Csonka András blogja

2008-02-09 18:23:02

Én, az elsőbálozó

pedig már nem vagyok egy mai csirke:))

 Barátaim!

Mielőtt elmerülnénk mai csevelyünkben, engedjétek meg, hogy hangsúlyozottan megköszönjem Nektek azt a sok mélyen együtt érző, érzelemgazdag gondolatot, amit előző levelemre reagálva írtatok. Köszönöm, hogy vagytok nekem......

Egyébként minden rendben? Ajánlom is:)) Képzeljétek, az Operabálon jártam. Igen, életmben először,. eddig mindig volt valami, vagy színházi, vagy egyéb munka, na most lecsaptam a kínálkozó lehetőségre. El kell mondanom, a legnagyobb élmény az Operaház gyönyörű falai között barangolni. Ilyenkor, feldíszítve még káprázatosabb az egész. Persze a nagy csinnadratta beindul már a vendégek érkezésekor. Reflektorok és vörös szőnyeg a főbejáratnál. Na, ehhez nekem nem volt túl sok kedvem, úghogy a taxist megkértem vigyen a színház oldalához, onnan pedig megkerülve a felhajtást, szépen besétáltam. Semmi kedvem nem volt hozzá, hogy magyarázkodjak, miért voltam épp egyedül. Bár bent már ez nem volt igaz, mivel legalább 100 ismerőssel találkoztam. Kicsit zsúfoltnak tűnt minden, egyértelműen a hölgyek nagy versenye ez estélyi ruha ügyben, de itt legalább az urak is megértették, mit jelent a black ill. white tie. Sok partyn sajnos hiuába írják ki a meghívóra a szervezők, hogy black tie, a közszereplők jó része vagy nem tudja, hogy ez mit jelent, vagy nincs szmokingja. Ez utóbbit tartom valószínűnek. Tőlünk nyugatabbra, ha valaki nem a szabályok szerint öltözik, az nem léphet be a rendezvényre. Jól is néznénk ki, nálunk sokszor kongana az ürességtől a terem.  Na szóval, itt az Operabálon szerencsére ezt mindenki figylembe vette, és valóban elegáns hangulata volt így az egésznek.  Rá kellett döbbennem, hogy elszoktam a bálozástól, vagyis az utóbbi években csak akkor jártam bálokban, ha énekeltem, vagy műsort vezettem. Őszintén bevallom Nektek, alig bírtam feloldódni most, hogy semmi dolgom nem volt, csak annyi, hogy jól érezzem magam. Még a táncparkett sem vonzott annyira, mivel az igazi házibuli hangulat, amit ahogy hallom, a Bergendy szalonzenekar zenéje teremtett, már csak éjjel 1 után következett, akkor pedig ln már leléptem. Az is furcsa, hogy a magyar celebritások nagy részét hiába kerestem. Mint az ország első számú bálján, ennél  több közszereplőre számítottam, de lehet, ők ügy érezték, nincs esélyük a reflektorfényben fürdőzésre, mert a fő attrakció idén már az, hogy vajon ott lesz-e Kiszel Tünde, és ha igen, kinek az oldalán, és egyáltalán készül-e közös fotó Claydermannal....?? Bár egy szavunk sem lehet, amikor a tavalyi bécsi operabál díszvendége Paris Hilton volt. Be kell látnunk, változik a világ, és mi engedjük, és végig nézzük az irényváltásokat....

Beindultak a próbák az Operett Színházban. Márciusban mutatjuk be Szabó Magda: Abigél címú regényének musicalváltozatát. Természetesen írok majd erről is, de ismertek jól, most még küszködöm magammmal, nem könnyű a feladat, mert terjedelmében nem nagy szerep, viszont fontos és szép, és a történet szempontjából kulcsfontosságű. Gyönyörű a zene a szöveg, jó a csapat, még mesélek majd a kulisszatitkokról.....

Pihenjetek, és várjatok.....én megjövök:))))

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 8
Címkék:
Értékelés: 4.93

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 8 hozzászólás

Émi
Kedves Bandi!
Nem tudom, hogy ki hogyan éli meg az opera bálat, de nekem van benne valami Nyugat-utánzás /majmolás/, ami többnyire visszafelé sül el. Az emberek többsége nem a természetes eleganciának a híve, hanem a magamutogatásnak, és nem azért megy el, hogy legyen egy szép estéje, hanem el tudja mondani, hogy végigvonult ő is a vörös szőnyegen, (tisztelet a kivételnek). Ez nem helyes, valamint az is szokatlan, hogy a vacsora kb 80000Ft-tal emeli meg az összeget. És sok helyen éheznek a gyerekek, és valaki kb 15 perc alatt ezt az értéket megeszi. Természetesen én is járok étterembe étkezni, de mikor ilyen irreális értékekről beszélünk, más az álláspontom. Kicsit komikus a magyar ínyenc réteg... amikor tízezerszer annyit képes valaki kifizetni egy fürjtojásért,amikor a magyar tyúkok is remekül produkálnak :) A különbség mindössze annyi, hogy kisebb, meg egy nagy nevű gasztronómus megállapította, hogy jobb.
Persze a bálnak vannak csodálatos, és utánozhatatlan pontjai, amelyek előtt le a kalappal: műsor, helyszín... De mindez kivülről nézve determinálódik, mivel igenis annyi marad meg, hogy pl.:K.Tünde a "véres-verejtékes" munkájával megkereste a bál belépőjegyének árát, és ő megérdemli, hogy ott legyen, úgy bánjanak vele, mint egy királynővel, és ott pózolhat a sztárvendég jobbján! Valami felborult ebben a témában, elég csak megnézni a néhány évvel ezelőtti képeket és az ideieket, ég és föld!
Kérlek, András ne vedd magadra, ha érted miről beszélek, akkor észleled, hogy ez nem a Te személyed ellen irányul!
2008-04-30 14:49:25

Maya
Kedves András!
Bizonyára nagy élmény lehetett az Operabál, bár el tudom képzelni, hogy a Te egyéniséged nem az ilyen puccos, magamutogatós eseményekre szabott. (Bár a véleményem az egészről nem olyan pozitív, azért szívesen elmennék és körülnéznék. Talán pont azért amit leírtál, hogy frenetikus élmény a pompába öltözött Operaházban sétálni. Nekm jobban tetszik, mint a bécsi, sokkal jobban!)
DE nem erről akartam írni!
Szeretném megköszönni azt az élményt, amit tegnap átérezhettem a Thália Színházban, a Csókos asszony előadásán.
Ez előtt még soha nem volt szerencsém a művészetedet élőben látni. Nagyon sok jó szinész van, de azt az alázatot és mélységes tiszteletet, amit Te mutattál mind a szereped, mind a közönség iránt, nem soknál éreztm át.
Nem tudom milyen szokott lenni az előadás hangulata, mennyirevevő a közönség a poénra és a "nagy igazságokra", de szerintem tegnap ez nagyon megvolt. Mégegyszer KÖSZÖNÖM NEKED!
Találkozunk áprilisban, az Operett Színházban, az Abigél előadásán. Én ott leszek.
Kivánok munkádhoz - vagy inkább hivatásodhoz - sok sikert és minden szépet! És a magánéletedbe is sok boldogságot.
Mélységes tisztelettel: Maya
2008-02-27 08:26:59

Hódi Anita
Szia Bandi!
Én annál a multi cégnél dolgozom,ahol sűrűn megfordulsz,mint műsorvezető.Mondhatom,ismerjük egymást,mert mikor találkozunk,mindig örömmel köszöntjük egymást.Én nagyon IMÁDLAK Téged,hiszen egy nagyon kedves,közvetlen ember vagy.Megmaradtál a sikereid ellenére az a kedves ember,és ez nagyon ritka a ti szakmátokban.Elsők között leszek aki megnéz az Abigélben,igérem.
Millió puszit küldök Neked,és nagyon jó egészséget kivánok!
Hódi Anita Szegedről
2008-02-17 00:24:04

Dóra
Szia Bandi!
Melyik színházba játszol és miben, mert szeretnélek egyszer megnézni Téged és autogrammot kérni
2008-02-16 11:10:49

Juli és Szilvi
Bandinak a Szeretet napjára...
Szeretni annyit jelent mint adni, ezzel örömet szerezni másoknak,
Minden alaklmat megragadni, hogy bús arcodon mosolyt lássak.
Csak az tud élni, ki mindig nevet,
kinek szívéből nem fogy el soha a szeretet!
Hatalmas szeretettel: Juli és Szilvi
2008-02-14 09:17:55

nita
Nita:)
Szia András!

élmény olvasni az írásaidat, én személy szerint nagyon örülök, hogy végre úgy tudtál részt venni az Operabálon mint vendég és nem műsorvezető, vagy mint közszereplő...! kivánok neked sok sikert és boldogságot, legyen szép napod! pu:A.
2008-02-11 11:39:33

lL.L.Andrea
Szia Bandi! Az operabál biztops,nagyon szép lehetett.Én a ruhák rabja vagyok mert szakmámnál fogva (nőiruha-készitő vagyok)alakitottam már ilyen szép ruhát.Egyszer én is szivesen elmennék egy ilyen bálba.Ami az Abigél cimü előadást illeti nagyon szivesen nézem mind szinházi előadás keretében,mind filmen különösen azért mert nagyon büszkék vagyunk Varga Marikára aki Hajdúböszörményi szinésznő.Két utcára lakok az anyukájától.Szóval ez miatt is tetszik a film.
2008-02-10 14:58:10

Szilvi
Szia Bandi:)!

Sokat vártunk itt Rád, de tudom a türelem.....!!!
Örülök, hogy újra itt vagy, immár vidáman:)!
Az Operaház valóban gyönyörű kívül belül és fantasztikus élmény lehet egy ilyen bálon részt venni. Olyan, mintha a mesék világában jártál volna. De a nagy felhajtásból Te sem kértél, azért mégis volt belőle részed...
Itt, most is, mint mindig a farsangi bálé volt a főszerep. Ötletes jelmezekkel, tánccal, versenyjátékokkal, sok-sok mókával és kacagással. Felemelő érzés volt látni a gyermekek örömét, vidámságát, boldogságát.
Szóval nagyszerű hangulat volt, nagyon jól éreztük magunkat, jót mulattunk. Azt mondta az egyik kisgyerek, hogy ő azt szeretné, ha mindennap farsang lehetne. Reméljük, sikerült elűzni a telet és utat enged a TAVASZnak, amit hamarosan nemcsak látni, hanem érezni is fogunk!
Már nagyon kíváncsian várom Abigélt és benne Kőnig tanár urat:)!!!
Minden új szerep és kezdet nehéz, de szerintem ez a szerep már most is a kedvenceid közé tartozik:).
Várlak..........és én megint jövök!
Puszi: Szilvi
2008-02-09 20:03:35

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: kettő meg tizenhárom =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 19 meg 8 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007