Csonka András blogja

2007-12-12 22:02:42

Újra Gedeon....

már megint és újra Ő

 Hahó mindenkinek!

Gedeon bácsival mostanában többször is találkozom. A nagy helyzet az, hogy a Csináljuk a fesztivált! című, régi slágereket megidéző műsorban van szerencsém ezt a régi Szécsi Pál slágert énekelni. Most pénteken lesz a középdöntő, remélem tovább baktatunk a döntőig. Ehhez persze kel a Ti segíségetek is. Ez a műsor a dalok versenye, így leginkább  a szerzőknek Payer Öcsinek és S. Nagy Istvánnak szeretnék örömet szerezni azzal, hogy daluk ott lesz a legjobbak között a döntőben.

Karácsony közeledtével kis műsort adtunk Eszményi Vikivel és Heilig Gáborral a Tűzoltó utcai gyerekkórház onkológiáján. Ez mindig egyzerre megrendítő és felemelő élmény., Hihetetlen, hogy ennyi szenvedést milyen erővel és hittel viselnek a gyerekek. Sokan még a műsorra sem tudtam a nagyterembe lejönni, mert elkülonítőben egyedül kelll viselniük a betegség megpróbáltatásait. Szinte mindenki mellett ott ül az ágy szélén az egyik szülő, hogy ébren tartsa a reményt a gyerekben és magában is. Mindenkit, aki a pitiáner, psizlicsáré nyavalygásaival van elfoglalva sokszor, arra buzdítanék, hogy látogassa meg ezeket a gyrekeket, és gondolkodjon el mélyen, mit számít, ha egészségesek lehetünk, mit  élhet át egy család, akinek a működését alapjában rázza meg egy ilyen betegség...?

Bírjátok még   a karácsonyi hajszát? Elképesztő, mivé fejlődott ez az ünnep...szinte már semmi nem marad a meghit hangulatból, helyette akciók, tülekedés, indulatok, tömeg.....Valahogy nem így kéne....

Annyira szeretem a hozzászólásokat olvvasgatni, de mostanában kis passzívok vagytok, úgyhogy mindent bele barátaim. Ha konkrét kérdés merül fel, válaszolok majd. Jó munkát vagy pihenést, kinek mi jár! Sziasztok!

 

 

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 16
Címkék:
Értékelés: 4.98

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 16 hozzászólás

Émi
Drága Pici!
Abszolút egyetértek Veled, a jótékonyság nagyon fontos, én is egy esélyt teremtő alapítvány műsorait vezetem nyári, őszi időszakban, meg karácsony környékén. A karácsony tényleg nem a szeretetről szól. Sokan magányosan töltik, már nincs olyan összetartozás, mindenki kapkod a főzéssel, a fa állításával, a drága ajándékokkal...

Más téma: nyugalom, Gedeon bácsi örök, ez már biztos, azt meg, hogy mennyi pénzt ér meg az embereknek Te egymagad nem fogod tudni befolyásolni! Csak pozitívan!
puszi, Émi
2008-04-29 21:56:43

Émi
Szia!
Ne csüggedj azért, mert nem kerültél be az első 6-ba. Szép munka volt, látszott, hogy jól érzed magad a "dalban", és ez a lényeg :)
Lehet, hogy butuska kérdés lesz, de Te tényleg elolvasod a hozzászólásokat személyesen? Egyszer reagáltál az üzenőfalon írtakra...arra is csak azért, mert elég csúnya dolgokat vágott a fejedhez (mellesleg megjegyzem alaptalanul :)) Na jó, persze ez a Te dolgod. Lényeg a lényeg, hogy akár válaszolsz, akár nem Te az ország Picije maradsz :D
Amúgy egyszer írtad, hogy a Janza Kata egyik dalát hallgatod egy musicallemezen. Ez ugye a "CSak szerelem"? Én is egy időben rá voltam kattanva, és visszaléptettem erre a dalra, ma már a Musical Duett a Bereczki Zoliéktól a favorit... Erről jut eszembe, Te tényleg ott voltál az esküvőjükön? Milyen volt? Állítólag csodás, meghitt, mégis vidám. Mesélj róla, légyszi :D
Puszi, Émi
2007-12-29 00:34:10

Szilvi
Szia Bandi:)!
Holnap szorítok a döntőben; csak vidáman, mindent bele és sok sikert kívánok Neked!
Puszi: Szilvi

Sziasztok Mindenki:)!
Remélem nem felejtette el senki; holnap Csináljuk a fesztivált... mtv1 20.15-kor döntő!!!!! Drukkoljuk és szavazzunk Gedeon bácsi dalára, Bandi számít a mi segítségünkre is. Előre is köszi mindenkinek:)!

2007-12-27 17:31:21

J. Ibolya
Kedves András!

Nagyon Jó Egészséget; Nagyon Boldog, Békés, Sikerekben Gazdag, Szerencsés Új Évet Kívánok Neked és Szeretteidnek!

Üdvözlettel: Ibolya
2007-12-27 13:03:11

Ildikó
Kedves András! Csongor anyukája vagyok, aki szerint "Mindenhol jó, ha a vége ló...". Most láttam a Keresztmetszet-ben a beszámolót a Tűzoltó utcai ünnepségről és eszembe jutottál, így találtam Rád és erre a blog-ra. Én a magam és szülőtársaim nevében nagyon köszönöm, hogy köztünk jártál és fordítasz időt és fáradságot, hogy felvidíts bennünket. Mert az a mosoly és boldogság, ami szétterül a beteg gyermekek arcán nekünk, szülőknek olyan, mint egy óriási energiabomba, hogy tovább tudjuk csinálni; a gyerekeknek pedig egy olyan pozitív töltet, amely hosszú ideig feledteti és elnyomja a kórházi napok fájdalmait. Áldott, békés Karácsonyt Neked és további sikereket az új esztendőben!
2007-12-23 18:59:29

Kitti
Én azt hiszem,hogy ez szép és jó dolog,de az a baj a mai világban,hogy mindenki ígérget csak!Mit láttunk ebből?Semmit!Karácsony???Semmi nem olyan mint régen,de bíztató,hogy vannak még olyanok akik próbálják a régi érzést visszahozni!Mindenki elveszett ebben a nyüzsgő életben,de persze már ez is közhely!Etért van az,hogy mindenki álmodozik,mert ott mindenki önmaga lehet és minden könnyebb!Persze ha van idönk állmodozni!!Reménykedjünk,hogy csodálatos,békés,boldog karácsonyunk lesz!!!!!!!!!
2007-12-20 10:43:33

Csilla
Szia!

Jó volt elolvasnom az utolsó hozzászólásodat! A beteg gyerekek engem is mindig nagyon megrendítenek, amikor lehet, adakozni is szoktam intézményeknek, hogy a kis betegek gyógyítására, a kórházi osztályok fejlesztésére fordítsák. És igen, ennél felemelőbb érzés a világon nincs!
A Baptista Szeretetszolgálatnak minden évben szokott lenni karácsony előtt az a bizonyos "cipősdoboz" akciója, amikor is szegény sorban lévő gyermekeknek ajándékozhatunk mindenféle jót. Én is vittem fel Pestre két csomagot. A legszebb ajándék az lenne, ha láthatnám, hogy ki kapja, és az örömöt a kicsi arcán!
Az én karácsonyom nem lesz a legkellemesebb...Sajnos most kellett szembesüljek avval, hogy a férjemmel noha együtt vagyunk, de mégsem...grafológiát, rajzelemzést tanulok, és a betűk, a rajz sosem hazudik! Persze az elemzés előtt is lehetett érezni, egyértelmű. Így hát boldog karácsonyt nekem! :( Persze minden két emberen múlik...
Azt kívánom, hogy sose kelljen az igaznak hitt kapcsolataidban ekkorát csalódnod!
Boldog Karácsonyt és Békében Gazdag Új Évet kívánok!

Ja, eddig nem olvastam a blogodat, de ezentúl visszatérő vendég leszek az oldalon! :)

Csilla27
2007-12-19 16:07:08

Erika
Szia Bandi!
Igazán megható történetet olvashattunk tőled! Gratulálok! Mindig is tudtam, hogy te nagyon érző szívű ember vagy. Én is azért dolgozom, hogy minél hamarabb tudjak támogatni hasonló helyzetben lévő gyerekeket. Bízom benne, hogy minél hamarabb sikerül megvalósítanom a céljaimat, de ha már a felét elértem annak amit kitűztem, akkor mindenképpen keresek egy alapítvány, amelyet támogatni fogok.
Szép napot! Erika
2007-12-19 13:43:37

Sziszi
Szia András!

Ez a karácsonyi hajsza nálam már kb. 2 hete tart.Ez foleg a munkahelyem miatt van, így az év végén és az elején rengeteg a tennivaló.Ébreszto hajnali 5-kor /tudom te is jol ismered a ezt a helyzetet/, és egész nap nincs megállás.Kozben a karácsonyi készulodés ugyebár, ajándékok beszerzése, ami még a konnyebbik része a dolognak. Mert annál nehezebben szuletik meg az otlet kinek mi is legyen az.Tudom, nem az ajándék milyensége a lényeg, de sajnos az én zuros családomban néha igen, ezért nagyon oda kell figyelnem rá kinek mit teszek a fa alá. Mondjuk én ajándék helyett jobban orulnék annak, ha valóban békés lenne ez az unnep.Bár elérhetetlennek tunik ez az álom, azért reménykedek.
Érdekelne neked milyen emlékeid vannak gyerkkorodból az unnepekrol.Segédkezés a sutésnél,karácsonyfa díszítés ,vagy egy ponty a furdokádban...
Most vissza kell térjek a valóságba és el is koszonok.
Kívánok neked és blogtársainknak is nagyon békés, boldog unnepet
Udvozlettel Szilvia
2007-12-18 15:16:33

Ilona
Szia Bandi ! :-))

Rám mindig számíthatsz:)! Hát persze, hogy szavazunk ezerrel. Tudod, hogy Gedeon bácsinak tovább kell jutnia, cél a döntő illetve, hogy Te nyerjél, nagyon szép ajándék lenne!
HAJRÁ GEDEON BÁCSI a nők bálványa...:):):)

Mi már nagyon várjuk a karácsonyt, hiszen a 2 éves iker babáink biztosan nagyon fognak örülni és egy szülőnek annál nagyobb öröm nincs, ha látja a boldogságot a kis arcocskájukon!!!!
Kívánjuk, hogy Neked is nagyon békés és boldog karácsonyod legyen!
Sok szeretettel puszilunk:
Ilona,Dani,Vikike,Danika
2007-12-14 23:50:22

Zsu
Halihó!

Bandi én imádlak téged, de bocsás meg, ha azt mondom, hogy a Gedeon bácsi nem igazán neked való volt. De azért én megigérem, hogy szavazok, de csak azért, mert Te énekelted és most olvastam, hogy milyen megtisztelőnek érezted azt, hogy elénekelhetted.

Zsu
2007-12-14 22:00:25

Böbe
Tényleg nem Így kéne...
2007-12-13 23:42:24

Böbe
Hát tényleg nem Így kéne!A mi családukban nem az ajándék a lényeg!Örülünk,hogy együtt lehetünk,de sajnos az évek múlásával egyre többen csak már az égben ünnepelhetnek velünk!!Ezért kellene megbecsülnünk az együtt töltött éveket,legyen mire emlékeznünk!
2007-12-13 22:50:25

Brugós Vanda
Szia!
Mindig örülök annak, hogyha a hírességek szívből jótékonykodnak...
Hihetetlen, hogy mennyi kitartás van bennük. Sokat tanulhatnánk legtöbbjüktől szerintem.
Régen mindig nagyon vártam a karácsonyt, mostmár várom is meg nem is...kicsit szeretnék már túl lenni ezen a karácsony előtti időszakon...
Szerinted milyen hátulűtői vannak a hírnévnek?
Egyelőre ennyi... mostanában nem sikerült kialudnom magam, úgyhogy szerintem most megyek.
További sok sikert! Kellemes karácsonyi ünnepeket!
Puszi,Vanda
2007-12-13 21:10:16

Kata
Szia Bandi!Most látom,hogy továbbjutott a Gedeon bácsi,örülök neki és drukkolok,hogy jó helyezést érj el.És nagyon boldog vagyok,mert januárban végre látlak a Csókos asszonyban (amit mindenki nézzen meg,mert iszonyúan jó darab).
Adósunk vagy még vicces,érdekes színházi történetekkel,nem??? :)
2007-12-13 18:51:33

Szilvi
Szia Bandi:)!

Itt vagyok újra, rám mindig számíthatsz:)! Hát persze, hogy szavazunk ezerrel. Tudod, hogy Gedeon bácsinak tovább kell jutnia, cél a döntő.
HAJRÁ GEDEON BÁCSI a nők bálványa...:):):)
Az ünnep előtti nehézségeken már túl vagyok, most már csak a meghitt, SZERETET ÜNNEPÉT várom, ami nekem többször is lesz. Nagyon várom az oviban a gyerekek karácsonyát, mert mindig nagyon varázslatos szokott lenni, aztán persze a családi ünnepet is.
Ha tehetjük mi a koraszülött csecsemőket támogatjuk, mert nálunk is volt ilyen rossz emlék. Én nem láthattam, amint szüleim a bátyám inkubátoránál szorítottak az életéért, aki sajnos 5 napos korában feladta a küzdelmet:(, de nagyon sokat hallottam róla és édesanyám ma is nagyon szívszorítóan emlékszik rá, még 32év után is. Így az ünnepek előtt nem szerettem volna szomorú gondolatokat írni, de a Te gondolataidra válaszoltam. Nagyon jól esik a gyerekeknek és a szüleiknek a segítség legyen egy kézfogás, egy bátorító szó és persze egy kis ajándék is - a nehéz időszakban.
Nyugodt, derűs napokat Kívánok Neked! Várom Gedeon bácsit... és a többieket...Szavazzatok, szavazzunk rá!!!

Puszi: Szilvi
2007-12-13 15:30:31

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: három meg tizennyolc =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 8 meg 10 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007