Csonka András blogja

2008-03-10 16:34:32

1000 nő egy hétvégén....

ezt csinálja utánam valaki...

 Na jó, mielőtt azt gondolnátok, hogy megbolondultam, és valamilyen megmagyarázhatatlan álomból felriadva egy orbitális szexorgiáról ábrándoznék, megnyugtatok mindenkit, hogy csak az idei nőnapi programomra célzok. Szombaton és Vasárnap Nikla, Zalakaros és Pásztó lányaival, asszonyaival randevúztam. El sem tudom mondani, milyen édesek voltak. Buliztak, daloltak, és nem nagyon akartak hazaengedni...

Nehezen tudom elmondani Nektek, mennyi pluszt jelent számomra a színházi deszkákról kirándulni a pódiumra,  a csapatjátékból kikacsintva egyedül vinni a bőrömet a vásárra. Testközeli szeretet és rengeteg energia, amit ezektől az alkalmaktól kapok, és azt látni, hogy csak az én kedvemért megtelik egy művelődési ház, és a műsor végén állva tapsolnak, ez olyan megfogalmazhatatlan öröm, amiért nem lehetek elég hálás. Persze veszélyes is, mert ezt az érzést és élményt kergetem örökké színházi szerepeimben is, és azért az mégis egészen más szituáció.

Nos, barátaim, holnap találkozunk a zenekarral, először csendülnek fel az ő segítségükkel az Abigél dallamai az úgynevezett ülőpróbán.Izgatott  vagyok, egy nagyon szép dalt énekelek majd a lányokkal, csak nehogy kiszáradjon a szám a drukktól:))

Apropó Abigél. Múlt héten találkoztunk a  legendás filmváltozat néhány szereplőjével. Olyan fura, gyerekként is imádtam már a sorozatot, azóta dvd-n is megvettem, és ahogy ott ültünk együtt, még mindig azt a fajta rajongást éreztem, mint anno, pedig szinte mindenkivel dolgoztam azóta... Ferenczi Orsi, a színház sajtófőnöke 2 csodálatos klippet készített, részben a sorozatból vett részletekkel, részben emléket állítva az azóta már eltávozott művészkollegáknak. Garas Dezső, Balázsovits Lajos, Zsurzs Kati, Egri Kati, Schubert Éva mind ott voltak, és sztoriztak, emlékeztek a forgatásra, a csapatra, Zsursz Éva rendezőre, és persze Szabó Magdára. Pirps Ildikót is kapcsoltu telefonon, Ő Sopronban főpróbázott éppen abban az időben. Kicsit megdöbbentett az  egyik újságban Bánfalvi Ági  nyialtkozata, aki egyébként az utolsó pillanatban lemondta a részvételt, arra hivatkozva , hogy itt az ő arcukat akarják felhasználni a musical népszerűsítésre. Egy 30 éve élő legenda újabb állomáshoz érkezik azt gondolom, és ebben szerves része van a regénynek, a filmnek, és most már remélhetőleg a musicalnek is. A délután élményei után úgy vélem, ünneprontásnak nincs helye.....

Jól vagytok? Nyugodtan írjatok, újra elmondom, senki ne ijedjen meg, ha a beírt hozzászólását nem látja azonnal, mert az csak akkor jelenik meg, ha én a gép elé ülök, és aktiválom azt. Nyugi, nem hagytam ki még senkit eddig:)

Vigyázzatok magatokra , és egymásra, meg rám is...:)

....

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 8
Címkék:
Értékelés: 4.95

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 8 hozzászólás

Émi
Hello Pici!
Vannak meglepő dolgok, pl. az, hogy egy színésznő évtizedes múltal képes ilyen butaságokat mondani, bár szerintem ezt még ő sem gondolhatta komolyan. Mellesleg olyan marketingje volt a musicalnek, hogy ez inkább kedves gesztus volt a szervezők részéről, mint marketingfogás. Ennyire nem hinném, hogy rosszul megy a színháznak!
Erre az 1000nőre meg nem találom a szavakat, határozottan érdekes! Nem akarod magadra venni a Casanova nevet?! :)
Puszi
2008-04-30 15:20:50

Judy69
Kedves András!
Drukkolok Neked! Remélem nekem is sikerül végre Téged szinpadon is látni.
A tv-ből egy érzelmes,de fantasztikus embert ismertem meg eddig.Maradj mindig ilyen! További sok sikert kívánok az életed minden területén!
Üdv. Judy
2008-03-25 11:28:46

Judit
Kedves András!
Igaz én csak felvételről láttam a pásztói fellépést de nagyon tetszett.Azt hiszem többek nevében is mondhatom városunkból, reméljük még látni fogjuk itt Pásztón.

Üdvözlettel: Judit
2008-03-15 19:13:39

Stang Éva
Szia,Bandi!Jó fej vagy.Minden infót el olvask rólad!Szimpatikus vagy.Csak azt kivánom fel a fejjel,és nefélj a betegségtől te egy talpraesett szinész vagy!Sok sikert.Üdvözlet Évi anyukája.
2008-03-14 20:41:27

Emese
Szia András!Na látod mennyien szeretnek !Merj minél többet fellépni,dalaiddal.Hidd el nem fog csalódás érni hisz nagyszerüen énekelsz,és nagyszerüek a dalaid,a közönség szeret és akik,részt vesznek az előadásaidon ,azok mind csak téged akarnak!Ne félj semmitől,hisz nem mindenki dicsekedhet,azzal,hogy egy nap 1000 nő rajongta körül.Mi vigyázunk magunkra te is vigyázz magadra!!!!!!!! Puszi Emese.
2008-03-12 23:58:37

Emese
már kétszer írtam ide a blogra de valamiért nem jelent meg.
2008-03-12 11:45:57

Mariann
Kedves András!
Légyszíves írd meg, hogy mostanában melyik városban és mikor lesz fellépésed.Elsősorban Somogy, Baranya és Tolna megye érdekel.Köszönöm ha válaszolsz a kérdésemre. Egy őszinte rajongód, mariann
2008-03-11 17:54:24

Szilvi
Szia Bandi:)!

Hogy bírsz ennyi nővel:)?
Látod, milyen lenne, ha nem lennének, hiányoznánk, igaz? A szeretet kölcsönös, te is kellemes perceket okozol a közönségednek; rajongóidnak, barátaidnak! Valami olyat érezhetsz, kaphatsz, az emberektől, mint, amit én a kisgyerekektől.
Az Abigél, bármilyen formában /film, musical/ is legyen feldolgozva biztosan sikert arat, mert mindegyiknek az alapja Szabó Magda fantasztikus regénye, ami már mindenki kedvence. Alig két hét és itt a premier, de semmi okod az izgalomra, hiszen azért vannak a próbák, hogy gyakorolj és nagyszerű legyen az előadás. Ahogy a nap és az évszakok ölelik újra a csillagokat, úgy változandóság honol mindenben: az emberi szívben, a hangulatokban, a körülményekben. Kitartás!!! Legyen benned bátorság elfogadni önmagad a lehetőségek tárházaként, s fogj a játékba úgy, hogy a legjobbat akard kihozni magadból. Tedd meg mi tőled telik és vedd észre, hogy mennyi elég. Ne félj kimászni a vékony ágra, mert ott teremnek a legszebb gyümölcsök. Érintsd meg az eget, elérheted hidd el… és a siker is meglesz! Persze, hogy vigyázunk Rád; mindig melletted állok és ha kell „fogom a kezed”, de Te is vigyázz magadra és jó legyél:)!
Hogy vagyunk? Ez nem lehet kérdés, hiszen TAVASZ van, gyönyörű az idő és mindjárt itt a NYÁR…
Puszi: Szilvi

2008-03-11 07:55:54

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: nyolc meg tizenhat =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 1 meg 4 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007