Csonka András blogja

2008-04-09 20:03:32

VIGYÁZAT! A FAMÍLIA ÚJRA TÁMAD!!!

És most sincs menekvés, ne is reméld.....

 Üdv Nektek olvasóim, barátok és szimpatizánsok!

Igen, igen, kár lennne tagadni, újra magamra öltöttem a régi fürtjeimet, felhúztam répanadrágomat, és színesebbnél színesebb pólókkal riogatlak Benneteket, arról már nem is beszélve, hogy arcom markáns vonásai is lágyabbak mostanában, úgy, hogy nem én találtam fel a fiatalodás titkát.....Hogy mi történt?

Az M1 hétköznap délutánonként elkezdte a Família Kft. ismétlését. Legtöbbeteknek talán nem kell magyaráznom, hogy miről is van szó, hogy ez a sorozat átívelte az egész 90-es éveket, hogy a Főiskola elvégzése után egy évvel én is tagja lehettem a csapatnak, és ezzel gyökeresen megváltozott körülöttem minden, hogy a szeleburdi, marakodó, de mégis egymást szerető bolondos család és barátaik abban az időben valóban nézetségi csúcsokat döntöttek, olyan számban nézték esténként a kalandjainkat, ami ma már elképzelhetetlen. Igaz, akkor még csak 2 csatorna volt itthon.

Elképesztő látni az ikreket, akik 11 évesen felnőtt érettséggel és tehetséggel játszottak, ma már vén 27 éves öregemberek:) eszembe jut, hogy a sok felnőtt közöt én voltam a játszópajtásuk, sokszor sajgó derékkal mentem haza a forgatásról  ahol a szünetekben bírkózni kellett velük, esetleg tigrisbukfenc után elkapni őket. Sokszor én vittem haza őket, lyenkor a kocsimban üvöltve hallgattunk különböző musicaleket. Na meg a jó kis külföldi forgatások Tunéziában, Törökországban, Spanyolországban, Olaszországban nyáron és télen is. Ábel Anita mindig az orrom alá dörgölte, hogy ők a Szomszédokal legfeljebb Királyrétig jutottak:))

Teljesen leragadtam a minap az ismétlésnél, annyi emlék és élmény jut eszembe, és jóleső érzés, hogy lényegében az egész csapat összetart, sokszor talákozunk vasárnapi kávézásokon, egymás születésnapjait is megtartjuk, tulajdonképpen már 10 éve befejeztük, és a lelkünkben még mindig nem zárult le a történet.

Bárcsak elmondhatnánk az országról, hogy annak lakosai ennyi figyelmet szentelnek egymásnak, hogy az esetleges életmódváltozás, költözés után sem töröljük agyunkból azokat akik fontosak, akiknek köszönhetünk valamit, akik játszótársaink a nagybetűs ÉLETben...

Figyeljetek egymásra!

El kell mondjam Nektek, hogy bizonyosságot nyert, hogy Ti is a bulvársajtó mesterfogásira haraptok. Ugyebár sokszor elképesztően hatásos címeket olvasunk újságok címlapján, rögtön loholunk megvenni a lapot, aztán kiderül a cikkből, hogy azért az nem úgy van, nem annyira, meg egyébként is....

Megfigyeltem, hogy ha valami fura, figyelmfelkeltő címet adok az írsának, azt háromszor, négyszer annyian olvassák el.  a "JÖN A BABÁ"-t négyszer annyian láttátok, mint a" JÓ NAPOT KÍVÁNOK.." címűt. Érthető, mégis kicsit szomorú, nem??????

Gyertek akkor is, ha éppen cím nélkül írok Nektek, rendben?

Jó éjt mindenkinek!

 

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 8
Címkék:
Értékelés: 4.92

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 8 hozzászólás

Greta
Szia Pici! Remélem folytatódik a sorozat mert nagyon imádom!!!! szia: Greta
2009-10-16 20:01:59

Émi
Szia Pici!
A Família újra támad bejegyzést olvasom, és közben nézem a teleregényt, nagyon szórakoztató, még mindig, bár letesztelném a mai ifjúságot, hogy ő is nevetnének-e ezeken a poénokon. Bár nekik lehet, hogy csak a brutális mesék, akciók felelnek meg. Na mindegy is, az a lényeg, hogy én még mindig lelkesedem érte. Figyelem a jeleneteket, jót mosolygom az emlékeken, egyszerűen csodás! Hihetetlen élmény lehet, hogy Neked ők is családod!Puszi, Émi
2008-04-30 15:51:09

Émi
Szia András!
Húúúúú, de rég írtam ide...Ez fantasztikus, újra adják a Famíliát! Ez egy újraélt gyerekkor! Ha csak tehetem megnézem, vagy felveszem videóra! Imádom! Jönnek elő a régi emlékek, szuper!
Puszi, Noémi
2008-04-25 11:06:30

Edit
Most megint nézzem a Familiát,mindig is szerettemezt a sorozatott.Szinte hihetelen,hogy igy elszaladt az idő,és mindenki mennyit változott.András te is a szemünk elött "nöttél"fel,lettél ismert SZTÁR,.Megható látni az akkori önmagadat és a mostanit.Minden tiszeletem és szeretettem persze ami azunokáim utám marad az a tiéd és a többi kedves familia tagé.
2008-04-23 10:19:56

kalmar arpad
Hogy is felejthetnénk a Família Kft-t?! Sokan azon nőttünk fel; kötelező hétvégi program volt! ;)
2008-04-14 17:40:08

NAMonika
Üdvözlet!
Örömmel vettem észre én is, hogy újra műsorra került a FAMÍLIA KFT, imádtam.
Bár nem tudom minden nap megnézni, egy - két epizódot sikerült újra látnom. Hihetetlen, hogy mennyi emléket, milyen érzéseket és hangulatokat ébreszt fel bennem, és elgondolkodtat, hogy mennyi minden történt azóta velem, hová jutottam, mennyit is változtam (nem külső megjelenésre gondolok)az elmúlt évek alatt. Számomra ezt is hozta a sorozat újbóli vetítése.
Sajnos - elsősorban saját életemről beszélve - rohanva élünk, nem biztos, hogy mindig megfelelően átéljük és értékeljük a "pillanatokat".
"Figyelni egymásra" - mennyire fontos ez, erőt és örömöt adhat annak akire figyelünk, és annak is, aki kifejezi a mások iránti őszinte érdeklődését. Ez az oldal is egy ilyen hely, ahol jó egy pár percet elidőzni, itt Te is adsz magadból, az életedből egy részt, megosztod az ide látogatókkal a gondolataidat és cserébe Neked is megpróbálunk adni valamiféle visszajelzést, elismerést, köszönetet ....
(Kinek kell a bulvár?)

Szép napot kívánok!

2008-04-10 14:19:22

Sziszi
Szia András!
Épp a múlt héten láttam a Família reklámját. Nagyon megorultem neki. Azért remélem olyan idoben adják majd ami megfelel a munkába járóknak is. Sajnálnám ha nem így lenne. Akkoriban az egész család nézte a sorozatot. Imádtuk, mint a szomszédokat.Meg úgy általában a magyar családi és gyerekfilmeket. Tobszor láttam már azokat is, de mindig szivesen megnézem újra , bár a gyerekkorbol már kiléptem egy ideje.
Az olyan osszetartás amelyet említettél nagyon szép dolog. Nekem nem mindig sikerul igy tartani a kapcsolatot az ismerosokkel. Volt már hogy én hanyagoltam el a jelentkezést, volt hogy a másik fél, a vége ugyanaz lett, hogy már nem is beszéltunk. És ez nagy kár. Szerintem akkor lehet fénntartani az ilyen kapcsolatokat, ha nem csak egyoldalú az érdeklodés, a ti esetetekben ez bisztosan nem így van.
Érdekes amit írtál a bejegyzésed végén. Azt is látod mennyien olvasták el az írásodat? Azt hittem csak azt amikor visszairnak vm-t az olvasók.Mert ez a két szám bisztosan nem egyezik.
Most már hagyok helyet a tobbieknek is.Kellemes napot és hetet kívánok neked.
Udvozlettel Szilvia /SK/
2008-04-10 08:37:20

Szilvi
Szia Bandi:)!

Rendben!
Örülök, hogy újra írtál!
Ez az alcím olyan, mintha egy rettegett szörny támadna, nagyon feldobott így reggel! Nem is tudok, de nem is akarok menekülni:)!
Láttam és odaragadtam újra a képernyő elé, mert nekem is sok kedves, vidám emlék jut eszembe; akkor jó pár évvel ezelőtt kedvenc kiskutyámmal gyerekként, ültem a televízió előtt és a műsor végéig kellett simogatni, ugyanis abban az időpontban vetítették a sorozatot, amikor sétálásra volt szoktatva. De hősiesen, türelmesen és minden baleset nélkül mindig kivárta a befejezést.
Nagyon jó újra nézni, a ma is kedvenc színészeimmel, de mindenféleképpen más megvilágítást kap, mint akkor. És valóban elképesztő………….
Azok a régi szép idők, milyen szépek és gondtalanok voltak!
Hát szép, ha valaki 27 évesen öregember, akkor most mi mik vagyunk???????????????????
Nagyon kemény heteknek nézek én is elébe, de a barátaimra mindig jut időm!!!
„Barátot találni nem könnyű dolog,
Szerencse is kell hozzá, jól tudod,
Mert barát nem terem minden bokorban,
Ha hiszed, ha nem, bizony ez így van.
Jóbarátod mindig igazat mondd,
Az őszinteségből nem lehet gond.
Játszani, tanulni vele, csak vele jó,
Hogy mennyire tán nincs is arra szó
Szülinapod, biztos nem felejti el,
És a névnapodon is Téged ünnepel.
Jóban, rosszban mindig melletted áll,
Ha süt a nap, vagy ha hó pihe száll.
Ha beteg vagy, szemében könny remeg
Ha öröm ér, együtt örül Veled.
A barátság egész életre szól,
Ez arany igazság, jegyezd meg jól.”
Szép verőfényes, nyugodt napokat kívánok Neked!
Puszi: Szilvi

HURRÁ!!! Van jegyünk az Abigélre! Ostromoljátok nyugodtan a jegyirodákat, mert nekünk sikerült a lehetetlen! Sok szerencsét mindenkinek!


2008-04-10 08:18:44

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: öt meg hat =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 20 meg 2 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007