Csonka András blogja

2008-02-20 07:53:10

ISTEN VELED, LORENZO !

Búcsúzom, illetve eszem ágában sincs...

 Nem, nem, nem, már megint rá kell jönnöm, nem tudok elszakadni valamitől, ami fontos az életemben. Konkrétan most egy szerepről van szó. Utálom azt az érzést, hogy előre tudom, jövő pénteken utoljára öltöm fel a szmokingomat, és lehet, soha több nem hajolok meg az előadás végén, mint Lorenzo. Soha ilyen sokáig nem kötődött hozzám egytelen szerepem sem. 11 évvel ezelőtt mutattuk be barátaimmal Alfonso Paso: Mennyből a hulla című krimikomédiáját, akkor még az Újpest Színház felkérésére Radó  Denise rendezésében. 2 évig ment ott, aztán kis szünet következett, és aztán arra gondoltunk, kár lenne veszni hagyni az élményt, felajánlottuk a Vidám Színpad számára, ahol a Kis színpadon mutattuk be, majd az igazgatóváltás után Puskás Tamás, az új direktor nem csak hogy megtartotta az előadást, de leköltöztettte a nagy színpadra, ott ment évekig, de a repertoár zsúfoltásga mitat visszakerültünk tavaly a kis színpadra, amit imádunk.  Most, 5 év után bejelentette, leveszik a műsorról. Mondhatnánk, szép volt jó volt , köszönjük., És mondjuk is...Ugyanakkor azt érzem, tökéletesen helye lenne még az előadásnak a színházban. Nem emlékszem olyan estére, amikor ne telt házak előtt játszottunk volna. KIváló humorú, szórakoztató és izgalmas a darab, remek csapat játsza, én 2 kiváló és igazi barátot köszönhetek az előadásnak, Fehér Anna, és Kerekes József személyében, akik a másik 2 főszerepet játszák, és én mindenképpen jétszani szeretnék velük. Ebben a feladatban biztonságban érzem magam, és nem mellékes, hogy ez a egyetlen szerepem, amiben még énekelni sem kell:)) Nem is tudom, miért mondom most ezt el Nektek...talán titkon abban reménykedem, hogy Ti , a nézők majd megmentitek nekünk az előadás létét, majd jól megrohanjátok a pénztárat, és aszínház nyakára járva, eléritek, hoigy minden maradjon a régiben....majd meglátjuk....

Hogy vagytok? Ma éppen süt a nap, fel a fejjel, mindjárt vége a télnek....Amíg írok Nektek, a háttérben szól a tv.ből a Reggeli, Vanda a héten megcsalt Szujó Zolival:)) Nem baj, fő a változatosság, aztán majd behuppanok a kanapéra én is, márciusban.

Kérdzet egyikőtök, hol láthat és kérhet esetleg autogrammot tőlem. Most az Operett színházban, a Thália színházban, és Fehérváron játszom, a Vidám színpadon, lehet, jövő pénteken utoljára, de bízzunk a csodában:))

Lassan összeszedem magam, indulok Abigél próbára, aztán ma és holnap kezdődnek a Csináljuk a Fesztivált! felvételei. Izgalmas lesz, most külföldi dalok versenye lesz, illetve lesz előtte 2 bevezető adás, ahol olyan dalok szerepelnek, amik külföldiek ugyan, de magyarul lettek ismertek. Én az Azzuro-t és a Paff, a bűvös sárkáynt énekelem. Azért ebből a ksi zenecsomagból nem maradhat ki az a drága jó ding-dong sem, amit majd Csipa énekel. A versenyben pedig A Jailhouse rock és a Pretty woman az enyém.

Mindenről első kézből csak nektek beszámolok majd., Várom a véleményeket, hozzászólásokat, kérdéseket. Mindenkinek a legjobabkat!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 6
Címkék:
Értékelés: 5.00

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 6 hozzászólás

Émi
Szia!
Ezek szerint Lorenzo ideje lejárt, és én elszalasztottam Szegeden a vendégelőadást, na most emiatt még egy ideig ostorozhatom magam... Az Abigél azóta hatalmas sikerrel túl van a premier-előadáson, ez hihetetlen, rohan az idő, és észre sem vesszük!
A paff, az nekem nagyon tetszett, gyerekkorom kedvenc slágere, 100x elénekeltem egy nap, és tényleg nem tudtam, hogy nem magyar szerzemény!
A Pretty woman... arra meg szavak sincsenek, azt a médiatörténelemnek nyomtatott betűvel kell írnia bele a médiakönyvekbe. Egy kultuszfilm, akkorát alkotott benne Gere és Roberts, hogy azt nem is lehetne leutánozni. Kedvenc 10 filmem közé be kell sorolni :)Neked vannak kedvenc filmjeid?
Puszi, Émi
2008-04-30 15:01:30

Barbara
Hello!
Nagyon furcsa egy kedvencem blogjához hozzászólni! ;) Nézem majd a Csináljuk a fesztivált! műsort, ha elolvastad az üzenetem, légyszi nézz bele a kamerába, miközben a színpadon állsz! :) A kedvenc színházam a Budapesti Operettszínház, az az álmom, hogy egyszer én is abban a színházban fogok szerepelni! :) Kérlek szoríts (ezt mindenkitől várom :D)igaz, hogy még messze van, mert még csak 11 éves vagyok, de máris a birtokába kerített a színház világa. :) Nos, nagyon szorítok mindenben, sok sikert! :)

Barbara
2008-02-22 19:01:52

Szilvi
Drága Bandi:),

Ne vegyél mindent túlságosan a szívedre...
A búcsúzás mindig nagyon-nagyon nehéz - ennyi idő után természetes, hogy hozzád nőtt, részeddé vált Lorenzo - de higgy a csodákban, mert azok igenis léteznek és nemsokára valóra is válnak. Addig pedig vár a színházban Fábián, Lángőr, Ibolya Ede és a „legifjabb” Kőnig tanár úr. Koncentrálj az új feladatokra, mert a sikerhez vezető út mentén ott húzódik az Elhatározás ösvénye és a Törekvés hegye, de át kell kelni a Türelem hídján és a Mindjárt völgyén is, ami a legfontosabb szívből kell jönnie, ha azt akarod, hogy jó legyen. Úgy fogod őket is szeretni, mint a többieket. Mi nézők továbbra is ott leszünk a sorok között, a sikeres előadást vastapssal és szeretettel jutalmazzuk, ahogy eddig is tettük. A barátaid soha, sehol sem hagynak el, valahol mindig Veled vannak!
Kíváncsian várom, milyen álomországot varázsolsz kiskorom kedves Bűvös Sárkányának, akit még ma is imádnak a gyerekek. Hát, akkor újra együtt Csináljuk a fesztivált; nagyszerű választás Elvis kedvelt dalait pont Neked találták ki...
Ez csak egy futókaland Vanda részéről, hűséges marad Hozzád! Márciusban újra Veletek - a legjobb párossal - ébredünk hajnalban.
Becsüld meg az élet apró mindennapi örömeit, melyek önmagukban még nem aranyozzák be a világot, de az arany minden csillogása benned ragyog örökre.
Add a világnak tudásod legjavát, s a lehető legjobb lesz az, mi visszaszáll Rád.
És ne feledd csodálatos, egyedi és egészen különleges vagy, ezért szeretnek ilyen sokan!

Puszi: Szilvi

2008-02-20 17:39:07

Évi
Szia Bandi!

Csodálkozom, hogy le akarják venni a Mennyből a hullát. Soha nem volt olyan, hogy üresen maradtak volna helyek, nálunk is sok jegy elment rá. Most viszont nagyon kiváncsiak a nézők az Abigélre jó sok jegyet eladtunk rá, az internetes rendszerben már a június is fent van és már arra is veszik , meg vesszük fel az előjegyzéseket. Egyébként, hogy vagy?
Már várjuk a jó időt és akkor mehetünk megint össze-vissza. Addig is Puszi
Lettiék
2008-02-20 16:00:30

fofoka
Szia!
Én még sok évvel ezelőtt Újpesten láttam ezt a darabot, és igen jól éreztem magam, rengeteget nevettünk. Nem is tudtam, hogy még mindig müsoron van. Kár hogy vége lesz :(
2008-02-20 13:33:02

Emese
Kedves András!Nagyon szépet írtál már megint.Gratulálok!!!Imátkozom a csodáért,szoritok érted,hogy még nagyon sokszor hajolhass meg a szinpadon mint LORENZO.Minden jót neked!!Üdv.Emese
2008-02-20 10:47:19

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizennégy meg nyolc =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 20 meg 17 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007