Csonka András blogja

2007-11-07 09:02:05

TÚLÉLTEM.....

na, azért nehogy szívrohamot kapjatok:))

 Hahó mindenkinek!

Ez a cím úgy hangzik, mintha épp az intenzív osztályról toltak volna ki, na neeeem, nincs baj, mindösszesen egy premieren vagyok túl...Már 17. éve lépdelek ezen a keservesen gyönyörű pályán, de a premier hangulatot még mindig nem tudom megszokni.  Először is, mindig úgy érezzük, hogy még jó lett volna egy hét próba, de aztán , még ha gond is van, a rémület a végén összeránt mindent. Most hála az égnek a premier előtt már kétszer eljátszottuk a darabot közönség előtt, ez jót tett nekünk. Ja, nem is modtam, miről is van szó. A székesfehérvári Vörösmarty Színház Pelikán termében mutattuk be Valló Péter rendezésében Garaczi László: Plazma című izgalmas, a mai kor sivárságát és furcsa kemény viszonyait is bemutató darabját. Ilyet még nem csináltam, izgalmas szerep, és néha elég otrombán és szabadszájún is megszólalhatok, amire aztán még tényleg nem volt példa színészi munkáimban.  Jó érzéssel töltöt el, hogy a blogos hozzászólásokból mér ismert Juli, lánya Szilvi, és Réka a barátjával ott volt tegnap. Annyira édesek voltak, még ajándékot is hoztak.

Olyn jó lenne most lazítani, henyélni, de ez most csak álom. Ma Csináljuk a Fesztivált! kamerapróba lesz, utána rohanok egy Zepter rendezvényen műsort vezetni, aztán vissza a fesztivál felvételre, ahol a Gedeon bácsit énekelem. Remélem, eljut a dal a döntőig. Holnap Andikával táncolunk egy rendezvényen, hajnalban adás, holnap és Pénteken is, Szombaton Salgótarjánban az Alpok-Adria szépségversenyt vezetem, vasárnap az évadban elsőzör játszuk a Vidám Színpadon egyik kedvenc darabomat, a Mennyből a hulla!-t. Szóval ilyen kis laza a hét.

Ti hogy vagytok? Téli gumi fent van már a kocsin? Én még csak izgulok, nehogy essen a hó. Most épp süt a nap, ez annyira jó, teljesen feltölt pozitív energiával. Szerintem néhányan most épp bosszankodtok, hogy nem tudtok elmenni, ahova kéne, mert ma reggel , ahogy hallom sztrájk vot a MÁVnál. Nem tudom, van-e ennek így értelme....

Hoppá, még nem si dicsekedtem el Nektek azzal, higy gyerekkorom egyik legnagyobb kedvencével, Roger Moore-ral vacsorázhattam együtt. na jó, nem kettesben, hanem 40 nagyszerű honfitársammal a MÜPÁ-ban, ahol a Nemzeti Filharmonikusok fantasztikus koncertjén ő is aktívan közreműködött, mint narrátor, és aztán , mint UNICEF jószolgálati nagykövet, egy közös vacsorán vett részt. Persze fotót is csinálhattunk Vele, ki nem hagytam volna:)) Bűbájos ember, beszéltünk néhány mondatot egymással, és el kell mondanom, hogy elképesztően jól néz ki, pedig elmúlt 80 éves. Drága blogtársammal, Körtvélyes Évával és Gyarmati Andreával egy asztalnál ültünk, jót dumáltunk, kellemes este volt.

Most már indulok, további élményeim, ha lesznek, Veletek osztom meg elsőként, nyugi!

Vigyázzatok Magatokra, és ha jöttök én is igyekszem! csók

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 11
Címkék:
Értékelés: 4.96

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 11 hozzászólás

Émi
Szia!
Így utólag is gratulálok a sikeres premierhez! Nagyon ügyesek vagytok, gyors és hatékony munka, na meg precizitás, ez jellemzi a színházat! Ezek vagytok ti! Minden tiszteletem a színházi embereké!
Puszi, Noémi
2008-04-29 21:21:26

Hári Zsuzsa
Szia Bandi!
Most akadtam rá a blogodra,amit nagy örömmel olvastam. Jó rólad híreket hallani. Évekkel ezelött találkoztunk, régen a Zsidró Tominál dolgoztam és a Corvin közben laktam, egyszer ott is összefutottunk. Persze ez régen volt szerintem már nem emlékszel rám, hiszen annyi emberrel találkozol nap mint nap.
3 éve Andorrában élek, élvezem a hegyvidéket, a természet közelségét. Örülök a sikereidnek és hogy a blogodon keresztül hallhatok rólad.
Szeretettel puszillak: Zsuzsa
2007-11-20 17:39:33

Évi
Szia Bandi!

Örültünk, hogy vasárnap összefutottunk, még jó, hogy korán mentünk, mert azt hittük te délután lépsz majd fel. Ha lesz egy kis időd frissíthetnéd a fellépéseidet, megnéznénk egyszer egy táncos fellépésetek Andival. Küldtem egy képet az e-mail címedre.
Vigyázz magadra!
Puszi Lettiék
2007-11-20 15:01:07

Édes Szilvia Zsuzsanna
Szia András!Én is gratulálok a sikerednek.Sajnos Én nemtudok színházba menni,mert nekem túl drága a jegy ára.De mindig drukkolni fogok,hogy mindig minden jól mennyen. Millió puszi Szilvi
2007-11-17 19:48:01

Zsu
Halihó!

Most hallottam a Gyula Rádióban, hogy a Szombat esti láz nov. 19-én Békéscsabán lesz. Te is ott leszel? Mert akkor én is.

Zsu
2007-11-13 14:33:14

Sziszi
Szia András,
vagy Bandi,mondd melyik megszólítást szereted jobban?Nekem mondjuk a Bandi nagyon tettszik, az András szép név, de olyan hivatalosnak tűnik.A múlt hét elég forgalmas volt a számodra, ahogy olvastam. Remélem minden a lehetö legjobban sikerult.Én sajnos lemaradtam a Csináljuk a fesztivált műsorról, de a nővérem videóra vette, így majd bepótolom. A dalokról kikérik az előadók véleményét is? Vagyis van e lehetőségetek választani a dalok közül. Neked eddig melyik tettszett a legjobban? Esetleg az R-GO dalok? Én nem is tudnék választani, de szinte minden részben találok olyan dalt, ami a kedvenceim közé tartozik.De főleg az együttesek dalai mint a Neoton ,R-GO. Ebből az időből az Első emelet-et is nagyon szerettük, meg a Demjén Rózsit.Emlékszem rá, hogy a Magyarországi rokonok mindig ilyen kazettákkal kedveskedtek nekünk, ha látogatóba jöttek. Ezért egész szép gyűjteményünk volt.
Egyébként köszi jól vagyok, téli gumikat már felraktuk szombaton. Neked sikerult, és a színházba eljutottál gond nélkül vasárnap? Azért remélem csak ijesztget minket ez az idő és a "nagy hó" még várat magára.
Üdvözlettel Szilvia
2007-11-12 09:16:12

Berta77
Szia bandi!

Sok szeretettel gratulálok így láthatatlanul a premierhez.
Én kissé fáradtan vagyok,nagy most a hajtás,s még sehol a karácsony,alig várom,hogy elmehessek egy pár nap szabadságra,szívem szerint már jövő7en elmennék már!
Na igen,MÁV sztrájk,én nem járok vonattal,de megvan nekik is a maguk baja,mint minden más átlagos munkahelyen (pl. az enyémnél is),viszont a MÁV sztrájkja miatt sok ember nem tudott eljutni a munkahelyére,vagy ahova szeretett volna eljutni.Én még további sztrájkot terveznek.remélem,hogy nem akkorra tervezik,mikor szabin leszek,mert akkor kéne nekem a vonat.
Üdv:Berta
2007-11-10 23:35:21

Juli
Kedves András!
Hát már megint óriásit alakítottál a Csináljuk a fesztiválban! Sok sikert a "Szerelmes vagyok" továbbjutásához!
Szeretettel: Juli
2007-11-10 08:15:32

J. Ibolya
Kedves András!

Üdvözöllek ismét!

Elnézésedet kérem a tegnap küldött üzenetemben történt elírásomért! Talán a "blog premierem" hatása tette. Természetesen további sok sikert kívánok Neked!

Üdvözlettel: Ibolya
2007-11-08 12:56:19

Szilvi
Szia Bandi:)!

Az előadás nagyon tetszett, fergeteges színjáték volt /ének, tánc és próza/, tényleg ez a mai Magyarország, Budapest. Sok mindenre rá lehetett ismerni. Jó volt, hogy felkészítettél, nem egy szokványos darab lesz és elolvastuk előtte a programfüzetet is. Fantasztikus alakítás volt mindenki részéről és a közönség valóban vastapssal jutalmazta. Óriási voltál Győzővel és Noémivel együtt. A nézők, mint mi is nagyon jót nevettünk, jól éreztük magunkat és ez fontos ebben a világban. Szinte pillanatok alatt, észrevétlenül elrepült az a 2óra. Külön tetszett, hogy a Pelikánban volt az előadás, mert nagyon baráti volt a légkör és érezni lehetett a színészek közelségét /a szó-szoros értelmében/. Amin kicsit meglepődtem az néhány kifejezés és szó volt, amit a Te szádból még sohasem hallottam, nagyon furcsa volt. Minden elismerés a tietek, csak gratulálni lehet!
Köszönjük Neked az előadást, tényleg nagyon szuper volt, sok sikert a további folytatáshoz!
Nézzétek meg ti is érdemes:)!

Téligumi egy hete fent van, ilyenkor még nem kell a bejelentkezésre sem olyan sokat várni. A telet inkább a gyerekek várják, hogy tudjanak szánkózni, hóembert építeni és Vanda, hogy meg tudjon célozni hógolyóval:), nekünk meg marad a hólapátolás:(.
Jó ,hogy megint teljesült egy újabb vágyad, ami legalább plusz energiával tölt fel! Ennyi munkához ez elengedetetlen!
De a pihenést se hanyagold el, Te is vigyázz magadra!
Szép, mosolygós napokat kívánok Neked!
Puszi: Szilvi
2007-11-07 18:37:07

J.Ibolya
Kedves András!

Most küldök Neked először üzenetet; igazából nem volt bátorságom hozzá!
Bár az e-mail címedre párszor küldtem néhány képet, gondolatot; azokat nem tudom, hogy láttad-e?

Most azonban szeretnék gratulálni a premier sikeredhez; és persze az eddigi munkáidhoz is!

Kívánok Neked nagyon jó egészséget, sok boldogságot, minden szépet, minden jót és további sos sikert!

Üdvözlettel: Ibolya
2007-11-07 14:59:59

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: húsz meg tizenkilenc =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 3 meg 18 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007