéztem az erkélyről nem láttam senkit. Nyomta tovább. Gondoltam egy lakó elhagyta a kulcsát, és mvel rossz a telefon, nem érteni ha beszél bele valaki, csak úgy megynyomtam, és vissza feküdtem. Ekkor csengettek az ajtómon. A kukucskálón semmit nem láttam, mert sötétben állt a lépcsőházban. KIszóltam, hogy talán kapcsolja fel a villanyt. Egy elég csinos hölgy állt az ajtóm előtt, gondoltam , lehet, nem is egyedül van. és a barátja, majd jól benyomja az ajtót, ha kinyitom. A mai világban már semmin sem csodálkozom. Szóval azért kinyitottam az ajtót, mre a hölgy: " Bocsáss meg, nem vagyok őrült, de már régen szerettelek volna megismerni, és csak azt szeretném megkérdezni, hogy nem ihatnánk-e meg egy kávét valamikor?"

MIndez éjjel negyed 12-kor. Erre varrjatok gombot, annnyira meglepődtem, hogy csak hebegtem....happy End nincs, a hölgy eltűnt....

Indulok Szegedre ,.este már előadás. Pihenjetek, van még néhány óra  a vasárnapból.  Mindenkinek a legjobbakat kívánja  Bandi:))

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 10
Címkék:
Értékelés: 4.92

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 10 hozzászólás

Émi
Szia Pici!
Hát ez csengettyűs hölgy valahol a komikum és a szánalmasság határát súrolja. És elfogyott a kávé vagy miért nem hívtad be? Vagy hogy szerelted le? Mondjuk én elképzelem a szitut, amint kis pizsiben állsz kócosan és riadtan, az ajtóban meg egy féligmeddig elvetemült nő áll, amint koffeinszükségletét szeretné kielégíteni :P te meg keresed a kétajtós szekrény méretű pasiját a tekinteteddel a lépcsőházban! Ez nagyon laza! És még valaki meglepődik ezek után az alvászavarokon :))
Javaslat: Szereltesd meg a kapucsengőt! Hasznos lehet a titkos hódolók ellen! Puszi, Émi
2008-04-29 18:36:37

Martin
az nagyon ciki hogy a lányok közt és fiú is ír:D???????
2007-11-03 11:15:36

Pintérné
Nagyon jó fej vagy.!!! Szeretem a számaidat is.További sok sikert!
2007-07-29 21:19:58

Szisza
Te egy őszinte, érzékeny ember vagy. Szeretnéd, ha szeretnének, de ne aggódj annyit, mert ezt már elérted ;)
2007-07-03 10:33:47

scheili.rita
Szia András! Nagyon tetszett a pénteki adás! Tóth Vera rendesen megsiratott...... Amikor az adás elején bejöttetek olyan voltál mint egy aranyos kis kamasz,..... Egy huncut mosoly aztán pedig mint aki most áll elősszőr szinpadon jött a kéztőrdelés! Gratulálok!!!!
2007-07-02 09:02:28

Nemcsak a húszéveseké a világ...:):):)
Szia Bandi:)!

Nagyszerű meglepetés voltál az énkesek között!
Gratulálunk, a "Csináljuk a fesztivált"-ban való szereplésedhez. Szuper előadásokat láthattunk. Lenyűgőzőek voltak az előadók, köztük Te is fantasztikus voltál. A nézésedben benne volt minden...Csak így tovább...!
A buli után nagyon jó éjszakát kívánunk Neked!
Puszi: Szilvi és Juli
2007-06-29 22:30:42

Brigi
Szia!
Szivesen megismerkednek Veled!
Ha gondolod irj!
cs_brigitta@freemail.hu
Iwiw-en is megtalalsz!
Csok!
2007-06-27 01:01:30

Beatrix
Szia Bandi!

Elég fura emberek élnek ezen a földön. Én ezer éve ismerlek személyesen, többször találkoztunk telefonon is beszélünk néha és szoktunk egymásnak sms-eket írni, de százszor is meggondolom, hogy felhívjalak-e hátha zavarok. (Próbák, fellépések, stb.) Szóval én még így sem mernélek zavarni nemhogy személyesen ráadásul éjjel, amikor mindenki alszik.
Nem értem az embereket, hogy miért nem tudják felfogni, hogy az ismert embereknek is van magánéletük. Soha nem venném a bátorságot például, hogy odamenjek egy ismert emberhez például ha egy kávézóban vagy étteremben, vagy bárhol privát tartózkodik. Iszonyat lehet így élni. Mikor jössz felénk??????? Már nagyon régen hallottam rólad. Cipőkkel mizu? Egyszer beszéltünk róla azt mondtad hívsz, azóta már nem aktuális??
Szakíthatnál időt egy kis strandolásra Kehidán, Andiékat is elhozhatnád. Biztosan élveznék a gyerekei is.
Szóval csörögj fel bármikor.
Azért ide írok, mert talán ezt elolvasod.
Puszi
Bea és Bogi
A többit majd személyesen----- remélem.
Vigyázz magadra
2007-06-26 22:01:40

Timi
Kedves Andris!
Köszönjük hogy ilyen öszintén leírtad hogy mit éreztél Barbra koncertjén,ezért szeretünk anyian.
Kivánom hogy még sok ilyen vágyad teljesüljön!
Puszi:Timi
2007-06-26 21:09:56

Szilvi
Szia Bandi :)!

Hallottam, hogy másnap megtartották a koncertet, másodszorra is odaértél, "megvárt Barbra" és zseniálisan érezted magad ! Köszi, hogy itt részletesebb leírással szolgálsz nekünk!
Megérdemelted, hogy teljesült az egyik nagy álmod és most majd talán békésen tudsz aludni!

Hát, a látogató pedig elképesztő, én biztosan elküldtem volna valahova:) éjjel negyed 12-kor!!!De az is lehet, hogy a hölgy fogadásból csengetett fel /meri vagy nem meri alapon/, de megijedt a szexi pizsidtől és elszaladt:):):)

Ebben a rekkenő hőségben nem irigylem a dolgozókat, csak medencében és a vízparton lehet elviselni, most megyek én is csobbanok egyet:)
Vigyázz magadra:)!!!
Puszi: Szilvi
2007-06-25 16:43:31

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenhárom meg tizenöt =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 13 meg 5 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007