Csonka András blogja

2007-08-21 21:07:24

ÉNEK AZ ESŐBEN

eláztam, na jó csak a színpadon:))

 Hahó mindenkinek!

Ezt nem hiszem el. Végre kimenekülök a félemetes budapesti viharból 20.-án, és a békés égboltú Dunavecsére érkezem este fél 9kor, szinte nyugodt szívvel írom össze az estére szánt dalokat a technikus számára, aztán 9 után néhány perccel beindul a buli, a másoidik számnál ernyőt nyomnak a kezembe, a közönség tündér és kitart, na jó, nyílván a tüzijáték miatt is, aztán a hamadik számnál a technikus szól, hogy már nem meri áram alatt tartani a felszerelést, szakad az eső, egyre magányosabban és ázottabban ácsorgok a színpadon és a szerelemvonat utolsó taktusaira már befutok az öltözőbe. Megtörtént, ami még soha eddig. Az eső belémfojtotta a szót, pontosabban a hangot. Nagyon sajnálom a dunavecsei közönséget, köszönöm, hoghy sokan ernyő nélkül is ott maradtak, és ígérem, hogy amint a szervezők találnak egy alkalmat valmilyen jótékonysági céllal, újra meglátogatom őket és bepótoljuk az emeradt közös bulit.

Apropó buli!!!! Pörgessük csak vissza egy héttel az idő kerekét. Akkor a Sziget fesztiválsátrában  jártam, és istenien éreztem magam, azt hiszem legalább olyan jól sikerült a buli, mint a 4 évvel ezelőtti. Semmihez nem hasonlítható az az eufórikus hangulat, ami a szigeti bulikat jellemzi. Mindent a kellős közepén kell kezdeni, a közönség azonnal beindítja a motorokoat, és minden taktust, minden dallamot kívülről fúj, de ha nem akkor is úgy tesz, mintha tudná. Az intetneten olvastam, hogy a bulimat Kordáék sikeréhez hasonlítják, ami igazán megtisztelő, hiszen ők kultikus figurái a Szigetnek évek óta.  Jövőre remélem újra lehetőséget kapok, ami ilyenkor még egyáltalán nem biztos, hiszen idén is sokan nem jöhettek, mivel a 7 napba nem férhet bele minden előadó, akinek itt lenne a helye.

Mostanában kicsit elhanyagoltam a weboldalamat, elnézést mindenkitől, aki ezt szóvá tette, és ígérem, frissítem az infokat, remélem, ha van időtök, oda is benéztek majd, és írhattok is. www.csonkaandras.hu

Most már innen sem maradok távol olyan sokáig, csók mindenkinek!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 5
Címkék:
Értékelés: 4.72

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 5 hozzászólás

Émi
szijja!
Én még nem voltam a szigeten, bár biztos érdekes, hall az ember róla hideget-meleget, lényeg az, hogy mindenki azért menjen ki, hogy jól érezze magát. Ha meg a szemetelést, lopásokat, tudatmódosító-anyagokat félretesszük egész jó a banda! Hogy meg sikert aratsz, az óriási! Nagy gratula hozzá! :)
Üdv: Émi
2008-04-29 19:09:27

Timi
Szia Bandi!
Örömmel olvastam hogy szerepelsz az operett szinház uj produkciojában az Abigélben!Ha megteheted nem mesélnél erröl valamit?
Ja és megigérted hogy frissited a honlapod ne felejtsd!
További minden jot!
Puszi:Timi
2007-09-02 11:40:57

Nyirati Maya
Kedves András!Már a kisunokám is rajong számaidért.Pedig ő még csak6éves lessz októberben.Kivánunk Neked sok sikert.Ha küldenél egy pár sort nagyon örülnénk neki Üdv Nyirati Maya
2007-08-24 14:46:32

Lili
Szia Bandi!

Megkaptam az iwiw -es üzenetedet a Szigetfesztivállal kapcsolatban. Sajnos nem tudtam elmenni mivel nemrég egy fogműtéten estem át. A beavatkozás hatására felduzzadt a fél arcom úgy néztem ki mint egy kis Quasimodo. A doki szerint a szemem aljának is kékes színben kellett volna tündökölnie de szerencsére ez nem következett be. Borogattam és jegeltem. Pár nap leforgása alatt hála égnek szépen rendbe jöttem -még a varrat szedés hátra van. Írtam neked tegnap este a közösségi lapra de megtelt a postafiókod. Nem baj most mellékelem a szöveget: Remélem levelem jó egészségben talál. Mostanában sűrű elfoglaltságaim közepette nemigazán tudtam jelentkezni. A közelmúltban nem lehetett elérni saját szerkesztésű blogomat egy meglévő internetes hiba miatt. Ezt most már kiküszöböltem ily módon írásom megtekinthető a lylamanesha.blogspot.com elérési út által.
Itt velem kapcsolatosan olyan témákban/témakörökben próbálok alkotni, amelyek mások számára is érdekesek lehetnek. Szívből jövően és őszintén igyekszek megnyilvánulni soraim -kis story -jaim -:) által, hogy ezáltal is egy tartalmas és kellemesen szórakoztató olvasmány(okk)al kedveskedhessek mindenkinek aki(t)ket érdekel. Sok szeretettel: Lili alias Lylamanesha
Ha kicsit késve is, de ezen a fórumon keresztül el tudom neked juttatni levelemet. A Te írásodat is elolvastam, tetszett. Sok puszit küldök neked! Szióka!
Lili más néven Lylamanesha
2007-08-22 15:32:50

Szilvi
Szia Bandi!

Látod zuhogott az eső, de legalább elmosta a bánatot:)

A Szigeten tényleg jól érezhetted magad, mert
"Minden művész saját lelkébe mártja ecsetét,
és saját szívét viszi a vászonra."- ez jellemez minden fellépésedet.
A tegnapi chat nagyon jó volt, a képek fantasztikusak:) /főleg a gondolkodó/. Köszönöm a kérdésemre adott választ:)!
De azért neked is jár legalább egy beírás, mert nagyon elhanyagoltad a blogot és a honlapot, már nekem is végetért a 2 és fél hónap pihenő, de rám mindig számíthatsz, mindenhol ott vagyok:)
Szép, dolgos, ragyogó, napsugaras és mosolygós napokat kívánok Neked:)!
Puszi: Szilvi
2007-08-22 09:36:18

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenöt meg tizenhat =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 9 meg 13 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007