Csonka András blogja

2007-08-08 10:40:55

ÚJRA ITT VELETEK ! ! ! !

the show must go on ...

Nahát, ezer éve, vagy talán több is...???????

Megismertek még, vagy tűzzek rózsát a gomblyukamba?:)

Olyan régen kommunikáltunk, hogy most aztán kapkodhatok, hogy miket meséljek, meg azt sem tudom, mi érdekel leginkább Benneteket, valamin izgi kén, ugyebár, hogy  visszafoglalhassam a legolvasottabb blog címet:))

A legutóbbi izgalom, vagy inkább rejtély a tegnap este történt, amikor egy tréfás kedvű ismerős, vagy barát, aki tudja a telefonszámomat, és a címemet, 6 különböző helyről rendelt nekem vacsorát. A végén már kint maradtam az erkélyen, és onnan fogadtam az idegördülő motorosokat és kocsikat, sajnálattal közölve, hogy egyáltalán nem vagyok éhes, és tulajdonképpen nem is rendeltem semmit. Mindesetre minden kiszállító céget kérek, hogy hívjon fel engem telefonon, mielőtt útnak indítja  az elemózsiát...

A nyárnak nagyjából a közepén tartunk, de én már letudtam  a vakáció utazgatós részét, sajnos...Annyira nehéz visszarázódni a munkás hétköznapokba, pont úgy érzem magam, mint gyerekkoromban, amikor már csak pár nap volt az évnyitóig, és a 2 hónapos  nyári feeling belém égett teljesen, nem tudtam elképzelni, hogyan lesz ősztől, és szomorú voltam. Mindegy, elhatároztam, hogy amíg tehetem, utazom és utazom. Félelmetes, hoyg mennyi mindent nem láttam a világból, és nem az a vágyam, hogy 80 évesen kigurítsanak majd egy  városnéző busz felső szintjére, annál is inkább, mert akkor már nem is élek, én most akarom felfedezni a világot, úgyhogy a nyár az utazásé, és a télből is legalább egy hét, ezért minden színidirektortól elnézést kérek, ebből nem engedek már.,...

Portugális és Róma varázsolt el idén nyáron. Egyébként már láthattatok néhány képet az egyik bulvárhetilapban az itt készültekből, és elnézést minden újságtól, nem szándékozom végighaknizni a nyaralási fotóimmal a sajtót. Mindig az az újság kap, aki legelőször kér. Ez a szabály. Nálam.

Már vagy 15 éve nem voltam csoportos úton, még szegény Anyuékkal vágtunk ilyen kalandokba anno, de most, mivel együttműködtem a kiváló Aeroviva irodával, velük elindultam Portugáliába. Lisszabon és Algarve is varázslat, az idő fenomenális volt. A tengerparti szálloda egy sziklafalra épült egy öbölben, úgyhogy az uszoda mellett, ha az óceánt választottuk, egy lépcsőn tudtuk megközelíteni. Bár én imádok henyélni ilyenkor, de azért néhány fakultatív kirándulásra is elbandukoltam. Egészen kiváló idegenvezetőnk és buszsofőrünk volt, Külön köszöntet nekik. Engedjetek meg egy zárójeles megjegyzést. Azt hittem lesül a bőr a pofámról, amikor indultunk hazafelé,. és a busszal kivittek minket a reptérre, az utastársaim 80%-a úgy szállt le a járműről, hogy annyit sem mondott a sofőrnek, hogy viszontlátásra, vagy köszönöm, vagy valami...sőt, inkább a hátsó ajtón szálltak le néhányan, hogy még esélye se legyen a köszönésnek. Tették ezt akkor amikor egy hétig ez az ember minden nap, több száz kilométert tett meg velük 40 fokban, szerpentineken, veszélyes utakon,  akkor is, amikor ők esetleg pancsikoltak, ez az ember állandóan kirándulgatott valakivel a csoportból, kvázi az életük a sofőr kezében volt, és még arra sem méltatták, hogy elköszönjenek tőle. Mélyen felháborított, és szégyelltem magam. Persze mindig vannak notórius szobacserélgetők és háborgók, néha persze jogosan, de ez akkor is sok volt...Köszönet  innen is Annának az idegenvezetőnek, és Lacinak a sofőrnek!

Rómáról nehéz szavakba tömörítve írni, most voltam először, és ez a 4 nap felejthetetlen volt. Biztosan visszatérek, a történelem ilyen fokú jelenléte lenyűgöz....

Beindult a nagy sakkozás, hogy kivel, kikkel jártam külföldön, vicces verziókat hallok vissza, már csak vadászgörény nem volt a partnerem:)

Tegnapelőtt újra időutazás, olyan mintha  Tabán lejtőjén álltam volna újra május elsején a 80as években, gyerekként....Az LGT fenomenálisat alkotott, az Index persze fanyalog, és kötözködik, bár azt még ők is elismerik, hogy 4 kiváló zenészről van szó. Meg kell érteni, hogy vannak szituációk, amikor az emlékeknek olyan elsöprő ereje van, hogy semmilyen körülmény nem befolyásolhatja  a tökéletes élvezetet, az örömöt,hogy újra, hogy együtt.

A Sziget újra beindult, és idén nézőként is kimegyek majd, egyébként pedig vasárnap 6-kor az iwiw sziget vendége leszek, és izgalommal várom 13.a hétfőt, amikor is 23 30-kor fellépek  4 év után újra a fesztiválsátorban, szeretnék nagyon nagy bulit csapni, ha közületek valaki kint lesz, mindenképpen várom, mert különben beírok az ellenőrző könyvbe:))

most búcsúzom, de nyugi, most már nem tűnök el, és folyt.köv. hamarosan...

sziasztok!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 6
Címkék:
Értékelés: 4.73

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 6 hozzászólás

Évi
Szia Bandi

Hol lépsz fel ma vagy holnap?
2007-08-19 08:33:28

erzso
Szuper voltál a szigeten.Várunk Nagykanizsán.
2007-08-18 12:32:47


Andris tanulsz már énekelni?
2007-08-17 09:48:51

Krisz
Szia!
Sajnálom,hogy nem tudtam el menni a szigetre,már csak miattad is.Pedig kíváncsi lettem volna .Na mindegy,majd legközelebb.Jó pihit továbbra is néked.Üdv.Krisz
2007-08-13 21:21:40

Orsi
Szia Bandi!

Örülök,hogy újra itt vagy frissen és kipihenten!:)
Láttam a képeket abban a heti újságban,tényleg fantasztikus helyeken jártál...Remélem,egyszer én is eljutok Rómába.:)
A nyaraláson én is túl vagyok már,de azért jó lenne még néhány hosszú hétvégét eltölteni valami kellemes helyen.:)
Biztos nagy sikered lesz a Szigeten...ha nem is leszek ott,azért majd drukkolok Neked!Az ellenőrzőmet mindenesetre leporoltam...:))
De lassan Te is előveheted a tiédet,mert még mindig nem írtál arról,hogy megnézted-e az Édeskettes hármasban-t!:)
Azért ha rájössz,hogy ki volt az a tréfás ismerősöd,ugye Te is kitalálsz majd neki valami
jópofa viccet?!:)

Szép hétvégét és jó szigetelést kívánok!:)

Puszi,Orsi
2007-08-09 12:55:07

Szilvi
Szia Bandi:)!

Persze, hogy megismerünk, de elfogadjuk a rózsádat is:), de a csoki még jobb:):):)

Nem volt ezer év, csak 999:)
Már nagyon vártunk, örülünk, hogy tele energiával újra itt vagy az isteni vakációból! Talán a kikapcsolódás, a pihenés és a lazítás következtében megszűntek az alvásproblémáid is és
fantasztikus élményekkel gazdagodtál. Köszi, az itteni külön élménybeszámolót:)Az pedig, hogy kivel töltöd szívesen a vakációdat, az a Te szíved joga. A kíváncsiak pedig csak találgassanak nyugodtan. Sajnos sokszor szényelni kell, hogy magyar emberek vagyunk, mert a tiszteletet nem adják meg egymásnak, csak óvodás korig.
Sok sikert, jó bulit a Szigetbeli fellépésedhez, kár, hogy most nem lehetek ott:(, úgyhogy már jöhet is az intő:). Máshol biztosan találkozunk,de lélekben mindenhol veled vagyok:):):)
Puszi: Szilvi
2007-08-08 20:05:19

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenhárom meg kettő =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 8 meg 3 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007