Csonka András blogja

2007-09-25 20:22:34

Bandi, az aktivista

igen, ez vagyok én

 Hahó hölgyek,urak!

Most aztán töritek a kis kobakokat, hogy mi ez az idétlen cím, ugye?:) Ez nem is vicc, az elmúlt héten 3 olyan eseményen is részt vettem, aminek a célja az volt, hogy felhívjuk a figyelmet az egészségmegőrzésre, a szűrővizsgálatokra. A tüdőrák veszélyeire felhívó közös sétán az idő jó volt, de én sokkal több emberre számítottam. Ismertebb kollegáimmal megállapítottuk, hogy a Normafa legtöbbúnket gyerekkorában látta utoljára. Szégyen. A tegnapi " szív napja" is jó időben telt, itt a megjelent sztárok fogadalmakat tettek a jövőre nézve. Én megfogadtam, hogy újra 3szor megyek edzésre hetente. Ja, meg, hogy drukkolok a többi celebnek, hogy be tudja tartani a fogadalmait. A leglátványosabb esemény a szerdai jótékonysági képaukció és vacsora volt az akadémia dísztermében a mellrák elleni küzdelemért. Zavarba ejtően sok híresség, politikus, művész és közéleti szeméyliség volt jelen, és kiváló blogtársam Körtvélyes Éva és a tündér Eleni fanatasztikusan megszervezték az egész estét. Boldog vagyok, hogy az amerikai nagykövetasszony és Kertész Imre felesége között ülve irtó jót beszélgettünk és uram bocsá! röhögtem velük. Dobó Katával és Oroszlán Szonjával pedig néha kiszöktünk a folyosóra egy kis traccspartyra. Jó hangulatú , elegáns és fontos volt ez az este, ahol  Körtvélyes Éva köszöntőjében engem is aktivistaként mutatott be, ezen jót kacagtunk akkor, de ha már így van, akkor kötelezettségeim is vannak. Jó lenne, ha Ti is átéreznétek kedves hölgyolvasóim, hogy mindent meg kell tennünk a megelőzésért, ami tőlünk telhető.. És a figyelem felkeltésével kezdődik minden. Ezért nagyon jó lenne, ha nagyon sokan eljönnétek ti is vasárnap a Lánchíd környékére, ahol már 111től indulnak a programok, szűrések, szórakoztató és zenés események, és valamikor kora este a már hagyományos séta a Lánchídon a hírességek vezetésével. Ha tudok, én is ott leszek, bár ez a nők ügye, de nekünk meg vigyázni kell rátok.

Gyrerekek, az R-Go buli visszahozta a kamaszkoromat. Nekem mindegy, mikor , hol, ha ez az 5 pasi összeáll, rám számíthatnak, ott leszek. Rájöttem, hogy  a koncertről itt többet nem tudok írni, mert a csikidam életérzér személyesen átélhető csak. Már alig várom, hogy kezembe fogjam az új közös lemezüket.

Na, megint jól elhúztam az időt, már rég aludnom kéne, hajnalban adás, kelek fél 5kor. Sajnáltok?

Ja, Éva gyerkőceit üdvözlöm, ahogy kérte, sok puszi nekik:)

Nemsokára jövök! Csók!

 

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 11
Címkék:
Értékelés: 4.98

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 11 hozzászólás

Émi
El is felejtettem mondani, az R-Goval nekem is van meghatározó élményem. D. Karaván volt Szegeden, és ott persze mi is sorbaálltunk autógrammért, és a Szikora Robi megkérdezte, hogy adhat-e nekem puszit, még szép, hogy kicsit elpirulva, de szívesen elfogadtam. Persze korban messze az apukám lehetne (sőt), de ott, hogy miért vagy hogyan, de rengeteg lányból nekem adta meg ezt a gesztust, az hatalmas élmény volt, képzelheted a sok irigykedő nőt... Vicces, félelmetes és felemelő érzés! Remélem nem bánod, hogy megosztottam Veled, de ha már a csikidam életérzést emlegetted...! :)
2008-04-29 20:17:16

Émi
Pici!
Csak így tovább, légy ilyen lelkes és törődő! Amúgy csodálatos volt az a mondatod, hogy nektek, férfiaknak vigyáznotok kell ránk. Sajnos manapság (tisztelet a kivételnek), a férfiak egyre kevésbé szánnak figyelmet a nőkre, sőt nézve a sok családon belüli erőszakot, a megalázott, megcsalt nők számát, inkább kárt tesznek bennük, holott tényleg, amit mondtál, óvni kellene nekik. Ezt az igét is hirdetned kellene, bár akkor meg a sok neveletlen Macsó-jelenség Téged tartana nyálas "tudod minek", sajnos. Pedig néha jó példát is lehetne követni. Bocsánat ezúton is minden rendes férfiútól, nagyon sok kivétel van, csak kezd kisebbség lenni! De hajrá Úriemberek, mutassátok meg, hogy többen vagytok, mint gondolnánk! :)
2008-04-29 19:57:31

Katica
Szia Csonka András!!
Nem fura neked, hogy csak mi NŐK szólunk hozzá. Milyen szuper érzés lehet , hogy ilyen népszerű vagy . Pedig nem vagy jóképű, de olyan aranyos vagy, hogy te vagy a családom kedvence.Tényleg ilyen aranyos vagy, mint ami átjön a TV-n, vagy egy morcos morgó táncos ördög vagy igazából?Szia Katica Miskolcról
2007-10-05 21:23:54

EDIT
SZIA BANDI. ÖRÜLÖK,HOGY SZERETED AZ R-GO-OT,ÉN IS NAGY RAJONGÓJUK VAGYOK,DE SAJNA MOST NEM TUDTAM ELMENNI A JUBILEUMI KONCERTRE. BIZTOS NAGYON JÓ VOLT. MAJD 5 ÉV MÚLVA ELMEGYEK,A 30 ÉVESRE. TE VAGY A KEDVENC TÉVÉS SZEMÉLYISÉGEM. NAGYON ÉRDEKES EMBERNEK TARTALAK. TOVÁBBI SOK SIKERT,ÉS MINDEN JÓT KÍVÁNOK.
2007-10-01 16:29:19

Szilvi
Szia Bandi:)!

Tegnap ott voltam családommal az egészségnapon és átsétáltunk 20.40-kor a fantasztikus rózsaszínben pompázó Lánchídon. Köszönjük mindenkinek, aki ott volt /hírességeknek és civileknek/, hogy felhívták a figyelmet a megelőzés fontosságára!
Nagyon nyugodt és jó hangulatú volt az egész rendezvény.
Remélem lesz alkalmam, több hasonló rendezvényre eljutni!
Neked is ilyen nyugodt napokat kívánok!
Puszi: Szilvi
2007-10-01 14:33:47

Zsu
Halihó!

Hónapok óta próbálok írni neked ide a blogra, de soha nem sikerült, és most vettem észre, hogy a legutóbbi hozzászólásom megjelent. Biztosan idáig elbaltáztam valamit, de mostmár megigérem, hogy mindig írni fogok neked.

Puszi
Zsu

Iu.: Az előző hozzászólásomhoz mi a véleményed, mert nagyon érdekelne, hogy hogy látja ezt egy aktivista.
2007-09-28 22:28:17

wiki
Kedves Csonkabandi!
Remélem nem baj, hogy így szólítalak, de ezen a néven szoktunk Téged emlegetni.
Képzeld el, most köttetük be a netet, és az első utam a blogodra vezetett. Tetszik.
nekem ezzel a nagy összefogósdival, meg rendezvényesdivel csak az a bajom, hogy minden, de minden csak a Pestieknek szól.Mi "vidékiek" mindenről csak a tv-ben hallunk. Miért nem lehet pl Miskolcon is szervezni egy sétát a mellrákért.
Persze most jön az, hogy szívesen elmegyek, ha hívnak. De szerintem egy ilyen rendezvényt az AKTIVISTÁKNAK kellene szervezni, vagy legalább indítványozni. Azért aktivista, nem?
Lehet, hogy vidéken többen elmennének egy-egy híresség kedvéért.
Egyébként nem Téged akarlak piszkálni, csak ez a véleményem.Egyébként nagyra becsülöm, hogy részt veszel ilyen megmozdulásokon.
Szia! wiki

2007-09-28 13:28:21

Böbebaba
Szióka Bandika!(ez csak vicc/bocs/)Amikor nincs suli mindég nézem a Reggelit az a legjobb amikor te vagy benne ja és örültem hogy te(ti)Nyertél (ek)egy csomó SMS-t küldtem rátok és megérte:-)
LENNE eegy kis kérésem!Küldenél 1 e-mailt ide:Pindur-11@freemail.hu
Ja és a számaid is klasszak

Nagyon szeretném ha írnál

PUSZIKA
2007-09-28 13:14:01

Zsu
Halihó!

Az mind nagyon szép és jó, amit elmondasz, de az élet sajnos másról szól, ugyanis, amikor elmegyek a nőgyógyászomhoz, akkor azt mondja, hogy még csak 30 éves vagyok minek kell nekem mammográfiára menni, és ezzel el is intézi a dolgot. Remélem, hogy ez a rendezvényt azok is nézték, akik ilyen véleménnyel vannak, és ők is - már a hivatásuknál fogva is - jobban vigyáznak ránk.

Zsu
2007-09-27 21:27:30

Márti
Szia Bandi!

Köszönöm neked, hogy nem egy beképzelt ismert ember vagy és törődsz a többi embertársaddal.Ez számomra nagy örömöt és reményt nyújt.Remélem soha nem változol meg!

Puszi:Márti
2007-09-27 16:01:55

Szilvi
Szia Bandi:)!

Köszi, hogy így figyeltek az ország egészségére! Tényleg nagyon fontos a figyelem felkeltése és a prevenció. Vasárnap hallottam a rádióban a veled készült rövid interjút. Külön köszönet, hogy vigyázol ránk:-), de az egészségmegőrzéséshez hozzá tartozik a pihenés is.
Te is vigyázz magadra :-)!
A koncert lényege számomra is a nosztalgia volt, eredeti, hamisítatlan R-GO buli, ha újra lenne megint ott lennék!
Nem sajnálhatlak, mert utálod, ha sajnálnak az emberek, de teljes mértékben együtt érzek veled és fogom a kezed!
További nyugodt, mosolygós és persze egészséges hetet kívánok neked!

Puszi: Szilvi
2007-09-26 08:25:26

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: húsz meg öt =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 1 meg 9 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007