Csonka András blogja

2007-12-31 15:44:48

BUÉK, de nagyon!!!!

mindjárt vége, de állítólag jön az új:)))

Barátaim, barátnéim, olvasóim, drukkereim, és kiváncsi szemlélődőim!!!

Tudom, képzeletben már egy kis pofont is lekevernétek nekem a legszívesebben, amiért ígéretem ellenére ilyen ritkán dugom csak ide a képem. Nem is magyarázkodom, csak annyit, kérlek, akceptáljátok, hogy az év vége nekem is pörgősebb az átlagnál, így ritkán kap el az ihlet szavaim és éményeim nyomtatásba helyezésére...:))) Most viszont nem vettem volna a lelkemre, ha nem búcsúzhatok el Tőletek az óesztendő utolsó óráiban, azzal a kis újévi fogadalmommal, hogy jövőre minden másképp lesz, jó kisfiú leszek, és írok, csak írok, csak írok, kivéve, amikor nem...

Bár Émi nevú olvasóm kételkedik, hogy én olvasom el személyesen az üzeneteket, de kérdem, akkor ki a frász? A komornyikom? Miután olyan nekem nincs, én pötyögöm kusza kis betúimet. Igen, Émi ott voltam Dóráék esküvőjéln, de ez már régi élmény, mert legalább 2 éve volt, és arra emléksezm, hogy nagyon barátságos, és meghitt volt az egész, kollegák , barátok köszöntötték őket, de többet nem szeretnék erről szólni, mert ez az ő magánügyük.

Gyerekek, ez a karácsony is elmúlt, remélem, mindenkinél járt a Jézuska, és a gyomrotok is kellőképpen tele. Azért azt képzeljétek le, amikor én a 25.i karácsonyi ebéd után, amit nővérem celebrált, konkrétan maceszgombócleves, töltött káposzta , és máktorta formájában, én déluátn 3 órakor az Operett színház színpadán felöltöttem kis gyertyatartójelmezemet és mindent bele, tánc, ének, móka. Bár szerintem a Szépség és  szörnyteg minden szereplője ebben a cipóben járt, sót a nézőtéren ülök is.

A 2 ünnep között indult be aztán főleg minden. 28.-án volt uygebár a Csináljuk a fesztivált! döntője, ami egy nagyon kellemes élmény volt, bár kissé cslódottá tett, mivel most nem jutott a dal az első 6 kö9zé, és ez kifejezetten azért bántott, mert szerettem vona egy szép estét szerezni, a dal szerzőjének, a helyszínen megjelenő Payer Öcsinek. Olyan édes volt, így is nem győzött gratulálni, és helyesen megállapította, hogy most a himnikus, lírai daloknak állt a zászló. Sebaj, én akkor is Gedon bácsiban hiszek:)) 

Na, de a másnap. Nem is hiszem el. A Papp László aréna színpadán énekeltem több ezer ember előtt. Kamszkori egyik bálványom, Fenyő Miklós hívott meg a koncertjére vendégnek. Jövőre lesz 10 éve, hogy bemutatta az Operett színház a Hotel Mentholt, ami a legendás slágerekre épülő musical, és ennek az alapcsapatában én játszottam az egyik főszerepet. Ez volt az apropója a meghívásnak, a Vízparti twisztet, a Ciao Marinat, és egy duettet énekeltem Fenyővel. Harsányi Levente volt a koncert másik vendége. A Közönség fenomenális volt, igazi házibuli hangulat. Gondoltam, ruhában is kiteszek magamért,. és egy strasszokkal, kövekkel kirakott fekete zakót kértem kölcsön Náray Tamás fantasztikus divatguru szalonjából.,. a hatás nem maradt el:))

Szóval ez egy remek finálé volt az év végére, most mindjárt indulok Győrbe, életemben elsőzör töltöm a szilvesztert Budapest határain kívül, mert ott lesz több fellépésem. Úgyhogy Győriek, hajrá, buli lesz!!!!!!

Az ígéretem a gyakoribb írásra csak január közepétől érvényes, addig még elég konfúz elsz minden, őrültek háza, stb, de aztán jövök! Elkezdem majd a próbákat is az Operett színházban, az Abigél musical változatában. Szóval az új év is jól indul...

Kívánom, hogy Ti is válthassátok valóra az álmaitokat jövőre is, kísérjen mindenkit egészség, szerencse, szeretet.......

Boldog új évet, és maradjunk sokáig együtt!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 12
Címkék:
Értékelés: 4.84

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 12 hozzászólás

Émi
Kedves András!
Igen, erre már reagáltam anno is vagy 3x, na de most kb ez az 50. hozzászólásom, de ezt sem hagyom ki. Eléggé félreértettük egymást, amúgy én tényleg azt hittem, hogy a moderátorod olvassa először be, utána meg időd függvényében Te is, de most már "műveltebb vagyok", mivel szinte az összes bejegyzésedet elolvastam, és vagy 4x megerősítetted, hogy igenis tényleg Te aktiválod, Te vagy az első olvasó.
Ez a szilveszter előtti Fenyő-ünnep tényleg nagy lehetett. Ezrek előtt twist...ehhez nem lehet hozzászokni! Adrenalin-bomba! De álltad a sarat, szóval büszkén nézhetsz tükörbe, gondolom minden barátod, szeretted megveregette már a vállad, vagy adott egy puszit az arcodra...
2008-04-29 22:17:40

Émi
Kellemes délutánt kívánok mindenkinek!

Tegnap írt üzenetemen (Rozi néni felé)szeretnék annyit korrigálni, hogy azt hittem a Rozi néni és a dyka felhasználói nevű személy ugyanaz, de most újraolvastam a hozzászólásokat, és láttam a dátumozás különbséget. Mivel nem volt külön megnevezve a Rozi néni felhasználóneve (fekete, aláhúzott név), ezért azonosítottam Önöket. Mindkettőjüktől elnézést kérek emiatt.

Émi
2008-01-18 14:38:59

Émi
Kedves András!
Először is elnézést kérek, hogy most üzenetem nem Neked címzem, de Rozi néni (dyka- felhasználói néven)nekem címzett üzenetére szeretnék reagálni.

Kedves Rozi néni!
Először is köszönöm Önnek, hogy megtisztelt azzal, hogy reagált soraimra. Ez egyébként bármily hihetetlen, jó dolog, mert odafigyelünk egymásra. Nem kell egyet érteni mindenben, meg az emberi kapcsolatok egyik alapja, hogy pozitív és negatív véleményünknek kulturált formában hangot adunk, és ez most is így történt. A szeretet/tisztelet jele nem csak abban nyilvánul meg, hogy dicsérő szavakkal illetünk meg valakit, vagy hogy használunk-e smile jeleket (:P), vagy hogy becenévvel vagy teljes keresztnévvel írjuk-e alá(másrészt, van Noémi felhasználú személy, akire való tekintettel, nem írhatok azonos néven).
Én nem azt írtam, hogy első vagyok, aki bekerült, hanem hogy én is benne lettem így vagy úgy.
"Hogy válaszol a kérdésemre?"-ez most volt először, és én sem rosszindulatból kérdeztem, hogy András vagy a moderátora olvassa be a hozzászólásokat.
De azt megígérem, hogy jobban odafigyelek én is szavaim súlyára, bár továbbra is tartom, hogy senkit nem sértettem meg, legálábbis nem szándékosan. Ha mégis, őszintén elnézést kérek.
Üdvözlöm, és jó egészséget kívánok!
Tisztelettel (a szó szoros értelmében), Noémi

Kedves András!
Boldog születésnapot! Sok sikert kívánok az élet minden terén!
2008-01-17 20:04:52

agnes zimmermann
Szerintem a szavaknak suja van es pontosan ezert jol gondold meg,hogy mit mohdasz es mit nem!
Persze ezt nem roszindulatbol mondom neke .En kedvellek teged,csak hat te egy sztar vagy es igenis mindeki meghalja amit mondasz,es ha ugy erzed pofont erdemelnel lehet vann benne valami.
De azert a simogatas is jar melle.
Valoszinuleg az en mondanivalomnak semmi koze a te irasodhoz,de hat ijen vilagot elunk,nem igaz?
Udv:Picur
2008-01-16 10:32:25

Szilvi
Drága Bandi:)!
Megsúgták, hogy amikor születtél eső esett,
Nem sírtak, hanem az ég könnyezett,
Mert a Földre egy ANGYAL érkezett!
Ha én írnám a sorsod könyvét,
Szíved, lelked vágyát, életed örömét,
Oly széppé írnám, mint egy tündér álom,
A legboldogabb TE lennél ezen a világon!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

Sok-sok szeretettel és hatalmas puszival: Szilvi

2008-01-16 07:59:59

Sziszi
Szia András,

most is nagyon tetszett amit írtál.Ahogy leírod az élményeidet szinte már ott érzem magam én is a nézotéren.Mivel csak ritkán járok színházba vagy koncertre legalább így-a te segítségeddel kozelebb érzem magam a "kultúrához". Bár láttam már pár szép eloadást Gyorben, és lenne rá lehetoségem is hogy rendszeresen járjak csak az a baj hogy nincs hozzá partnerem.A párom ugyanis nem hajlandó eljárni velem, egyedul meg nem szeretnék.Hogy telt a szilveszter?Nekunk kellemesen,baráti társaságban, csak sajnáltam a kutyusokat a petárdázás miatt.Úgy féltek szegények.Neked volt vagy van háziállatod?Nálun itt van az én 2 kutyám egy farkas és egy kis utcai keverék, de csak az udvaron.Mert bármennyire szeretem oket azért a házba nem johetnek be.
Ne feledd amit írtál, már itt a január kozepe.
Udvozlettel Szilvia (SK)
2008-01-15 07:27:20

dyka
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy véletlenül tévedtem ide.. de NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKED ANDRÁS!!! dyka sopron
2008-01-14 12:13:24


Tisztelt András!Nagy tisztelője vagyok önnek, minden elismerésem az öné. Sok sikert kívánok az új évre! Elnézést kérek, de Émi hozzászólására reagálnék.
Kedves Noémi!Most nemcsak szemlélődő vagyok, de nem mozgok otthonosan a mai modern gépek világában, az unokám szokott segíteni. Jó lenne, ha nemcsak a betűiddel, hanem az írásaidból is érezhető lenne a tiszteleted András iránt. Gondolok itt a :P jelre, ami számomra ismeretlen volt ezidáig. Sajnos úgy látom, nem olvasod figyelmesen a blogot, mert már többen is szerepeltek András rajongói közül. Sajnos nem te vagy az első. Nem ő válaszol? De mégis csak a te kérdésedre ír? Ezt már nem is kommentálom. Ne haragudj, nem rosszból írtam, csak egy kicsit gondold végig a soraimat és azt, mi is valójában a tisztelet!Üdvözlettel: Rozi néni

2008-01-11 14:12:08

Kriszta
Tényleg Isteni volt a Fenyő koncert és te is Drága Bandi, tényleg kitettért magadért!!! Mégegyszer köszönet a felejthetetlen estéért!!! Puszi: Kriszta
2008-01-09 08:54:39

mikimano
nagyon szeretem a számaidat minden korosztályhoz szólsz grat csak így tovább sok sikert búék

2008-01-01 18:06:17

Émi
Drága András!
Természetesen sejtettem, hogy nem a közös képviselőd vagy a komornyikod... olvassa. Nem akarok példákat említeni, de nagyon sok nagyobb oldalnál a moderátor olvassa el, utána felkerül, és az illetékes vagy elolvassa vagy nem. De többször láttam már hozzászólást, melyben kérdeztek Tőled, de választ nem láttam rá. De én legalább írok Neked, nem csak nézelődni jövök :P Úgy érzem,kicsit sérelmezted ezt a felvetésemet,de a legkevesebb rossz szándék sem volt szavaim mögött. Ha egy átlag ember csak fele annyi tisztelettel nézne Rád, akkor hidd el, nagyon boldog ember lennél.(vagyis boldogabb, inkább így mondom...)
Először is köszönöm, hogy írtál a lagziról néhány szót,persze a diszkréciód is megértem.
Summa summárum nagyon boldog új évet kívánok! Az ígéreted meg ellenőrizni fogom, hogy betartod-e, hogy sűrűbben írsz. :D Szép estét! Légy jó és vidám!

Üdvözlettel, Émi

ui:most gondolok bele!Így vagy úgy, de belekerültem a "naplódba"... akárhogy is ez még csak Janza Katának, Szabó Magda néninek, 1-2 Família Kft-s kollégádnak... és más NAGYON TISZTELETRE MÉLTÓ SZEMÉLYNEK sikerült! :D Az élet apró örömei :)
2007-12-31 18:58:38

Szilvi
Szia Bandi:)!

Miért érdemelnél "pofont", amikor Te annyi mindent adsz nekünk és valahol miattunk is dolgozol ennyit /fellépések, műsorvezetés, színház stb./! Tudod, hogy más a jutalmad:):):)! Eddig is jó kisfiú voltál, ezután is így legyen:)! Te egy nagyszerű ember vagy!
Mi köszönjük Neked, hogy március óta töretlenül itt vagy velünk, hatalmas szeretetet adsz nekünk és megosztod az élményeidet a blogban velünk.
Látod, Neked is teljesült a tündérálmod és jutott az angyalok varázslatából. A Te szívedben a szeretet egész évben ragyog, mert az angyalok vigyáznak Rád nagyon!
Szilveszter éjjelén, ha éjfélt üt az óra, gondolj rám is egy pillanatra.
Ha bármi fáj nekem elmondhatod.
Meggyógyítom szívedet, lelkedet, szeretném szebbé tenni a 2008-as évedet!
Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek és így kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET Neked!
Akkor még is jól éreztem, hogy PICI-t csalódott voltál a dal miatt, de tényleg semmi okod nincsen az elkeseredésre. Nagyszerű voltál, mint mindig, csak elismerést érdemelsz!!!!!!!!!!!!!!!
Fantasztikus lehetett a Fenyő buli a nagy slágerekkel, biztosan mindenki kitett magáért, jó lett volna élőben ott lenni és Veletek együtt bulizni.
Kitartást, sok sikert majd az Abigél próbáihoz, de előtte pihned ki magad, gyűjtsél sok energiát.
Sok szeretettel és frissen várunk vissza!

Puszi: Szilvi
2007-12-31 17:22:29

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: nyolc meg négy =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 7 meg 15 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007