Csonka András blogja

2008-05-12 11:29:08

ELÉG VOLT A NYAVALYGÁSBÓL:::

hogy miért mondom mindezt? mindjárt kiderül....

 Tudom, egy jókora pofont érdemelnék, hogy ilyen sokáig magatokra hagytalak Benneteket, most majd törhetem kezem-lábam, hogy visszacsábítsam az olvasóimat, de megteszem, ígérem....vagyis kéz és lábtörés nélkül:)))

Milyen butaság, azon nyavalyogtam jó ideig, hogy dobozok közt kell élnem, mivel a lakásömat átalakítom, felújítom, és addig édesanyám egykori lakásába költöztem. Itt viszont nincs internetkapcsolat, így a teljesen analfabéta számítástechnikai ismereteim tükrében eltartott egy ideig míg rájöttem, hogy feltalálták a mobilinternetet, így a laptopom most már nem csak porfogó.:) Ugye, most már meg tudtok bocsájtani a hosszas elmaradásomért..?! Még hetekig ilyen össze-vissza lesz az életem, de elég a nyavalygásból, ha arra gondolok, hogy egy teljesen megújított környezetbe költözöm majd vissza, máris felfedezem az optimista mosolyt az arcomon...

Egyébként megfigyeltétek már, milyen átlozottul sokszor nyavalygunk gyakran pitiáner dolgokon? Hányszor sóhajtozunk, hogy nem bírjuk már, megőrülünk, elegünk van, sok-sok negatív gondolat ömlik ki a szánkon, amit aztán az agyunk meg is valósít..Hiszek abban, hogy ezek a nyavalygások valóra válnak, mint negatív parancsok. Magamat már jórészt sikerült átnevelnem , de azért résen kell lennem..

Ha valami felszínes butaság miatt zsörtölődöm, és megoldatlannak érzem a helyzetet, gyakran eszembe jut egy 13 éves kisfiú, Ádám, akit remélem a barátomnak nevezhetek. Évekkel ezelőtt egy újságcikkben olvastam a kálváriájáról, és annyira megindított a történet, hogty felkutattam Őt. Néhány éve egy gépkocsi gázolta el, nem messze a lakásuktól. Olyan súlyosan megsérült, hogy nyaktól lefele teljesen megbénult, azóta is lélegeztető gépen van. A szülök és testvére is emeberfeletti áldozatokat vállalnak, hogy ez az értelmes, helyes srác minél többet élvezhessen így ágyhoz kötötten is a külvilágból. Leborulok az ilyen áldozatkézség előtt, amikor a saját életét valaki háttérbe képes szorítani, csak hogy a másiknak kicsit jobb legyen.Néha meglátogatom, látom ahogy nő, egyre oldottabb velem is, és szeretném, ha érezné, hogy mindig számíthat rám. Döbbentes élmény volt, amkor május elsején felléptem az ő környékükön, egyszer csak megpillantottam Ádámot egy tolókocsiban, kint az utcán.Legutolsó találkozásunk óta már ki tudták hozni a szülei kicsit a levegőre. Igaz, a fejét a kabalállatkáival ki kellett támasztani, és a lélegeztető gép is ott zakatolt a tolókocsiba szerelve, de mégis ott volt. Be is vontam a műsorba, Ő volt a masiniszta a szerelemvonatbaan. Bemutattam Őt a közönségnek, és az utolsó dalnál felvittük a színpadra. Azt akartam, hogy mindenki lássa, ilyen helyzetben is létezik a mosoly, a ragyogó szemek. Láttam rajta , milyen boldog, muszály, hogy minél több élményt gyüjtsünk Neki, ez energiát adhat a kitartáshoz. Elhatároztam, ha törik ha szakad, akárhogyan is, de megoldom és megszervezem, hogy Ádám eljusson színházba, nagyon szeretné megnézni az Operett színházban a Szépség és a szörnyteget, amiben a gyertyatartót jástzom, csak találnuk kell egy konnektort a nézőtéren a lélegeztető gép miatt, és megefelelő helyet a tlókocsinak, biztosan segítségemre lesz ebben a színház.

Amikor ilyen tragédia utáni életre gondolok, elszégyellem magam a piszlicsáré nyavalygásaim miatt. Örülni kell a mának, a jelennek, hoyg egészségesek  lehetünk, hogy vannak akik szeretnek, hogy szükség van ránk a világban.

Lassan indulok, délután Abigél lesz. Egyébként július 3 és 6 között 5 plusz előadást iktatott be a színház az Abigélből az óriási érdeklődés miatt, és a külön érdekesség, hogy ezeket az Operett színház épületében játszuk, ami jóval nagyobb a Tháliánál. Gyertek, ha tudtok!

Vigyázzatok magatokra, ciao

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 17
Címkék:
Értékelés: 4.96

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 17 hozzászólás

Forró Mária
Kedves bandi!
Minek ezek az okos matematika kérdések? Nehéz volt,de sikerült kiszámolnom!:-))) Igazad van a sok nyavalygással, csak szinte köyörgünk a rosszért és biztos,hogy meg is kapjuk. Sajnos én is hajlamos vagyok sajnáltatni mgam..:-)) az ember gondolatait kordában tartani bizony nehéz feladat!!!! De az ilyen kedves emberek barátsága ,mint te segíthet!!!!Örülék ha a barátaim közé sorolhatnálak és néha váltanánk pár levelet. :-))))Lehet picit nyavalygós is:-)))) Üdv. Marcsi
2008-11-28 09:16:51

ilyes ilona
szia András tőled ilyen gondolatokat vártam különben szeretnék sokáig örülni a sikereidnek egy 60-éves hölgy
2008-06-17 12:09:23

Réka
Kedves András!

Teljesen egyetértek Veled,a negatív gondolatok rossz irányba hajtnak minket.Sokáig én is úgy gondolkoztam,de mindent megteszek azért,hogy minden helyzetbe legyenek optimista gondolataim.
Nagyon örvendek annak,hogy még ilyen érzékeny lelkü emberek is vannak,mint Te, mert ebben a világban nehéz jó lelkű embert találni.
Maradj meg mindig ilyennek!
Sok-sok sikert és miiiiiinden jót kívánok Neked!! :)

2008-06-11 15:58:16

orsi
Nagyon igazad van Bandi. Nem szabad csüggedni semmi miatt. Én 6 év után jöttem rá , hogy a páromnak 13 gyereke van . nekem meg csak kettő. De ez is elmúlt.
2008-06-10 12:04:36

Sziszi
Szia András!
Láttalak a Reggeli musorában. Hát az a tánc szuper volt. Igazán jo otlet volt akkor felkérni téged a szereplésre, hisz mindenki megláthatta milyen orult jo mozgásod van, amit addig talán te sem gondoltál volna. De hát egy ilyen jo tanárnovel kellemes a proba is, gondolom. Az Andi is egy nagyon aranyos teremtés,csak úgy árad belole a kedvesség. Édesek voltatok, sok sikert a jovoben is!

Szeretettel puszil Szilvia /SR/
2008-06-05 17:12:16

Szilvi
Drága Bandi:)!
Vasárnap láttam A szépség és a szörnyeteg előadását, mondhatom ismét felejthetetlen élményben volt részem!!! A látvány még mindig lenyűgöző, az effektek, a csodás, díszlet! Itt igazán újra gyerek lehettem, most is úgy éreztem, mintha a mesébe csöppentem volna! A színészek szintén fantasztikusak voltak, ugyanazzal a lelkesedéssel, odaadással játszottak, mintha ez is az első előadások egyike lett volna. Homonnay Zsolt, Kékkovács Mara, Bandi, Földes Tamás, Náray Erika, Mohácsi Márk és a többiek, szintén elbűvöltek, nagyon jókedvűen mosolyogtak a nézőkre. A technika is tökéletesen működött. Egy nagyszerű közönség tagja lehettem, akik a szűnni nem akaró tapsviharral 5x hívták vissza a művészeket. Aki még nem látta feltétlenül nézze meg, aki meg látta nézze meg újra. Mindenkinek ajánlom kortól függetlenül, mert igazi szórakozás! Most is nagyon élveztem! BANDI SZENZÁCIÓS LÁNGŐR, SZERETNIVALÓ FIGURA, ÉS MEKKORA TAPSOT KAPOTT!!! A GYERTYÁK PEDIG CSONK/Á/IG ÉGTEK:).
Millió puszi: Szilvi

2008-06-03 06:08:42

Szilvi
Drága Bandi;)!
Újból gratulálok Neked a fesztiválhoz!
Ebben a kiváló csapatban, már a döntőbe jutás önmagában is fantasztikus teljesítmény! Nagyszerűen adtad elő a gyönyörű lírai dalt, sok-sok örömet okozva vele az embereknek, a kellemes emlékek felidézéséről nem is beszélve!
További sok szép sikert kívánok Neked az életed minden területén, de az ígéretek se maradjanak el:)...
Puszi: Szilvi
2008-06-01 12:17:03

Szilvi
Sziasztok!
Bandi barátai, rajongói, kedvelői, nézzétek pénteken a fesztivált és ha tetszett a gyönyörű lírai Nothing’s Gonna change my love for you… dal, szavazzunk rá midannyian! De ne csak egyet:), hanem többet is!
Sok sikert, veled vagyunk Bandi!
Puszi: Szilvi

2008-05-29 19:15:10

RYADY
EMBERNEK maradni nagy kincs ebben a vilagban.Sokan peldat vehetnenek Rolad!Bizom benne, hogy sikerul ennek a kis emberkenek oromet szerezni az eleteben, amihez kivanok neki is es neked isnagyon jo egeszseget! Az Abigel sikerehez sok sok gratula.Remek Ember vagy!udv. RYADY
2008-05-20 14:02:52

Zsizel
Kedves Anris!Nem csalodtam benned mert én ilyennek is gondoltalak ilyen emberinek.Ezzel azt hiszem mindent el is mondtam.További sok sikert és jó egészséget neked.
2008-05-18 22:09:15

GARAMVÖLGYI BEÁTA
SZIA ANDRÁS!ENGEM NEM ÉRDEKEL MIT ÍRNAK VAGY MONDANAK RÓLAD ÉN ÚGY BÍRLAK AHOGY VAGY!SZERINTEM NAGYON RENDES,EMBERSZERETŐ,JÓLELKŰ EMBER VAGY MINDIG MARADJ IS ILYEN:-)
2008-05-18 20:39:46

Gillich Péterné
Kedves András!
Egy érző művész és ember vagy.
Élvezettel olvastam blogodat.
További sok sikert kivánok életedhez és munkádhoz.

Gillichné Manyi
2008-05-18 18:36:32

Szilvi
Szia Bandi:)!

Már megint a pofonokkal jössz:):):), inkább egy újabb meglepetést érdemelsz, mert nagyszerű EMBER vagy!
Tudjuk meg volt rá az okod, különben itt lettél volna! És, már azt is tudjuk, hogy a türelem rózsát teremt…De most ígéretet tettél, vigyázz, mert szavadon foglak!
Fel a fejjel, nemsokára vége a rumlinak, bár akkor jöhet, majd a kicsomagolás. Ha minden a helyére került, hátradőlhetsz és mosolyoghatsz a megújult otthonodban:)!
Tényleg szép és megható volt; hatalmas örömöt szereztél Ádámnak a Ding donggal, mellyel külön az ő kívánságát teljesítetted. A vonatozásról nem is beszélve, mint masiniszta nagy tapsot kapott. A majálison mindenki a szívébe zárt Titeket. Látszott Ádám arcán a derű és a mosoly, nagyon élvezett minden percet. Jó egészséget, boldog pillanatokat és kitartást kívánok Ádám családjának!
Szerintem segítő kezeket találsz a színházban is, Ádámot valóban nem lehet megfosztani ettől a fantasztikus élménytől. Tényleg mozgássérültek vagy tolókocsihoz kötött emberek, miért nem tudják önmaguktól vagy egy segítővel látogatni a színházak többségét? Nekik ki kell ezekből a nagyszerű eseményekből maradni vagy kell egy híres ember hozzá, aki segít nekik? Kár, hogy itt tart a világ:( és minden más fontosabb!
Vigyázzunk egymásra, ameddig csak lehet,
vegyen körül mindenkit az igaz szeretet,
a bajban nyújtsunk mindig segítő kezet,
mely eltörli arcunkról a fájó könnyeket.
Nálunk ma volt az oviban Pomázi Zoltán- a Bojtorján együttesből, aki jótékonysági fellépésével támogatta Szabika svájci műtéti kezelését. Nagyon megható volt …, nem lehet leírni, mit érez az ember egy ilyen helyzetben. De lám mindenhol vannak segítő kezek és ez nagyszerű!
Az Abigél előadásán átélt csodás élményeimet már leírtam az előző blog hozzásztólásomban. Most is annyit írhatok, hogy remek előadás volt, érdemes megnézni! Kíváncsian várom a musicalt az Operettben is, én ott leszek megint!
Nemcsak magamra vigyázok, de szeretetem még mindig vigyáz Rád is!
Ragyogó hetet kívánok Neked!
Puszi: Szilvi

2008-05-13 16:14:35

Bárdos Andrea
Kedves András!
Azon a Majálison én is ott voltam,és láttam azt a kisfiut,nagyon aranyos volt,ahogy őt is és minden gyereket bevontál a műsorba!Tudod én óvódapedagógusként dolgoztam,és tetszik,hogy szereted a gyerekeket,és az is,hogy kedves vagy velük!Tudod,rám is fér egy-kis bíztatás(ez nem nyavajgás),mert én sem vagyok egészséges,és örülök,hogy el tudtam menni a fellépésedre,mert én is azon a környéken lakom.Megmondom őszintén főleg te miattad mentem ki,pedig majdnem nem tudtam elmenni.Meglepő volt számomra,hogy egyedül a Komár Laci nem engedte fel a gyerekeket a színpadra,pedig neki van.Ja a költözés hercehurcájába,viszont én is veled érzek,nálunk is lesz lakásfelújítás,amit át kell vészelni.Egyenlőre ennyi,még lehet,hogy írok.Addig is további sok sikert a Színházi,és egyéb fellépéseiden!Üdv Andy
2008-05-13 12:24:03

Sziszi
Szia András,
olyan szépen el tudod mesélni a torténeteidet az élet nagy kérdéseit ecsetelve a sorok kozott, hogy mindig elérzékenyulok.Mint ahogy most is a tolókocsis fiúval.Ezek a nagy igazságok azomban nem mindig tudatosulnak az emberben. Általában mindenki el van foglalva a saját kis életével, gondjaival, és "sokat nyavalyog". De tény és való, hogy az is egy kiút a sotét alagútból, amikor tudatosul bennunk, hogy van tobb millió ember a világon aki sokkal rosszabb helyzetben van mint mi.A pozitív hozzáállás pedig szerintem is nagyon fontos.Csak kár, hogy nem olyan konnyu erre ráhangolódni. Mondjuk jó lenne, ha ezt kotelezoen tanítanák az iskolákban, és munkahelyeken, nem? Mert általában azért segítségre van szuksége az embernek hogy átnevelje magát. Ha neked ez csak részlegesen is, de sikerult, akkor gratulálok.Mindenki próbálkozzon meg vele, bisztosan érdemes.
Puszil Szilvia /SR/
2008-05-13 07:31:16

Zsu

Kedves András!

Nemes lelked van,nem sok ember képes ilyen szép dolgokra , mint Te!Ezek az érzések nem kerülnek semmibe,de akinek adod,hatalmas kincset,értéket jelent!Maradj meg ilyen embernek, ebben a ronda világban igazi kincs , ha valaki így gondolkodik, él, mint Te András!Soraid olvasásakor elérzékenyültem....
2008-05-13 07:02:13

Horváth Sára
köszönöm szépen a tegnap esti Abigélt! nagyon tetszett :) külön örültem, hogy te lettél Kőnig. további nagyon jó előadásoakt kívánok!
2008-05-12 18:20:20

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenkilenc meg tizenkilenc =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 2 meg 5 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007