Csonka András blogja

2007-11-20 20:13:49

Már megint a Katika...

Tudjátok mi a show? Ez az volt....

hahó Látogatóim!

Náhány hónapja idézőjelesen fanyalogtam, hogy Janza Kata nem hagy békén, ami persze azt jelentette, hogy a kocsimban rendre visszaléptettem a cd játszót, és őt hallgattam egy musical dalának előadásában.

Hála Istennek, tegnap este megállás nélkül "zaklatott" engem Kata. Olyan lendületes, színvonalas, látványos és szerethető önálló estet varázsolt barátaival az Operett Színház színpadára, amire csak elismerően csettinteni lehet. A koreográfia, a rendezés, a vendégművészek alázatos hozzáálláása csak erősítették a hatást, és Kata ragyogott, vibrált, elbűvölő volt. Musicalek, és különböző hazai és világslágerek hangzottak el a Stúdió 11 kíséretében Bolba Tamás nagyszerű zenei vezetésével. Sajnálhatjátok, ha kihagytátok, bár vígasztaljon a tény, hogy egy gombostűt sem lehetett leejteni, totál telt ház volt, úgysem fértetek volna be. Egy pillanatra gondolkodjunk el azon is, hogy a mai " nehéz gazdasági helyzetben" megtelik egy 1000 személyes színház nézőtere egy művésznő neve hallatára. Nem irigylem Kerényi Miklós Gábor direktor urat, mert a színházban jelenleg van egy olyan ütős musical csapat, akik külön-külön  képesek ilyen estek létrehozására, ráadásul az utóbbi két évben többüknek kiugróan sikeres lemezei jelentek meg, így nyílván joggal bízhatnak abban, hogy lehetőséget kapnak majd ugyanúgy, mint Kata. Ehhez azonban szabad esték kellenek, ami az Operetttben szinte lehetetlenség. Sebaj, drukkoljunk Nekik....

Jól vagytok? Remélem semmi influenza, de még torokkaparás sem! Szeretném én is megúszni, mert holnaptól megint minden este játszom 5 napig, ráadásul hajnalban kelek az adás miatt.

Ma kicsit szomorúan indult a Reggeli, mert  Szabó Magda halálhírével kezdtük az adást. Rettenetesen nagy veszteség, rengeteg emlék, és élmény jut eszembe, mint gondolom Nektek is, Vele kapcsolatban. A Régimódi  történet egyik kedvenc színházi előadásom volt  videon is megvan, és minden idők egyik legjobb filmsorozatának tartom az Abigélt, megunhatatlan, azt is megvettem már DVD-n is. Külön fájdalmas, Hogy Szabó Magda már nem ülhet ott az Abigél musical változatának a bemutatóján márciusban, és így már én sem ismerhetem meg személyesen.....Nyugodjon békében....

Most már irány az ágy, nemsokára jövök....de ez most tényleg komoly:)))

 

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 15
Címkék:
Értékelés: 4.99

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 15 hozzászólás

Tünde
Szerbusz pici!
Múltkoriban a Délvilágban, hogy voltál egy iskolában
ahol a gyerekek nem kapnak
megfelelő ebéd ellátást és te is szivesen támogatsz mindenféle kezdeményezéseket ezért na-
gyon tisztellek és becsüllek. Remélem sikerült örömet szerezni azoknak a gyerekeknek akik
hiányt szenvednek megfelelő
ellátásban. Kívánom neked, hogy továbbra is legyél ilyen segítőkész minden szervezetnek amelyek főleg a gyerekek nehéz sorsával törődik. Szia! Tünde Makóról
2008. október 13. Vigyázz
magadra!
2008-10-13 21:56:05

Émi
Szia Pici!
Kata nagyon profi, mint mindenki az Operettszínház csoportjából, hatalmas élmény abba az épületbe betenni az embernek a lábát... Hétfőn volt, így nem tudtam elmenni, de most pénteken meg Bereczki Zolinak lesz önálló estje a Belvárosi Színházban, remélem ott leszel :)
2008-04-29 21:27:23


Szia Bandika!Végre elolvastam a posztot. Nagy hiba volt, hogy eddig vártam vele. Hihetetlenül jól esett, köszönöm! ÉS boldog névnapot! Remélem, még sokáig foglak zaklatni dalaimmal. Nem is tudod, milyen jól esett, hogy ott voltál! Puszi, Katika!
2007-12-09 15:21:39

Karcsi
Szia Bandi!Én egy 11 éves gyerek vagyok és NEM vagyok meg fázva.Én egy nagyon nagy rajongod vagyok mindíg néztelek a Szombat esti lázban,nagyon jól táncoltál nekem nagyon tetszet.Egyébként énis nagyon sajnálom Szabó Magdi nénit kiváló író volt.Bocs mennem kell.Az email cimem:csikar13@citromail.hu majd irj.SZIA
2007-12-03 19:40:10

Toth Anna
éN MÁR NAGYMAMA VAGYOK,DE GRATULÁLOK A NÉVNAPODHOZ,
MERT SZERETEM A KEDVES LÉNYEDET GRATULÁLOK A SIKEREIDHEZ NAGYI.
2007-12-03 17:15:38

Gyöngyi
Nem vagyok jövöbe láto égijel,csak egy földi álom ki gyakran téved el.Lehet,hogy nem olyan kit mindig kerestél,de az volna a szép ha így is szeretnél.Puszi Gy.
2007-12-02 00:08:56

Évi
Szia Bandi!

Boldog névnapot kívánunk!!!

Puszi Lettiék
2007-11-30 21:32:35

J. Ibolya

Kedves András!

Névnapod alkalmából nagyon jó egészséget, sok boldogságot; és minden szépet, mindet jót kívánok!

Üdvözlettel: Ibolya

2007-11-30 13:05:23

Émi
Kedves András!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok! Kísérje minden lépésed szerencse, szeretet, boldogság! Puszi, Émi
2007-11-30 12:06:57

Juli
Kedves András!
Névnapod reggelén ezer áldás érjen,
Öröm és szerencse örökké kísérjen.
Bú és bánat téged elkerüljön,
Gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!
Fogadd nagyon sok szeretettel: Juli

2007-11-29 18:57:31

Szilvi
Pici Bandinak András-napra:)!

Névnapodra mondok száz jókívánságot,
Legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed szívemben ragyog,
Névnapodon veled együtt én is boldog vagyok!

Nagyon Boldog Névnapot Kívánok Neked!

Millió Puszi: Szilvi

2007-11-29 18:54:18

Émi
Kedeves András!
Gondolom, olvastad az üzenőfalat...ilyen az, amikor a két szélsőség össszecsap. Aki véd, és aki támad. Bár kicsit a Györgyi "pszichológusos játéka" hagy némi kivetnivalót... de valószínűleg túl sok a ráérő ideje, és merő jószándékból megosztotta "szerény mivelünk (és Veled) sziporkázó elméjének legújabb gyöngyszemét". A lélekelemzés jó, és kell is, csak megvannak rá az illetékes személyek. Egy a lényeg: Neked bizonyítani kell saját magadnak, meg az aktuális partnerednek, akinek sansza van arra, hogy a feleséged lesz, illetve gyerekeid anyja lehet.
Ja és gratulálok, hogy végre találtál valakit, akit szerethetsz, és viszont szeret. Megérdemled!
Puszi, Émi
2007-11-25 11:43:24

Bozsó Adrienn
Kedves Pici!( hüha remélem szólithatlag igy egyáltalán) Én Debrecenben élek és itt van nálunk Szabó Magda könyvesbolt és még mielött hallottam volna a szomorú hirt láttam a rengeteg gyertyát és virágot mely általában sajnos rosszat jelent aztán este a hirado beszámolt nemzetünk ujabb nagy veszteségéröl!Ami némi vigaszt ad,hogy csodálatos kort élt meg és nagy kincset hagyott hátra nekünk és a jövö nemzedékének!
2007-11-24 18:19:52

Hanna
Kedves András!

Rettentően szomorú vagyok.. Nem ismertem Szabó Magdát személyesen, de talán még is. Hisz a könyvein keresztül az ő világába, érzéseibe, gondolataiba láttam bele. Furcsa az élet..
Észrevétlenül a szívedbe férkőznek emberek, akiket nem is ismersz. Sportolók, színészek, TV-s személyek. Nem gondolsz rájuk minden nap, de olyan jó, hogy vannak. Néha hallasz róluk, látod őket a képernyőn, olvasol róluk az ujságban. De ha elmennek, rájössz kik is voltak ők: értékes részei az életednek. Olyanok, akik megbízható, stabil és szeretnivaló pontjai voltak a világodnak. Knézy Jenő közvetítésein felnőni, Diana szépségét csodálni, Fehér Miki góljait látni-apró dolgoknak tűnnek, de valójában nélkülük szegényebb és üresebb lesz a világ. Nehéz elveszteni a megszokott jó dolgokat. Szabó Magda csodálatos ember volt. Nem volt mindennapi beszédtéma, de tudtam, hogy létezik, ott van..és ez megnyugtatott.
Tudod Bandi, ilyenkor az is eszembe jut, hogy milyen jó, hogy Te/Ti itt vagytok. És Nektek tudnotok kell, hogy Ti is ilyen értékes emberek vagytok és sok ember napjait teszitek boldoggá.
Legyen szép napod!
Üdv.: Hanna
2007-11-23 11:09:24

Szilvi
Szia Bandi:)!

Hahó, már itt vagyok:), makkegészségesen!
Jó, hogy mások sikerének és boldogságának is tudsz örülni, sajnos nagyon kevés ilyen ember van manapság, és Te közéjük tartozol!!!

Tényleg nagyszerű író volt Szabó Magda, az Abigél mellett, nagyon szerettem a meseregényeit köztük a mai napig kedvencem a Tündér Lala. Ezen nőttem fel! Ha lesz lehetőségem az Abigél musical változatát is meg fogom nézni!

Sok sikert a Gedeon bácsinak..., most tovább kell jutnia:) Hajrá!!!

Mosolygós napokat kívánok Neked, pihenj sokat és vigyázz magadra!

Puszi: Szilvi
2007-11-21 18:29:50

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: hét meg kilenc =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 10 meg 18 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007