Csonka András blogja

2007-10-28 18:08:02

KI VAGYOK ÉN????

vagy inkább mi....

 Hahóó, újra itt vagyunk barátaim! / akik nem érzik magukat annak, azoktól elnézést kérek, különös tekintettel a dalszöveget nekem címző olvasónak, azt nézzétek meg, anélkül, hogy megsértődnék, nagy marhaság rám názve a nagy része, de nem akarom őt meggyőzni...../

Szóval, tudtam, hogy előbb-utóbb káoszt okoz majd, hoigy belekontárkodom több mindenbe, és nem várom meg, amíg az életem egyetlen mederben csordogál csak. Mégis  meglepődök, amikor 17 évnyi  szakmai jelenlét utén még mindig bizonytalanságot érzékelek a foglalkozásomat iletően. Az utóbbi napokban két , egyébként általam nagyratisztelt bulvár magazin újságírói döbbentettek meg. Egyikőjük énekes táncosnak, másikuk táncos-műsorvezetőnek titulált. Azt hittem, legalább  a sajtó igen tisztelt muinkatársaiban hagyok annyi nyomot, hogy kiderüljön, elsősorban színész vagyok, erről van papírom is, aki egyébként örömmel vezet műsort is, sőt táncol és énekel, persze, speciel nem csak popzenét, hanem a színházak falai közt felcsendülő musicalaket is. Lehet, túl érzékenykedem a dolgot, de ha én nem figyelek oda, hogy az emberek többsége tisztában legyen ezzel, akkor ki  a csuda...?

Mostanában úgyis előtérbe kerül a színészi oldal, mivel egy hét műlva egy  nagyon érdekes, és aktuális, gondolatébresztő darabot mutatunk be a székesfehérvári színház kamaratermében, Garaczi László:: Plazma című művét, Valló Péter rendezésében. . Én ebben a fázisban épp ott tartok, hogy  kérdőre vonom képességeimet, de erősen. Ezen már nem lepődök meg, minden próbafolyamatban elérkezik a pillanat, amikor abba akarom hagyni a pályát....

Hogy vagytok? Ez a szürke, nyirkos idő nem nekem való, máris unom, és a tél még meg sem jött. Mindenképpen napot kell látnom a tél folyamán valahol, mert fel kell töltenem az akkumulátoromat. :)) Már van egy ötletem, de még nem tudom ,sikerül-e valóra váltanom. És a színházaktól meg az RTL-es főnökeimtól is ki kell könyörögnöm egy kis szabadságot majd, de megfogadtam, most már nem múlhat úgy el egy év sem, hogy ezt a kis télből a nyárba kirándulást meg ne tegyem, különben minek dolgozom..???

Na jó, nekiülök a szöveg pontos megtanulásának, mert még mindig érzek homályos foltokat, és holnap a szerző is eljön a próbára, nehogy belekösssön valamibe, inkább pontosítok....

Vigyázzatok magatokra és egymásra, ok???? Csók

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 8
Címkék:
Értékelés: 4.96

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 8 hozzászólás

Émi
Kedves Pici!
Nem tudom, ki veszi a bátorságot ahhoz, hogy Téged bántson, de az az én ellenségem is, Te igenis egy nagyon példamutató, polihisztor ember vagy, akit tisztelni kell, nem pedig piszkálni! Jól csinálod, nem véletlen, hogy ennyi sikert elértél, a szakmai életed csúcsán vagy, előbb-utóbb a magánélted is révbe ér, én szurkolok Neked!
Puszi, Émi
2008-04-29 21:12:17

ágnes
Szia András!
Nagyon régen szeretnék már írni de valahogy nem vitt rá a lélek.
Most van időm próbálok valamit össze hozni.
Az egyik legszinpatikusabb ember vagy,akit a képernyőről megismerhettem.
Nem kell a színész bőrébe bújnom,hogy tudjam értékes vagy a barátaid és mások számára mert nagy szíved van s azzal szeretni is tudsz.Tőbbször találkoztunk már,autogrammom is van de beszélgetni nem sikerült,talán ha válaszolsz egy kicsit.
Kívánom legyen életed mindíg vidám,érd el amit csak szeretnél s Isten a tenyerén hordoz,mert megérdemled!!
"Az élet szép, az élet minden mondhatják,hogy semmid sincsen, a legnagyobb kincs örökké TIÉD!!"
Szeretettel gondolok rád!
Ági!Újf.ról!!
2007-11-05 14:40:32

Juli
Kedves András!

Milyen premier lesz holnap? A Plazmáé nem kedden lesz? Talán rosszul van kiírva a színház honlapján?! Kiváncsi vagyok rá, mert biztos nagy siker lesz!
Sok erőt kívánok még az előadásig!
Nagy szeretettel: Juli
2007-11-03 18:37:17

Émi
Szia!
Holnap premier! Te leszel a Plaza legünnepeltebb egysége! :) Szurkolok, sajonos nem lehetek ott, de szerdán megnézem végre a Mozart!-ot, és ez kárpótol, kár, hogy TE nem szerepelsz benne. :(
Puszi
2007-11-03 11:53:14

Sziszi
Szia Bandi,

pont ma reggel fedeztem fel ezt az oldalt.Nincs sok lehetoségem internetezni, mert csak a munkahelyemen van hozzáférés.A mai napon meg csak 2-en vagyunk itt, mindenki szabizik. Na de nem ez a lényeg. El vagyok ragadtatva, hogy ide valóban te írsz és így megosztod az emberekkel éppen mi torténik veled.Ez szuper, úgy orulok neked. Az az igazság, hogy nagyon kedveltelek mindig ma is figyelem mi történik veled már ahogy lehet a TV-n és újságon keresztul a Família KFT óta. A férjem mintha kicsit féltékeny is lenne rád, mivel mindig felfigyelek arra, ha a nevedet említik valahol. De hogy hozzászóljak a témához is, hát az újságírók akik nem tudják eldonteni minek nevezzenek, csak a tudatlanságukat mutatják ezzel. Mert akinek ez a szakmája attol joggal várjuk el, hogy tisztában legyen azzal pontosan ki az a személy akirol éppen ír. De úgy láttszik egyes újságoknál nem ez a fontos... Hová szeretnél utazni, mert ha melegre és napsutésre vágyol elég messzire kel majd repulnod. Szakíts rá idot minél hamarabb, ha úgy érzed jót fog tenni.
Udvozlettel Szilvia Szlovákiából

2007-11-02 09:11:51

Émi
Szia!
Most második olvasásra "ütötte meg" a szemem, hogy filóztál azon, hogy abbahagyd a szakmádat, ami -nem mellesleg- Neked kb annyira kell, mint másnak a levegő, szóval, nem hiszem, hogy jó megoldás lenne megfosztani magadat valamitől, ami nagyon fontos, és elismer. Éltessen a taps a színházban, és önértékeléseden ne engedj csorbát szenvedni némely kicsinyes kritika miatt. Az ily jellemű kritizáló személyiségeket csak úgy kell tekinteni, mint a mérleg másik felét, akik visszatartanak attól, hogy ne nőjön túl Téged az önbizalmad :)
Na persze most gondolhatod, hogy megszólalt belőlem a 20 évem tapasztalata, de hidd el tudom mit-miért mondok!
Puszillak, Émi
2007-10-30 13:34:27

Émi
Szia!
Ne vedd szívedre az ilyen gátlástalan, magát felvállni nem merő egyének véleményét.Valószínűleg olyan szinten nárcisztikus, hogy saját magán kívül nem ismer el senkit. Amúgy én is újságírónak készültem, két évig diákújságíróként számos híres és érdekes embert ismertem meg, de sajnos a bulvárosodás, és a szenzációhajhászás visszaszorítja az újságírói vénát. :(
Sok sikert kívánok az új premierhez! Biztos jó lesz! Azt, hogy lehet elérni, hogy ne csak én írjak, hanem Te is válaszolj nekem? :P
Puszi: Émi
2007-10-29 16:33:19

Szilvi
Szia Bandi:)!

Hahó, én is itt vagyok és velem minden rendben!
Egyszerűen nem kell az ilyen emberekkel foglalkozni. Talán így érzik jól magukat, ha másokat megbánthatnak, de inkább egyszerűen irigyek.
Szerintem így vagy jó, ahogy vagy:)! Ne akarj mások butasága miatt változtatni és az még kósza gondolatként se forduljon meg a fejedben, hogy abbahagyod a színészi pályát. Te oda születtél!!!
Higgy önmagadban és legyen elég önbizalmad! Légy erős és bátor! Legyen akkora erőd, mely felér a feladataidhoz, aztán amikor mindent véghezviszel, nem az lesz a csoda, hanem Te magad leszel csodálatos!
Ezt nem nevezném kontárkodásnak, mert minden területen sokat tudsz felmutatni. Csak arra gondolj, hogy mennyien szeretnek!
Az újságokról meg nem is beszélek, mert megvan a magam véleménye, nekik csak az eladhatóság a fontos:(
A napokban egy kicsit mindenki szomorúbb és borongósabb a hangulata, mert a szeretteire gondol.
Minden álmot valóra kell váltani, még az utazást is. Ha így éled csak túl a telet, hát utazz csak el a napsütésbe, de nekem azért hiányozni fogsz! A munka után meg tényleg jöhet a megérdemelt pihenés.
Jó tanulást, ne izgulj holnap, gondolok rád és tudod fogom a kezed:)!
Sok-sok szeretettel
Puszi: Szilvi
2007-10-28 19:35:24

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: kettő meg tizenöt =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 13 meg 7 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007