Csonka András blogja

2008-08-16 21:11:12

BANDI VAGYOK? EMLÉKEZTEK MÉG...?

Inkább nem is mondok semmit....

 Sziasztok mindenkinek, újra!

Már nem is magyarázkodom, minek is, ilyen hosszú szünet után tekintélyes méretű orromat lógatva szégyenkezem......Fogjuk a nyárra, a kánikulára, bár az én esetemben inkább a visszaköltözés ad valamilyen indokot a halllgatásomra.

Barátaim, alig hiszem el, de kimondhatom, újra itt lakom a hőn szeretett lakásomban. Olyan fura, 10 éve vagyok itt, de most az átalakítás után alig találom a helyem, illetve az új falak kialakította térváltozást kell megszoknom, meg az új színeket, új bútorokat...Azt hiszem, nagyon szép lett, és koszönet ezért a tervező és kivitelező csapatnak, élvezni fogom újra minden percét az ittllétnek. Sőt elhatároztam, mostantól sokal többször hívok vendégeket is, ahelyett, hogy indiferens helyeken traccsolnánk.

Persze a kapkodás oka, hogy hétfőre készen kell állnom midennel egy forgatás lesz itt a lakásomban, amikor is vendégeket fogadok majd, de miután nem tudom, mi az, ami ebből közölhető, egyelőre csak kezeljük bizalmasan a kérdést utána majd kiontom a lelkem:)

Nem tudom megszokni, hogy mindjárt vége a nyárnak, idén nagyon keveset nyaraltam, mindössze 9 nap jutott rá, igaz ezt tengerparton, ami a mindenem. Jövőre mindenképpen egy teljes hónapot szeretnék, és egyhuzamban, úgy érzem, nincs az a munka, ami felülírhatná ezt a vágyamat.

Most igazából arrra készültem, hogy minden nap beírok egy mondatot, hogy egy hét múlva jövök, és újra dumálhatunk Veletek, de attól félek, ez igen bosszantó hatást is kiválthat, úgyhogy most kicsit bővebb lére eresztettem ezt a mondatocskát, viszont ami igaz, az tuti, most már gyakrabban találkozunk itt, beindul az ősz, amit nem szeretek,  de csak azért mert a tél követi, úgyhogy majd vígasztaljuk egymást...

minden jót, sziasztok

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 4
Címkék:
Értékelés: 4.95

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 4 hozzászólás

Szilvi
Szia Bandi:)!

Ragyogó volt a tegnapi este, csodás színművészekkel egy fantasztikus Csókos Asszony előadást láttunk-hallhattunk. Nekem ismét nagyon tetszett az egész, igazán szórakoztató volt! Tényleg ott voltam a Józsefvárosban és a Bajza utcában, nem is a nézőtéren. A hangulat pedig remek volt.
Oszvald Marika egy pillanat alatt vidámmá tette az embereket, szikrázott a színpadon. Egyszerűen csúcs volt, megérdemelte a fergeteges sikert. Bandi Te is fantasztikusan játszottál és táncoltál, nem véletlenül lettél a „parkett ördöge”. Remekül megformáltad Ibolya Ede karakterét. Neked sem maradhatott el az óriási taps! Sok-sok mosolyt csaltatok az arcomra. Csak gratulálni tudok mindenkinek! Érdemes volt újra ellátogatni a Thália Színházba.

Millió puszi a nagyszerű alakításért: Szilvi

2008-09-15 22:29:41

eszil
Kedves BANDI,
Nem vagy egyedül azzal a gonddal, hogy nem szereted az őszt és a telet. Ez a nyár különösen gyorsan eltelt, nem? Én úgy érzem.
Gratulálok a szerepléseidhez, fellépéseidhez. A kevés "médiasztár" illetve "celeb" közé tartozol, akik emberi értékeket képviselnek, a népszerűség mellett. Maradj ilyen.
2008-08-28 22:20:54

SziSzi
Kedves BANDI!
Orulok neki, hogy sikerult vmennyit pihenned is, remelem, hogy most mar gozerovel dobod be magad az uj evadba. Remelem egy ev kihagyas utan ujra eljutunk szinhazba is, igy Teged is megnezhetunk majd vmelyik darabban. A Familiat mikor folytatja az m1? Sajnos abbahagytak, de remelem, hogy leadjak a tobbi reszt is ...
Ragyogo oszi napokat kivanok, novemberen talan mi is bekoltozunk az uj otthonunkba :)), mar nagyon varjuk. Minden JOT kivanok Neked, elvezd az otthon toltott perceket,
pusssz
-sziszi-
2008-08-25 10:04:25

Szilvi
Szia Bandi:)!

Örülök, hogy ismét itt vagy!
Hát, lehet Rád nem emlékezni? A fellépéseidre, szerepeidre és mindenre?
Látod, elmúlt a kis türelem is… és szép, új otthont teremtett Neked. Most már mosolyogsz az egész nehézségen. Élvezd csak az otthonod varázsát, megszokod egy-kettőre.
Lényeg, hogy a rövidke pihenésre szánt időd jól telt, feltöltődtél energiával és csokoládébarnára sültél.
Ezek a nagyszerű dolgok után még a munka is sokkal könnyebb.
Valóban, mindjárt elrepül a ragyogó nyár, ez senkinek sem öröm, már csak két hét és számomra is vége a szabadságnak, de nekem már hiányoznak a gyerkőcök. Bár az első napok igen kemények lesznek, de frissen nézek elébe. Persze a nyár a kedvenc évszak, de még ősszel itt van a vénasszonyok nyara, sokat lehet kirándulni és ilyenkor gyönyörű színben pompázik a természet. Ilyenkor: Látod, zuhog az eső...
Tegnap, amíg itt blogot írtál, én a holdfogyatkozásban gyönyörködtem. Szuper látvány volt.
Holnap mindent bele, mosolygós, szép napod lesz!
Puszi: Szilvi

2008-08-17 21:26:46

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizennyolc meg tizenhárom =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 1 meg 10 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007