Csonka András blogja

2007-09-02 15:59:24

MÁR MEGINT KEZDŐDIK...

Sok minden, amit különbözőképpen várunk...

 Hehehe, legyek ünnneprontő???? Holnap indul a tanév!!! Képzelem a mebulók ma esti hangulatát...Estembe jut a saját diákkororm, amikor egyszerűen képtelennek éreztem magam a vakáció örömeinek feladására, és arra, hogy újra igába hajtsam a fejem. Persze, az első nap, amikor újra találkoztam a hónapok óta nem látott haverokkal, mindez köddé foszlott, de az újrakezdés akkor is mindig nyögvenyelős volt. Szülők, soha ne felejtsétek el, hogy ti is voltatok diákok, ne a saját gyerekeiteken kérjétek számon azt a viselkedést,amit nektek is nagy nehezen sikerült csak elsajátítani ilyenkor! Nyugi, az első röpdolgozat majd pofán ver mindenkit:)

Azért az újrakezdés így felnőttkorban is valóság. csak mi nem 2 hónapos vakációból ébredezünk, hanem ilyen olyan szabadságolások után illeszkedünk be újra, vagy szerncsétlen esetben manapság egyre többen kényszerűen kezedenk új életet, mert munkahelyük megszűnése erre kényszeríti őket. Új világ, ehhez is edződnünk kell. Mindig legyen tartalék álmaink, amiket előkaphatunk, aztán uzsgyi, valósítsuk meg, ha már az élet ebbe az irányba lök kényszerből.

Hogy vagytok? Jókedv és derű vagy őszi depresszió? Béke vagy válság a magánéletben? remények avgy elveszett illúziók? Írjjatok nyugodtan, én minden hozzászólást elolvasok, sőt, ahogy azt mondtam már, én vagyok, aki itthonról látom és aktiválom a hozzám érkező véleméyneket, tehát én rakom fel az üzenőfalra. És nyugi, nem csak a szépségeket....

Ma még henyélek egy sort, aláhúzom a szöveget  a szeptember végén kezdődő próba példányában, az egyikőtök által célzott másik bemutatótórl még nem bezsélhetek, ez titok, de majd itt írok először, ha biztos lesz...

Ha valaki ért az iwiwhez, árulja már el, hogyan tudok segítséget kérni és kitől, mert az ismerősnek jelölöm funkció már hetek óta nem működik nálam. és e-mailt sem tudok küldeni nekik, mert a felhasználónevet kérik, de az nem tudom, mi lehet s saját nevemen kívül, azt meg nem fogadja el.

Annyira rendes vagyok, ma még több körben mostam is, vagyis a gép, de én raktam tele...És senki ne sajnálkozzon, vasalni már nem én fogok:)

Jó vsaárnapot nektek, jövő héten találkozunk, ciao

 

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 10
Címkék:
Értékelés: 4.00

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 10 hozzászólás

Émi
Hello kedves Mosómaci!
Ennyi mosás után a vasalás szerintem már meg se kottyanna!
Hát igen a tanévkezdés nagy dilemma a fiatalságban! A magyar munkaügyről meg nem is szólok, ugyanis jövő hónapban teljesen lezárul ez az időszak, elkezdhetek munkát keresni, már előre félek. De optimista leszek, valami jó munka csak lesz, ha nem előbb, akkor utóbb. Ha meg nem, képzem akkor is tovább. Még úgyis csak két középfokú nyelvvizsgám van, be kéne szerezni egy harmadikat, azokból sosem lehet elég! A többit meg ki tudja!
További kellemes házimunkát Neked, kedves András!
2008-04-29 19:21:06

Fanni
Szia Bandi! Kicsit késve olvasom soraid a szeptemberről, de egyetértek Veled.Én pici lányom most kezdi a sulit, de egyáltalán nem tetszik neki:( egyébként találkoztatok már, csak még a pocakomban volt. Istenem! már 6 éve/sőt márc.31-én már 7 éve lesz/ ,h a nagy napon Te voltál a meglepi vendégem az esküvőmön! Emlékszel még? Nem haragszom, ha nem - rád úgysem lehet- tudom mennyi élmény ért már azóta. Nagyon klassz voltál, a rokonság is teljesen odavolt. A személyesen Neked készíttetett kazi még mindíg a polcon hever. További szép sikereket kívánok! Üdv:Ildikó
2007-10-13 21:15:41

Marika.
Szia Bandi!
Igazadvan a gyerekek nem igazán örültek a sulinak. Az enyémek hozzá szoktak a késő esti lefekvéshez. Éjszakákon át számítóztak,haverokkak buliztak a telkünkön. utolsó nap aztán jött a nyávogás,hogy milyen hamar eltelt a nyár.A lányom első nap mmár betegségre panaszkodott.Mondtam is neki,jobb ha iskolába megy mert a doktornőnk ha meglátja elájul. Aztán kiderült hogy semmi baja csak még maradni akart egy kicsit.Jók az írásaid mindig elolvasom.Jó fej vagy ,szeretünk.Sok sikert! Vigyázz magadra.Üdvözlettel Marika.
2007-09-05 12:10:08

kovács ildikó
Szia Bandi!Én még csak egyszer írtam neked fura ez a levelezés olyan személytelen.Olyan kár,hogy személyesen nem lehet téged megismerni,de ettől függetlenül mégis lehet érezni az Embert a leveleid mögött.Írtam Neked a fütyi klubban,várom majd az emailt e felől.Ismeretlenül is pusz sok jót neked
2007-09-05 10:42:25

Berta77
Kedves Bandi!
Na igen,én is úgy voltam,mikor iskolába jártam,hogy negyon nem szerettem,én már az augusztus végéért se igen voltam oda,mert az már igen csak a tanév kezdetét jelentette.
Bár nekem nem sok jutott a vakációból...:(
na igen új álom,valahogy én is úgy vagyok,hogy szeretnék újat kipróbálni,valahogy nem szeretnék mégse örök életemre postás maradni.Nem arról van szó,hogy nem szeretem,hanem arról,hogy ott se túl fényes a helyzet manapság,s sokx ez szegi a kedvemet.Aminek örülök így szeptember elején,hogy nyitnak a színházak is,s hát jó lenne színházba is menni,mert nagyon hiányzik már......Na igen a sok rossz mellé kell,hogy legyen valami,aminek az ember örül.....
Sajnos iwiw ügyben nem tudok neked segíteni,nálam semmi probléma nincs ilyen téren.....
Na légy jó Bandi,vigyázz magadra,remélem,hogy mielőbb összefutunk.
Üdvözlettel:Berta
2007-09-04 22:06:13

Vajkó Beus
Szia Pici!Az iwiw-vel kapcsolatban!Remélem tudok picit segíteni-a felhasználónévhez próbáld meg azt az emai címet beírni,amiről annó regisztráltad az iwiw-et!Ha így sem megy,kérj segítséget a rendszertől,a kontaktnál megtalálod őket!Biztosan már nem emlékszel rám,de én emlékszem.hogy a Budafoki úton jártál még annó,egy nagyon jó kis kifőzdébe,ott találkoztunk 2szer!de sajna te mindig siettél!Megvan még az a hely?Remélem meg!Millió puszi neked Csak így tovább
2007-09-04 16:52:58

nyuxy
Szia Pici:)szeretünk csak így tovább szuperjófej vagy pussz
2007-09-04 15:43:54

Orsi
Szia Bandi!

Újra hétfő,az ég is felhős,de azért nincs rossz kedvem!:)
A magánéletben is béke honol,le is kopogom gyorsan,biztos,ami biztos...:)
És mivel szeptember van,mindjárt itt a szülinapom is(hogy hányadik,az titok!).
Majd meglepem magam néhány könyvvel!:)
Az iwiwwel kapcsolatban sajnos én nem tudok segíteni,mert bár rajta vagyok,szerencsére még nem volt vele gondom.Na ennyit rólam...

Te hogy vagy?Megoldódott az alvásproblémád?Még nem írtál arról,hogy mit állapítottak meg az alváslaborban és tudtak-e segíteni.

Szép hetet kívánok,most megyek és én is telerakom a mosógépet!:)

Puszi2007-09-03 09:32:38

anikó
Szia Bandi! Mindig sikerül megmosolyogtatnod! Köszönöm! :) Kicsit le vagyok lombozva..Tudod van az a népszerű esti sorozat, aminek a szereplőválogatása volt most...Hát én voltam gyerekszinész, és gondoltam megpróbálom...De sajnos mivel nem vagyok egy manökenalkat (152 cm) nem is tudom mire számítottam...Szóval láttam a castingosok arcát, amikor én vagy más "nem épp modellalkat" próbálkozott....Lerítt róluk a sajnálat....Szóval egy kicsit (nagyon) elkenődtem. De a levelednek örültem és mai napra sikerült megmosolyogtatnod.Szóval csak ezt akartam megköszönni!!!Puszi Anikó
2007-09-02 20:11:59

Szilvi
Szia Bandi!

Jól vagyok és mosolygósan kezdem a reggelt holnap, hiszen először jönnek az apróságok oviba. Nekik nehéz az elszakadás és vigasztalásra, játékra, vidámságra van szükségük.
A szülőknek sem könnyű visszarázódni a hétköznapokba, de a diákokat sem irigylem. Ma egész nap könyveket kötöttünk a húgommal, éppen most van az évnyitója /vasárnap/. Holnap pedig már matematika dolgozatot ír, a tavalyi év anyagából.
A Te fellépéseiden azért szívesebben lennék, majd "megleslek" színházban is.
Az iwiw nekem sem működik rendesen már napok óta.
Szerintem próbálj e-mail-t írni az info@iwiw.net címre, talán ott tudnak segíteni.
Ragyogó hetet kívánok a borongós idő ellenére:)!

Puszi: Szilvi


2007-09-02 18:36:06

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenkettő meg tizenhat =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 3 meg 11 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007