Csonka András blogja

2007-09-13 18:29:21

MEGTUDTAM AZ IGAZAT...

hogy miről , kiról, azt most el is mesélem....

 Sziasztok blogom hűséges olvasói!

Ugyebár, mindannyian tudjuk, mire gondolok, ha azt mondom : Família KFT. A 90-es éveket sokunk életében átívelte a képernyő mindkét odalán. Pár napja kiderült, hogy egy kollegám döntésén múlott, hogy végül is én lettem a Pici. Abban az időben először készült 3 próbaadás, és azután döntötte el a TV vezetősége, hogy engedi a sorozat beindítást. A próbaadásokban néhány szerepet nem a később megismert színészek játszottak. Akkor Pici alakja még Tuci néven volt látható Dózsa Zoltán kollegám interpretálásában. Én a későbbiekben úgy tudtam, hogy miutáén ő főiskoás volt akkor éppen, az iskola nem engedte, hogy vállalja a feladatot a sorozatban, ezért kerülhettem a képbe. Ez részben igaz is, de egy nagyon fontos momentumról csak most értesültem. A sorozat készítói, Zoli után Faragó András kollegámat kérték fel, akivel akkortájt fejezték be az Angyalbőrben című sorozatot, tehát jól ismerték, karakterét, képességeit. Andris, akit a szakma csak Topiként becéz, éppen akjkor végzett a Főiskolán és érvényes szerződése volt a zalaegerszegi színházzal, ahol 4 főszerepet is ígértek neki, tehát  néhány nap gondolkodás után úgy döntött, hogy nem vállalja Pici szerepét, inkább belevág a sűrű színházi munkák sokaságába. Ezzel nyitott kaput nekem, akit egyáltalán nem ismert személyesen sem Szurdi Miklós főrendező, sem Gát György producer. valóban egy véletlennek, illetve Réz András művészeti vezetőnek köszönhetem, hogy meghallgattak és kiválasztottak.

Épp a Csókos asszonyt játszottuk, amiben Topi fergetegesen alakítja Kubanek szerepét, amikor ezt a történetet elmesélte, és csodálkozott, hogy én ezt nem tudtam.  Nehezen tudom nektek elmagyarázni, de valahogy szerettem volna megölelni barátilag Topit, hiszen ezzel a döntésével az egész életemet  és karrieremet döntően befolyásolta. Topi remek színész, a társaság kedvence, mostanában ti is láthatjátok a színház mellett például Gálvolgyi János "gyúrunk vazzze" pertnereként.,  eddig is kedveltem, hiszen párhuzamos osztályban jártunk a Főiskolán is, de most aztán lekötelezettje vagyok:)

Apropo Csókos asszony! Remekül sikjerült Dolhai Attila, Kékkovács Mara, és Mahó Andrea debütálása az előadásban. Minden elismerésem az övék, kevés próbával hibátlanul játszottak. Gyertek el és nézzétek meg! Egyébként hálásan köszönöm azoknak   a kedves hozzászólásait, akik látták már az előadást, és itt osztják meg veletek élményeiket. A szép szavakat külön köszönöm!

Apropo Csókos.. A vasárnapi előadáson, mint utóbb megtudtam ott volt egyik legnagyobb kedvencem Vári Éva. Képzeljétek, ma délután felhívott és telejesen zavarba ejtően szépeket mondott nekem a játékommal kapcsolatban. Évát az egyik legnagyonbb színésznőnek tartom napjainkban, minden alakítását láttam, többet nem is egyszer, kikérem magamnak, hoyg még mindig nem kapott Kossuth díjat, el tudjátok képzelni, mit jelent nekem az ő dícsérete.....Minden  vágyam, hogy egyszer a partnere lehessek színpadon. Ezért valóban irigylem Kulka Jánost, akivel zseniális kettőst alkotnak a Hat hét, hat tánc-ban, mindenképpen nézzétek meg!

A hét csalódása számomra, hogy ahogy a tv-ből  megtudtam, Ihász Gábor: Állj meg, kislány címú dala nem jutott be a Csináljuk a fesztivált! középdöntőjébe, nem kapott elég szavazatot. Ihász Gábornak  és ennek a dalnak köszönhetem, hogy még mindig foglalkozhatom popzenével, ezt a dalt énekeltem előzör közönség előtt, az első lemezem emiatt fogyott el  több, mint 40 ezer példányban. elfogult vagyok Ihásszal , a dallal  és kifejezetten rosszul esik, hogy alul maradt. Akkor is, ha egész biztosan nem én énekeltem volna a műsorban. Sokan kérdezik, hogy részt veszek-e a folytatásban.. Senki nem szólt még, de talán az Aradszky dallall elért negyedik helyezés talán elég lesz valamihez......

Nemsokára bedőlök az ágyba, hajnali fél 5kor kelés, adás 9ig, aztán szépen lassan elkezedem spannolni magam a szombat estére, amikor kis baráti különítményünkkel kivonulunk az R-GO koncertre, és felidézzük kamaszkorunk legszebb pillanatait, a csodás balatoni nyrakat,amikor már az összes dalt kívülről füjva vártuk az új lemezt és a nyári R-GO koncerteket. Nem szoktam, de most a küzdőtérre vettem jegyet, el akarom dobni az agyam:)

Mindenkinek óriási pusszantás!

Ja, már nem émelyeg a gyomrom, köszi az ötleteket, néhányat majd ki is próbálok.

Ciao!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 14
Címkék:
Értékelés: 4.85

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 14 hozzászólás

Émi
Drága Pici!
Nem hiszem, hogy pusztán az elfogultság vezérel,de szerintem a Faragó művész úr kevésbé lett volna alkalmas arra a bizonyos Pici szerepre, kevésbé passzol a karakterhez. És voltam már segédrendező egyszer, tudom, mit beszélek :)!!! Nagyon tehetséges, de más mint ez az adott szerep. Amúgy tényleg hálásak lehetünk neki, amiért Te lehettél a mi Picikénk. Amúgy én hiszek a sorsszerűségben, mindennek megvan az oka, legyen az pozitív vagy negatív kimenetelű! A fő, hogy egy évtizedre képernyőre kerültél, és egy nagyon jó stábbal dolgozhattál együtt.
Minden szépet és jót kívánok Neked: Noémi
2008-04-29 19:35:45

Namiko
Csak feltünési viszketegsége van...és a feltűnést el is érte, mert foglalkoztok vele.
^-^
Én lemaradtam az R-go koncertről, de a munkahelyemen hallottam a hangját igaz csak mikor végeztem.
András amúgy egyszer láttalak élőben 2001 vagy 2002 vagy veszprém vagy balatonfüred (fő a jó memória:P) Arra emlékszem hogy énekeltél és arra hogy szép kék (azt hiszem szatén) öltönyben voltál. Egy rakás kollégista lánnyal voltam ott...jó volt:D
2007-09-18 18:07:38

Viki
Szia András!
Itt már annyian írnak blogot,mégis a Tiéd olvasom a legszívesebben.Gyakrabban írsz és tetszenek közvetlen írásaid.
Bár nem ismerlek,távolról is szimpatikus vagy.
Olyan "igazi ember" aki nincs elszállva magától.
Boldog életet kívánok.

Üdv:Viki (29 éves,Bp)
2007-09-18 13:54:28

Heni
čau Bandi!

Szlovákia is nagyon szeret, millio puszi!!!Heni
2007-09-17 13:15:43

Berta77
Faszkorbács!Tényleg jobban tennél,ha hazahúznál!Nem is ismered Bandit,akkor mi alapon ítélkezel felette?
Elnézést kérek minden más Kedves Olvasótól,de nekem ilyenkor elborul az agyam,ha olyasvalakit bántanak,akit szeretek!
Nem semmi,amit meséltél az ímént,de az a lényeg,hogy a végén sikerült bekerülnöd a Família Kft-be,s ez által lettél ismert.
remélem,hogy egyszer lesz alkalmad Vári Évával játszani.
na igen,vannak akik őszintén vállalják magukat,de sajna ezekből kevés van.Én is olyan vagyok,hogy őszintén odamondok,ha kell.
S jó volt az R-Go buli?
Kíváncsían várjuk ennek kapcsán is az élménybeszámolót.
Pusy:Berta
2007-09-16 23:09:37

Dia
Nem jelent meg a hozzászólásom,mi lehet a baj???:(:(
2007-09-16 19:16:45

Dia
Hello Bandi!!!!!
De kár,hogy nem lehet kitörölni,vagy letiltani,az ilyen bunkó,bocsi,állat hozzászólókat,a hozzászólásukkal együtt.Amúgy nem értem miért jön az ilyen fel az oldalra,ha nem szereti azt aki a blogot vezeti.Csak,hogy másokat bosszantson,mert szerintem nem ezt éri el,hanem azt,hogy kinevetik,és szánalmasnak tartják amit ír.
Na mindegy,mi szeretünk Bandi!!!!!:)és mi többen vagyunk,remélem!!!
Itt a sok rajongód előtt szeretném még egyszer megköszönni,hogy iwiwen visszaírtál,lehet,hogy Te már nem emlékszel rám,amit meg is értek.Ugye jössz a közeljövőben Nyíregyre,már nagyon várlak vmi jó kis fellépésre,sajna a Vidorra nem jöhettél,ezért nem is voltam egy előadáson sem.
Szerencsés voltam,hogy rátaláltam a blogodra,eddig még nem olvastam,de mostmár nem fogom kihagyni.Nagy puszi:Dia
2007-09-16 19:12:38

Réka
Drága András!
Olyan tüneményes ember vagy, hogy hozzád hasonlót nem is tudnék mondani a Te korosztályodból. Egyszer találkoztam vele a Balatonnál, és a legnagyobb kedvességgel engedted meg, hogy lefényképezzelek a kislányommal. Imádunk Téged az egész családommal, és a legnagyobb boldogság mikor valamilyen műsorban láthatunk. Vigyázz magadra nagyon, és várjuk az írásaidat. Üdvözöl Réka
2007-09-16 16:41:33

babu
hali mindenkinek!:)
Faszkorbács jobban tennéd ha befognád!Keresnél más szórakozni valot magadnak.Egy gusztustalan szar ember vagy.
2007-09-15 19:33:06

dittike
most olvasom először a blogot,nagyon tetszik,faszkorbácsnak pedig azt üzenem,hogy ha nem tud kulturáltan hozzászólni akkor semmi keresnivalója ezen az oldalon,mocskolódni menjen máshová.a magánélete mindenkinek a saját dolga,ha már nem tudsz belekötni a munkájába mindenféleképpen találni kell valami okot rá igaz?amúgy Tőled András azt szeretném kérdezni,hogy esetleg Debrecenbe nem jön a Csókos asszony előadás?általában minden olyan előadásra el szoktam menni amit pesti társulatok szoktak játszani,az sem baj ha jövőre de olyan jókat írnak róla szívesen megnézném,csak 220 km távolság elég sok,további sok sikert és jó egészséget kívánok neked!
2007-09-15 13:26:36

Regina
Szia Bandi!
Gratulálok Vári Éva kritikájához,csak így tovább!
Remélem lesz alkalmad vele játszani.Jó bulizást estére.
Pusszanat.
2007-09-15 08:34:25

wassabi
Faszkorbács jobb lenne ha befognád mert sztem nem tudsz semmit Bandiról nem tudom miből kifolyólag ebszélsz így róla???
2007-09-14 20:22:41

Szilvi
Szia Bandi:)!

Itt egy hűséges olvasó, aki minden blogodat elolvassa és mindenhez van valami mondanivalója:)!

Tényleg nagyon szerencsés, hogy ilyen jól kezdődött a pályád, sőt ez már főnyereménynek számít, de csak a te kitartó szorgalmas munkád által érhetted el ezeket a sikereket! Ez így van ma is! Ezért is szeretünk ennyien:)!
Gratulálok minden szereplőnek, köztük külön neked a Csókos asszonyban nyújtott alakításhoz.
Én is csalódottan vettem tudomásul, hogy kedvenc dalunk nem jutott tovább:(, pedig sokan szavaztunk rá! De a negyedik hely tuti, biztos elég lesz a részvételhez!
Örülök, hogy úgy várod az R-GO koncertet, mint én. Óriási buli, a te szavaidddal élve "hatalmas tombolás" lesz!!! Elég csak visszagondolni a fergeteges agárdi koncertre.
Köszönöm, hogy a reggeli műsorban megvédted az internetezőket, mert vannak, akik őszinték és vállalják önmagukat évek óta! Pedig az ellentábortól és a rosszakaroktól mi is kapunk hideg szavakat, de ez nem tántorít el tőled:) ,sem a blogtól, sem az iwiw-től, sem a chat-től, sem a TV-től, sem a színháztól, sem a fellépésektől, egyszóval semmitől!
Jó egészséget, hatalmas jókedvet, fantasztikus hétvégét kívánok!
Sok puszi: Szilvi
És süt a NAP!!!!!!!!!!!!!!!
2007-09-14 14:16:51

Faszkorbács
Annyira vicces amikor Bandika nőkkel smúzol a TV-ben, közben mindenki tudja, hogy inkább himbis segget kúr. Nem értem, mikor lesz mán coming out??? Faszkorbácsot neki!
2007-09-14 14:03:22

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: hét meg húsz =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 6 meg 16 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007