Csonka András blogja

2008-06-23 18:18:57

HOL JÁR AZ ESZEM::???

ha még van egyáltalán valamicske eszem, az bizony jár valahol.....

 Sziasztok, sok üdv és hódolat!

Inkább nem is magyarázkodom, felesleges, most aztán kaparhatok, hogy jóvá tegyem hosszú kimaradásomat, nyílván lasszóval kell visszacsábítani olvasóimat, akik jobb híján megcsaltak mindenféle blogok olvasgatásával...:))

Elég ha annyit mondok : LAKÁSFELÚJÍTÁS....Azt hiszem kezedek belefáradni e bbe a cirkuszba, a dobozok között tengetett hétköznapjaimba, a föld alól kikúszó plusz költségekbe. Ha valaki mutat nekjem egy lakásfelújítást, ami zökkenőmentes, és annyiba kerül, mint amennyi az árajánlatban szerepel, akkor én vakolom le a konyháját. Egyébként biztosan szép lesz, na de mikor?????

Remélem, még a nyaralaás megkezdése előtt végleg visszaköltözhetek. Az Ötletházban egész kis szappanoperát forgatnak a kollegák az átalakítsá folyamatáról, persze az a kép idillibb, mijnt a valóság.....

Hú, iszonyú kánikula van, remélem lesz alkalmatok kicsit fürdőzni valamilyen vízparton. Az embernek, ilyenkor, amikor az agyvize is felforr, sokkal inkább törekednie kell arra, hogy türelmes legyen lehetőleg minden helyzetben. Jómagam viszont egyre nehezebben viselek el bizonyos jelenségeket, anomáliákat. Nem nagyon bírom, ha  egy művészkollega megengedi magának, hogy 40 embert feltartson a késésével, nem nézem jó szemmel a tegnap még utcán bolyongó emberkék kivagyiságát sem, kifejezetten irritál ha valaki  őrjöngve szerepelni kezd, csak hogy egy fényképezőgép optikája rászegeződjön. Nem is tudom, miért írtam most ezt le Nektek, lehet egyszer majd bővebben kifejtem, persze az izgalmas az lenne, ha nevekkel együtt tenném, igaz?:)

Hihetetlenül hülyén hamgzik, de  összerándul a gyomrom, ha arra gondolok, hogy szerdán egy gálaesten egyedül kell kiállnom a színpadra, hogy egy Karinthy monológot elmondjak. utoljára a Főiskolán álltam partner nélkül a színpadon, és ez egészen már, mint egy színdarabban a többiekbe kapaszkodni, az előadóművészet jeles képviselői tudnak valami pluszt. Amióta egyszer belesültem egy versbe, soha többé nem voltam képe szavalni emberek előtt színpadon. Ilyenkor az vígasztal, hogy nagyjaink közül sokan nyilytkoztak iylen irányű félelmeikről, például Törőcsik Mari, az igazi nagyasszony.

Most kicsit gyümölcsözök és tanulok, még rámfér szerdáig. Vettem barackot és idén először dinnyét. Ha esetleg megfulladnék a magoktól, biztos benne leszek a Storyonline híreiben...:)

Minden jót Nektek, hamarosan jövök......de tényleg:))

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 8
Címkék:
Értékelés: 4.81

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 8 hozzászólás

Zsu
Halihó!

Lakásfelújítás!!!!!!!!! Nálam csőtörés volt, elúszot az egész lakásom, a biztosító nem fizet, mert egy vízvezeték szerelő okozta a csőtörést miközben szerelt.

Bandi! Hálát adhatsz a Sorsnak, hogy téged úgy ért a lakásfelújítás, hogy mindent előre meg tudtál szervezni, mindenből ki tudtad választani a neked legmegfelelőbb dolgot. Én csak kapkodtam, mert két napot hagytak rá. Látod nem is olyan borzasztó a Te lakásfelújításod.
2008-07-28 09:33:58

SziSzi
Szia Bandi,
hát mit is írjak? Tudom milyen érzés a lakásfelújítás, talán elég, ha annyit írok mi most építkezunk, tényleg lazán kell venni, mert biztos hogy elrontanak vmit a szakemberek, de idegeskedni nem szabad rajta, mert akkor nem fogsz tudni igazán orulni a végeredménynek, mi is a Párommal már alig várjuk, hogy elkészuljon a családi fészkunk és az 1 éves nagyfiunk az udvaron futkarozhasson. Mos a végén már néha tényleg nagyon húzós, de nem szabad elkeseredni, ez a lényeg. Mostanra meg gondolom, hogy valahol egy jot nyaralsz, pihensz és szép a lakásod.
További vidám nyarat, minden jot (remélem, hogy a gálaest jol sult el :o) )
2008-07-24 12:56:10

Edit
Itt nálunk is isszonyatosan meleg van.mi is felujitjuk a lakást.festés mázolás redöny,szúnyogháló szerelés.Butorok ide-oda pakolásastb.Ráadásul van két gyerek 12 és 8 évesek.mindenbe benne vannak.Itt a Körös-torok,lehet fürdeni is hiszen VAKÁCIÓ van a gyerekeknek.Szóval az öszhajszálak száma egyenes arányban van a vakáció napjainak számával.Mi a festést mázolást magunk csináljuk,igy olcsóbb,de jön a kád felujító szaki is.És jövöre pedig a padlószönyegeket cseréljük le,erre az idén sajna nem jutott.Tehát talán 2010-ben véget ér ez a mókuskerék meló.De midenért kárpotól a két unokám szeretette,mégha elevenek is (föleg a kicsi aki a család egyszem "férfi"ja).sok kitartást és türelmet kivánok a lakásfelujitáshoz,a munkádban pedig óriási sikereket.A Vandával nagyon aranyosak vagytok,de adjál esélyt a Vandának,hogy valami finomat készotsen neked Reggeli-re!!!!!!!
2008-07-19 16:48:42

Émi
Szia Pici!
Tegnap éjszaka a portré iszonyat jó volt. Most nem tudom megmondani, hogy TE vagy nagyon klassz riportalany, vagy a Barabás Évi jó riporter, vagy mindkettő, de mindenesetre megérte fennmaradni a késői órágik. Komolyan mondom, ez számomra is meglepő volt, hogy egy beszélgetés, ami bárhogy nézzük is számomra két idegen emberről szólt (az más, hogy a médián keresztül rengeteget tudok Rólad...), de mégis annyira személyes, emberi és magas érzelmi töltetű volt, hogy már néhány perc után szinte késztetést éreztem arra, hogy odamenjek a tévéhez, és megöleljem...:) Egy szó, mint száz nagy gratulációm érte!
Puszi, Noémi
2008-07-07 13:38:07

katuska305
"Két szám összege: egy meg négy ="
nos ez már valamivel konyebb :D

na meg leirom azt is, hogy epp msot volt itt egy kisebb zivatar es olyan jo illat van :D
msot biztos alszol, ugyhogy szep almokat
2008-07-07 01:24:22

Szilvi
Drága Bandi!
Az ABIGÉL musical káprázatos és valóban lehetett még fokozni…!
Köszönet MINDENKINEK a tegnapi csodás estéért, egyszerűen tökéletes előadás volt. A szereplők egytől-egyig fantasztikusan játszottak, nagyon odatették magukat. Az Operett adta lehetőségeket kihasználva észre lehetett venni kisebb változásokat, de ezek csak az előadás előnyét szolgálták; a világítás is hatásosabb volt és Zsuzsi az emelvényen énekelte a Nincsenek csodák című dalt, ami így még nagyszerűbben szólt! A dalok gyönyörűen hangoztak és vastaps volt utánuk. Nem akarok senkit név szerint kiemelni, mert minden művész a lehető legtöbbet hozta ki magából, 100%-os teljesítményt nyújtottak, nagyon teljes volt az előadás. Örülök, hogy ismét ott lehettem!!! A karmester a „saját” dalok segítségével, hívta ki a szereplőket, hogy ott is ünnepelhessük őket. Persze, hosszú percekig állva tapsolt az egész nézőtér! Olyannyira teltház volt, hogy még a lépcső is tele volt emberekkel. Jó lenne még mindig ott állva tapsolni. Utána a dedikálás feltette az i-re a pontot! Mindenki jelmezben jelent meg, nagyon közvetlenek, barátságosak voltak a művészek, rendezők stb. Azt hiszem, ez az az élmény, amit lehetetlen kihagyni!

Aranyos Kőnig tanár úr most is elbűvölted a közönséget, remekül alakítottad az egyszerű, gátlásos, félénk, szolid szerepedet! És a Tiszta jellem dal, csak úgy zengett a színfalak között. Most is GRATULÁLOK Neked! Nagyszerű voltál tegnap!
Millió puszi: Szilvi

2008-07-05 15:11:28

Émi
Drága Pici!
Már a múlkor megfogadtam, hogy másfél hónap sikertelen blogolvasási kísérlet után nem is jövök erre többet... de a dac két perc alatt kiszállt belőlem, mikor elolvastam a mostani bejegyzést, meg ami iszonyatosan tetszik, hogy nem kezdted el szépítgetni, meg túlmagyarázni a helyzetet, inkább ott folytattad, ahol utoljára tartottál. Én ezt a hozzáállást szeretem, szóval most adok Neked egy mezei pirospontot az ellenőrződbe :)
Elmentem nyaralni a tengerhez, így nem lehettem ott a tárlatvezetésen, de az Abigélbe viszont belevetettem magam... Annyira büszke vagyok Rád komolyan, Te vagy az egyetlen médiából ismert személy, aki iránt a feltétlen tisztelet és szeretet lassan 17. éve töretlen... A múlkor olyan vicces volt (mióta befejeztem a sulit, jobban ráérek) képzeld a TE életritmusodban éltem, reggel korán kelés, színház, későn fekvés, meg ilyenek, hát nem egyszerű mondhatom... Tudom, hogy kétszázadjára mondom el, de miért nem csinálsz ilyen klubszerűséget, mint a Bereczki Zoli, ezáltal iszonyatosan erősíti a rajongótáborát, meg kicsit személyesebbé válik a kontaktus... Légyszike gondolkozz el rajta!!!
Na most szigorú leszek :) , ha nem filózol el ezen a kérésen/kérdésen, akkor a 18. évben elhagylak... húúú, de rádijesztettem, ugye?!!?!
Puszi, Noémi
2008-07-04 15:57:39

Szilvi
Fénylő napokat, Drága Bandi!
Hol jár az eszed? Csak a lakásod figyeled:D!
A nemsokára óta is eltelt jó néhány nap:), de örülök, hogy újra itt vagy! Már hiányoztál a saját blogodból!
Itt is külön megpróbáltatás a rekkenő hőség, nemrég ugrottam ki a medencéből, legalább így elviselhetőbb a meleg, de nem szeretném fájdítani a szívedet. Egyébként Te is hiányoltad a nyarat, hát most itt van minden erejével. Nekem is ismerős a dobozok közti élet - ami csak 3 hónapig tartott, de száz évnek tűnt - ezért nem is cserélnék Veled semmiért sem.
Hamarosan eljön a kicsomagolás ideje is. Ne idegeskedj, hidd el nem éri meg!. Ez a végső megpróbáltatás, ezek az utolsó nehézségek. Még egy kis TÜRELEM … és mosolyoghatsz az egészen. Hidd el, ki fogod bírni és a viharfelhők szertefoszlanak, a Nap újra ragyogni fog! Minden nehézséget elfelejtesz és a csodaszép lakásodban gyönyörködhetsz! Láttam az Ötletházban és nagyon klassz lesz.
Akkor szerdán, majd megtörik a varázs… Nagyon szorítok Neked és bízom benned, most egyedül is menni fog! Majd ott állok mögötted, gondolatban Veled leszek és súgok is Neked, tudod, fogom a kezed!
A következő napok is tartogatnak számodra kellemes és fantasztikus dolgokat! Vigyázz magadra!
Puszi: Szilvi
2008-06-23 21:45:07

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: egy meg három =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 11 meg 4 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007