Csonka András blogja

2008-03-14 21:51:48

Jön a baba....

hiába, címeket nagyon tudok kreálni:)

 Képzelem, most jó néhányan izgatottan klikkelnek ide, hogy saját szemükkel olvassák el a nagy bejelentésemet a kis Csonka érkezéséről!  Mit is mondhatnék, türelem, barátaim, a világ addig is tele van jó hírekkel, és a fenti cím is egy ilyen hír miatt született...

Drága barátném, Ábel Anita és férje Krisztián már a gólyával egyeztetnek annak érkezéséről. Olyan fura érzés, Anitát már ezer éve ismerem, és boldog vagyok amiért barátomnak nevezhetem, aki életem nehéz pillanataiban is a kezemet fogta, sokat hülyültünk, röhögtünk, évekig a Reggeli kanapéján zrikáltuk egymást, mint egy jó öreg házaspár, és ezerszer a szemére vetettem, hogy bezzeg Ő már akkor sztár volt, amikor én még csak izzadt tenyérrel csempésztem a puskát a biológia dolgozatomba  a suliban, szóval egy igazi cserfes, vagány csajszi Ő nekem most is, és még szoktatnom kell magam a gondolathoz, hogy nemsokára édesanya lesz, felelősségteljes, érett nő. Jó, az utóbbi két jelző már most is illik rá, bocsánat, csak most nem jutott jobb az eszembe:)  Nyílván ti is érzetetek már hasonlóképpen, amikor átfutott az agyatokon, hogy akkor most minden másképp lesz közetetek. Micsoda önző megközelítés, pedig csak annyi változik, hogy ezentúl egy emberkével többre lesz érdemes figyelnem, és a szülein keresztül mársi egy újabb barátot várok. Anitával is eljátszom azt, ami egy idétlen kis hagyomány évek óta, minden a környezetemben élő állapotos kismamával kapcsolatban, akikkel ha találkozom, belesúgok a hasukba egy mondatot: " Bandika vagyok" és megállapítom, hogy ez azért kell, hogy a gyerek már világra jövetelekor szeressen engem:) megjegyzem, eddig jó a statisztikám...

Szóval drukkolok Anitának, hogy a terhesség hátralévő részében is minden a lehető legnagyobb rendben és nyugalomban menjen, bár ezt személyesen is tudtára adom  még jó néhányszor.

valami édességre vágyom most, úgyhogy jön a világmentő tejbegríz, abban nem lehet csalódni, próbáljátok ki, ha valaki megakadt, csak szóljon nyugodtan, majd jól megfőzöm neki...:)

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 10
Címkék:
Értékelés: 4.96

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 10 hozzászólás

Émi
szia Bandika :)!
Nem tudom, mennyire válik be ez a pocisuttogás, de érdekesen hangzik...
Ábel Anita tényleg egy ország Julcsija maradt, aki kis-ill. középiskolás padokat koptat Budapest egyik tanintézményében. Maholnap meg anya lesz, hát nehéz, de édes feladat vár rá, bár szerintem nem lesz vele gond, stramm nőnek tűnik. Lassan az összes barátod, kollégád elvonul babázni, egyszer Te következel...(gondolom) :))

2008-04-30 15:29:16

Heny
Kedves András!

A tegnapi Abigél premierrel kapcsoaltban szeretnék neked gratulálni!
Olyan élményben, érzelemben volt részem amit nem minden előadáson élhet át az ember. Annyira magával ragadó, élvezetes, és felkavaró volt....
Egyszerűen több nap kell, hogy feldolgozzam azt a sok élményt, érzelmet, meghatódottságot, amit kaptam.

A dalod, amit már annyira vártam, fantaszikus volt.Benne volt az egész darab mondanivalója és csodálatos volt!Egész végig eszembe se jutott se a könyv és a film se, mert sodródtam a történettel.Mindenkinek gratulálok és megérdemelten kaptatok akkora tapsot:)
..és hát "szívvel és ésszel" minden elérhető, ez bebizonyosodott.....
Köszönet mégegyszer és mindkinek szívből ajánlom, én mindenképp megnézem még!
(Zsebkendőt vigyetek, szükség lesz rá!)

Szia :Heny
2008-03-28 14:29:52

Szilvi
Drága Bandi:)!

“Ember küzdj és bízva bízzál!”
A mai sajtóbemutatóra és a holnapi premierre is hatalmas vastapsot kívánok Neked:
Legyen benned kitartás, és mindenek előtt bízzál önmagadban. Hinned kell benne, hogy tehetséges vagy, és ezt a szerepet is- kerül, amibe kerül -fantasztikusan meg tudod valósítani. Rendelkezel azokkal a képességekkel, melyekre az adott pillanatban szükség van és maga Fortuna is megjutalmazz majd. Sikerül csak hinni kell!
A közönség és én is boldog vagyok, ha sikereket érsz el. Annyi segítséget adok Neked, ami tőlem telik, de a legfontosabb, hogy ne izgulj, lélekben Veled vagyok, és nem maradsz egyedül.
Mögötted lesznek sokan, akik fogják a kezed gondolatban, s neked ragyog a nap, mert belül úgy is tudod, erős szívvel küzdöttél, s ez igaz diadal!
A jelmezed pedig egyszerűen csodás!
Hiszünk benne, az Abigél nagy siker lesz! Mindenkinek, aki egy kicsit is hozzátett az előadáshoz, nagyszerű bemutatókat kívánok!
Millió Puszi: Szilvi

2008-03-26 08:02:45

NAMonika
Kedves András!
Iwiw-en keresztül -kíváncsiságból - jutottam el erre a blog-oldalra, amit átböngésztem, és nagyon megtetszett, ezentúl látogatója leszek. Ábel Anita jelenleg egy életen át tartó csoda kezdetén áll, amit nem véletlenül neveznek ÁLDOTT ÁLLAPOTNAK. Szerencsések vagyunk mi nők, hogy ez megadatik nekünk.
Én is sok sikert és boldogságot kívánok Nekik!2008-03-25 08:29:57

Szilvi
Szia Bandi:)!
További Szép Húsvétot kívánok Neked és itt mindenkinek:
Három kis nyúl ül a réten.
Mesebeli faluszélen.
Előttük egy halom tojás,
Húsvét táján ez így szokás.
Festék is van jócskán, bőven,
Fut az ecset tekergően.
Tojáson a színes csíkok
Olyan, mint a fürge gyíkok.
Nyúlapó is megjön közbe,
Leül köztük ott a földre.
Nagy bajuszát simogatja,
Tojásokat válogatja.
Szebb az egyik, mint a másik,
Nincsen köztük mely hibázik.
Ügyes ez a három füles,
Nem lesz a tál sehol üres.
Jut is bőven minden házba,
Locsolóknak tarisznyába.
Kinek nem jut fusson ide,
Nyúlapó tesz a zsebibe.
Nyuszi Puszi: Szilvi
2008-03-24 12:50:52

Ancsa
Szia Bandi!
Nagyon-nagyon szeretem olvasni az írásaidat!
Szeretem az emberekhez való viszonyodat,ahogy beszélsz a barátaidról,ahogy hozzáállsz azokhoz,akik szeretnek téged.Nem játszod meg magad,természetesen tudsz viselkedni!Ez hidd el,nagyon sokat számít az embereknek.
Anitát mindig is szerettem.Ő is olyan,mint te.Őszinte,természetes és nagyon jó fej,akinek kiváló humora van.Kívánom én is neki,hogy legyen teljes az élete ezzel a kis manóval,akit a szíve alatt hord és jó egészséget kívánok nekik!Köszönöm,hogy elolvastad az írásomat és nagyon várom a következő írásodat! Puszi: Ancsa
2008-03-21 22:02:39

timcsauer
Kedves András!

Jó érzés egy ismert embertől ilyen kedves bejegyzéseket olvasni! Csak így tovább!!!

Anitáéknak sok boldogságot kívánok! Remélem végig minden rendben lesz velük:-)

MIkor várható egy új lemez tőled? Már olyan jó lenne:-)

Üdvözlettel: Titi
2008-03-21 18:28:50

Nene
Kedves Bandi! Én most először olvasom a blogodat és mi tagadás, nagyon megtetszett! Jó, hogy így megosztod az olvasókkal a veled történteket. (vagyis annak egy részét, ugye..:)) Valóban jó olvasni, hogy mi történik egy másik szakmában. Én azt sajnálom a legjobban, hogy van több színész, akik nagyon szimpatikusak, de valahogy elérhetetlennek találjuk őket. Szívesen szórakoznánk, buliznánk, beszélgetnénk velük, de érthetően elhatárolódva élnek, hiszen elegük van a médiából, stb.. és inkább megpróbálnak eldugott helyeket keresni, ahol esetleg ők is nyugodtan kávézhatnak, beszélgethetnek saját barátaikkal. Ez nekem sokszor eszembe jutott, hogy sajnálom, nem foroghatok olyan körökben, hogy megismerhessek, akár személyesen is több színészt, előadóművészt. Na, de azt hiszem, most nem erről kéne írni, hiszen gondolom rengeteg munkád van és örültök, hogy pihenhettek. Régebben én is nagyon szerettem volna színész lenni, de sajnos abszolút nem tudok énekelni és nincs is jó énekhangom, úgyhogy el kellett vetnem az ötletet..:)) Úgyhogy így tovább!!
Ezentúl többször vissza fogok látogatni erre az oldalra.:)
Szép napot!
Anita
2008-03-19 08:27:45

Sziszi
Szia András,
meg kell emlékeznem a ti párosotokról Anitával-a Reggeliben. Nagyon bírtam azokat a reggeleket.Olyan jól ossze voltatok mindig hangolva, láttszott hogy jó barátok vagytok. Néha egy egy megjegyzésrol sejteni lehetett valamit a magánéletetekrol is.Ez néha olyan titokzatos volt, de annál érdekesebb. Hallottam a hírt Anitáról, "kezet foghatok vele". Az érzéseid ezzel kapcsolatban szerintem teljesen érthetoek.A jovendobeli anyukában is bisztosan hasonlo érzések kavarognak.De a változás csak annyi lesz, hogy a szívében az elso helyet majd más foglalja el, de marad hely a tobbieknek is.Figyelemmel kisérem majd barátnédat,amennyire ez lehetséges, és drukkolok, hogy minden rendben legyen nála is.

Szép napot és kellemes Húsvétot kívánok neked.
Udvozlettel Szilvia (SK)
2008-03-19 07:25:54

Szilvi
Szia Bandi:)!

Legelőször is gratulálok a kismamának és jó egészséget kívánok az egész családnak! Legyenek mindhárman nagyon-nagyon boldogok! Egy kisbaba érkezése az egyik legcsodálatosabb dolog a világon!

Nagyszerű, hogy ilyen hamar megint itt vagy...
Dicséret illet a szorgalmas blogolásért!Nagyon tök jó, amiket írsz! Tőled első kézből kapjuk meg a hiteles infokat a Veled kapcsolatos történésekről. Elképesztő ez a kis hagyomány, de ha ilyen sikeres tartsd meg jó szokásként...akkor a jövőben is rengeteg barátod lesz!
Csak nem ért mostanában valami nagy csalódás, hogy a grízbe menekülsz emiatt? Én is szeretem a tejbepapit, egyszer megkóstolnám; Te hogyan főzöd? Kakaóval vagy fahéjjal szereted jobban? Szerintem kakaóval az igazi:)! Már jól is laktál...:) és a puding elmaradt?
További boldog, örömökben gazag hetet kívánok Neked!
Puszi: Szilvi
2008-03-15 11:18:29

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenkettő meg egy =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 3 meg 5 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007