Csonka András blogja

2008-02-28 20:27:17

HURRÁÁÁ! 24.VAGYOK!

tök jó, és nem csak attól függ, honnan nézzük.....

 Halihó barátaim!

Na, most mit szóltok? Remélem, büszkeségtől még intenzívebben dobban szívetek! 24.-ik vagyok az egyik bulvár hetilap által felállított 100-as sztárlistán.

Persze nehogy azt gondoljátok magatokban, hogy megőrültem, és életem most már másból sem áll, mint méricskélni a helyemet a showbuisness útvesztőiben...Természetesen egy pillanatig sem veszem túl komolyan az egészet, de mint hiu állatot, engem is izgatna a dolgok háttere, vajon kiket és hogyan kérdeztek meg a szerkesztők.  Eszembe jut, amikor valaki felmérést akart készíteni a mai harmincasok zenei izléséről  Meg is kérdeztek rögtön 2 embert, az egyik annak idején csövi, bőrszerkós rocker volt, a másik fliteres mellényes Abba rajongó. Na, akkor most melyik a hiteles, ki az igazi? Persze, hogy mind a kettő. Csak ez a  bajom minden közvéleménykutatással, ahogy a dal is mondja :" Mindannyian mások vagyunk", különböző ízlésvilággal, tehát éppen ezért mindenki mást válaszol ugyanazokra a kérdésekre, és ugyebár mindenkinek igaza is van. Azért örülök ennek az egésznek, egyrészt mert úgy látszik nem csak az érdemel listát, hogy kinek hány milliárdja van, hanem , hogy ki mennyire férkőzött a nézők szívébe...Vitatkozni persze mindennel lehet, mégis azt hiszem egy dologban egyet kell értenünk. Egy ilyen lista élén valóban Vágó Istvánnak  kell menetelnie. Ez vitathatatlan. Nem véletlen hívom őt viccesen professzornak:)) bár ez inkább csak a tudásának szól, ami miatt a listát vezeti, az megtanulhatatlan...

. Az újság azon morfondírozik, hogy én, aki annyi mindennel foglalkozom, és állandóan a reflektorfényben állok, mégis miért "csak" 24. lettem, ahogy ők fogalmaznak, esetleg én vagyok a nagy vesztes?  Nme biztos, hogy jólesik a helyezés tükrében, hogy az újság szerint "sok mindennel próbálkozott több-kevesebb sikerrel..."  Na igen, próbálkoztam, érdekes szó, ebben a szituációban különösen....és több-kevesebb sikerrel? szerencsére bennem inkább csak a szép pillanatok maradtak meg, és talán meg kéne kérdeznem a lista készítőit, hogy meliyk bukásomra gondoltak, amikor a kevesebb sikerre céloztak.....

Nos, ahogy azt mindenki észrevehette az elmúlt években, bár sokszor olvashattak rólam, de igazi, vérbeli bulvárfigura mégsem lettem, mert a magánéletemet zárva tartottam, megőriztem és őrzöm magamnak, ellentétben sok kollegámmal, akik riasztják a fotósokat minden bokaficamnál...nyílván én is követtem el hibákat, de mostanában úgy érzem, az elműlt 18 évben annyi mindent megtudhattak rólam, épp itt az ideje, hogy csak akkor szólaljak meg, ha fontos, érdekes lehet, amiről szó van......

Egy szó, mint száz, köszönöm mindenkinek ezt a helyezést, mert ha végiglapozom, kik azok, akik mögöttem végeztek, akkor meghökkenek jó párszor...és biztos vagyok benne, hogy másik 500 megkérdezettnek ők az éllovasok...nekem is jó néhányan közülük....

szóval gratulálok a kiadváynhoz, mert egyébként izléses, és színvonalas, és remek lehetőséget kínál Kiszel Tündének az újabb médiamegjelenésre, hogy megmagyarázza, mért őa legutáltabb a TOP 100-ban...?

Csók nektek! Ja! Az oldal kiváló főszerkesztője jelezte, hogy valaki beírt a fórumomba, és ezt úgy mondta, mint ha legalábbis lavinaszerű pörgés indult volna  meg ott:)) Ehhez képest, amióta én is bekukkantottam, árván bámul kifelé az utolsó beírásom.. A lényeg, hogy aktuális kérdéseiteket ott is feltehetitek, de főleg azok, akik itt is hűséges olvasóim, és hozzászólóim....vagyis inkább azok, ok?

Gondoljatok rám holnap, lehet , az utolsó Mennyből a hulla következik...de elhatároztam, hogy nem búcsúzom a darabtól ha nagyon hiszek benne, még folytatódni fog...mert mint tudjuk, az álmok valóra válnak.......

 

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 8
Címkék:
Értékelés: 4.97

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 8 hozzászólás

Annamária SK
Kedves András.Már rég voltál fel lépni Párkányba.Te vagy a kedvenc műsorvezetőm a Reggelibe.Ha lesz időd majd légyszives irj egy pár sort.További sok sikert:-)Annamária
2008-08-25 15:16:29

Émi
Szia Pici!
24.-ik lettél, ez jó, valamit csak le kellett tenned ahhoz az asztalra, hogy ezt kiérdemeld. Gratulálok! Nem is nagyon akarok ehhez sok mindent fűzni, mivel nem olvastam ezt a magazint!

2008-04-30 15:07:43

Marcsi
Kedves András! Gratulálok a sokoldalúságodhoz és a kedves, szerény személyiségedhez! Nagyon aranyos vagy és alkalmazkodó.Jó lenne, ha minnél több ilyen ember volna a földön. Jó egészséget és sok boldogságot kívánok neked: Marcsi.
2008-03-08 17:48:24

Szilvi
Szia Bandi:)!

Ma is egy különleges napra ébredtél, éppen 1 éve írtál először a blogodba!
Köszönjük, hogy ilyen gyakran írsz és megosztod velünk gondolataidat, érzéseidet, élményeidet és ilyen őszinte sorokat olvashatunk Tőled. Nagyon aranyos a blogod, olyan, mint Te magad! Maradj ilyen /mosolygós/ mindig!
Áldott legyen a szív, mely hordozott és áldott legyen kéz, mely felnevelt.
Legyen áldott eddigi utad, és áldott legyen eddigi életed.
Legyen áldott Benned a Fény, hogy másoknak is fénye lehess.
Legyen áldott a Nap sugara és melegítse fel szívedet,
Hogy lehess meleget adó forrás, a szeretetedre szomjasoknak,
És legyen áldott támasz karod, a segítségre szorulóknak.
Legyen áldott gyógyír szavad, minden hozzád fordulónak.
Legyen áldást hozó kezed azoknak, kik érte nyúlnak.
Áldott legyen a mosolyod, légy vigasz a szenvedőknek.
Légy Te áldott találkozás minden téged keresőnek.
Legyen áldott immár, minden hibád, bűnöd, vétked.
Hiszen, aki megbocsátja, végtelenül szeret Téged.
Őrizzen, hát ez az áldás fájdalmadban, szenvedésben.
Őrömödben, bánatodban, bűnök közti kísértésben.
Őrizze meg tisztaságod, őrizze meg kedvességed.
Őrizzen meg Önmagadnak, és a Téged szeretőknek.
EGY LÁNGOCSKÁT KÜLDÖK NEKED, MI SZERETETET JELENT. SZÍVÜNK SZERET, EZT NE FELEDD, EZ A LEGTÖBB, MIT ADHATUNK NEKED!
Sok puszi: Szilvi
2008-03-06 14:45:57

Lyza
Szia András!
Gratulálok a 24. helyhez. Nálam ennél sokkal előrébb állsz, s hidd el ezzel nem vagyok egyedül.
Egyébként soha nem értettem meg ezt a statisztikát.Hogy lehet pár ezer ember megkérdezése után kijelenteni, hogy az embereknek ez és ez a véleménye? Mi van ha a többi 9-10 milliónak más? Itt most nem csak erre a listára gondolok.
Szerintem Te bár mit csinálsz szívvel lélekkel csinálod és magas szinten.Örülök, hogy rátaláltam a blogodra.
Kívánom, hogy az álmaid valóra váljanak!!! Sok sok sikert Neked, hogy tevékenységeddel még sok örömet szerezhess nekünk.
Puszi Lyza
2008-03-06 12:43:58

Vera
Szia András!

További jó munkát, jó egészséget és sok sikert kívánok Neked a Színházban és a TV-ben egyaránt. Nagyon szimpatikus vagy a hadarásoddal együtt. Bár én valaki más oldalán látnálak szívesen a Reggeliben, Vanda nekem túl sok, kapkodós, nem szimpi. Bár Te biztos jobban ismered, de a képernyőről ez jön le.

Kívánom, hogy álmaid, vágyaid váljanak valóra!

Üdv: Vera
2008-03-02 21:39:04

Erzsi
Kedves András!Továbbra sem a helyezés a fontos,hanem az,hogy sokan szeretnek.Sok sikert kivánok a pályádon.
2008-03-01 19:14:25

Szilvi
Szia Bandi:)!

Gratulálok a 24.helyezéshez, nagyon szép eredmény. De szerintem, nem az ilyen listák a fontosak, hanem az, hogy mennyien szeretünk Téged és ezt Te is érzed. Érzed:)?!
"Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű.
Érts ahhoz, amit csinálsz!
Szeresd, amit csinálsz!
És higgy abban, amit csinálsz!
Igen, ilyen egyszerű ez.”
Egyébként itt a neten olvastam ,hogy 4 héten keresztül az újság olvasói SMS-ben szavazhattak a legnépszerűbb sztárokra.

OK! Nagyon szívesen írok Neked, mint mindenhova! Ha a fórumba is megjelenek, már a csapból is én fogok folyni:-)!
Kedves blog olvasók, hol vagytok?! Biztosan van nektek is véleményetek, írjatok ti is!!!
Hogy merült fel még csak a kósza feltételezés is, hogy esteleg nem gondolunk Rád és magadra hagyunk Téged! Itt vagyok Veled ma is és bíztatlak Téged, hogy egy kicsit se szomorkodj és felejthetetlen, "mennyei" előadásban legyen részed. És ma kezdődik a Csináljuk a fesztivált...
A megpróbáltatásban csak a legelszántabb bátorság segít. A lélek élvezi a bátorságot, és elfelejti, hogy töprengjen a bajon.
Ne feledd az ÁLOM feltölti az embert energiával, és ha mer hinni az álmokban - akkor a valóságban is eljön a varázslat...
Puszi: Szilvi

2008-02-29 14:51:58

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: hat meg tizenegy =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 6 meg 2 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007